Våren är här

0kommentarer

Igår var det "Anmäld Försvunnen" på tv4 fakta. Det är ett australiensiskt tvprogram om polisenheten som letar efter försvunna människor. I alla fall var det någon i Hunters Valley som letade efter sin... Någonting. Hunters Valley är där min pappa förmodligen bor. Så att så nära har jag aldrig varit förrän nu. Fast på tv spelar det ändå ingen roll. Önskar att han kunde ta sin konstnärliga anda samman och göra en hemsida eller något som alla andra. Det är väl helt meningslöst att springa runt och vara konstnär om man inte visar världen sina alster. Eller är det kanske bara jag som är hemsideskadad?

Jag tror att jag håller på att bli förkyld, min hals känns torr och gör lite ont sådär. Stört. Blir till att bära halsduk jämt den närmaste tiden. Och på tal om halsduk så trodde folket i skolan att min vita stickade halsduk var köpt. Lite koolt. Min textillärare är förvånad och jag kallas en naturbegåvning. Lite kul. För veckan innan påsklovet fnös jag åt allt som hade med stickning att göra. Men det är kul. Prövade slätstickning på allvar idag. Resultatet ser rätt skoj ut men övning ger färdighet.




Vitsipporna har kommit! Jag älskar vitsippor, jag vill ha sex på något ställe där det storblommar vitsippor. I ett hav av vitsippor. Jag vill även, fast senare ha sex på en åker full av raps. Men sånt får man väl göra vid senare tillfälle. När man faktiskt har någon att knulla med, någon mänsklig av hankön. Att skriva att man skulle kunna ha sex med vem som helst bara det var på ett fält täckt av vitsippor övervägde jag att skriva innan, men då tror jag att många riktigt fel funtade skulle kontakta mig för att ställa upp. Och jag känner inte riktigt för att ha sex med någon som är i ex. min mormors ålder, någon alkis eller liknande.



Får återkomma senare med mer text och kanske bilder med. Ska iväg och äta nu.

Kommentera

Publiceras ej