Hoho kom på att de har fler test där och jag har fortfarande tråkigt så... Jag gick vidare på nästa testradda. 75 frågor på 10minuter.

Har hittills gjort Natur och fått 64% rätt. Hann med att svara på alla frågor på utsatt tid... Sen blev jag för störd av omgivningen så jag gjorde psyk testet istället x)

Blev först och främst: Typ 9 - Medlaren
  • Du är tyst och lugn, närmast självutplånande, och litar på andra. Du är kreativ, optimistisk och stöttar andra människor, men ibland följer du med strömmen bara för att bibehålla lugnet. Du vill helst att allting skall gå smidigt, och du undviker konflikter, så därför bagatelliserar du ofta problem och blir alltför nöjd med dig själv.
  • Ditt problem är i regel att du blir slö och oengagerad.
  • Du har potential att föra människor samman och lösa konflikter.
Och på andra plats, vilken stämmer så mycket bättre in på mig: Typ 5 - Iakttagaren
  • Du är uppmärksam, observant, insiktsfull och nyfiken. Du har förmågan att koncentrera dig och komma på lösningar på komplicerade problemställningar. Du är uppfinningsrik, innovativ och självständig men försjunker ofta så djupt i dina tankar att du förlorar kontakten med omvärlden.
  • Ditt problem är i regel att du ifrågasätter allt och blir en isolerad särling.
  • Du har potential att bli en visionär pionjär, som är långt före din tid.

Jag brukar rata allt vad sådan tester är för att de inte är direkt tillförlitliga utan bara tar en massa tid. Men hade extra tråkigt i kväll och gjorde det testet som fanns länkat på Illustrerad Vetenskaps hemsida. Det står i beskrivningen att man inte ska störas undertiden man gör testet...

Err jag har tvn på, musik på och hundar som springer runt och gnäller för att de inte får vara ute och äta jordgubbar direkt från plantorna och hjälpa mam med att vattna, skrämma katter och igelkottar... Så nej den "regeln" bröt jag på. Sen om man hade gjort ett sånt test på riktigt är det nog rätt solklart att man hade sovit mer än 4 timmar det dygnet innan. Men med den utgångspunkten blev det ändå rätt hyfsat resultat. Hade iofs inte väntat mig något annat men ändå...

Ditt totalresultat: 107
Resultatkategori: Genomsnittlig
Du fick bättre resultat än 67% av populationen. (känns betryggande XD)
Resultat på ordtest: 108.5
Resultat på performancetest: 104.3
Utbildningsbevis snarare... Ser inte jätte nice ut x)

År 1:
Teckning*
Måleri
Skulptur / form*
Grafik/Digitala media*
Grafisk design
Textildesign*
Presentationsteknik
Utställningsteknik
Nutidskonst/konsthistoria & samtidsorientering
Projektarbeten (Barnbok illustration)
Valbara kurser (Fotografi + Illustration)

År 2:
Tekning*
Måleri
Skulptur / form
Grafik/Digitala media
Grafisk design
Presentationsteknik
Utställningsteknik
Nutidskonst/konsthistoria & samtidsorientering
Projektarbeten ("Hitta Emily", Katter, "Mögel")
Valbara kurser (Skulptur + Land art)


* = inte 80% närvaro
Tror visserligen inte att nyinsedda är ett ord som går att säga men det uttrycker vad jag känner just nu. Jag har insett en massa saker idag. Och jag får ont i huvudet av att tänka på dem. För jag blir helt nollställd när jag försöker genomföra någon av de (eller ja påbörja).

1. Körkort
Jag skulle ju försöka skaffa det så jag kan få åtminstone liiite frihet... Men nä jag orkar inte ens se åt något körskole håll, ens på internet. Det har så hög orka faktor att jag vet inte vad. Hade varit lättare om det gällde hästridning, det kan jag iaf någorlunda.

2. Php kunskap
Jag har också insett att jag bör kunna koda i php för att få min vilja igenom. Har så många webbläsarspel idéer att det skulle kunna täcka hela skåne. Kommer aldrig träffa på någon som kommer kunna koda ihop de till ett bra spel som kommer locka mängder av (betalande)medlemmar... Så jag får väl göra det själv istället. Men har tittat lite på php sidor idag, fattar men ändå inte. Bara att titta på koderna gör mig lika nollställd som förut. Kasst!

3. Födelsedag
Insåg idag att det inte alls är många dagar kvar tills jag fyller år. Och det är hemskt. För då har ännu ett år gått utan att jag har uppfattat det. Blir bara äldre och äldre utan att ha något mål att sträva efter... ORKA.
Drömde att mam och morm började prata bakom ryggen på mig och senare, långt senare fick jag reda på varför. Några veckor tidigare (i drömen) hade jag varit och tagit prover hos en läkare. Och diagnosen och medecinen gavs till morsan istället för till mig. Diagnosen och medecinen var vad som tisslades om, tisslandet och tasslandet lyssnade jag på med ett halvt öra. Till slut konfronterade de mig med medecinen som utgjordes av en stor ljusgrön tub med någon sorts kräm som skulle penslas på över hela kroppen. Och när man hade krämen på sig så fick man inte komma i kontakt med någon annan människa. Så följde det med en instruktionsbok till hur krämen fick och inte fick användas. Blev skitsur och drog iväg till läkaren och ställde honom mot väggen och sen drog jag iväg hemifrån...




Grejen med drömmen är att den är så jävla sann. Mam och morm pratar ibland bakomryggen på mig om mig. Jag antar att det mest rör sig om min mormor men att mam går med på det? Det sårar faktiskt lite. Min mormor har börjat semi mobba mig i vissa lägen. I och för sig har hon då och då gjort det förut. Typ ifrågasätter vårat hundägande, tycker att vi borde sälja eller avliva hundarna och sådant. Grymt skittaskigt. Det kommer ju knappast hjälpa något att slänga ur sig sådana kommentarer.

Idag kom morsans kille hit, jag hade hoppats att han skulle komma i morgon men icke. Hans livsexistens är patetisk, jag skulle gärna ha honom ute ur mitt liv på riktigt, permanent. Jag borde flytta, det hade varit så jävla skönt. Bara ta pick och pack plus katt och dra till en egen lägenhet eller något. Jag skulle i och för sig ha svårt att lämna hundarna (i synnerhet en av dem). Och de andra djuren men ändå.

Så det är dags att fika med... Jag, mam, morm och givetvis karlsloken i fråga... Som btw är morsans man, de gifte sig ju förra året... Aja illa, illa, illa... (Känns för övrigt som om det kommer vara svårt att klara den här dagen/fika pausen med tanke på drömmen jag hade).
Ah... Jag och mam satt i soffan för någon vecka sen och såg på ett program om genetik, riktigt sånt där forskar program inte för allmänheten alá underhållning. Den mest närvarande forskaren såg ung ut, vi sa först "max 25... om ens det"... Sen sa han att han hade arbetat inom sin branch i 20år. Vilket skulle göra honom kanske 40år. Men som vi såg det då såg han som sagt fortfarande bara ut som en 25åring, om ens det. Sen flippade vi totalt, och sänkte hans ålder från 25 till 20... om ens det... 18 om ens det. 13 ... om ens det och slutligen 5 om ens det. Sen tog snubben av sig sin huvudbonad och då stod det klart att han nog var runt 40år ändå...

Midsommarafton är på fredag, jag borde seriöst leta efter alla möjliga anledningar att komma härifrån. Men jag orkar inte, känner inte för att festa ändå, har ingen annan att vara med eller hos ändå så. Det blir midsommarmiddag här hemma med "det vanliga gänget" som består av människor över 50år, förutom jag och mamma som är under 50år... Och så djuren förstås men de räknas nog inte.

Och sen är det ju dags att ta ett steg närmare döden, åldersmässigt...
Den frågan ställde jag just för mig själv, för... Musik är fan underbart... Eller viss musik, inte all musik... Det fyller upp tomrummet som skräp i ett soprum.. Dagarna flyter förbi utan att jag får något grepp om de. Vaknar på förmiddagen, går upp äter frukost framför tvn och sen uppstår en minneslucka som varar fram tills middagen och efter den oftast ännu en minneslucka fram tills det är dags att sova igen... Lyssnar på musik via youtube, även om jag har många av låtarna jag lyssnar på, på datorn. Youtube är så mycket enklare. Även om det oftast bara är några få sekunder av varje "låt" som är riktigt så det känns i kroppen hur bra det stycket är för själen... Idag, och liksom många andra dagar har dessa "klipp" lyssnats på flitigt (utöver det som postades igår).




















Har inte orkat skriva alls mycket de senaste månaderna. För att välmåendet kanske inte har varit på absolut hög nivå. Men just nu är det verkligen inte bra alls. Det är visserligen inte nerkört i botten med gråt och sådant. Det är mycket sällan jag har sådana attacker... Men perioder då ingenting är kul, fint, bra eller något är... hemskt... Allt är bara så neutralt. Kan inte tänka. Som en dimma fast än det är helt klart.

Det kan ha att göra med att jag av någon anledning slutade helt och hållet att lyssna på musik för någon månad sedan. Det blir så ibland, vet inte varför jag slutar och inte när jag gör det. Men det händer då och då. Slutar göra andra saker också som är viktiga på ett egentligt ganska viktigt sätt... Är i celibat av samma anledning också. Det är rätt trist men det är som om man inte märker det...

Har prestationsångest tror jag, har försökt rita en katt i flera dagar för jag behöver en kontur av en katt. Det blir typ ingenting alls av det. Kan inte rita något som ser verklighetstroget ut, kan inte rita något som ser sött ut. Kan inte helt enkelt. Fast jag hade kanske kunnat om jag hade släppt på begäret att lyckas. Har försökt att rita en ful katt, men den blir lika ful som de som jag försökte rita fint eller i alla fall bra.

Dessutom har jag en hel del photoshop arbeten jag borde göra men inte gör av lathet och idébrist. De mest brådskande är typ bara 2-3 arbeten.. Men sen har jag minst 30 till (och allt det ska kodas också -.-). Sen borde jag ta mig tid att orka bygga om och flytta hela min hemsida, egentligen borde jag flytta på samtliga hemsidor. Men jag orkar inte ta tag i någonting just nu. Skjuter allt på framtiden som för övrigt ser jävligt dyster ut.

Idag har jag i alla fall tagit tjuren vid hornet och letat upp en låt som jag kunnat lyssna på som stundvis är rätt bra. Även om video bilden är... Aningen för sexig kanske.. Men det är de flesta hardstyle videos (nu är den där musiken inte riktigt hardstyle heller)... Även om den säkert kan göra någon hardstyl-ig

Jag är expert på att skapa bloggar. Och jag är expert på att skriva jätteseriöst i bloggar. Jag är expert på att avsluta bloggar (tröttna på dem) nästan omedelbart. Ändå skapar jag fortfarande bloggar. Jag har fler bloggar än jag kan räkna till. Och jag skriver lite då och då i nästan alla av de. Ändå är jag expert på att skämmas över det som skrivits i någon av dem. Utom kanske i denna för det gills typ inte.
Drömde i natt/dag hur jag hade sex med massa människor (iaf två stycken) och sen skulle jag knulla en tredje, den såg väldigt ung ut och hade microskopisk kuk typ 5cm lång vid stånd och max 1cm bred. Så just innan jag började rida killen frågade jag hur gammal den var, tror han svarade 12 men jag fortsatte ändå i drömmen. Sen satt jag och några andra mest och sydde/stickade/virkade på en stor pläd/filt. Jag programerade om mitt gameboy så att jag kunde sy/sticka/virka samtidigt som jag spelade för att det var en robot som skötte själva hantarbetet.
Ibland kan jag gå och bli så trött på vissa saker jag annars ser som roliga, intressanta och så vidare tidsfördriv. Är så tröttsamt att jag kan dö eller i alla fall spy över det. Ändå fortsätter jag eftersom jag inte vet vad jag ska ersätta det med. Egentligen borde jag pausa men då kanske jag går miste om något? Dessutom innefattar det ju andra människor, vissa av de är svin. Andra är bara sviniga på annat sätt. Man blir i alla fall trött på det helt och hållet efter ett tag.

Vad brukar normala(re) människor göra när de är ute på nätet?
Drömde att jag fick 4 lila dildos som jag inte hann pröva. För jag befann mig i en medeltidsstad med en galen vampyr (eller liknande, gud kanske) tjej som var uråldrig (men snygg) som skulle döda hela stadens befolkning. Hon skickade ur sin älskade (mänskliga och naiva) vakt ur staden och bad honom stänga stadens portar så att ingen kunde komma in och ingen ut heller (och han skulle lämna staden). Sen var det en till fast kille från samma tid som monsterbruden fast mer hjälte än henne som skulle döda monsterbruden så han sprang in i staden när den höll på att stängas då sprang vakten efter trots att det inte var hans order för att skydda monsterbruden som förfört honom.

Jag var på plats utanför salen där hela stadens befolkning hölls helt ovetandes som gisslan när mördaren kom upp där jag satt. Han ville veta hur han skulle göra för att smälta in där inne. Då gav jag honom en svensk landslagströja och bytte om på stället till en också. Han förlorade helt fattningen eftersom den tid han kom ifrån inte sett tjejer strippa kläderna bara sådär. Sen kom vakten inrusande. Och de började prata med varandra. Rätt snabbt konstaterade mördaren att han hade kommit för sent och att vi måste dra därifrån fort som attan. Vakten höll inte med om det så mördaren klubbade ner honom så att han svimmade. Mördaren bad mig klä på mig igen så att vi kunde sticka och så gjorde jag det.

Eftersom staden redan var stängd visste mördaren en genväg ut ur staden. Han visade vägen till ett hus där vi sprang in och sen ner för en trappa och en till trappa och en till trappa. Flera meter ner i marken. Sen kors och tvärs i underjorden och sen så långt ner att man var tvungen att gå uppåt för att komma ut. Men rätt som det var så var vi ute utanför gallret som hängdade in staden. Han förslöt ingången så ingen kunde komma ut ur den (eller in igen). Då vaknade vakten som fått följa med över axeln på mördaren. Vakten var skitsur eftersom han ville ha sin monsterbrud. Mördaren bakband honom så att han inte skulle sticka och göra något dumt och jag blev lätt avis på vakten som blivit bakbunden av en så pass snygg mördare sen var drömmen slut.

*Mördaren hade dock bara monsterbruden som mördarmål annars var han väl mer en hjälte.
Deltog lite i en forumtävling där man skulle ta foton på olika hundraser under Maj månad. Här är mina rätt roliga tävlingsbidrag xD

Rottweiler + Border Terrier


Mops


Labrador


Papillon


Chihuahua


Bearded Collie


Lite epic, speciellt med mopsen <3
På gott och ont. Kanske mest ont. Jag är fri, från skolan. Sommarlov. Taskiga omdömmen. För mycket frånvaro. Det var väntat, för jag suger på att hålla mig i skolan. Nu vet jag inte alls vad jag ska göra. För det känns ju lite orka att bo hemma hos morsan ute på det isolerade landet faktiskt. På samma gång måste man ju ändå ha cash att kunna göra en förflyttning med. Det är rätt illa.

Sista veckan
Denna veckan har vi i alla fall städat hela, hela, hela, hela skolan. Från topp till botten. Jag städade bort min plats förrförra fredagen så jag var helt utan något att göra på måndagen. Städade våning tre vilket var lätt gjort även om det tog sin tid. Städade ur möglig levande mat ur kylskåpet typ philadelfiaost och keso som det växte grönt ludd på. Filmjölk med grönt ludd, öppnad typ tonfiskburk som luktade apkadaver osv. Grymt, brutalt, vråläckligt helt enkelt. Flyttade om stafflierna i förrådet och smet iväg tidigt. Andra dagen var jag inte mycket till nytta för då hade jag hysterisk huvudvärk. Städade datasalen och tömde papperskorgar mest. Onsdagen hade vi föredrag med gäster som tydligen i många fall var miljonärer. Sålde bullar och fick ihop 635kr. Sen åkte vi hem till rektorn och fick en guidad tur av hennes man i deras ateljé(er) och sen fika - igen (eftersom vi mer eller mindre proppat i oss överblivna bullar under föreläsningen) och sen bildvisning av rektorns bilder.

Torsdagen städade vi ännu, ännu mer. Städade och sorterade om förrådet, det blev kanonbra, älskar att sortera och möblera om sådana platser där det verkligen syns att det har gjort skillnad! Städade bort föreläsningsstolarna och hela våning två där förrådet även finns med. Och när det var klart hjälpte jag de i källaren med att damma av och skyffla upp allt byggdamm och slänga. Typ dammlunga.nu! Men sen var det faktiskt klart. Och under hela veckan pågick en hisklig byteshandel mellan alla. Fick två marmorblock av en och två ramar av en annan sen tog vi oss friheten att ta varsin ram av någon som förmodligen slutat på skolan x) Och på kvällen blev det knytis fest och på fredagen städade vi igen, från festen och sen fick vi som slutar tvåan några presenter. Räddade mitt omdömme i presentationsteknik också genom att visa en film jag gjort för rektorn. Blanda nytta med nöje ftw!

Så nu är det på riktigt SOMMARLOV!


Men jag vet fortfarande inte vad jag ska göra på det och inte heller vad jag ska göra efter det.