Och jag skriver typ ingenting här längre. Har en djup svacka just nu.
Men ha det.
Jag drömde att grannarnas marker omvandlades till betesmark. När jag gick närmare såg jag inte bara ponnyer som betade utan även tigrar, lejon och isbjörnar. Sen flyttades det hela till en by. Det blev ökänt som ett ställe som plågade djur. Jag besökte stället med en kompis, det var lite som ett nöjesfält. Med små affärer med t-shirts och saker. Utöver djuren då. Vi gick in i en djurhall och fick då se att det satt barn i små burar. Barn som skulle adopteras bort. Det satt även hundvalpar i samma sorts små burar och även de skulle omplaceras. Jag ville inte ha en hundvalp så jag fångade upp en av de som arbetade där och sa att jag ville ha en äldre hund typ en fd avelstik. Den som arbetade där blev aggressiv och skyndade vidare. Djurparken / nöjesfältet / omplaceringshemmet hade dessutom ett eget slakteri och allt detta utan tillstånd.


Sen drömde jag mer men pga av mamma och katten så glömde jag bort det..
Nattens dröm var en mardröm utan dess like. Jag drömde att det var en kromfärgad väldigt maskulin man som gick runt och mördade människor. Därför var det förbjudet att så mycket som öppna dörren efter mörkrets inbrott. Gjorde man det kom han krypande ut ur skuggorna på nolltid. Fick han tag i en förstörde han genast ens ögon innan han fortsatte döda resten. Drog man sig in i sitt hus efter att ögonen blivit borttagna var man förstås blind livet ut.

Sen var det en tjej ungefär 18år som blev kidnappad. Kidnapparen torterade henne med att ta bort hennes armar, klippa upp det som håller axlarna på plats för att sätta dit ett par vingar. Inte vingar med fjädrar, och inte vingar av metall utan snarare vingar av vissna växdelar/trä. Sen fick hon komma hem igen.
Ii, vad jag har fuckat upp allting nu. Dygnsrytmen då. Jag stannar uppe hela nätterna för att kunna se ett program som sänds mitt i natten 3 nätter i veckan. Är uppe hela natten och sen på morgonkvisten kollar jag på Okänd diagnos på tv4 fakta och sen Doctors på 4:an om jag är vaken tills dess. Sen somnar jag. Vaknar någon gång på kvällen och sen börjar det om igen.

Umh, okey. Jag och mam har börjat störa oss väldigt mycket på saker som sägs på tv. Ord som uttalas "fel" osv. Fast inte stör sig som i så jätte negativt utan mer störa sig som i att börja asgarva när ordet sägs. Lite som Charlotte Perellis "Bögi kon". Nu i helgen snappade vi upp något från en brittisk utgrävnings (dokumentär)serie. De små britterna grävde fram något som de refererade till en "ha ha". Och jo förförra veckan på Bones sades ordet "Skaele" (skalle på norska) fast med engelskt uttal. Låter helt vansinnigt fult.

Själv sitter jag och tänker ut storys till filmmanus som man hade kunnat skriva om man hade haft ork, tid, eller mest ork och kanske kunskap. Typ som hur många scener man ska skriva för att det inte ska bli för lite eller för mycket eller för långrandigt.
I fredags var jag på fest. Var inte lika bortkommen som jag brukar vara, men det var nog bara för att jag den här gången faktiskt kände några. En som gick i min förra klass var där, och sen kom min kompis från samma klass dit. Iiii. Vi har inte setts på flera månader. Och snart flyttar hon tillbaka till Stockholm. GAH. Dumt att Sverige ska vara avlångt. Vi blev inte fulla även om vi drack alkohol. Full i en del av kroppen räknas inte tycker inte jag, men hade det gjort det hade vi nog blivit fulla i benen. Jag avled lite eftersom en som jag råkat fyllesexa med var med på festen. Tror dock inte vi har pratat med varandra någon gång, och inte nu heller...

Aja nu har jag varit social för den här gången. Nästa fest blir väl om jag har tur någon gång i höst.
Jag drömde att en till (kanske mam) tog hand om skadade/övergivna djur vid havet. Jag fick tag i något random djur som födde ett marsvin som jag födde upp. Sen satt jag på en klippa brevid en pingvinbebis såg pingvinföräldern hoppa i plurret och sen undersidan av en späckhuggare några meter längre bort blev pingvinbebisen föräldralös. Sen var jag ute mitt i natten och skulle fotografera något speciellt event som skulle äga rum. Men istället fotograferade jag delfiner som hoppade i vattnet, från en av dem forsade det ut blod. Och i nästa ögonblick var det en bebbe där. Som jag fångade på bild men sen blev jag blind och famlade runt på kajen tills jag nästan stötte emot något, då öppnade jag ögonen och såg en massa kameror. Alltså hade jag inte alls blivit blind.

Sen väcktes jag och fick klä på mig snabbt för vi ska tydligen ha gäster typ nu snart.