Drömde något halvläskigt just. Jag skaffade en ödla och typ övermatade den så att den växte och blev flera meter hög. Dvs en dinosaurie. Den hade förkärlek för choklad. Eftersom jag gick i skolan och inte kunde lämna den hemma så fick den följa med. Den åt säkert upp massa människor och förstörde all sammanhållning i klassen. Till slut blev den så farlig att den försökte göra allt vad den kunde för att förstöra för andra, inklusive äta upp folk. Och hur avlivar man en dinosaurie?

Drömmen är sjukt svår att beskriva utan att det låter luddigt för det var massor på gång samtidigt i drömmen. Drömde något om marsvinen på samma gång också men det minnet kommer jag ihåg ännu sämre än resten.
I natt drömde jag en film typ. Något som skulle passa som manus för en film i alla fall. Det börjar med att två unga killar (enäggstvillingar) typ gråblonda med ljus hy. De springer i alla fall runt med en pistol var och vandaliserar ett hus. De i huset ringer polisen som kommer med polishelikopter och killarna springer iväg och kommer undan. Sen kommer en dam kanske 60år gående mot huset, hon är kortare till växten och har kort burrigt (texas frisyr) hår. Hon är tydligen väninna med en av de som bor i huset. Och hon ber om att få hjälpa till alt. arbeta hos dem.

Familjen i huset är en muslimsk familj med några barn och några kusiner. Och en av kusinerna har flyttat in i huset. (Och nu till drömmens egentligen mest orealistiska del). Kusinen är kanske 14år gammal och visar sig vara pappa till ett av familjens barn, fast barnet är 16år...

Jag bor hos dem och vi (16åringen) går i samma klass på en skola med dresscode skoluniform. Det är lite "bilder" från skolan / klassrummet också men inget sådär.

Hon får helt plötsligt sin första mens (en blodfläck i pannan) då springer hennes pappa (inte "kusinen") och äldre bröder till henne och börjar prygla henne i huvudet.

Sen flyr jag och hon tillsammans med enäggstvillingarna som jag är släkt med och jag kallar dem Dum och Dummare.
Jag drömde att en av mina vänner försvann och var spårlöst borta. Ingen visste vart hon var. Och sen skulle jag och mormor smuggla in djur till USA och det gick bra, vi fick bara lite sura miner på flygplatsen. Men på flygplatsen i ankomsthallen var det en kvinna iförd illgul stickad kropps-kofta(?) som sprang omkring och skrek på sin dotter som var besatt av en demon. Fast det visste inte mamman att hon var, fast det visste jag. Sen hoppade demonen över till någon annan människa. Jag gick ut ett tag och sen hörde jag ett skrik. Så jag sprang in igen och fick då se min mormor så jag sprang fram till henne och nedanför där hon stod i någon form av fontän, bassäng i golvet låg det ett lik upp och ner vänt. Jag frågade vem det var och då sa hon eller någon annan att det var hennes (mormor alltså) dotter. Då blev jag rädd och bad dem vända på liket. Men där låg varken mamma eller min moster. Då förklarade mormor att det var hennes dotter som hon begravt flera gånger.


Lite creepy. Har väl sett för många skräckfilmer den senaste tiden. Finns egentligen inte så mycket mer att skriva. Jag har just vaknat och det är sommar så det händer ingenting någonsin.
Alla, precis alla vet hur jävligt jobba flugor är. För inte finns det väl någon som har undgått att drabbas av flugor? I alla fall. Flugor gillar att irritera. De gillar det så mycket att de är villiga att offra sitt egna liv för att få irritera någon. När man släpper ut dem (för att man inte orkar döda dem / vill ha dem inomhus) vänder de i dörren och flyger tillbaka in igen. När man försöker sova surrar de omkring i rummet, extra högljutt förstås tills man inte orkar höra på längre och begraver sig i ett berg av täcken, kuddar och filtar. När man försöker äta flyger de runt skallen på en. De centrerar sina landningspunkter på ens tallrik och när man vifftat undan dem så flyger de en runda kring skallen på en för att sedan landa på tallriken igen. Kort sagt. Flugor är onda varelser som förtjänar utrotning.

Men allt det där är pice of cake i jämförelse med vad jag fick utstå i går morse. Lite av en blandning av exempel ett och två. Jag hade en fluga under mitt täcke i morse. När jag försökte få ut den flög den inte ut eller så gjorde den det men vände. Den kravlade omkring på min kropp och jag fick inte sova. Så död åt flugor!
I onsdags hade jag  det stora eller lilla nöjet (eller onöjet) att få en gyn undersökning. Det gick fort, och förmodligen bra. Det blev inga barn (som tur är) gjorda. Efteråt handlade jag och morsan kläder. Egentligen var det något kul som hände innan allt det där men det kommer jag inte ihåg nu såhär efteråt.

Just nu kollar jag på filmen Lady Killers (eller liknande) och den är förvirrande. MEN en scen ur den är ägd! Har en låt (hardcore trance) med ljud i från den scenen. Skit bäst!

Jag kan typ inte skriva någonting för jag har ont i min handled och jag har ett stödbandage typ som gör att man inte kan röra sig. Ehrm jo var och badade idag. Det var kallt och regnigt idag max 20 grader varmt, blåste också. Men vi åkte ner till havet och badade ändå. Vågorna var skithöga och vattnet svinkallt. När vi kom upp ur vattnet fick jag köldeksem på fötterna, sånt kliar sjukt mkt. Och sen när jag klev upp helt ur vattnet kom typ fyra pers dit iförda vinterjackor, dubbla strumpor/byxor och mössa säkert också vantar. Och där stod jag och mamma i baddräkt och våtthår.

Snart är sommarlovet slut känns det som. Och jag vet inte vad jag ska göra när skolorna börjar igen om jag inte kommit in på skrivarlinjen. Söka jobb? Vaddå för jobb, det finns inga jobb här. Och pendla tänker jag inte göra. Känns inte som om jag har kommit in på den linjen. Så det hela känns ganska jobbigt nu.
I natt drömde jag att jag blev ett fall för socialen (eller liknande). De tyckte att jag var för utelämnande på internet. Det kom hem två tanter och två typ ungdommar hit, en tjej och en kille. Killen klev in på mitt rum och förförde mig på mitt golv, fast  bara lite. Sen åkte han och de andra. Och jag befann mig på ett torg tillsammans med Sotnuten där jag berättade att jag hittat lammkött aka den killen. Sen var jag i en bil (tror jag) och vi åkte sakta ner för en gata och då exploderade en byggnad och vi åkte mot byggnaden för att den som körde bilen jobbade där eller ägde byggnaden. Sen åkte jag hem för att upptäcka att soctanterna packat in alla mina nya böcker i deras bilar. Anledningen var att de var för nya....



Håller på med ett stort photoshop projekt. Gör gratisbilder till ett spel som jag spelar. Det är kul för då kan jag öva på mina photoshop skills, och det är ju bra. Håller på med fem bilder just nu. Vilket är lite jobbigt samt ångestfyllt. När jag har gjort de klart har jag minst två till som jag måste göra. Det är lite orka-känsla över det. Men mest för att det är svårt att hitta stock att bygga bilderna med. Speciellt eftersom jag försöker göra det av egna bilder som jag själv har fotograferat. Men det börjar tryta nu för mina bilder är inte längre anpassade för det ändamål jag behöver dem till. Sigh.

I förrgår stod det en häst halvvägs in i trädgården när jag tittade ut genom fönstret på morgonen. Det var bara att klä på sig lite mer kläder och gå ut och fånga in den. Som tur var så var det en snäll och lättfångad häst eller ja det var en ponny, en liten ponny. Men jag var barfota och den fanns i högt gräs med tistlar, brännässlor och snäckor/sniglar i och man vill ju inte skrämma en häst med att skrika när man råkar kliva på en våt, kall äcklig snigel. Men det gick bra och den släpptes in i sin hage igen.

Igår var jag ute och hittade körsbärsträd. Plockade och åt säkert en liter körsbär. Och folk som säger att man ska gräva bort Skåne. Orka tacka nej till gratismat? Ska ut idag igen och plocka körsbär innan fågelsvärmar kommer och äter upp dem. Hela träden är fullsmockade med körsbär och körsbärsträden häromkring växer som ogräs! När jag kom hem fick jag lunch även om jag var proppmätt. Och sen visades Rädda Willy 3 på femman, och de filmerna är ju KULT! Knaprade i mig några gurkörtsblommor och sockerärtor även om jag inte var direkt hungrig. Var jävligt mätt efter det.

Jag är skadad. Fast mer på allvar denna gången. Min handled är just nu typ bandagerad, mitt ena knä knakar olycksbådande. Och vad lite värre är att min högra äggledare verkar vara inflammerad igen. Så det är väl bara att önska att jag inte går sönder ännu mer. Jag är hispig, fastän det inte syns eller märks. Eller kanske mer orolig än hispig. Speciellt eftersom jag förmodligen inte själv kan kolla upp det. Hela min familj har en stark ovilja till att besöka sjukhus och liknande institutioner...
Först av allt har jag fått en skitbra idé hur man skulle kunna slippa att bli mygganfallen. Dock fungerar det nog inte i praktiken. Idéen går ut på att man hänger upp blodiga tamponger till mygghororna att suga på. Så att de slipper suga av människor.

I går på dagen försökte jag sova men eftersom att mitt ena fönster i mitt sovrum är kidnappat och hålet är igenplastat så gick det inte att sova när det dessutom regnade och blåste som fan. Plasten åkte ut för att sen släppas och göra ifrån sig ett jävla irriterande ljud. Jag vaknade efter bara fem timmars sömn. Gick upp och åt lunch och kollade på några tv-program som jag följer under de dagar/veckor som jag har en korrekt dygnsrytm. Sen gick jag och la mig igen och väcktes sex timmar senare.

Jag har kommit fram till att jag har, typ, tre stora intresse fetisher. Inte sådant man tänder på, men eftersom inget av sakerna kan räkans som hobby så... Det första jag nördar är paranormala tv-program och liknande. Det andra är information, tv-program och film osv. om seriemördare. Och det sista kommer jag inte på nu i skrivande stund.

En sak finner jag ganska läskig. Jag har inte/knappt upplevt hunger på över en månad. Visst det kanske kan räknas som skönt men det är faktiskt lite skrämmande. I och för sig kan det ha att göra med den störda dygnsrytmen. För man är ju ofta inte jättehungrig direkt när man vaknar.

Tror jag drömde om Morden i Midsummer, fast om Mr. Barnabys fru. Har inte så gott minne ang drömmen dock. Inget jätte underligt skedde i den. När jag väcktes var det i huvudsak för att se på det samt äta middag. Sen var det CSI vilket jag redan hade sett minst en gång innan, men jag tittade på det i huvudsak för programmet som kom efteråt. Paranormal state, iiiiii, typ jag gillar ju sådana program. Och sen efter det tror jag... Var det Most Evil på discovery också kul. Fast shizofrenska mördare är inte jätte roliga, eller det finns roligare. Och efter det var det som det alltid är obduktionsprogram alá dr G. Makabertv är underhållande.

Jag är fortfarande i den asociala perioden. Det är jobbigt men jag tror att det kan vara på väg bort nu. Vi får helt enkelt se. Oh och jag har börjat få långa naglar igen. Tror inte riktigt jag själv inser hur långa de är redan nu. Det är ju lite som med anorexia man ser inte själv hur långa de är. Inte ens på bild ser man det så länge de sitter på en själv. Sitter de på en annan kan de däremot bli både läskigt långa och äckliga. Lovade mig själv när de gick av att när de blev långa igen skulle jag joina en läskig nagel-comunity. Så jag får väl lov att göra det. Sk. Nagelmodeller.

En annan sak som gör det nästan omöjligt att sova dagtid är grannarna. De håller på att bygga ett ridhus och själva ridhusbygget låter ju förstås. Men de måste tydligen skrika till varandra varje gång de ska säga något. Kan trösta mig med att det kunde ha varit värre. Och nu ser det ut som regnmoln blåser hitåt, det är redan sol och säkert varmt. Regn är inte jätte välkommet just nu när jag inom några timmar i alla fall ska gå och lägga mig.

Och mina händer gör fortfarande väldigt ont. Ont när jag skriver på tangentbordet också. Blä. Jag kan inte göra någonting kul så länge det gör ont. Inte datorisera, inte sticka, knappt virka till och med byta kanal på tvn (med fjärkontroll) kan vara ondgörande ibland. It sucks to be me.
Är inne i en period av hopplöshet. Har inte lust att göra någonting, är bara uppe på natten, är osocial osv. Har knappt lyssnat på musik sedan årsskiftet. Det är skrämmande. Jag gör ingenting men ändå känner jag mig stressad. Jag har visserligen massa saker som jag borde göra men inte gör. Massa saker som jag skulle kunna göra men inte gör. Massa saker som egentligen är helt överflödiga att göra men som jag skulle kunna göra men ändå inte gör. Saker som att renskriva hela min ena hemsida bestående av ca 100 sidor text. Eller städa mina rum. Eller åka och bada med mamma. Eller gå ut i solen. Eller läsa böcker.

I onsdags tänkte jag att det skulle vara kul att skriva olika scener ur filmer som man själv kommer på. Börja med skräck. Men ett antal timmar senare sitter jag i soffan i vardagsrummet framför en skräckfilm och flippar ur totalt. Ensam hemma, det är halvmörkt ute och kolmörkt inne bortsett från tvn, inte ens en hund är närvarande. Då gick jag ut i trädgården jätte snabbt när det blev en läskig scen. Sen när de andra kom hem fick de sitta och titta på filmen med mig hela filmen ut. Jag är mer lättskrämd nu än innan. Skrämmande.

I fredags gjorde jag årets sämsta köp. Och ett av årets bättre köp. I ett och samma köp eller i alla fall samma affär samma tidpunkt, samma kassa och samma kassör, under samma timme, minut och ... err. Årets sämsta köp: expaktionsspel till ett spel som jag för närvarande inte äger. Kan trösta mig med att jag bara köpte en och den kostade bara 60kr. Och årets lite bättre köp: en dvd film för en film vars böcker jag läst flera gånger (och det kommer från mig som har som policy att aldrig läsa om en bok igen).

Mina handleder är nötta och trötta. Så jag måste egentligen vila dem nu. För mycket stickning och virkning och datoranvändande är avtändande, ha ha snittsigt eller också inte. Men seriöst det gör ont. På tal om ont. Mamma "räddade" en fågelunge i fredags eller lördags som inte befann sig i sitt bo. Hon stödmatade den med köttfärs och ägg för att senare upptäcka på nätet att den fågelarten ska få uppblött havre. Jag fick ta nattskiftet och sitta med den mycket lilla fågeln som just börjat utveckla fjädrar. Den dog i dag. Men den var söt... På ett fult sätt.