Ehhh alltså...
Har inte skrivit något på en och en halv vecka (1v 4d). Har inte orkat eller haft något att skriva om. Sen det där med norge. Läste det först i en klubb dagbok på deviantart, då hade bara bomben i Oslo gått av. Gick ner i trädgården och frågade mamma om hon hört något om det vilket hon inte hade (då det just hade skett såg jag senare). En stund senare fann jag mig sittandes vid datorn igen och gick in på aftonhoran där det stod typ "LIVE man utklädd till polis sjuter på Utöya" tänkte inte så mycket mer på det då. Förrän det blev middagstid och nyheterna på tvn slogs på...

Och så blev det natt, var uppe hela natten lyssnade nog på BBC livs sändning på datorn men de fokuserade mest på bombningen. Somnade till sist och vaknade av att mam kom och sa att det var 84 döda på ön. (Samt att hon hade en man som ringt på en av våra annonser, det hon berättade om honom lät sjukt oseriöst så hon fick senare ringa tillbaka till honom och säga att det inte funkar att han köper av oss). Hade hoppts på att det hela var fabricerat av norska staten för att göra en övning inför en riktig terrorbombning. Men så var det alltså inte. Sen började det massiva informationsslukandet, från alla håll och kanter. Typ aftonhoran, bbc, flashback osv.
Eh... Däckade kanske 20-30 min nyss och hann på den korta tiden med att drömma.. En för övrigt ganska udda dröm...

Skulle till skolan, var lite försenad, typ natt ute. Kliver in i ett klassrum (fel dock) och det är inrett som ett bibliotek. I en soffa eller likn ligger en gammal klasskompis (en kille jag gick i samma klass med i 6-9) med bar överkropp. Bredvid honom sitter två-tre tjejer helt nakna, jag strippar av och sätter mig vid de andra. Sen kommer typ massa folk in och börjar kasta runt ihopskrynklade bollar av papper med för dem viktig information eller fakta om någonting. Vid något som liknar en bardisk sitter en lärare och frossar i godis och glass. I något hörn sitter två av mina gymnasiepolae och bläddrar i en bok helt frånvarandes. Själv springer jag runt och letar efter en klocka som fungerar för alla visar olika tid. Men på samma gång känns det bra att veta att man skolkar (precis som på den gamla goda tiden :3).


Ska väl sova mer på riktigt snart men blev just uppringd på skype :3
Senaste veckan har tagit hårt på mig, känner mig död i huvudet...

* I söndags lyckades jag med bedriften att knocka mig själv i bakhuvudet, hårt. Stod framåtlutad och tog på min bh och när jag reste mig upp sa det bara pang i skallen. Smärtan från smällen spred sig till resten av bakhuvudet blev lite vimsig sen försvann all smärta i typ 2 dagar. Nu har det börjat göra ont där igen där smällen tog...

* Vet inte hur det såg ut med sömnen förra helgen eller veckan dessförinnan. Men denna veckan har det blivit ungefär så här: Måndag - ~6 timmars sömn varav ~3 timmar i högt oljud, Tisdag: - 30min sömn, Onsdag: - ~4 timmars sömn, Torsdag: ~4 timmars sömn. Utvilad är det sista jag känner mig. Har typ en IQ likvärdig en sönderhackad smörstekt daggmask...

* I går skulle jag ut med hundarna och klippa gräs, med sax. Hela kombinationen ledde till att jag körde in den vassa delen av saxen riktigt hårt in i handflatan. Hela benstrukturen i handen gjorde ont efter det men på ytan blev det bara ett parantesformat sår typ ). Det verkar läka bra dock så man ska väl inte gnälla allt för mycket.



Just nu håller jag på att tortera mig själv med min epilator (liten maskin som rycker upp hårstrån med roten). Lena ben <3 Pain </3 Somnade med skype på i natt, mitt i ett samtal med en webcam igång på en sån där sida där folk visar när de typ runkar och sånt. Så jag vaknade vid 4:a tiden med någon gubbe som satt och tokrunkade i cam med mitt headset bredvid mig och skype och msn blinkandes... Tja... Vad säger man..
"Och nej, det där med att alla biffiga killar överkompenserar för en liten snopp men jag måste erkänna att alla killar jag mött som har varit sådär extremt vältränade antingen har varit väldigt, väldigt korta (typ 160 cm) eller, har det visat sig, haft väldigt små kukar. Eller båda. Stackars dem. Det är så himla besvärligt när man hamnar i säng med en kille med en tummetott mellan benen, för vad ska man göra med den? Att runka av den är ju ungefär lika upphetsande som att smeka en penna och att suga på den känns lite jobbigt när man får in hela i munnen och så kommer den knappt innanför tänderna... Jobbigast blir det när de ska försöka med något slags penetration och man ligger där och tänker: Hur gör jag nu? Stönar jag lite och låtsas att jag känner att jag har någonting mellan benen för att vara snäll, eller... och vad händer om han inte kommer på jättelänge, måste jag ligga kvar då? Framför allt: Känner han någonting själv? Om inte jag känner något, hur kan han då göra det?

Nej... Det är lite besvärligt det där med små snoppar."



@ Misslyckat sex-tråden

INTE jag som skrivit det men jag finner det oerhört sant och hysteriskt kul :D
Ur en "kul" videoblogg:

"Idag är det torsdag och det är riktigt varmt och soligt idag. Idag har jag varit och solat och badat och stekt mig i den här värmen och lyssnat på bra musik. Till lunch idag åt jag köttbullar med potatissallad och en jättegod sallad med gurka i till det drack jag iskall coca cola, riktigt gott. Sen senare mot eftermiddan drack jag iskaffe latte riktigt gott. Efter att jag hade kommit hem så har jag städat och rensat Kinsis kläder och gjort lite ordning här. Eftersom det inte riktigt var ordning bland hennes kläder. Så nu är jag riktigt slut efter städningen. Men jag hoppas ni har det skönt i värmen där ute men ni får ha det så bra så hörs vi."

//rebornbabiesislove