Har funderat på en grej...

Mördarsniglar... Är ju ganska obehagliga, speciellt att trampa på. Men de slajmar ju omkring och äter upp saker som man inte ser finns där i trädgården (plus sånt man har själv planterat). Så egentligen är de städtanter som arbetar gratis (och blir mördade pga det).



Aja, till min tanke nu då..

Anta att man skulle vilja gå och lägga sig och sova utomhus på gräset en natt. Skulle sniglarna börja smaska på en då?
Den här sommaren har jag spenderat:
0 nätter/dagar i min egen säng
0 nätter/dagar i min andra egna säng
1 dag i mammas säng (för både hon och hennes karlslok var bortresta)
Resterande typ alla nätter eller dagar har spenderats i fotöljen i vardagsrummet. Bästa och skönaste stället att sova på. Förutom det faktum att ryggen och andra kroppsdelar förmodligen inte får vila så som sig bör. Men det skiter jag i. Typ i alla fall. För i eftermiddags när jag vaknade hade jag träningsvärk på ovansidan av låren. Det sitter kvar där ännu och det -känns- väldigt mycket.

Den här sommaren har jag bara träffat och pratat med en enda m... Nej, vänta lite. Under 40år tänkte jag skriva men tar tillbaka det. Fast ändå inte riktigt. Hur som helst suger detta litegrann. Känns ganska fail att vara socialt missanpassad till den HÄR stora graden.

Besides borde jag ha börjat övningsköra den här sommaren, det har inte blivit av. Vilket även det suger en hel del.
Av någon anledning fann jag mig själv stående totalt troslös, byx och kjol-lös klockan 4 på morgonen igår morse. I och för sig var det tät dimma men ändå. Det kändes ganska ironiskt. Hur det gick till hade jag inte direkt lagt märke till. Eller jo, det satt en snigel på min kjol och sniglar är vidriga djur när de sitter på kläderna.

Hur som helst funderar jag på att skriva en bok, inte skönlitteratur, sexnovell eller vad för bok man nu kan skriva annars. Utan snarare någon form av facklitteratur fast ändå inte. Kan bli kul fast den kommer nog bli väldigt tunn...

Oh förresten, satt och kollade på tv och kände hur det rann till där nere. Mens. Skyndade mig till badrummet för att finna att där inte fanns någonting att stoppa synda fallet med. Mer än saker man normalt sätt inte stoppar upp det med. Det fick bli vad jag hittade vilket blev stort och knökigt. Inte direkt något som man vill gå ut med hundarna i (vilket jag ändå var tvungen till). En kompis på folkhögskolan nämnde i förbifarten att man kunde sticka / virka tamponger och bindor. Så jag provade att frihands virka en tampong. Ett ord om den tampongen: Sticksig! Efteråt såg jag hur man egentligen ska sticka/virka sådana men då var den redan provad.
Iförd en löst sittande citrongul t-shirt, en vid svart kjol, håret uppsatt men rufsigt som sjutton och gummistövlar som är aningen för stora eller aningen för små gick jag ut med hundarna innan idag. I ena handen hade jag kopplen i andra handen en gurka, som jag gick runt och åt på. De första två promenaderna jag tog den dagen med hundarna var där jag brukar gå - mot ingenstans där ingen bor. Denna gången gick jag åt det andra hållet, där folk bor, flera stycken. Gick förbi deras fönster, såg i ögonvrån folk i vardagsrummen. Det måste sett konstigt ut. Men det bjuder jag på.

För några nätter sedan var jag ute när det regnade och plockade sniglar. Plockar dem för att lägga i frysen, inte för att äta utan för att förgöra. Men hur som helst, var jag iklädd en morgonrock och samma par obekväma gummistövlar. När morgonrocken blev för besvärlig gjorde jag något som man bara kan/bör göra på landet. Strippa. Det var iofs natt, bäckmörkt och regnade så bara hästarna lär ha sett min kroppshydda vandra omkring. Sagt och gjort så klättrade jag omkring spritt språngande naken i trädgården och plockade alla sniglar jag såg med min ficklampa. I potatislandet fick jag mitt livs natt chock. Tydligen finns det brännässlor där. Min rumpa tyckte inte om det faktumet (och det gjorde inte jag heller).
Scenario:
En fest med varierande åldrar på människorna, ca 14-19år. Både tjejer och killar. Av någon anledning är det äldre tjejer än vad det är killar. Till slut är det bara en tjej kvar, typ 19år. Resten är killar 14år.

Anta att tjejen har låg tolerans mot alkohol och vid det här laget är så pass full att hon har däckat. Anta att killarna bestämmer sig för att begå ett brott. Dvs våldtäkt.

Frågan i det hela är:
Kommer brottet räknas som våldtäkt? (på tjejen) eller som pedofili? (på killarna).









Sådant kommer jag att tänka på när jag duschar.
Ett annat tanke ämne, eller egentligen forum ämne. Kommer ihåg rätt mkt från när jag var liten. Mitt första minne som jag har är från ett dagis. Spontana saker som jag kommit på nu.


När jag var liten grävde jag ner min cykelnyckel, hittade den aldrig igen.

När jag var liten blev det populärt på dagis att måla färger på torkade makaroner. Min mamma är konstnär så jag målade med hennes färger. Några av mina makaroner blev snodda och uppätna av någon som mobbade mig. Vad ungen inte räknat med var nog att makaronerna var målade med supergiftig färg.

När jag var liten tog jag med min barbiedocka till dagis en gång, en av de äldre killarna trängde upp mig bakom en dörr och tog min docka och vred av hennes örhängen.

När jag var liten och gick på dagis brukade jag och en kompis blanda till vatten med tvål och äta/dricka blandningen för att det smakade gott. Jag hävdade även att smör var gott  och nyttigt och bredde ett tjockt lager på en smörgås.

När jag en gång var hemma från dagis passade mina dagiskompisar på att upptäcka en brand i ett höghus i närheten. De kom i tidningen pga det, jag var avundsjuk länge.

När jag var liten och gick på dagis träffade jag en kille som hade glasögon och tandställning. Jag bestämde mig att jag också ville ha det. När jag väl var på väg att få det så vägrade jag och / eller tyckte det var hemskt.

När jag var liten kunde jag ibland gnaga hål i botten på mjölkförpackningar och suga upp mjölken tills den tog slut. Så att mamma var tvungen och gå ut och köpa mer mjölk.

När jag var liten ville jag ha en bilmatta, det vill jag fortfarande ha.
Jag sitter och grejar i photoshop. Lyssnar på udda musik och tänker, relativt ostört. Kom att tänka på varför jag inte tycker om akutmottagningar. Eller sjukhus alls egentligen.



Upplevelse 1:
Överdoserar penecillin som 5-6åring. Blir omkringslussad på tre olika sjukhus.

Upplevelse 2:
Blir stucken i halsen av en geting. Resulterade i 8 timmar på akuten.

Upplevelse 3:
Halkar med cykeln i gruset, utan hjälm och flyger genom luften. Får ligga typ 1 timme på asfalten och vänta medan mamma försöker få tag i en ambulans. Till slut kommer en taxi.

Upplevelse 4:
Kommer in med sprucken blindtarm, får sitta 4 timmar på akuten utan att något händer. När väl något händer medicineras infektionen "bort" (för att senare återkomma med full kraft vilket i sin tur ledde till näst in till döden, omoget.)



Någon som tycker lika illa om akutsjukvård som jag? (Där med inte sagt att det inte kan vara bra, om man har någon riktigt allvarlig skada eller har slutat andas eller något är de nog pigga på att agera.)
Jag kan inte tänka, jag kan inte filtrera bort oljud. Så jag kan inte tänka. Kan inte koncentrera mig. Vill skriva. Men kan inte. Snälla, snälla, snälla, snälla kan inte bara tvn gå sönder NU och vara sönder till typ kl 1-2 när mam och hennes karl har gått och lagt sig. Jag vill kunna tänka och fokusera. Detta går inte mer. Å herregud vad ointressant tv reklam är. Döda det. Seinfield är inte alls någon tröst. Snart går jag ut i åskvädret. Speciellt inte eftersom att personen som tittar på skiten håller på att avlivda av skratt. Seinfield har inget att skratta åt.



Dessa beskriver precis hur jag känner mig just nu.
Idag har jag inte gjort något speciellt alls. Förutom att kollat på Okänd diagnos, Doctors. Hjälpt mamma med bilderna från 5/7. Kollat på antikdeckarna och ätit laxomelette. Spelat spel på nätet och försökt virka en strumpa (just nu ser det mer ut som en hatt för ett spädbarn). Om några dagar spelar mitt favoritband i göteborg och jag kommer med 99.9% säkerhet inte att se det hela även om framträdandet har gratis inträde. Surt.

Har pysslat i photoshop lite idag, försökte göra en manip, har inte gjort manips på aslänge känns det som. Bara gjort några mindre saker men inget stort som idag. Det blev typ sådär resultat om jag får lov att säga det själv...
kk

Min fot är röd/blå och ovansidan kliar och är full av nässelutslag. Mamma tror att det beror på alsolspriten som alla säger att man ska ha på getingstick och bett. Det är obehagligt. Jag vill att det här ska läka. Om några dagar kommer min kusin och moster hit från Gotland okänt vad vi ska hitta på då.
Jag hade tråkigt och var hungrig. Därför gjorde jag några test på internet för att fördriva tiden.


Du är 50% emo!
Du är en riktig emo wannabe! Du vill så gärna men livet är för kul!

Ett emo test från testportalen.se



Du är
Kattkvinnan
69%
Spindelmannen
63%
Stålmannen
59%
Fantomen
56%
Batman
51%
Wolverine
48%
Hellboy
46%
Robin
41%
Hulken
40%

Du hade en tuff uppväxt
och är bra på att stjäla.
Samtidigt står du upp för utsatta
människor i din omgivning.

Fler test från testportalen.se


Du är 40% ond!
Det ruvar en ondska i ditt hjärta även om du döljer det väl!

Ett test från testportalen.se





2 Juli gick jag runt på gräsmattan hemma i väntan på att något skulle hända. Plötsligt hände något!

Jag klev på ett bi som satt på en klöverblomma. Härligt! Eller också inte. Det brände till, satte mig och såg över skadan. Drog ut taggen, den satt djupt in i huden ungefär under ena stortån. Satt en stund och kände hur hela foten blev varm, varm, varm.

Under natten blev jag förmodligen myggbiten på minst 2 ställen på samma fot.

3-4 Juli var foten fortfarande svullen, en lätt rodnad hade infunnit sig på ovansidan av foten. Om det beror på betten, eller det faktum att ena hunden hoppat omkring på just den foten redan 2 Juli är okänt. Eller det faktum att betten på ovansidan hade blivit kliade på, inte mycket, men ändå lite. Musklerna i den foten är väldigt mycket stelare än i vanliga fall.

Idag 5 Juli är foten också svullen, den går att gå på nu i alla fall. Men det känns som en ilande bränna på den också. Och rodnaden har antagit en mörk nästan lila ton.

Och då undrar jag hur fort bi stick ska läka? Om detta är vanligt förekommande fenomen eller om det börjar bli dags att ta i med hård handskarna aka läkarbesök pga detta? Jag har aldrig haft privilegiet att bli stucken av ett bi förut så om jag är allergisk eller ej är relativt okänt.