Musik that is, även om låtarna är gamla xD
1. Authentic Style - Aktivator
2. 19 Frequencerz - Tomorrow And Beyond
3. Music Made Addict - D-Block & S-Te-Fan
4. Our Core - The Pitcher
5. Project 1 - Numbers (Wildstylez remix)
6. My Name Is Hardstyle - Ran-D & Adaro
7. Huh? - Wildstylez
8. Chubby - The Prophet
9. Yellow Minute - Noice Controllers
10. Tonight -Headhunterz & Wildstylez ft. Noisecontrollers
11. The Fear of Darkness - Headhunterz
12. Master & Slave - Zatox presents Vyolet
13. A Kay A - Dj Phil Ty
14. The Sound of The Underground - Dj Isaac
15. Time - Frontliner
16. Floorspin - Dutch Master
17. Mash-Hairy - Brainkicker
18. Just Say My Name - Headhunterz
19. Ti Sento - Technoboy
20. Dominate - Showtek
21. Infinity (Dj Phil Ty Remix) - The KGB's
22. B2BW - Wild Motherfuckers
23. La Vida Narcotica - Mr Puta
24. Echoes - Pavo & Blutonium Boy
25. Double Dutch Darkies - TNT
26. Djs Life (Extended Mix) - T.A.T.A.N.K.A
27. Outside World 2009 - Frontliner Vs Arcadipane
28. Recession - The Prophet
29. Final Destination - Skope DJ
30. Ldmf (Wildstylez Remix) - The Masochist
31. Nok Joe Douwn - Southstylers
32. Perfect It (Frontliner Remix) - A-Lusion
33. A New Day - Headhunterz


Charmig låt jag fann på ryska 4chan - http://2ch.so
Har lånat massor av böcker av min mormor som jag ämnar plöja igenom under sommaren. Har redan plöjt igenom två stycken av böckerna. Sammanlagt är det no 6-8 böcker...

Första boken jag läste är boken Smuts av Katarina Wennstam. På bokomslaget står det "Tro inte för en sekund att du är oberörd när boken är slut" - Plaza Kvinna (som nog är en tidning?). It didnt turn out this way for me. Boken handlar om en advokat, familjefar och sexköpare. Han ombeds vara kommentator till en rättegång där en bordellmamma och två andra i organisationen står åtalade. Hans fru vet om att han har varit otrogen, men har inte konfronterat honom om det ännu. Samtidigt ser deras tonårsdotter till att hamna i situationer hon inte kan hantera.

Den andra boken jag läst (och inte har läst ut ännu) är boken Förhäxad av Björn Hellberg. Typ den mest sjukaste bok jag läst på länge. Det sjuknar på sig mot slutet, vilket jag inte ämnar spoila. Grundstoryn är emellertid så att den yngsta brodern av tre förälskar sig i en tjej som bara är i stan över sommaren. Just som han ska fråga om att få gifta sig med henne berättar hon något för honom som gör honom så ursinnig att han överväger att ha ihjäl henne. Hon försvinner spårlöst från staden och han blir kvar förbittrad. Medan bröderna driver vidare familjeföretaget går han runt och väntar på revange.
Från olika personer dock, sms som enkelt görs om till poesi that is.


1/4-11


Hurra, min stickning är klar!
Och den lilla.
Så nu har vi bara
Ett snoppmontage kvar
Förövrigt är jag lite nere idag
Men du vet hur det kan va!
Kram M



29/4-11

Hur ser du ut egentligen?
Slog mig först nu
Själv 175, rakad
Gaddad
Och lite lagom rund


I förrgår drömde jag hur jag skulle tillreda något slags special te eller i alla fall en dryck av något slag. Jag hade en maskin som var som en blaning mellan mixer och vattenkokare. So far, so good typ. Först hällde jag i vatten i maskinen och det började bubbla lite smått i värmen. Sen la jag i tre röda hallondöskallar (godis) och en laktris döskalle (godis) och som avslutning la jag i en minst 2dm lång och rätt kraftig insekt. Som var som en gråsugga men var mörkgrön nästan svart. Och lät dessa ingredienser stå på så i någon halvtimme. Sen skulle det smakas av, mamma kom in i köket och undrade vad det var. Jag var hemlighetsfull och yttrade bara att det var ett experiment. Vi båda tog en sked och doppade försynt i blandningen som nu var en tjock rödgrå aktig sörja, smakade av och vi båda började spotta ut i vasken. Det smakade verkligen inte gott. Jag yttrade vad det var för något och mamma blev sur (no shit). Stängde av maskinen och hällde ut sörjan i vasken. Kvar i bottnen låg resterna av djuret som nu bara var några ljusgulvita delar.