Har inte vågat mig ut ännu men behöver exempel bilder på hur vintrarna ser ut här...
I natt drömde jag en dröm jag tycker är högst obehaglig. Det hela börjar med...

Jag får på något sätt kontakt med min pappa, det är en snubbe som hävdar att han är min pappa. Jag tror på honom för det låter troligt. Vi börjar cykla omkring i en stad. Efter typ en timmes cyklande inne i staden är vi framme där han bor. Vi tar med cyklarna upp i hissen och ställer de utanför dörren. Det är två andra dörrar i trapphuset och mitt emot dörrarna är det stora glasfönster ner på gatan under. Går fram och kollar ut genom fönstret.

Nere på gatan står det en bil med två personer i, bredvid bilen står en stor robotlik sak och är på väg att lyfta upp bilen för att krossa den med personerna fortfarande inne i den, det hela sett från personerna i bilens perspektiv. Dessutom är det massor av vatten nere på gatan, typ översvämning. Nästa sekvens är det tre människor som långsamt tar sig fram på de vattenfyllda gatorna (sett som från en "filmkameras" perspektiv). De går med fötterna men simmar med händerna. De är på flykt. De kommer fram till en bassäng med en liten ö med ett hopptorn på i mitten. De simmar ut dit och klättrar upp på ön och in i tornet. En stund senare börjar mörka skepnader komma, de står på bassängkanten men kan / vågar inte gå eller simma närmare. Det är zombie liknande "människor" som är ute efter att döda de som är på ön.

Paintkonst ftw!


I natt drömde jag ännu en bisarr sexdröm. Fast det var kanske aldrig sex? Hur som helst så minns jag från drömen att jag låg typ ofrivilligt i en killes säng, förmodligen naken. Vad som hände där kommer jag däremot inte ihåg. Men sen i drömmen kom hans kompis/chef/manager(/kund) eller liknande och började smeka mig med ett vitt gitarrplektrum. Den killen vars rum det var försvann och lämnade mig ensam med den kvarvarande. Sen gick vi ut ur rummet och den konstige hånglade upp mig mot en vägg medan den andra stod och kollade på och såg sårad ut.