Mina sk. nyårsmålsättningar i från detta inlägget.

Hittade just en sak jag ska lägga till på listan och då kan man lika gärna göra om den och ta en work in progress grej på det.
*Ta körkort
- eller i alla fall komma till skott och börja övningsköra. Övningskört en gång
- Övningskör mer
*Ta mer kontroll över livet.
*Lära mig virka på riktigt.
- Lära mig göra rosor
- Lära mig göra mormorsrutor
- Sticka halsduk på dubbelloom Gjorde just klar min första i förrgår!
- Göra en Pikachumössa
*Minska ner djurskaran.
*Återuppta bloggandet, känns som att 2011 bara försvann utan mkt inlägg. De tre första månaderna har det iaf blivit fler inlägg men får väl uppdatera efterhand.
*Återuppta bloggandet fler månader än de tre första.
*Sy en WP sele
- Börja WP med lillhunden, för skojsskull
*Ta tjuren vid hornet oftare och leva efter "Well, someone's gotta do it"
Drömde att Michelle Obama rakade sin mans könshår i tv. När håret på översidan av kuken var för avrakat tog hon det avrakade håret och försökte klämma tillbaka det på hansk kuk.
Det enda städningsmässiga jag har gjort idag har varit att skrapa tvskärmen från damm med ett avbrutet plastkort. Känns typ som att huset har osynliga hål in till en annan atmosfär / paralell värld eftersom så mycket och stora saker försvunnit spårlöst. Letade igenom typ alla skåp, lådor osv efter massor av kastruller som bara var spårlöst borta. Samma grej med andra stora saker - bara poff borta och sen när man minst anar det så bara halar nån fram det man sökt som om det inte var borta alls. Skumt.

Men jag borde verkligen orka städa mitt rum eftersom det kommer hit folk i påsk. Och de fem skummaste sakerna som går att finna synligt på mitt golv just nu är:
1. Massa bloddroppar på mattan efter väldigt explosiv mens.
2. En säck med spån.
3. En ihoprullad bilmatta (en sån man kör med leksaksbilar på).
4. En termos utan lock.
5. En säck pellets (sådant som hästar med mera kan äta)

Levt senaste veckan med typ andningssvårigheter. Sånt är skumt. Inte så att man kippar efter andan utan snarare så det känns som om man inte har full lungkapacitet. När det blåser mkt och man är ute och går i motvind är det extra svårt att andas. Nästan så man får panik över det. Det är inte hela tiden men väldigt mycket. Knyckte en dos Bricanyl av morsan idag - man ska ta två - jag kan inte svara på om det hjälpte eller ej. Kändes mest som ett placebo om det "hjälpte", vet inte ens om jag fick i mig hela dosen (av den enda dos jag tog) var första gången jag provade, men lite fick jag på tungan iaf så det bekräftar väl lite iaf. Drog nog inte in ordentligt dock. Antar att man ska försöka andas in så mkt luft i lungorna som möjligt.

Jag vårstädar frivilligt. Ingen har bett mig göra det. Jag är inte typen som städar - alls. Mitt rum ser ut som en enorm hund typ Scoby-Doo har dragit fram och tillbaka genom det och vält ut en massa bråte över golvet. Men resten av huset går jag fram i med disktrasa, skurhink och bara "skrubba, skrubba, skrubba bort din dammiga min". (Fast jag sjunger inte, jag kollar/lyssnar på tv). Igår ägnade jag mig åt att plocka ur och dammtorka typ 150-200 böcker i en bokhylla, även sortera dessa efter färg, inte baserat på innehåll... Not... Men det hade varit kul och sådär lagom IQ befriat att göra :D

Tänker typ "undrar vad jag ska städa idag?". Och detta görs med uppskattningsvis 5 timmars sömn per dygn. De första två dagaran i städruset var iaf typ gå och lägga sig 20:00 på kvällen - vakna vid 1 på natten, nästa natt lägga sig vid 21:00 - vakna nån gång när ett närmade sig 2. Idag blev det bara fyra timmar, från 23:00 till nån gång vid 3 på natten. Underbart. Och givetvis är man uppe runt 20 timmar innan man sover. Man kan undra om typ kroppen producerar någon slags naturlig drog som sätter igång detta? Däremot är jag vrålis typ hela tiden, eller kanske inte vrålis men hungrig iaf. Även om man äter så tycks det finnas hungerkänslor kvar. Och andra sidan kommer jag börja mensa snart så det kan ju vara sådana cravings också.



Forskare (med foliehattar?) säger ju att jorden typ ska träffas av en enorm meteorit om typ 40år. Om man vill tro på det är ju upp till var och en. Jorden går ju ändå under 21/12-12 eller när det är, enligt mayakulturen som antagligen tyckte det var onödigt att göra en kalender för flera tusentalsår frammåt i tiden. Men tänk om jorden blir träffad av en meteorit... Och går i tu i två delar. Typ som en apelsin.


Och dessa två halvor snurrar på och lever på som de alltid har gjort, med undantag att de inte längre sitter ihop. När jag berättade denna teori för mam så frågade hon vilken sida man skulle vilja hamna på. USA eller Kina? Jag föreslog att de kunde delas i polerna så man får typ både och. Men sen kom jag på att vattnet kanske skulle rinna ur? Nästa sak att fundera över var hur jordens inre skulle reagera på detta. Men eftersom det typ är magma så borde det ju stelna där det blir svalt så att jordens inre finns i båda halvorna fast inte kanske lika mycket och mindre kärna. 



Nästa "bekymmer" med teorin är hur dagarna skulle fortlöpa. Anta att halvan fortfarande snurrar som den gör normalt sett. Men när det kommer till kanten så lär ju typ natten gå jävligt fort. Samt att det lär ske jordbävningar varje gång det sker. Tyngdlagen lär ju fortfarande fungera antar jag i alla fall. 



Något som också skulle kunna ske är att där den andra sidan av jorden en gång funnits så finns det ju utrymme för en motpol till halvan som är kvar (den andra halvan är väl iofs också kvar men den sitter ju inte ihop med resten). Dragningskraften lär dra in alla satelliter och rymdskrot som svävar runt jorden as we speak (och förmodligen kommer byggas på fram till denna påstådda meteorit slår ner).



Fast man kan ju anta att delar av meteoriten och andra stenar i rymden kommer ansluta sig till satelliterna. Och andra sidan skulle även detta kunna ske. Att jordhalvorna går i tu men sen kommer i otakt så att de blir som en diabolo.



Men det skulle nog vara sjukt omysigt och bo i närheten av "mitten" på båda sidorna...
Knepig sovtid i helgen ledde till att jag när jag kom hem igen la mig och sov några timmar, vaknade vid 7 tiden på kvällen och har varit vaken sen dess. Trots att jag nån gång på natten kände mig sjukt trött men körde på "men jag måste borsta tänderna först" tätt följt av "men jag orkar inte just nu" så det blev inte av helt enkelt. Och på morgonen så fick jag tokryck och plockade ur hela diskmaskinen från disk (som var diskad) och rände runt och tömde typ huset på disk och stoppade i lika mycket disk igen. Som om inte det städtaget varit nog så samlade jag ihop smutstvätt, rensade bort vissna löv ur blomkrukorna och städade kattlådorna. Jag som i princip aldrig någonsin städar, ever. Min mamma lär väl tro att jag vill ha något och därför passar upp på hushållsarbetet mera men jag har inga sådana planer riktigt ännu, även om det givetvis finns saker som jag väldigt gärna vill ha men jag vet att det skiter sig i slutänden ändå så orka? Det är typ värsta vårkänslan på gång, var 20 grader ute när jag kom hem igår, övervägde att sova ute på gräsmattan men det kanske behöver bli lite varmare för det. I synnerhet eftersom det var massa minusgrader i morse..
Låg i badet förut och ställde frågan till mig själv "undrar om man kan ta ett gentest utan att vara sjuk?". Isof skulle jag vilja se om det fanns den sk "fettmagenen" som min mormor alltid gnäller om finns i familjen (jag hyser tvivel). Men hon kan nog inget om genetik sådär för "inom familjen" grejer gäller ju bara om man kör på 'incest, incest familjefest' där nytt blod (dvs gener) aldrig kommer in i släktträdet. Så sen tänkte jag typ det är kanske är framtidens dejtingsida. Där man måste ha lämnat in gentest för att få bästa genetiska match på den framtida partnern.

Sen rakade jag ett J på fittan. För jag ska knulla i helgen med en som vars förnamn börjar på J.


Nästa steg i att vara överjävlig mot lättpåverkade människor som tar åt sig allt på fel sätt - inlett. Personen i fråga blir typ paranoid när någon gör en medlemssida med ett namn som påminner om hennes. Därför gjorde jag idag slag i saken och gjorde en användarsida med liknande namn och liknande utseende som hennes. Hon kommer flippa som fan när hon ser detta (om så kommer ske). Och jag kommer inte röja min identitet alls <3

Jag sitter här och har ont. Och ja jag är gnällig som fan. Men gör det ont så gör det väl? Det suger rätt rejält att ha fucked upp leder, de går ju inte att vila heller direkt. Eller ja det gör de väl men hur kul är det då? Men men det är bara att bita ihop och se glad ut. Även när man fantiserar om amputation. 

Borde plugga körkortsteori men alla säger att det går att hitta på nätet. Jag måste vara blind för jag hittar typ ingenting på nätet. Jag hittar typ max 5 olika filmer på körkortsportalen eller vad det heter. Visst 5 filmer kan jag titta på men det känns ju som om det är lite mer än så man ska plugga in? Har ingen bok eller så heller, vilket känns som något som alla andra man sett som pluggat för körkortet har haft. Nån som har pejl på sådant?

Jag är så sjukt provokativ ibland blir ju nästan lite rörd över egenskapen :D Drog just igång tredje världskriget i skypekonversationen från igår igen. Fortfarande samma sidor som gaddat ihop sig mot varandra. Min sida sitter och roas skitmycket över bråket medan motståndarsidan är drygare än yes och skitagressiva. <3 Motståndarsidan har gjort följande (vad jag vet, jag läser inte vad de skriver, orkar-bara-inte) påstått indriekt att barn inte är människor och dragit paraleller/jämfört horor vs barn. Det är bara för mycket. Typ 4 timmar senare så håller kriget fortfarande på, de har ännu inte kommit till någon slutsats och håller fortfarande på med samma argument som för 4 timmar sen och som i går. Det är rätt intressant, man borde kanske skriva en C-Uppsats om hur folk beteer sig på internet.

 



Jag borde sova eftersom jag ska upp tidigt "i morgon" dvs senare idag. Men jag blev fast i en skypekonversation av episka proportioner. Bråk mellan två sidor. Den ena som inte kan ta kritik, tar åt sig A-L-L-T och tycker att deras åsikt är den enda korrekta och alla andra har fel och har de inte fel ska man missuppfatta så man får rätt ändå även om man har fel. Och andra sidan som försöker, i flera timmar, att övertyga den första sidan om att de får ha en egen åsikt men om de får ha sina åsikter ska sida 2 också få ha sina. Det gick åt helvete alla gånger som sida 2 försökte få sida 1 att inse detta. Ytterst underhållande för sida 2. Ytterst frustrerande för sida 1. Jag höll mig iofs helt utanför hela konversationen och skrev bara lite då och då men ändå.

Sen ritade jag den här fina kaninen på en toalettpappersrulle och fotade den i skype, där sida 2 höll "konferanssamtal" i skype med cam och grejer. Eftersom bråket i grund och botten har mycket med just kaniner att göra. Eller inte kaniner i sig men det är en viktig bit rekvisita om det bråket hade blivit film/teater.


Ärlighet varar längst sägs det ju. Men i de situationer där man verkligen är asärlig blir man oftast kvalicificerad som en bitch. Så hur ska folk ha det egentligen? Nu senast var det nån som frågade om jag inte skulle åka upp till honom efter att jag kollat hans bilder. Jag kollade bilderna av nyfikenhet och han såg omåttligt gay ut på bilderna. Varför åka land och rike runt för att träffa nån man aldrig snackat med, inte vill träffa och som dessutom ser homosexuell ut? Nej tack. Sen kanske mitt svar hade kunnat vara trevligare i och för sig. Svarade att jag ännu mindre tänkte röra mig uppåt nu efter att ha sett hans bilder.



Men liksom, folk tänker allt för lite på vad för approach de gör med sina bilder. "En bild säger ju mer än tusen ord." De visar ofta mer än bara det man har som mål när man tar bilden. Bakgrunden är ju rätt viktig och om man tar en bild i en spegel så ska man ju gärna se så det inte är något pinsamt i bakgrunden. Finns ju typ nån photobomb på nån tjej som har en sån foto-i-spegeln-på-toaletten-bild där man ser en nyskiten bajskorv i toan. Mums! Men vem vet hon kanske vill bli kontaktad av scat-killar? :D

Men typ om man tar en bild på när man sitter så ser man fetare ut än vad man egentligen är och folk klagar ju på att det sitter allt för feta folk ute på diverse sidor så... Det skadar inte att motverka det hela genom att fota sig själv stående? Sen så är det ju betydligt intressantare oftast med påklädda bilder än totalt nudie, skulle tro att merparten av tjejer ute på somliga sidor är så infernaliskt trötta på att se kukbilder fladdra förbi. Alla ser ju mer eller mindre likadana ut, det är mer tändande att se andra bilder. Finns ju röv-bröst fixering hos tjejer med. Men sådana normala bilder kan man ju också misslyckas rätt grovt med. Typ fotar man ansiktet underifrån ser man oftast ut att ha nån kromosomstörning (men fotar man kuken underifrån ser den större ut). Det handlar ju ändå ofta om att man ska i slutänden träffa nån. Då faller man nog snarare för nån som inte ser ut som en seriemördare, stureplansfjolla eller som om man saknar några kromosomer.
Gjorde just te till mig själv, dricker massor av te <3 Av ren lathet hällde jag kokande vatten i kannan och sen även mjölk för jag orkar inte ta upp paketet till mig. När jag väl häller ut blandningen i koppen blir det skumm på ytan, skummet är fortfarande kvar i koppen. Så jag undrar om det är diskmedel jag dricker nu? Tillsammans med te förstås. Men då kan man fråga sig om det är koppen som är den skylldiga för i kannan ser det inte ut att vara bubbligt. Men koppen stod inne i koppskåpet det gjorde inte kannan... Teet smakar inte konstigare än vanligt (smaksatt te: havtorn och skogsbär <3) men jag antar att om det nu är diskmedel så dör man väl knappast.. Är väl mer troligt att man börjar kaskadspy. Det ska ju innehålla kräkmedel så att man inte ska förtära det och gör man det så åker det ut av sig själv.
Jag och två till sitter på skype, snackar och cammar alla tre samtidigt. Och kollar samtidigt på en cam på cam4 med en kille som suger av sig själv. Alla tre tycker att killen på cammen är tråkig men fortsätter att kolla ändå...


Lakritspaddor - smakar rättså beskt i både ytskikt och det de har fyllt de med. Men allt annat i den är nomnomnom. Salt och smarrigt :3

Den andra bläckfisken eller vad det är är helt okej.. Lite väl mjuk för min smak.


Häxvrål typ är omnomnom om än lite väl mjukt...


Typ samma grej här


Typ sådana här... De är ju inte direkt ... omnomnom men de funkar.


Något annat lite väl mjukt, inte nog salt/starkt för min smak... Men de funkar iaf. I brist på annat.


Döskallar är också typ utfyllnad, det godaste på de är saltet på ytan. FUUUUUUUUUUUU fick salt i såret på pekfingret nu precis :C Hora vad ont det gjorde :C


Sådana är däremot mums :3 hårt och salt <3


De röda är hårda, smakar typ hallon men innuti är det salt och gott <3 Som en unexpected surprice för den som trodde det var något annat mohahahw!

De andra är typ päronbåtar, totalt osalta, rätt lame.. Jag gillar grönt godis, endast för att det är grönt... Typ grönsaker xD

Djungelvrål - typ utryllnad det med... Har dock aldrig tänkt på att de föreställer olika sorters djur :3


Samlad trupp :3
Har kommit fram till det senaste dygnet att jag inte kan känna saknad. Lite saknad kanske finns någonstans undantryckt men överlag så verkar det inte vara någon alls. Försöker komma på om jag saknar någon [person] eller något [djur] jag har förlorat. Men svaret är antingen "nej" eller "nja". Av de personer jag känt som har avlidit är det ingen sådär som jag saknar, det enda har varit att jag tyckt att en annan skulle dött istället för den som gjort det. Med djuren är det väl annorlunda... Har förlorat massor med djur under årens lopp.. Värst är det ju med de man har haft länge men man känner mest saknad de första 2-3 dagarna som allra mest. Fast en 'djurisk' saknad har jag iofs. På så sätt att jag kommer ihåg och kommer ofta att tänka på min första riktiga kanin, som var så jäkla snygg och gos på alla sätt och vis. Men saknad som i att jag vill att han ska återuppstå (ever typ 10års frånvaro) känns ju lite .... nej tack. Temporära saknader har jag inte heller gott om. Saknar ingen vän eller familj om de försvinner, reser bort eller inte hinner träffas. Det är väl mer så att det är skönt när man väl ses igen men fram till det ögonblicket finns i princip ingen saknad med i bilden.
Först ut naturgodiset som inte är så värst naturligt som man hade kunnat tro. Visst det innehåller typ torkade växtdelar som bevisligen är naturliga. Men sen är det ju massa annat mums (och mindre mumsiga saker) på med. Så jag tänkte, för jag har tråkigt, recenssera min godispåse:


Cocos insmetade i något som påminner om vit choklad. Riktigt mumsiga om jag får säga det själv. Typ en sån sak som är försvinnande god. Do want moar!


Denna bygger på samma princip men istället för cocos är det naturell müssli. Lite hårdare och krispigare tuggmotstånd men säkert i långa loppet en aning nyttigare än den med bara cocos.


Samma princip nästan - men här är det torkad banan som doppats i samma smet som above. Det påstås vara yogurt men det finns ju inte mycket till yogurtsmak där. Mer vit choklad isof. Men det kanske är som med annan choklad, är det inte en viss mängd av något får det inte kallas choklad utan måste heta något annat. Men iaf.. Dessa är rätt goda.


B som i Besvikelse. Dessa skulle vara saltlakrits med mjölkchokladöverdrag. Mjölkchoklad och lakrits passar inte ihop - alls.. Men lakritsen i den här godisen var allt annat än salt. Visst den smakade saltare än den andra lakritsen i påsen men ändå inte så som jag klassar salt.


Den above vs nästa larits upplevelse. I naturgodissammanhang finns eller har funnits två varianter av lakritsdoppade saker. Det är då den vita här som är vidrig på så många sätt man kan tänka sig. Är söt, mjuk lakrits det handlar om här. Och så är det den gudomlige som är typ häxvrål bitar doppade i den där vita smeten. Brutalgott! Men sån tur hade man inte här och nu.


Cashew nötter doppade i "choklad" massan - omnomnomnom dessa är smaskens :3


Sourcream and onion kryddade cashew nötter - det enda som inte var doppat i något xD Men ack så goda!



Våren alltså... Men den har nog varit här länge... Men ah... Känns inte som jag sovit något i natt alls utan bara som man legat och blundat hela natten. Drömde något litet som jag glömt nu så sovit har jag väl gjort lite iaf. Blir nog en tidig kväll idag om jag inte sover lite nu, känns som en bra grej man hade kunnat göra...

Precis de orden yttrade jag för nån minut sen, loggade in här och börjar redan glömma det jag tänkte göra för tredjegången. Men nä, nu ska det inte få slippa undan: DA Pedobear antal pixlar! Där var det sagt. Och nu ska jag inte glömma bort det. Tänkte skissa upp en grej som jag ska försöka bygga. Men redan i skissningsstadiet så vet jag att det är antingen dömt att misslyckas eller så måste det göras seriösa ändringar för hela idén failar. Men hur det failar vet jag inte förrän jag byggt prototypen. 

Nu har jag iofs lyckats finna vad jag sökte ang det jag skulle minnas och jag gav upp bara vid tanken... Kör på något mindre. Men undertiden jag höll på kom jag att tänka på något som jag stör mig så fruktansvärt på just nu. Med tanke på att jag ingår i en chatgrupp med yngre folk. Genomsnittsåldern är 21år men den mentala åldern är nog nere på 10-12år hos de två yngsta i gruppen (som är myndiga). Jag försöker tänka tillbaka hur man själv var i den åldern men jag kan inte tänka mig att jag var lika tråkig och besvärande som de där två är. I synnerhet den ena sitter och ältar saker i det oändliga och sådana människor är ju så gudatråkiga att ha och göra med. De som har max 5 olika samtalsämnen och sen är det bra där. Typ så att de shuss:ar en när man pratar om något annat som är mer intressant än de där 5 samtalsämnena - bara för att själva börja prata om något av dessa 5 saker. 

Jag vet i och för sig när jag själv tänker tillbaka på hur man var i den åldern att man bara vill stryka ett stort stärck över dessa år och bara låtsas som att de inte har hänt eftersom de är så jävla awkward. Men om denna människa nån gång vaknar ur sin 5-sakers koma så lär den bli deprimerad när den inser hur jävla fattigt hennes liv har varit på intressanta saker.

Sen kan man ju fundera på varför småttingar så hemskt gärna försöker visa sina känslor för världen - för främlingar - ja vem fan som helst som tittar åt deras håll. Typ sådär emos (som numera är wemos) typ "mitt liv är miserabelt för min BFF har en ny BFF som hatar mig *sob* *snitta armar* *färga håret svart och jävligt altenativt* *skaffa snelugg som täcker nästan hela ansiktet så jag ser ut som en anime figur*". Vem bryr sig om sådana problem om 5år? 10år? What happens in högstadiet/gymnasiet - stays in högstadiet/gymnasiet (och under hela tiden man går där). Sen är det oviktigt.

Denna människans issues är kanske lite mer djupgående än så men alltså seriöst? Blir det bättre av att älta offentligt?!
Folk tittar på en som om man är något jävla ufo när man säger att man inte äter eller dricker en viss sak. Till exempel coca cola i mitt fall. Anledningen att jag inte dricker det är främst att jag har fått för mig att det smakar en sak som det inte smakar (sist jag smakade på det). I min värld smakar det metalliskt som om burken har gett mersmak och det smakar också syrligt på något sätt samt att det liksom "skär" sig i munnen. Sen att det innehåller mängder av socker och att det går att använda för att tvätta bort rost med gör inte saken bättre.

Så jag tänkte (fast egentligen i annat syfte men det fungerar här med) att man ska börja skylla allt sådant på att man är Mormon, fast då vill det till att man inte röker eller dricker alkohol offentligt eller med personen man säger detta till. För mormoner får inte ens dricka kaffe och te! Röka (på), ta andra droger och dricka alkohol är mot deras tro med.

Och andra sidan kanske man blir ännu mer ufo för någon om man säger att man är religiös, för det 'får' man ju inte vara om man ska vara normal i Sverige. Faaast och andra sidan är man ju inte normal i den personens ögon ändå eftersom man inte äter/dricker vaddetnuär. Och andra sidan kan man skylla allt på allergin man inte har med. Det kanske fungerar bättre. Fast inte till det som det egentliga syftet med tankekedjan var.
Igår eftermiddag när jag tassade ner från min del av huset för att käka middag blev det ett vingligt tilltag. Lite som när man är berusad bortsett från alkoholintagsdelen. Däckade i soffan någon halvtimme senare (till Antikrundan - det var ofrånkomligt). Vaknade nångång vid 4-5 på morgonen och woah! Fortfarande lika vinglig. Sen har hela dagen varit vinglig eller vinglig är kanske att ta i.. Men typ som man är på en båt på öppet vatten, inte när det är stora, stora vågor men vågor stora nog att få båten att guppa. Försökt få bort det genom att äta något, det gick lite, att dricka något det gick typ inte alls men kanske var det för lite som dracks eller fel sorts vätska (fortfarande inte alkohol). Har även provat att knapra på något sött, det hjälpte lite det med, för ett tag iaf. Fick på förslag att det kanske var järnbrist men jag har ingen lust att äta persilja :C Det är skitäckligt, även om det innehåller massa järn. Har heller inget kött förutom typ rökt påläggskinka och salami/prickigkorv med vad det ser ut som mer slaggprodukter än riktigt kött i... Känns inte sådär jättelockande att knapra på det heller. Så det får väl försvinna av sig själv, om det inte är nån influensa eller något som är på ingång...

Foto: http://pixdaus.com/

Fattar inte hur någon överhuvudtaget kan tycka det är snyggt med kuperade öron?



Jag öppnade den där Kony videon igår på dagen och då hade den fått 11624969 visningar, såg klar den nu och uppdaterade och då hade den 21107207 visningar O.O
Det är 9482238 fler visningar sen igår.

1. Camsidor
Camsidor med livecam som folk (både tjejer och killar inom alla läggningar samt åldrar över 18) sänder live ifrån. Dygnet runt, från olika delar av världen. Ska man sända själv gör man nog bäst i att inte visa ansiktet för folk i alla fall om man visar upp könsdelar själv. Eftersom, det inte är så kul om det man sänder spelas in och sprids till de man känner IRL, typ arbetsgivare. Vissa inganamnnämnda sitter och babblar utan att visa snusk i det oändliga på sådana sidor. Exempel på en sån här sida är www.cam4.com

2. Skaffa tjejkonto på sexkontakt sida
Oavsett kön. Grejen är ju inte att du ska ha i åtanke att träffa någon genom detta utan bara sitta och motta mail från snubbar runt om i sverige eller ja bara att öht få mail på en sån sida. Skriv kontakt annons och se hur många som svarar. Är det tidsfördriv så är det! Däremot är det ganska stressande sysselsättning för man blir verkligen ner mailad. Exempel på sådana sidor är knullkontakt.se och knullkontakterna.se är man tjej däremot och söker seriöst så skulle jag nog hellre skapat ett killkonto då får man iaf vara ifred medan man tittar runt, skapa tjejkonto kan man ju göra sen när man ska kontakta välutvalda offer.

3. Regga dig på en sexcommunity
Det finns ju ändå några att välja på, även om folket på sådana sidor generellt sett är densamma så kanske man kan hitta något nytt någonstans? Leta internationellt om inte annat, fast det är lite svårare att hitta något som inte är renodlat porr men ja ändå... Jakten efter sådana sidor är väl lite av tidsfördrivet självt... Exempel: newbienudies.com, sexparken.se mfl.

4. Regga dig på dejtingsida
Är i princip samma folk där som på sexcommunitys, men istället för att knappa in "intresse: sex" så är det andra huvudintressen som lär synas. Om inte annat är det kul att hitta och jämföra mellan olika folk vs sidor. I slutänden vill ju alla bara knulla ändå så. Finns massa sådana sidor, alla är gratis att regga sig på men de flesta kostar pengar att öht kunna använda så leta efter de som är gratis på riktigt, man vill ju kunna maila åtminstone utan att betala massa pengar till sidan. Exempel: happypancake.com

5. Sexchatta
Om du orkar så är det ganska "givande" att rollspela att man är typ 12årig tjej och skriva i internationella chatter eftersom pedofiler flockas kring en som flugor kring skit. Men man kan ju chatta vanligt också med eller utan snusk. Svenskt exempel: snyggastchatten.se Utländska exempel: icqchat pedochat: kamrat.com (regga som 9-12årig tjej) chat-zone.com

6. Chatroulette / Omagle

Två olika men ändå ganska lika saker... Omagle är ranom chat med okända folk från alla åldrar världen över som typ bara är i text. omegle.com Chatroulette är typ samma sak fast med webcam, där finns två olika iaf, en svensk chatroulette.se vs chatroulette.com

7. Googla fram forum/communitys som inte är inriktade på sex
Kolla forumen för att se de sextrådar som finns där ändå, kanske inte för att deltaga själv men man kan läsa och skratta åt folks idioti, misstag osv. Exempel: Familjeliv.se

8. Dirtytalk
Häckar du på snusk communites? Det gör den som har denna sidan med (alltså Dirtytalk). Vet inte vilka sidor hon sitter på men skulle tro att det är knullkontakt.se, hursom så presenteras svaren på hennes sida. Något man bör läsa innan man dissar det hela helt (om man nu gör det alls) är i alla fall "Kaktusträff". Dirtytalk.se

9. Om du inte är kukrädd
Så kan du ju skumma igenom bloggen High Contrast Cock som ägs av nån som har som fetish att trycka in saker under förhuden, förekommer även wetsex bilder och dylikt. Dock är det bara han med på bilderna (och rekvisitan förstås). Hans länkar kan man också kolla fast det verkar mest vara gaylänkar (som i bög) typ gloryhole bilder/filmer etc.