Jag har misskött mitt bloggande under denna veckan och veckan innan den också. Inte för att det inte har funnits något att skriva om. Snarare har det funnits för mycket att skriva om. Och jag har diktat upp flera ämnen i huvudet flera gånger att skriva blogg om. (Bloggnörd?). Får väl bättra mig nu när jag är ledig i fyra dagar.

25 April - Möte med "Mangamannen"
Titel i sann "Filip och Fredrik"-anda. Hur som haver så var det en (manga)ritar kurs på skolan just denna dagen. Med en tidigare elev som nu är 1337. Och det här har jag skrivit om förut va? Err det var kul hur som helst. Dock, om någon kommer ihåg mitt inlägg om talet 27 så var denna personen lite skrämmande. Ja, ni kan ju gissa hur gammal han var... Det hela var lite heavy, kul i alla fall. Den dagen var folk ovanligt sociala när jag var i närheten.

29 April - Jobbig engelska lektion

Jag frågade min engelska lärare om ett helt off topic ämne. Något som jag inte lyckades reda ut själv i min lilla förvirrade grå massa innanför pannbenet. Det var i alla fall om släktskap. Om min pappas föräldrars andra (eventuella) ungars ungar, vad de skulle bli för mig. Ja ni ser, det är inte det lättaste att hålla reda på det där i skallen. I alla fall framkom saker som läraren samt de två eleverna som var med på lektionen inte visste om. Och det blev någon form av övertalningsmojäng för att få mig att kontakta min morfar och gud vet vad. Det blev lite känslosamt och jobbigt. Jag får ta tag i det där ngn annan gång dock *skjuter upp / bort*.

30 April - Valborg
Idag i skolan kom Anna in i klassrummet på morgonen och var väldigt disträ. Tydligen hade hon vart på väg till biblioteket i en närliggande stad igår via tåget och pratat med en man från typ Gahna lr vad det heter. Typ 40 år, hade bott här i tre år utan att ha lärt sig språket. Hur som helst så klev han inte av på sin station utan fortsatte tillsammans med henne och sen när hon var klar på bibblan så följde han med henne tillbaka till byn där skolan ligger i. Han lämnade ut alla sina kontaktuppgifter till henne och påstådde att han sökte "goda svenska vänner" (typ yeah right). Han försökte få henne att lämna ut sitt nummer till honom och sådär. Sen gick han väl antagligen. Men i dag på frukosten hade han kommit till skolan och satt sig vid hennes bord och sagt att han saknade henne.  Hon skyndade sig därifrån. Sen såg jag honom sitta i skolans bibliotek vid någon dator.

Berättade för våran störda lärare om att Anna blev förföljd av en kille.  Och att han satt där ute vid datorerna.  Läraren sa att han var tvungen att gå om Anna inte ville ha honom där. Vilket hon givetvis håller med om själv. Så hon gick med mig i sällskap och sa till honom att hon inte var intresserad av att bli "vän" med honom eftersom att hon tyckte att han var för påträngande. Sen gick vi tillbaka till klassrummet. Varvid läraren frågar om han gått ännu. Vilket han inte hade. Så ut ur klassrummet stormar läraren iväg till bibblan och pratar med honom. Sen försvann han. Och läraren fick mer offeciellt namnet "The Tentwoman" för att hennes klädsel ser ut som ett tält och för att hon just då agerade superhjälte. Han påstådde dessutom att han hette "Prince". Liksom L-O-L!

På natten till idag drömde jag (var länge sedan jag skrev om någon dröm) att jag hade sex med en av de killar som jag har festat med flera gånger. Någon som jag i verkligheten aldrig skulle komma på tanken att ha sex med. Speciellt inte efter det att jag fått reda på att han är av det undergivnare slaget. I drömmen hade vi i alla fall sex i en mörk källarlokal med två rum i det första rummet stod en äcklig grönbrungrå läderhörnsoffa och en äcklig matta på golvet. I det andra rummet var det en dubbelsäng. Dessutom har jag för mig att det var typ mörkt vatten i hela "sovrummet" kanske upp till höftlederna.

Om valborgsfirandet och bilder och skit tar jag senare för nu är jag trött och har glömt att skriva om något viktigt som jag inte kan komma ihåg.

Eller jo, kom på en sak som jag hörde/läste om på ett forum.. Någon hade läst om en person som bloggat så mycket att hon/han hade svimmat. Men jösses tänker man. Den bloggen måste vara världshistoriens tråkigaste blogg inom alla kategorier. En blogg går väl liksom ut på att bloggägaren har ett liv utanför datorn eller innanför men i alla fall så att den över hela taget har något att skriva om.

Om en vecka ska jag redovisa om Samerna. Och jag har inte gjort något alls på det arbetet ännu. Jag vet inte vart jag ska börja heller. Det är bara så krångligt. Och på tal om skolan så har jag sökt till nästa år på samma skola. Men om jag är klar med det jag har gått hittills så kommer jag nog att börja på skrivarlinjen i stället. Typ förtfattarlinje for the win. Fast de kör med deadlines tydligen något sådant har jag aldrig kört med. Fast en sak är bra med det och det är att kursen är på distans.
Att karlar är tekniknördar är för mig ingen nyhet. Det ska vara bilar och motorer, datorer, telefoner och elelement. Hur saker fungerar och inte fungerar. Det är ingen nyhet. Vad som är nyhet för mig, eller egentligen är det ingen nyhet. Det är något som jag har noterat under årens lopp. Mammas särbo är ingen tekniknörd, det är en karlslok, men inte en tekniknörd. Otroligt. Jag har studerat honom då och då och kommit fram till slutsatsen att han måste vara GAY! Missförstå mig inte, jag har ingenting emot bögar. Det enda jag har emot - det är honom, morsans särbo. HAN är feminin av sig, vilket kan vara väldigt läskigt. I alla fall så blev jag väldigt förvånad när han i lördagseftermiddags kom tillbaka efter att ha vart och handlat med en laptop, en mac. Jag är skeptisk.

På söndagen fick jag ryck på morgonen och började ladda upp stock bilder på min stockaccount, ca 46 bilder laddade jag upp innan jag gav upp och gick och gjorde något annat några timmar. När jag loggade ut därifrån hade jag 7 meddelanden. När jag loggade in igen var det 70st! Då har en av de bilderna gått och fått en utmärkelse som typ "finaste bild" dock är den både ful, dålig kvalité (tkr jag), motivet är inte speciellt och bilden är inte användbar på något sätt och vis. Ändå är den nog min populäraste bild hittills. När jag kollade bilden sist hade den fått ca 60 kommentarer, över 200 har lagt in den som favorit och över 4000 har sett bilden. Häpnadsväckande. Förvånande och konstigt. Men jag klagar inte nämnvärt. Jag är bara så förvånad över det. Tänk om alla mina bilder hade fått samma uppmärksamhet? Då hade det vart julafton jämt! Jag är nog lite attention whore vad gäller sådana sidor.

I morse fick jag lite ryck och mailade till svenska jordbruksverket och frågade dem en sak. Lite om forskning kring ett ämne och så. Hoppas att de svarar, gör de inte det så suger dem. Fast inget suger hårdare än djurskyddsmyndighetens hemsida. Som kräver inloggning för att kolla vilka djurskyddslagarna är. *Suck* Dumma moderatfittor som stängde ner myndigheten.

Min nya kärlek är tusch, det är verkligen skitbra när man ska linearta något. Det blir så fint och stilrent. Har lineartat massa bilder. Även om jag inte vet hur det blir när man scannar in det. Hoppas på det bästa och avvaktar typ.

I fredags var det mangaritar kurs i skolan, och jag var anmäld dit. Den dagen var så värd! Även om vi egentligen kanske var lediga den dagen. Det var kul faktiskt. Även om det bara var grunderna som kursledaren gick igenom. Och resterande kursdeltagare knappt ritat något alls i sitt liv. Det mesta hade jag redan gjort. Det mesta hade jag i alla fall redan sett i olika tutorials och sådant. Men det var först nu som jag praktiserade tekniken. Nu ska jag öva massor, snart är det sommarlov så massa fritid till mig! Han som höll i kursen var 1337 på allvar. Sådana personer man önskar att man kunde kidnappa all teknik och kunskap ifrån.

För att skolka från lektionen ännu mer (vilket jag gör nu) så är jag lite fashinerad över naturligt byggda hus och hem. Det är ofattbart mycket naturresurser som skulle kunna användas för att bygga hus med som vi inte alls gör någonting vettigt med. Grannen exempel har minst 4000 STOOOOOOORA halmbalar som han säljer till något värmebolag som eldar upp dem koldioxidutsläpp for the win ungefär. Det hade kunnat användas effektivt för väggisolering i hus faktiskt. Mamma såg något program om det på tv. Folk som byggde hus av så pass naturliga material. Som jord och halm. Jag vill bo i ett sådant hus. Det hade vart kul tror jag.

Apropå det, för att skolka ännu lite mer, såg ett program om allergier. Vetenskapensvärld typ. Om allergier som sagt och barn, immunförsvar och hela det där. Vi lever för kliniskt, "våra" barn blir inte utsatta för sådant som kommer stärka deras immunförsvar. Istället går de och blir allergiska. Det är ju typ stört. Jag är också allergisk, mot häst, katt och tydligen även hund - något som jag aldrig känt av trots mina 10 år som hundägare. Skulle jag få barn skulle jag åka på studie besök i massa ladugårdar och stall under de första månaderna i ungens liv. Fyllt huset med djur och vägrat städa mer än nödvändigt. Ungar ska härdas. Orka allergier.
Dessutom påståddes det i tv programmet att bönder med kor mer sällan drabbas av cancer än de som inte stött på en ko alls eller har haft kor och sen sålt och flyttat in i städerna. Nu är det kanske inte läge att skaffa kor bara för att överleva längre. Men smuts är bättre än vad man tror.

Nu ska jag sluta skolka och gå in på lektionen och rita resten av tiden. Jag hatar matte och jag suger på matte. Men skit samma. Jag är ändå dömd att misslyckas i livet.
Hur smakar get?
Och det låter som en helt oseriös tråd. Men icke. Jag satt i godan ro och åt middag när jag kom på, "hur sjutton smakar getkött?". Man brukar ju säga att får smakar som en kofta. Och lite sanning ligger det ju i det påståendet. Lamm/Fårkött smakar ofta lite som ullprodukter luktar (typ raggsockor och halsdukar). Ost gjord på fårmjölk smakar snarlikt. Getter har en egen specifik lukt, getost smakar precis som getter luktar. Men frågan är om det "smittar av sig" på köttet också. Om man nu ens äter getter [rolleyes].

Stenfrukter - finns det fler? kommentera isof
Rambutan
Plommon
Persika
Nektarin
Mullbär
Mango
Litchi
Körsbär
Hallon
Björnbär
Aprikos

Roliga dubbelnamn
Aristokratiska Akeila, Alldagliga Albertina, Allsinnige Amandus, Användbara Aila, Använda Adrienne, Alkoholiserade Adèle, Arbetande Antonio, Bedjande Brandon, Bönande Boris, Brottslige Borghild, Brummande Bernhard, Berusade Björne, Centrifugerade Carla, Dödsdömde Daniella, Dansande Daisy, Drypande Dieter, Degiga Desirée, Dreglige Donald, Dystra Dolores, Delikate Dragan, Dugande Douglas, Dalande Denise, Digitala Dorotea, Egotrippade Eino, Emotionella Eivor, Enträgna Elaine, Flottiga Farina, Försurade Fredrik, Försummade Fingal, Flytande Flemming, Flammande Fjalar, Firande Finn, Fjätrade Folke, Fantiserande Fridolin, Familjära Fritjof, Frispråkiga Florence, Fummliga Frode, Flummiga Fylgia, Fejkande Franciska, Frystorkade Frank, Guldige Gary, Gurglande Gert, Gastande Gullvi, Gestikulerande Gottfrid, Givande Gotthild, Gammeldagsa Gisela, Grinande Gunborg, Harpunerade Halvar, Hala Hellevi, Hamstrande Helny, Hörsamma Helmut, Hukande Hermine, Hulkande Henning, Hostande Hildebrand, Hemlängtande Hjördis, Hanterade Herbert, Hisnande Hildur, Hajjande Hubert, Irrande Irina, Inbillade Ilona, Inbitna Ian, Ingrodda Ingar, Ivrige Ingo, Irriterande Ingemund, Inlindade Ivan, Integrerade Isadora, Jaktige James, Joggande Jacqueline, Joddlande Jan, Jämrande Jannika, Jordige Jolanta, Kantrade Katinka, Knastrige Kasper, Kravfulle Kåre, Kraftfulle Keith, Kamratliga Karen, Kravlöse Kersti, Krypande Kennet, Kråmande Kickan, Kallsvettiga Kevin, Kramfulla Kitty, Kremerade Kristel, Kodade Kristoffer, Kostymerade Klemens, Kultiverade Krut, Lysande Ludvig, Lena Lena, Lurviga Leonora, Leriga Lauri, Larviga Laura, Lekande Lage, Lediga Lambert, Ludna Lova, Löddrige Lenny, Lealösa Lisette, Lobotimerade Linda, Moderliga Maggie, Modemedvetna Michelle, Matintresserade My, Meterlånga Maximilian, Massakrerande Majvor, Mimande Manfred, Molokne Marcel, Militanta Majbritt, Monokroma Malou, Monologe Malcolm, Nedbrytbara Natan, Namngivna Nicolina, Nördiga Noah, Oumbärliga Oda, Oroliga Olivia, Obehagliga Ottilia, Ondsinta Olga, Obetydliga Oliver, Otåliga Odin, Olikfärgade Orvar, Ondgörande Osvald, Perfekte Pauli, Paralyserade Polly, Passgående Pekka, Polerade Percy, Poetiska Petronella, Politiska Petri, Rike Runar, Rullande Raymond, Randiga Reine, Rutiga Rakel, Rultiga Ragnhild, Rabblande Richard, Rykande Ranja, Rytande Ralf, Ryktade Rafael, Rökta Regina, Sprattlande Sabine, Stekta Sivert, Sängvätande Stanley, Störtade Sally, Stretiga Sante, Spretiga Samira, Stretshiga Seppo, Spetsade Sebastian, Sportiga Sanne, Styckade Sandor, Stinkande Serafia, Stelopererade Signe, Stöddige Signe, Självgående Samir, Störiga Signy, Stönande Salomon, Toviga Tora, Tillagade Tage, Tillrättade Ted, Torkade Tuula, Tröga Teresia, Trögtänkande Torbjörn, Trillska Trude, Tillrättavisade Torkel, Tråkiga Tudor, Uttråkade Uarda, Utarbetade Ulrik, Undersökta Ulrika, Underbetalda Umar, Undermålige Ulla, Ungsbakade Uno, Utomordentlige Ulf, Utomjordiska Unni, Utkörda Unni, Utspridda Urda, Ultrarapida Ursula, Välväxta Valborg, Vältrade Verner, Vallike Vidar, Valkiga Valkyria, Viktiga Valerie, Viga Vilhelm, Villiga Vanessa, Vidrige Vincent, Välutfodrade, Väsande Vanja, Vårtige Valter, Välmående Victoria, Välkommnande Vera, Ytlige Ymer, Ådrige Åsmund, Ångerfulle Åke, Ångestdrabbade Åge, Åkallade Åbjörn, Åmande Åse, Åtalade Åslög, Ädla Ärla, Äckliga Ärland, Ätbara Ärling, Ärbara Älva, Äkte Ängla, Ädla Ärla, Ärlige Ärna, Ömma Östen, Överblivne Öjvind, Ödmjuke Öjar.
Kom på ett till "debatt" ämne att skriva om. Något som jag kom på för några dagar sedan för att vara exakt och precis. Det hela handlar om utrotningshotade djur. Alltifrån pandor till apor till fåglar till jag vet inte vad. Allt som vi, eller i alla fall några av oss människor anser att vi behöver för att vi ska vara fina eller ha något exlusivt. Helt idiotiskt hur man än vänder och vrider på det.

Men som exempel tigrar. Som används inom kinesisk naturmedecin, det finns så få av dem nu att man istället för tiger (tack och lov) använder ben från getter. Tigerbenmjöl ska tydligen göra en starkare eller något, det lär ju fungera lika bra med benmjöl från vilket djur som helst.

Ett annat exempel är gorillor. Som slaktas i huvudsak för att man ska hugga av deras händer och fötter och göra askkoppar av dem. Förmodligen görs inget mer med likresterna. Kanske säljs det som mat kanske blir det skinn eller så av pälsen. Men askkoppar är det som de dödas för.

Det tredje exemplet är någon form av hjort som lever i något bergsområde. Pyttesmå. Man dödar dem för ullens skull och väver schalar av ullen. Schalar som dessutom ska vara snarlika andra tygsorter. Så varför man använder just sådana är ju lite underligt faktiskt.

Finns självklart fler "fall" av jakt/slakt av utrotningshotade djur. Det är ju liksom därför de är utrotningshotade. Men vad jag undrar är varför ingen föder upp dessa djur. Föder upp för att slakta. Så som vi gör med kossor, grisar och hönsfåglar. Föder upp dem i stora massindustrier. Slaktar dem när de är stora nog för det.
Visst det är inte bra det heller, det medför säkert mer lidande. Men hellre det än att en hel djurart försvinner från jordens yta bara för att det fanns en efterfrågan på just den produkten. Och nej jag tror inte att efterfrågan någonsin kommer att avta eller försvinna. Det finns fortfarande människor som drömmer om att äga en pälsjacka, även om trehundra smådjur har fått sätta livet till för att man ska få sin kära jacka.

Skulle de föda upp säg gorillor skulle de ju rädda arten från att utrotas, de skulle behöva byta avelsdjur då och då för att undvika inavel (som i längden dödar eller gör att avkomman blir mindre än föräldrar och släktingar). Skulle de föda upp sådana där bergs hjortar skulle de ju undgå att bli utrotade. Och så vidare. Det skulle ge folk arbete, folk skulle behövas för att sätta upp stängsel, folk skulle behövas för att sköta om djuren, folk skulle behövas till att samla in djuren, folk skulle behövas åt att slakta djuren, folk skulle behövas till att göra vad man nu gör med djuren, folk skulle behövas för att sälja produkten. Alla skulle tjäna på det.

Fast det förutsätter att de tar väl hand om djuren i och för sig. I de flesta länder kan de ju inte göra det. Fast som sagt (i titeln) människor är korkade och lata. Matar man upp ett djur finns det ju mer kött/fett, huden är mer uttänjd = finns mer ull/skinn osv. Man bör ju faktiskt tjäna på att göda djuren framför att svälta dem.
Vad är det som cyklar och cyklar men aldrig kommer till dörren?
- Engla!

Jag dog av skratt när jag läste den. Seriöst, var länge sen jag skrattade så mycket. Okänslig? Njäe, vanligtvis inte. Det är bara det att jag tycker hela Engla historien är helt överskattad. Visst det är jätte hemskt att en unge inte kan få cykla hem i fred utan att bli bortförd och senare mördad (eller kanske mördad direkt?). Men snälla någon måtta får det väl vara. Det försvinner barn och vuxna varje dag. De flesta kommer hem igen, på ett eller annat sätt. Några blir kidnappade och sålda vidare, bortgifta, hålls som sexslavar eller bara helt enkelt förs bort från sin familj av en annan familjemedlem. Det finns flera svenska (blonda, ljusa, blåögda) barn som gifts bort till avlägsna delar av mellanöstern och andra delar av världen. Media skriver inte ett skit om dem, och när de väl gör det försvinner det på någon dag. Desperata föräldrar som försöker uppmärksamma hela världen att deras små barn är bortrövade, desperata föräldrar som, om de har tur får hem sina barn men de flesta kommer aldrig hem. Och man vet inte om de lever eller ej.

Dessutom dör barn och vuxna varje dag. Varje vecka tar flera människor livet av sig genom att hoppa framför tåget. Varje vecka liksom. Hur ofta är det som vi får läsa om alla dödsolyckor som sker i tidningarna? Typ sådär, aldrig. Oftast i alla fall. Det sker hundratals dödsfall varje vecka i Sverige. Bara en bråkdel når tidningarna, bara en microdel av dödfallen får vara med i tidningarna fler gånger än en gång. Ännu mindre del av dödsfallen hamnar, som i Englas fall på mittuppslag, förstasidor, på nyheterna and so on. Varje dag i flera månader framöver. Ärligt talat tycker jag nog mer synd om hennes mamma nu än innan. Hon vet nu vart dottern är, dvs död. Hon kommer snart om hon inte redan gör det veta vad som hände och hur fort hon dog. Men det måste göra så jävla ont att se allting om och om och om igen varje gång hon slår på tv:n, varje gång hon åker förbi en mack eller affär, varje gång hon i ögonvrån ser en tidning slås upp. Det måste vara hemskt.

Varje dag tar flera människor livet av sig, varje dag försöker flera människor ta livet av sig själva eller andra. Varje dag blir någon påkörd, av bil, bussar, tåg, båtar osv. Varje dag får flera människor en hjärtattack, varje dag dör flera människor till följd av cancer. Varje dag dör människor på grund av smutsigt vatten, dålig luft, insektsbett, smittsamma epedimier, svält och så vidare. Några dör redan innan de är födda, andra dör direkt eller just efter födseln. Varje dag. Varje dag.

Men det är inte ofta som alla dessa människor når så långt som till att få sitt namn tryckt på papper. Inte när de dör i alla fall. Anhöriga kan (i värsta fall) få betala flera tusentals kronor för att få in en dödsannons i tidningen. Inte ett ord, inte ett ljud om alla dessa människor som bara dör och dör. Dör som flugor. Även i Sverige, men även i andra delar av världen.

Sexbrott. Även det sker naturligtvis varje dag, varje jävla dag. Kvinnor och barn våldtas. Även män men kvinnor och barn våldtas nog mer. Inte nog med det. De säljs också, prostituerade. De är inget annat än ett stycke kött. Något att stoppa in kuken i. De skiter i om offret skriker, svimmar, blöder. När de inte går att sälja längre, tjäna pengar på. Dödas de förmodligen. Men ofta att deras historier blir berättade i media? Det enda som kommer är siffror på hur många det är som säljs, hur mycket torskarna tjänar på det och så vidare.

Apropå sexbrott är jag sjukt trött på alla som skriker "pedofil" så fort en äldre man, kanske bara 20-25år stöter på någon som är typ 14år. "Pedo" betyder för-peburtal. Dvs, pedofiler gillar barn, barn som ännu inte kommit in i puberteten eller de som just har kommit in i den. De och inga andra. Och så vitt jag vet brukar de flesta 14åringarna vara inne i puberteten och se mer vuxna ut än ett barn. Däremot "hebefil" är sådana som går på de som har kommit in i puberteten.

För att återgå lite till ämnet. Mord. Barnamord. Varför.... Eller snarare vad? Vad hände med mordet i Arboga (och mordet i närheten av det någon vecka senare). Det bara försvann. Barnen dog, mamman överlevde. Ingen vet säkert vad som hände eller vem som gjorde det. Ingen utom mamman som är nedsövd. Det enda som vi får höra om det mordet nu är om den tyska kvinnan som ena dagen är skyldig andra dagen oskyldig. Man kan undra om de har några andra spår att gå på alls? Det verkar som om de bara har gått blint efter det spåret. Om det visar sig att den tyska saken är oskyldig så har de ju förlorat en hel månads spår. Där kan vi tala kalla spår. Men min fråga är varför media inte skrivit ett piss om morden (om man bortser från det med tysken) sen Engla fallet kom. Någonting måste ju hänt sedan dess. Har mamman vaknat ännu till exempel?

Nu kanske jag inte ska gnälla järnet på sådant här, eftersom jag inte är så insatt i något utav fallen. Och jag bryr mig inte heller. Och kommer förmodligen inte att göra det förrän övriga dödsfall och bortföranden uppmärksammas lite mer i media än vad det gör idag. Kanske mest bortföranden.

Och nu när man ändå ska gnälla lite på media, varför i helvete skriva så jävla mycket om 'Lars Danielsson"? Ingen är intresserad. Ingen Är Intresserad. Vet de själva exakt vad de gjorde på juldagen 2001 eller när det var. Jag vet inte vad jag gjorde då och jag har ändå rätt bra minne. Att han inte vill säga vad han gjorde då kanske beror på att han vill dölja något (eller bara det att han inte kommer ihåg). Han kanske var på strippklubb eller var otrogen mot sin fru eller what ever. Något som han inte vill ska komma fram, och jag förstår honom. Och tsunamiband?! Wtf, det har skett, folk dog, folk evakuerades, lik identifierades, lik identifierades inte, lik begravdes, liv förändrades. Men det är ingen som är intresserad av några band som har kommit bort. Oavsett vad banden innehåller. Den "nyheten" är så ORKA. För ingen bryr sig, och de som bryr sig gör det för att de inte har något annat att bry sig om. De borde kanske ta och skaffa sig en hobby eller något? Ett liv kanske, det verkar som en bra idé i alla fall.

Aja det var nog allt från mig för stunden. Jag fryser typ ihjäl och om en halvtimme ska mamma upp och åka med ena hunden till dalby för att operera bort en tumör som hon har vid nosen. Så får vi se hur det går.
Note to self: Lyssna inte på Cradle Of Filth [kläder av filt], Dimmu Borgir och Slipknot när du är bakis.

Fick ett sådant ryck igår när jag kom hem och var bakis. Jag fick efter ett tag om möjligt ännu mer ont i huvudet än tidigare. Har typ inte lyssnat på något av de banden på två år. Men fick väl något ryck som sagt.
Nu är jag törstig på te, tio minuter kvar innan morsan påstås gå upp, dock har jag redan hört henne prata med hundarna. Fast det var ett tag sedan. Aja.

Jag förstår mig inte på de som påstår att jag är hysterisk rolig. De flesta av dem har i och för sig aldrig träffat mig, kan ha med det att göra också. För visst jag är kanske rolig att ha att göra med. Men ibland nya människor är jag ungefär lika rolig som ett lik. Om inte ett lik nu är roligare, skulle inte förvånat mig om det vore så. Apropå Cradle of Filth, orka "sjunga" sådär? Snacka om att förstöra sin röst, "sångaren" lär ju gå runt och vara hes jämt, verkligen jämt.

Apropå det här inlägget i min blogg tidigare så har jag övat och övat. Och kommit fram till att vicka kan bli svårt eftersom de inte innehåller några/så många muskler. Men lite vickning går det faktiskt att få till. Men jag ska öva ännu mer, det kanske går om viljestyrkan är tillräckligt stark eller så.

Jag har funderat lite kring vad ideal karlen vore. Och har kommit fram till ungefär följande; En lätt tofflig karlslok, som antingen gillar djur eller kan påverkas så pass att han börjar uppskatta dem. Allergi är ett minus, men och andra sidan är jag också allergisk mot ex. katter men har katter ändå så wtf. Vad var det mer som jag kom på? Jo, bra i sängen, fast och andra sidan kan man träna dem själv lite allt efter behov. Det får INTE vara en dansbandsnörd, eller han får i alla fall aldrig nämna den "musiken" och inte heller lyssna på det i min närhet. Säger som vad hon nu heter på buke "hade min karl gjort det hade han åkt ut", fast det är typ det enda som min skulle åka för.

Err. Jag orkar inte fortsätta på listan just nu, i och med att jag är bakis och just precis blev illamående igen.
Jag kommer slänga morsans telefon i väggen en vacker dag.
Även om det fläckar ner en skolas rykte. Eller kanske inte. Men hur som helst så är det en fd (utslängd) elev från skolan som våldgästar den igen. Kampar utanför skolområdet eller i närheten. Tar eller i alla fall försöker ta sig in på skolan. Han har tydligen sagt något i stil med "jag ska se till att skolan hamnar på första sidan i alla tidningar innan jag är klar med det här". Mysigt. Då tänker man snabbt på alla skolmassakrer. På sätt och vis hade det vart "kul" att kunna säga att man gått på en sådan skola när det (förmodligen) inträffade. Och andra sidan skulle man kanske inte överleva... En i min klass hade tydligen stött ihop med honom i internatets tvättstuga (kvällstid) för något tag sedan. Märkligt. Något ordentligt signaliment har de inte satt på honom heller bara att vi ska säga till om vi ser honom. Jag kanske ser honom men jag kan ju knappast känna igen någon som jag inte vet hur ser ut.
Fast det lilla jag vet om honom är kanske räckande.. Snaggad, lång, gulryggsäck (och långa naglar.) Det sista som Adel nämne är nog det enda jag kommer upptäcka om jag ser honom.

Aja nästa stora / lilla skolhändelse är att halva klassen åker till Polen i dag. Var bara halva klassen i skolan - den halvan som blir kvar här. Vi har börjat med temat om förintelsen igen. Jag är typ klar med mitt arbete redan så jag kan typ nöjessurfa på lektionerna. Men det gör jag typ inte eftersom jag finner sidorna på nätet som handlar om Sobibor "underhållande".

På mattelektionen var min mattelärare borta, då fick vi ha Helen istället. En lektion med henne går att liknas vid tortyr. Fast jag är kanske bara bortskämd. Hon har något djävulskt emot stickande. Reine låter oss alltid göra lite vad vi vill på lektionerna. Dessutom går han själv iväg i flera minuter åt gången från lektionen. Helen sitter i sin rödastol vid datorn och knappar på den och väntar ut tiden. Hon går att liknas vid en häxa. Och då den sortens häxa som inte är ur positiv synvinkel. Ungefär den synvinkeln som mina förfäder under häxprocessen lär ha haft. I och med att det var präster i typ Hälsingland eller ja. De länen där flest häxavrättningar inträffade i alla fall. Och det var ju (förmodligen) prästerna som såg till att få dem avrättade.
Lite kul, när man skriver om sex brukar besöksantalet i bloggstatetisken öka med typ 30% eller ännu mer kanske. Men igår gick det tvärt om nästan neråt. Men haha skit i det. Jag har kommit framtill att tidigare skrivna inlägg där det står något om intressanta karlslokar i min 'fysiska' närhet är bara att stryka. Glöm att ni någonsin har läst något om det. Jag är sexuellt frustrerad till max och kan i vissa stunder snudd på tända på vad som helst. Gick runt och letade efter en låt på youtube igår. Visste inte vad låten hette eller vem som gjort den. Till slut nådde jag framgång. Men då fanns den istället inte på någon torrentsida. Fast hittade den tillslut. Kärlek. Även om det är världens flummigaste låt.


Har stickat 18 cm på min gröna halsduk med rosa och blå pluppar i den är 18cm på bredden och innehåller 25 maskor. Har kommit på att förotum en sovsäck så är det nog rätt lätt/kul att sticka en kjol. Det ska jag göra när jag får tid och ork tror jag.

Vaknade runt 14:30 idag, en skoldag, jag slutar 14:15 på torsdagar. Lyckad dag verkligen. Men mamma hälsade att jag vart i det närmaste medvetslös i morse. Blev inget erikshjälpen denna veckan heller. Och jag som ville sponsra de små ehm ... människorna med några små kronor. Err. Alltså allting på erikshjälpen kostar för lite. Antika möbler kostar typ 50% billigare än vad de skulle auktionerats ut för. Men jag är inte så insatt i möbler och skit så jag orkar inte köpa sånt. Dock måste jag dit och inhandla fler stickor de har säkert strumpstickor liggandes någonstans! Måste hur som helst få en bättre dygnsrytm.

Thanks to nuttis. Har jag fått tips om vad jag kan göra i helgen. Det är tydligen en slags mässa/utställning med exotiska djur och reptiler i helgen utanför Kristianstad. Lätt att man ska dit liksom. Fast jag får tydligen inte göra några impulsköp. Sen vilken djurmässa har jag kommit hem med djur jag inte tänkt köpa? Det har inte hänt sen en marsvinsutställning för typ flera år sedan. Men varje reptil/tropikmässa i Malmö kommer jag inte hem med något annat än burar och bilder. I alla fall länk till informationen om vad det nu är för något. Varför de har satt in annonsen på någon kattgrej har jag ingen aning om. Och den som lyckas lista ut vilket djur det är på bilden får en ... Kram!
Först och främst så har jag missat att lillhunden fyllde 7 i söndags så grattis till henne i efterskott. Ska (försöka) sticka ett halsband till henne som hon kan ha vid speciella tillfällen, födelsedagar, högtider, när gäster kommer osv. Köpte garn idag till det. Rött akrylgarn typ 20kr för 50g.
Fyndade lite annat garn också, eller fynd och fynd. Jag shopade loss ordentligt och köpte ett rosa lurvigt garnnystan för 50kr för 50g men konsistensen på garnet är ljuvlig! Sen köpte jag ett garn som är ljusgrönt med små rosa och blå ploppar i, kostade typ 38kr för 100g tror jag det låg på. Behöver dock köpa mer garn från affären som ligger någon kilometer härifrån. Ska köpa regnbågsfärgat garn och sticka en sådan här (om det går att länka):

Jag tror att det skulle bli sjukt hett faktiskt.

Idag påbörjades samhällsarbetet, jag har valt att arbeta om samerna. Eftersom det lite matchar alla de samhällskategorier som vi har gått igenom med klassen. Massmedia - Hur ofta sker det inte att det är någon tvist samer vs. ickesamer som bråkar om renar, vargar, betesmarker osv. i tidningar och liknande. Sociala frågor - Exempel om hur samiska barn omhändertogs och omplacerades i "vanliga" familjer för att de inte skulle bli som sina föräldrar. Privat ekonomi - Typ om rennäringen och sådant. Någon av lärarna i den samhällskursen är dessutom typ expert på samer, han är lärare på ursprungsfolklinjen eller något.

Dock var vi mest på rast under samhällslektionerna, blev utskällda av läraren för att sitta och sticka på lektionen. Hon påstår att man inte kan sticka och läsa samtidigt. Det är typ LOL över det uttalandet. Jag kan sitta och läsa, lyssna på musik och sticka samtidigt. Faktum är att jag nog kommer ihåg mer av texten om jag stickar samtidigt.

Sen hittade vi någon från ungdomsmottagningen i skolans entré. Vi fick godis och kondomer. "Man vet aldrig när de kan komma till användning! Även om det typ aldrig lär ske...". Och err.. Nu tappade jag bort mig alldeles vad jag mer skulle skriva. Avvaktar så länge då....
Finns det något uttryck för att vara kåt på sig själv? Alltså inte bara "aaah jag är så kåt på mig själv, älskar verkligen hur mitt hår är i dag". Utan så att man ligger och tänker på sig själv när man onanerar. Cammar med sig själv när man onanerar. Fantiserar om sig själv när man har sex med någon annan. Och så vidare.
Undrar... Eller ja enäggstvillingar, om de skulle vara så pass kåta på sig själva skulle de ju kunna ha sex med varandra. Iofs skulle det räknas som incest. Men det finns ju de som tänder på det också...

Jag har börjat förstå varför folk, i synnerhet killar vill/tjatar/ber/tigger om att få se på en i webcam när de onanerar. Det är ju skitsvårt att hålla kvar en tanke på någon. Jag är helt världelös på't. Jag får tänka typ, eftersom hela min hjärna töms på allt i sådana situationer, provar med allt jag kommer på. Till slut tänker jag typ "vad associerar jag till en kille" och sen försöker jag komma på hur en random kille ser ut, men han får oftast bara lite hår om ens det. Huvudlösa killar har jag inte lyckats bli... Kåt? På. Fast det kanske är förklarligt, eftersom nekrofili inte är speciellt hett.

Apropå nekrofili, tänk om man har sex med någon som dör under samlaget, typ om killen dör när man rider honom och man fortsätter utan att notera att killen har dött. Blir man då en nekrofil? Fan vad grose det hade varit. Fast det är nog isof lättare att göra för killar, och i synnerhet de med liten kuk. Ännu mer i synnerhet de som måste fråga om kuken är inne i fittan, fast de skulle kanske notera att tjejen är död i och med att hon inte svarar på tilltal...

En annan sak som jag funderat på är typ musik. För viss musik blir man typ kåt på. Om det är texten i sig, melodin eller annat typ basen som gör det är en annan femma. Man skulle hitta den ultimata knullmusiken och knulla utav bara helvete till den musiken. Fast man skulle nog få rätt ont i musen då, eller i vad man nu knullas i. Fast åter igen. Storleken på kuken avgör nog lite hur pass ont man får i vilket hål som nu knullas... Hardcore och/eller Hardstyle trance skulle nog kunna vara sådan knullmusik.

Apropå att ha sex, knullruffs. En "frisyr" som jag aldrig har förstått mig på. Eftersom den likar vanlig nattfrisyr, vad jag vet. När någon har påstått att jag har haft en knullruffs och jag sett håret i spegeln har det inte varit alls mycket utöver det vanliga. I och för sig är jag krulltott naturligt men ja. Underligt tycker jag.

Det var nog allt i sexväg som jag hade att komma med nu, jag är lite sådär... Sexuellt frustrerad nu, om det inte redan har märkts av.
Sov hela gårdagen, tisdagar är rena döden. Det är den längsta skoldagen liksom. Så fick jag konstig dygnsrytm. I och för sig var den konstig redan innan men ändå. Drömde underligt nog ingenting, som jag kommer ihåg i alla fall. Så i natt har jag inte kunnat sova och har suttit uppe hela natten och ugglat i min ensamhet. Inte gjort något som jag annars hade kunnat göra har jag gjort heller. Så som att skriva någon novell eller göra klart ett skolarbete, uppdaterat en hemsida, fixat någon bild i photoshop eller bara städat datorn.

Vid 7 ska jag egentligen vakna, vid 8 åker jag till skolan. Vid 8.30 ska jag vara där om ingenting inträffar på vägen dit. Vid 9.15 tar vi paus i 5-10 minuter, vid 10 går vi på fika. 10.30 börjar lektionen igen, runt 11.15 får vi 5-10 minuters paus. 12.00 är det lunch. Typ 12.45-13.00 börjar nästa lektion och 14.00-14.15 slutar vi. Sen vill jag iväg till garnaffären och införskaffa 1-2 nystan. Och sen åka hem. För att senare åka till en annan garnaffär och köpa 1-2 nystan till där. Jag har stora planer på gång.

Och nu är jag så hungrig att jag inte orkar fortsätta skriva. Ha't
Nattdrömmen
Jag var i mitt gamla dagis som var ombyggt till köpcentra. Någonting skedde som gjorde att det blev ett vulkanutbrott inne i byggnaden. Lava började sakta rinna fram genom byggnaden. De närmaste dörrarna kom man inte ut genom så man fick ta de längst bort i byggnaden. Jag gick ganska långsamt för att vara i katastrofläge igenom dagiset. Gick förbi en djuraffär där expediten fortfarande stod och försökte sälja djur. Jag köpte/räddade en marsvinsunge, virvel i vitt och golden. Och sen skyndade jag mig ut ur byggnaden. Det satt ett par (en tjej och en kille) på en kulle en bit bort från dörren. Jag gick dit. Tjejen grät och killen försökte trösta henne. Jag frågade varför hon grät och hon svarade att det berodde på alla djuren i djuraffären som skulle dö nu. Sen typ tog drömmen slut.

Morgondrömmen - i vaket tillstånd, inte ens i drömskt tillstånd utan mest en udda tankebana.
Mamma pratade om när en häst i stallet som vi var medryttare i innan skulle föla, hon var högdräktig så pass att vi trodde att det skulle bli tvillingar. Några veckor/dagar innan födseln drömmde hästägarens karl att hästen hade fått 12st föl. Innan vi kom in på det ämnet pratade vi om gnagare, typ möss.
Så jag kom på två "roliga" idéer. Om forskare skulle komma på ett sätt att para två olika arter med varandra och få levande avkomma som avspeglar lite av vardera djur som finns i dem så skulle det kunna bli lite "kul" om ett sto blev befruktat av en mushane. Liksom hela den magen som ett dräktigt sto får plus lika många musungrar som skulle rymmas på den ytan. Så när man kommer ut i boxen står där en hel arme av minihästar. Altenativet om hästen är högdräktig och sen kommer man ut en morgon så ligger hela golvet fyllt av rosa små hästliknande pinkisar. Ännu hellere att stoet "exploderade" ut alla ungar i en.. en.. jag vet inte. Men typ att de forsar ut och in i väggen så att man inte bara får ett rosafärgat golv utan även rosarödfläckig vägg.
Hittade en djuraffär med robbar idag, så nära så söta saker har jag aldrig varit innan. De låg verkligen och sov i högar. Skit sött. Dock kom de samt alla andra av deras djur från grossisst. Skit också typ. Om jag beslutar mig för att skaffa robbar så blir det till att maila de i Danmark och en svensk som jag faktiskt känner sedan innan som visat sig ha robbar. Kul. Blir ett litet projekt i sig.

Karolin i min klass tycker att jag och Adel ska flytta till lägenhet i närheten av skolan. Då skulle vi bli grannar med henne samt med Fimpen (fast fimpis kommer nog flytta därifrån när skolan är slut). Det är en stor etta typ 57kvm. Med stora garderober, som man fick plats med sängar i. Dvs skulle jag och Adel kunna komma ut ur garderoben varje morgon. Ballt. Vi skulle få betala 1000kr i månaden var. Som mest 1500kr i månaden var, i hyra då sen kanske det tillkommer men wtf. Samt att man då skulle kunna gå och käka lunch hemma om man skulle känna för det. Nära till skolan liksom. Det hade faktiskt vart ballt. Men vi får se. Jag har aldrig bott hemifrån förut om man bortser från internat boende. Det har inte Adel gjort heller.

Ett plus till det är att jag fyller 20 i sommar, det blir jag och systemet då enligt nut. Det får vi väl hoppas inte sker men någon gång i bland funkar alltid. Nu ska jag försöka maila till den nämnda djuraffären för att pracka på dem några djur och kanske rätta deras val av artnamn på de andra hamstrarna som de sålde. De hade fyra olika burar med dvärghamstrar. Roborovski i en av de. De övriga tre förmodligen innehöll alla samma art som är antingen vintervit eller cambell, förmodligen det första för cambell verkar vara ovanligt i handeln. Kan iofs ha vart hybrider också. Men i alla fall kallades dem för "Sibirisk dvärghamster, Pärlemo dvärghamster och Safirblå dvärghamster". Jätte skumt eftersom de var exakt likadana fast i olika färger. Det är som om jag skulle börja föda upp labradorer och marknadsföra dem som olika raser när de har olika färger.
Inte något som har med sex att göra.
Hur som helst. Jag funderar på om jag skulle göra mig bättre som dvärghamsterägare. Jag har dock aldrig haft någon kontakt what so ever med dvärghamstrar förutom de på skolan och de var elaka, hemska små odjur - typ. Men de skulle nog trivas här ute i det lätt oisolerade hus som jag nu bor i. Hamstrarna tycker det nog är lite väl kallt under de kallare dagarna speciellt på natten och morgonen eller kanske ännu mer speciellt när det blåser. Hur som helst. Dvärgar tycker bättre om kyla. Vissa får till och med vinterpäls då (vintervit). Men hur som helst så tycker jag att Roborovski är den sötaste arten. Fast när man tittar på Svenska Hamsterföreningens hemsida finns det inga sådana uppfödare inskrivna. Då började jag fundera lite på hur sjutton man skulle få tag på sådana hamstrar. Kollade även en annan sida som jag tänkte kanske hade någon uppgift om någon uppfödare. Men icke. Anta att man hittar en robbe i en djuraffär. Då är den förmodligen grossist uppfödd och sådant suger ju sjukt mycket.
Fast nu när jag tänker på det kanske det är så att det finns fler uppfödare bara det att de inte står med på sidan. För så är det i Svenska Marsvinsföreningen man måste typ betala för reklamplatsen där. Och det är inte alla som gör (bland annat inte vi, när vi höll på). Eller såg nu att det är gratis, men innan kostade det. Och palla det.

Err.. Google kan inte heller hitta några uppfödare av roborovski... Däremot hittade jag flera i Danmark. Och Danmark ligger ju rätt nära. Men skulle man inte orka bege sig dit finns det säkert svenska uppfödare, fast av andra arter. Typ argentefärgade av cambell eller vintervit hade vart dödligt koolt. Jag älskar argente, som är rödögd agouti. Jag älskar rödögda djur.
Jag har en låda. Jag verkar ha ärvt mammas fashination över lådor och småpryttlar. Hon älskar lådor, askar och liknande föremål. Min låda. Funderar jag på att "klä om" även om det bara är en papperslåda. Den kan ju bli användbar om man har tur. Typ som rekvisita för framtida fotograier.

På tal om fotografier så ligger jag sjukt mycket efter på bildregideringsfronten. Har flera GB bilder som behöver tittas igenom lite i PS innan de antingen raderas, läggs ut som stock, läggs ut på dA, um, bdb eller lägs ut på hemsidan. Mycket jobb. För mycket jobb. Jag blundar och låssas som om jag har ingenting att göra - någonsin. Apropå stock så har jag redan minst 300 bilder som ska ut som stock men jag pallar verkligen inte lägga upp dem. Det är dock jätte kul när stockbilderna används. HL människor har hittat mitt stockgalleri. Det tycker jag är kul, HL bilder brukar bli dödligt snygga. Dock önskar jag att fler fotografer kunde sätta ut sina mindre bra bilder som stock. Det är sjukt användbart när man håller på med fotomanipulation.

Jobbar vidare på min halsduk, den gråa, i raggsocksgarn. Den är sträv, min tumme blir öm. Men den blir nog bra. Den luktar gott, luktar får. Jag gillar den doften. Apropå garn/ull. Det hade vart kul att kunna göra eget garn. Då hade man kunnat skaffa angorakaniner eller något och gjort eget jätte najsigt garn. Det hade vart svinkul! Och kanske även andra bepälsade djur. Typ angora getter. De är dödligt söta! Bildgoogla bara på dem, man smälter av söthetsförgiftning.

Man borde bo på gård, inte bara villa på landet som nu. Utan verkligen en gård och typ ha får eller något det hade vart kul. Typ "bonde söker fru", så finns det en fru ledig här. Fast jag vill ju inte gifta mig, tror jag. Och bönder brukar inte vara djurintresserade. Inte de på lantan i alla fall. De drog sig i alla fall för att ha ladugårdstjänst lr vad det heter. Dessutom får de väl inte bidrag för att hålla får? Fast man borde få det för att ha getter... Aja nu ska jag dra och käka så jag får väl spinna vidare på det här.
image32

Ibland är det svårt att styra över sina impulser. Stackars NW visste inte vem som skickat det. Hans svar på sms:et fick mig att undra vem det var som mottog det egentligen. Men det var säkert han, frågade på msn senare. Och nej. Bara för det här är jag inte mer social än jag har vart innan. Är fortfarande social fobiker eller något. Har fortfarande telefonfobi. Mobiler är till för att sms:a ifrån. Eller kanske inte social fobi, men blyghet som fan. Dock verkar ingen på nätet tro på mig när jag kommer och påstår att jag är blyg. Det till trots att jag är mig själv sjukt mycket på nätet. Kanske ibland ger en "bättre" bild av mig själv än vad verkligheten säger, ibland. Men oftast inte. Även de
vidrigaste detaljerna är värda att berättas. Fast nä. Beror på sällskap, på nätet. Men nu flummar jag mest med texten, eftersom jag börjar bli trött. Har kommit på vad jag ska sticka! Ett fodral till Nasse. Och apropå Nasse, som är en sexleksak (dock förtids pensionerad).

Alla sexleksaker oavsett storlek och användningsområde bör få ett eget namn. Tycker jag då. Det blir enklare och roligare om de någon gång kommer på tal. Fast har man en typ Dolphin eller vad de heter kanske man inte ska döpa den till Flipper eller något annat stört namn. Typ "Hajen" eller "Sharky" hade vart grymmare i det läget. Sen de som döper en sexleksak efter en partner. Tänk om man av någon händelse byter parner. Då kan man ju inte byta namn på sexleksaken. Eller jo man kan ju men då blir de ju fel. Lite kul att ha Mini Martin liggandes i byrålådan
när ens pojkvän heter Niklas eller liknande. Nattfunderingar, don't blame me.
Fick bara sova någon timme i natt eller kanske max 3 timmar. Vaknade inte alls utvilad. Drömde en fest dröm igen.
Jag gick omkring utanför med min stora blå dunjacka, det var mörkt, när jag kom in dit hade jag hela nacken full av snö som smälte och rann kallt längs med ryggen. Det sprang omkring en massa fulla invandrarkillar i hela lägenheten. Jag fick av mig min jacka och började gå runt lite sporadiskt. Så gick jag in i ett rum där det stod en säng mitt i rummet. Och i sängen satt Karolina i rosa pyamas och läste. Jag kröp in under hennes täcke och satte mig med skräddarsits lr vad det heter med hennes täcke som tält. Sen satt jag där inne och vaggade fram och tillbaka och upprepade ordet "Gnu" i olika tonlägen och så.
Två till bilder från igår;
image30
Hittade en brutalt stor kotte. Mamma fick rycka in att hålla i den medan jag fotograferade den.  Allting är stort i södern. Eller kanske inte. Men det får mig att tänka på "flytta-till-amerika-propaganda" som drabbade Sverige för xx(x) antal år sedan.

image31
Bröt mot den parkens regler och plockade lite blommor (som jag dock lämnade kvar där).  Jag älskar vitsippor. Mamma snattade dock några vitsippor påvägen hem. Jag vill fortfarande ha sex på en "äng" fylld av blommande vitsippor.

Var vaken till 4 kanske ännu längre i natt innan jag lyckades sova. Mina hamstrar var extra besvärliga och högljudda. Speciellt Hilma, hade kidnappat hennes springhjul för att dumpa hos Krut för hans hjul gnisslar så att man blir hörselskadad. Pallade inte att gå upp i morse, vaknade vid tre på eftermiddagen. Ont i halsen, allmänt okul.

Har nästan slutat bita på insiderna av munnen nu, succes! Men ännu inte helt. Har som nytt mission att slätsticka en hel halsduk. Nybörjare goes avancerad ftw! Den halsduken kommer bli sjukt lång, speciellt eftersom den är smalt stickad tror jag hade 18-19 maskor eller vad det heter. Hade tänkt att åka till Erikshjälen idag (eftersom det bara är öppet på torsdagar och lördagar) men var ju hemma som "sjuk" idag så det blev inget mer med det. Hittade dock ett av de garn som jag köpte för två veckor sedan i min skolväska. Trodde att jag hade tappat bort det helt. Det är tunnt svart ullgarn, skulle passa utmärkt som halsduk (om det räcker)!

I kväll är det Spårlöst på fyran klockan 20:00, det måste jag se. Och sen är det Medium vilket jag nog också måste se, även om Efterlyst nästan lockar mer med tanke på den där ungen som försvunnit (om den inte har kommit tillbaka vid det här laget). Min ena högtalare på datorn glappar, kommer nästan inget ljud ur den alls. Jävligt kasst.

Typ näst nästa måndag åker typ halva klassen till Polen. Då börjar vårat extra tema arbete där vi ska skriva något om förintelsen tror jag, eller andra världskriget. Jag är typ redan klar med mitt dock hade bara tänkt skriva av några sidor i min bok som beskriver livet i lägret som jag skriver om. Problemet med hela ämnet är att man lätt blir deppig av det. Och sjunker jag ner i deppigt tillstånd är det svinsvårt att komma därifrån. Och det är lite läskigt att trampa vatten i vråldjupt vatten. Rent metaforsmässigt.
Igår var det "Anmäld Försvunnen" på tv4 fakta. Det är ett australiensiskt tvprogram om polisenheten som letar efter försvunna människor. I alla fall var det någon i Hunters Valley som letade efter sin... Någonting. Hunters Valley är där min pappa förmodligen bor. Så att så nära har jag aldrig varit förrän nu. Fast på tv spelar det ändå ingen roll. Önskar att han kunde ta sin konstnärliga anda samman och göra en hemsida eller något som alla andra. Det är väl helt meningslöst att springa runt och vara konstnär om man inte visar världen sina alster. Eller är det kanske bara jag som är hemsideskadad?

Jag tror att jag håller på att bli förkyld, min hals känns torr och gör lite ont sådär. Stört. Blir till att bära halsduk jämt den närmaste tiden. Och på tal om halsduk så trodde folket i skolan att min vita stickade halsduk var köpt. Lite koolt. Min textillärare är förvånad och jag kallas en naturbegåvning. Lite kul. För veckan innan påsklovet fnös jag åt allt som hade med stickning att göra. Men det är kul. Prövade slätstickning på allvar idag. Resultatet ser rätt skoj ut men övning ger färdighet.




Vitsipporna har kommit! Jag älskar vitsippor, jag vill ha sex på något ställe där det storblommar vitsippor. I ett hav av vitsippor. Jag vill även, fast senare ha sex på en åker full av raps. Men sånt får man väl göra vid senare tillfälle. När man faktiskt har någon att knulla med, någon mänsklig av hankön. Att skriva att man skulle kunna ha sex med vem som helst bara det var på ett fält täckt av vitsippor övervägde jag att skriva innan, men då tror jag att många riktigt fel funtade skulle kontakta mig för att ställa upp. Och jag känner inte riktigt för att ha sex med någon som är i ex. min mormors ålder, någon alkis eller liknande.



Får återkomma senare med mer text och kanske bilder med. Ska iväg och äta nu.
Kom i säng vid 3.15 i går natt och orkade inte gå upp på morgonen (vid 7.00-7.15) som vanligt. Så jag sov, sov, sov och vaknade vid 13.28 typ. Skittrött. Kom på att man kanske kunde göra fransar på halsduken och klurade ut hur man skulle göra. Så det roade jag mig med i går. Det var kul till en början men blev rätt jobbigt efter ett tag. Men mycket snyggare nu. Ska fotografera den sen. Jag håller på att sticka två halsdukar och ett handledsskydd just nu. Inte samtidigt dock men ändå. Den ena halsduken funderar jag på att repa upp för att jag inte har nog med garn för att göra klar den. Den andra är redan halvt förstörd eftersom jag inte kom ihåg hur jag gjorde för att få färgbytena snygga. Men ska göra klar den ändå torts att det ser fult ut nu. Är äckligt sugen på att sticka en halsduk av ett garn som är udda som fan, men får göra det senare, har typ inga stickor kvar att sticka med och sen måste jag införskaffa det garnet. Och sticka en kopa av en halsduk som jag redan har i det garnet (dock är den köpt).

I måndags var jag iväg till djuraffären och köpte ett paket med hamster godis, som är pinnar fyllda med frön som sitter fast på ngt sätt. Och en springboll/springhjul till Hilma. Har fortfarande inte kunnat ta upp henne hon är helt otam. Men det reder sig väl. Provade i alla fall springbollsfunktionen idag hon verkar tycka det är kul att springa runt på golvet i den. Ett mardröms scenario vore om hon lyckades ta sig ut ur sin bur, för hon skulle ALDRIG kunna gå att fånga. I alla fall inte med livet i behåll. Min ena hund har svalt en padda en gång i sin ungdom och en padda har ungefär samma size som en guldhamster.

Har tittat på massa filmer på youtube liknande denna nedan. Faktiskt riktigt koolt, nästan så man skulle vilja vara där bland alla tusentalsmänniskor och dansa loss ordentligt. Om man nu kunde dansa, vilket jag inte kan och inte ens tänker försöka göra. Ljusspelet är i alla fall snyggt i denna video. Och för att inte tala om musiken. Fast just i denna videon är väl mest ljuset som är koolt och dj:erna med vittlångt hår. Anyway..


Fast innan jag går och lägger mig måste jag kolla på minst en Apocalyptica video, då drömmer man jätte sött sen när man ska sova. Jag skulle inte bangat att ha sex med någon i det bandet. Så jag måste snart sova så att inte det hela upprepar sig. För på onsdagar måste jag gå till plugget, då är det nämligen textilslöjd (jak er snel noerd).
Drömde att jag en i familjen i en enorm barnfamilj. De hade en mamma och en pappa och ett yngre barn under 1år. Men sen hade de 8-9 andra ungar i varierande åldrar. De var dessutom ute på en familjesemester i familjens femsittsiga bil. Som dessutom var proppfull av prylar. Hur som helst åkte de ut på ett fält eller snarare en stor, stor, stor grässlätt. Två unghästar sprang förbi bilen. Alla öppnade sina bildörrar, antagligen för att få klappa en av dem. I nästa sekund stormar hundratals hästar fram och de hamnar mitt i hjorden. Hästarna stannar ungefär där bilen är för att beta. Och alla hästar pressar sig förbi bildörrarna som fortfarande står öppna.
I nästa "scen" står bilen på en gata, det är skymmning och det regnar ganska mycket. En av pojkarna i familjen är borta men kommer tillbaka och säger att han sett/fått två kattungar. Han försvinner igen och kommer tillbaka med två kattungar som mer liknar illrar i kroppsformen varav den ena har nf umb hamster teckning.
Caz säger:
tänk att vara 35 och typ oskuld :|
Mentaldisease säger:
rofl
Mentaldisease säger:
man skulle samlat ihop alla oskulder i ett hus snott deras kläder och låta de hållas där
Caz säger:
HAHAHAHAHA
Mentaldisease säger:
allt eftersom folk knullar och mister sin oskuld tar man ut dem ur huset
Caz säger:
dokusåpa :'D
Mentaldisease säger:
ja :D
Caz säger:
tror du man kan vara nudist och oskuld?
Mentaldisease säger:
fast utan utröstning
Mentaldisease säger:
hömm
Mentaldisease säger:
svårt dilemma
Mentaldisease säger:
förmodligen inte oskuldsfull
Mentaldisease säger:
i alla fall xD
Caz säger:
alltså om man valt de själv
Mentaldisease säger:
ja :P
Caz säger:
en sak är säker...
Caz säger:
man lär inte vara blyg
Mentaldisease säger:
precis


Its a fact, jag och caz kommer alltid in på ämnet sex när vi chattar på msn. Det är skrämmande. Dock är det oftast jävligt kul konversationer. Men just den där idén fick mig att tänka på dokusåpan Baren som gick för några år sedan på trean. En av de yngre killarna som kom med i det programmet, en liten skrutt från norrland. Både förlorade oskulden och knullade runt allt eftersom programmet gick på tv. Det var lite kul. Och i och med att jag kom att tänka på Baren, så kom jag inte helt osökt att tänka på Meral eller vad fan hon hette. Programledarplåga som var med i alla dokusåpor och tvprogram hon kunde hitta att vara med i, i alla kanaler som fanns tillgängliga. Undrar vart hon tog vägen? Inte för att jag saknar henne i rutan, gud nej.

På tal om jobbiga programledare så ska Carolina Gynnings morsa flytta ifrån grannbyn där hon bor just nu (om hon inte sålt huset ännu). De har haft de mest vidriga skulpturerna framför huset i flera år. Hoppas vid gud att de tar bort dem om de ska lyckas få huset sålt. Fast Carolina Gynning är inte så jobbig ändå. Det är mest något som alla humorlösa tråkfittor tycker. Och på tal om fittor så är jag sjukt pissnödig just nu. Eftersom jag dricker sjukt mycket te varje dag, har nog druckit 5 koppar redan. Och våra koppar rymmer nästan en hel liter, i alla fall en halvliter.

Inte på tal om något alls, men jag har blivit kär i Infected Mushroom igen. Har lyssnat på dem hela dagen idag typ. Jag är kär i den skalliges "engelska" uttal (han bryter på israeliska). Och kär i den andras hår (han är långhårig). Det är typ kärlek. Och för att inte tala om musiken de spelar. Kärlek för öronen. Den skallige liknar dock Jason tycker jag och det ÄR läskigt. På tal om Jason har jag inte hört av honom på bra länge nu. Och det är superskönt faktiskt. Han är ett svin och han förtjänar att slaktas på det... Jag tror det är muslimska och/eller judiska sättet. Med ett snitt i halsen så att blodet rinner ut medan djuret lever och är helt obedövat. Fast kanske inte. Man kan ju behålla honom i livet och ha som sexslav eller något. Fast nej han kan sitta där i sitt hus utanför Los Angeles och.... Wait a sec.. Han kan bli hedersgäst i den där dokusåpan "Oskulden".

Åhh jag minns så jävla tydligt när jag fick lite lust att jävlas med honom. Fast inte jävlas på det sättet, han skulle ju inte blivit liksom påverkad på det sättet men i alla fall så skrev jag och berättade att jag var gravid. Vilket jag självklart inte var. Men det var så jävla kul hela grejen. Ska försöka leta fram de konversationerna igen, de är klockrena så att det skriker om det nämligen.

En sak som jag samla på är nämligen konversationer, ofta i bildform, alltså printscreens. Det är jättekul att gå tillbaka och titta på / läsa i efterhand. Klockrenare än så finns det faktiskt inte... FOUND IT! Om någon karl kommer att läsa detta kommer ni säkert tycka att jag är svinelak mot denna stackars lilla hjälplösa amerikaren men han förtjänar sådant. Han förtjänar all skit i världen, seriöst!

Mentaldisease:
Okey.. I don't know if I can tell you, it feels like I have let you down =(
You would probobly think I was a stupid whore or something if i tell you about it.
And if i've let you down, im sorry for that...


Jason:
Sometimes I feel I have let you down, also :-( I'm sorry for that. I appreciate your friendship and love and I'm happy for it. I hope it makes you happy also. You certainly don't owe me anything. And I don't think you are stupid or a whore or anything like that. Most of all, you can always talk to me. I've learned not to be so quick to make judgements.

Mentaldisease:
Um, okey... *sigh*
I don't really know what to say acually.. Everything have gone so fast. And now I don't know what to do. Im afraid for the future.... Im pregnant. And it scares the hell out of me. I have not told anyone about it yet.. I don't know how to explain or anything...


Jason:
Yup .. I can see why you are concerned and afraid. Don't worry .. I'm still your friend and I don't think you did anything wrong. And I will do everything I can do to help .. though it's not much I can do. But I will try ... There's nothing to explain. You had sex and got pregnant. Now let's see what we can do. How long you have been pregnant? Are you SURE you are (checked with a doctor)? Do you know who the father is? Is it someone who you can trust to help? I think you need to tell someone there.. very soon. You need medical care, for one thing. And for another you need to decide what to do. Can you keep your child? Or is it better off giving it up, having it adopted? Hard decisions I know .. :-/ wish I was there to at least hold you ..


Det här är våldsamt kul. Fast msn konversationerna som vi hade om det senare är oslagbara. Hoppas för gudsskull att jag har sparat dem någonstans. Får leta lite i arkiven tror jag.
Det är mitt i natten och jag borde sova, borde sovit för länge sedan. Men jag beslutade mig för att uppdera en av mina hemsidor. Och sagt och gjort. När man uppdaterar en sida riskerar man att bli kvar tills man själv anser att den är klar. Och klar blir man aldrig med en hemsida. Lite dilemma över det men det reder sig. Har i alla fall lagt till massor av bilder på den uppdaterade sidan. Dock inget nytt för den som känner till mina bilder sen innan.

Fick en impulsidé för några timmar sedan, skrev ett sms med texten "Du är en kuk men jag gillar dig ändå" och skickade iväg till en i min mycket lilla "adressbok" på mobilen. Som svar fick jag typ "lol vem är du" vilket jag är rätt säker på att den egentliga mottagaren av sms:et inte skulle ha skrivit. Så nu funderar jag på vem som har kunnat få sms:et istället.

Btw en kille kontaktade mig på en sida för ngra minuter sedan. När jag kollade hans bilder såg jag att han ser precis ut som Frasse! Fy fan vad läskigt/äckligt. Började nästan gråta - faktiskt, det är sant. Frasse påstod att han skulle besöka skolan nu i april. Hoppas att han trampat på en landmina tills dess.


Mitt mästerverk är klart nu, eller mästerverk det är min första halsduk stickad och klar. Så värst fin blev den kanske inte. Men övning ger färdighet. Har redan börjat med en annan halsduk i mohair garn. Riktigt riktigt tunna trådar, jag blir knäpp på dem. Dessutom stickar jag för första gången någonting med fler än en färg. Har redan failat när jag bytte färg. Men övning ger färdighet. Den kommer bli mörk(nästan svart)blå och ill orange. Stickar först tio blå sen tio orangea och sen tio blå igen osv. Köpte båda nystanen (50g) för 15kr/st. Rätt bra pris. Kommer sticka långt på dessa. Speciellt eftersom att jag stickar så löst. Men en halsduk i de färgerna fast med tjockare garn och med färgbyten på samma sida skulle det bli typ världens hetaste halsduk. Aja sitter och väntar på att våra gäster ska komma de skulle typ vart här för flera timmar sedan. Och där nere är de helt färdigstädade redan. Vilket nog aldrig har hänt förut, för vi är riktiga tidsoptimister sådär jämt.
Drömde om dem i natt, bara mamman och pappan i och för sig. Pappan stal rödvin från ett vinlager kontunuerligt.
Sedan drömde jag om att de / eller någon annan kom till ett ställe där det bodde chinchillor. Chinchillorna spring och hoppade (de var jätte stora i förhållande till vanliga chinchillor) och sen började de hopp/springa förbi stället där personerna stod. Sen började några förvandlas till färggranna ödlor och sen förvandlades de igen till pokémons.
Drömde att Frankrike och England låg i krig. Vilken tidsepok det var vet jag inte men de hade lyxjakter som båtar i alla fall. Fransmännen skickade in gas som gjorde folk hungriga i misstänkta båtar eller så och sen åt människorna glassplitter eftersom det inte fanns något att äta, sen dog dem. En franskbåt höll som bäst på att bärga en fångstbur (ur djupt vatten) av något slag med fyra döda(häst)tjejer i när en brittisk båt kom åkandes och såg fransmännen. De döda flickorna togs ur fångstburen ut på fransmännens däck, en person i besättningen sa något i stil med "ta ut dem så att jag kan ha sex med dem". Sen var britterna väldigt för nära. En av britterna hoppade ut ifrån sin båt och simmade mot fransmännen (och hans båt åkte förstås mot fransmännen). Sen vet jag inte vad som hände för nästa "scen" är den brittiska mannen(soldaten) på en strand där han hittar en ungtjej (typ 13år) och sen en annan tjej (typ 15år). De går först åt ett håll på stranden. 13åringen plockar upp ett föremål som ligger i sanden och ser ut som vara en del av sanden - det är en fot från en (liten)människa, hon släpper den antagligen. När de ändrar riktning på stranden plockar 15åringen upp en människoarm som ligger i sanden (det är bara benpipan som sticker upp men mera köttiga delar följer med upp när hon tar upp den). Hon skriker till och släpper den. Den brittiska soldaten får ett ryck och börjar leta i sanden där handen låg och hittar ett (svart ruttet/bränt/mumifierat)huvud som han börjar leka med allt medan 15åringen ser på med en väldigt äcklad min. Sen drar hon ifrån honom från platsen och de går upp från stranden på en asfalterad väg ganska brant uppför går dem. Tjejerna frågar vad soldaten heter och han svarar, den äldre tjejen säger att hon heter Marcel vilket det visar sig att den yngre tjejen också heter. Sedan kommer dem in i en stad där de börjar prata, soldaten blir "rädd" för sin egen röst eftersom det ekar väldigt i staden trots att den är "fylld" av folk.

Drömde även att jag var på fest [väldigt mkt festdrömmarpå senaste tiden xD] och fick en tablett från någon, läste inte vad det stod på tabletten men det visade sig innehålla någon form av drog. Senare skulle jag supportra en av mina klasskompisar med en huvudvärkstablett och drog fram (ovetandes) en likdan tablett till henne. Som hon svalde innan jag kom på vad det nog var för innehåll i den.

Sista drömmen handlade om något som mamma säkert skulle uppskattat. Trädgårdsartitektur. Fast vi hade en stor svart mojäng i trädgården, stor som ett hus. Den hade flera rum och var svartlackerad. Flera av mammas kompisar är på väg att gräva ner träd och buskar och så. Jag drar iväg med mamma och kommer med förslaget att vi kan bygga om det svarta till hönshus och något mer (som jag har glömt nu, men som var fördelaktigt för mig i nutid). Hon tyckte det lät som en bra idé. Men sen kom en av hundarna och väckte mig.
Eller vad programmet nu heter. Som har börjat på fyran nu. Har funnits liknande innan. Kollade på det i dag i alla fall. En 20årig tjej som sökte efter sin  pappa. Som bodde i Tokyo (verkligen som att leta efter en nål i en höstack). Well hon hittade sin farsa till slut och när det skedde satt jag och grinade som bara den. Typ en liter ut ur ögonen.

Inte bara för att det ögonblicket är sorgligt fast lyckligt på samma sätt eller så. Men något ringer i huvudet "det där hade kunnat vara jag". För det är ju lite samma sak. 19årig tjej som söker sin pappa. Som bor i Australien. Dock skulle jag vilja finna honom men också hans svenska släkt. Vilket nog hade blivit svårt eftersom han är bortadopterad till Australien. Hade även vart kul att finna släkt i Storbritannien vilket också lär ska finnas. Det skulle vara Spårlöst största case ever. Förmodligen skulle det vara omöjligt.

Jag skulle nog inte våga anmäla intresse för att vara med i det programmet. Även om det säkert skulle hjälpa. Svårt att hitta någon vidare information om honom själv... Hade vart kul att veta om man har några kusiner här i Sverige som man inte känner till. Det kan också vara rätt bra att ha lite pejl på släkter och sånt så man inte råkar gå och skaffa barn med någon som är sjukt nära släkt med en själv. Inte för att jag har direkta planer på att skaffa snorungar men ändå.
Att en så liten människa kan få massa personer med xx kromosomer att vilja ha egna små människor.
En fd "klasskompis" kom på besök på skolan idag med sin fyra månaders unge. Det gav oss en anledning att ha längre rast ett skäl att inte sitta inne och tråka på lektionen. Sött.

På svenskan (som vi hade när de kom dit) men senare skulle vi skriva en roman eller liknande innehållande endast sex ord. Jag hade typ "stickar garn, tar stickprov just nu", "livet leker bra utan mig med" och "rädd för människor söker även vänner". Tycker det stämmer rätt bra in på mig.

Sen var det ingen teckning i skolan på efter lunch så jag åkte med mamma till vårdcentralen i (sp)ystad. Hon skulle ta några prover och var borta över en timme. Men jag satt i bilen och stickade, andades vårluft och solade/sov. Elever från min fd skabb skola vandrade förbi ibland. Fjortis ungar som borde få ett skott i nacken. Eller i alla fall de som gick i min klass när jag gick där.


Jag saknar föreningslivet, så jävla mycket. Det är svinkul att ha något att göra då och då. Träffa nya människor. Människor man känner igen var gång man träffar dem, även om man träffas sällan. Var flera år sedan (tror jag) som vi var aktiva i SMF. Saknar det nästan så det gör ont. Jag vill ha något djur att ställa ut, vilket som helst. Då och då. För att det är kul. Jag behöver inte nödvändigtvis äga djuret själv men jag vill ha något att göra igen.

Btw är jag sugen på att bygga burar i bokhyllor eller burar av bokhyllor eller hur det blir. Även sugen på att göra ett terrarium med bakgrund. Inte för att jag har något djur som skulle kunna vilja bo sådär, eller i alla fall utan att skada sig på den miljön. Jag skulle behöva en reptilpojkvän, alltså någon som har reptiler, inte en ödla som pv eller så.
Kommer precis från sängen, dödstrött. Vill sova mer men får komp sova i helgen eller något. I alla fall hade jag turen att drömma lite innan jag vaknade. En störd dröm fast förhållandevis normal ändå.

Jag sprang först runt i någon större stad på sommaren förhållandevis folktomt var det. Sen är jag hemma och väntar på att mamma ska komma hem. Väntar och väntar och väntar. Flera timmar efter utsatt tid. Sen förflyttas jag till en busshållplats, det regnar. Jag går in i skogen (där det är snöstorm) och blir beskuten. Springer runt kors och tvärst igenom hela skogen och blir beskuten länge. Sen tappar jag bort skytten och springer tillbaka till busstationen. Sen hemma igen, fortfarande har hon inte kommit hem. Klockan är 21:49. Ser i ögonvrån hur något stort mörkt åker förbi. Går ut och ser en grön/vit taxi med mamma i. Hon har kommit med en massa pantburkar. Påstår att hon lämnat in bilen på reparation hos någon som har 100 svarta ankor (tydligen). Sen åker vi en sväng (dock inte i taxin) och ser en kille som jag tror är någon jag känner igen. Mamma frågar om jag tycker att han är snygg eller något sådant. Det var inte han men het skulle han varit om han funnits irl. Sen väcktes jag. *Död*
1. Feministföreläsning
2. Syslöjdslektion
3. Övriga tankar


1. Vi hade en feminist som kom och föreläste lite lr så för oss idag. Jag har fått FB's kommentar ang feminister inprentat i huvudet dvs "feminister har bara fått för lite kuk". Fimpen kontrade det senare med att de kanske visst har fått kuk, kanske till och med för många eller helt fel kukar. Det blev debatt i alla fall. Jag lät ingen information komma in i mitt lilla huvud. Jag läste alla papper jag skulle läsa i alla fall nästan alla. Men jag läser till att börja med mellan raderna rent bokstavligt talat. Och sen går det in genom ett öra och ut lika snabbt igen. Trafficking och prostitution omsätter mer än vapen och drog "industrin" per år. 51 miljarder kronor uppskattas det till. Men det var också det enda som kom in i hjärnan. Och det hade förmodligen inte kommit in i min hjärna om det inte hade varit för det mailet jag fick i morse. Det stod ungefär "vill du ha sex med mig nu för 1000kr". Det ville jag inte, dessutom inte med någon 2-3 timmar bort.

2. Jag har stickat upp tre nystan på min halsduk nu, den är 140+ cm lång och jag blir inte nöjd med längden på den. Saknas typ 20 cm. Men hur som helst så hade vi textil idag i skolan (vilket vi har varje onsdag - valfritt dock). Mest var vi utan lärare och kom förstås in på en del roliga ämnen. Eller ja. Sex. Förstås. Jag satt och brainstormade fram idéer till saker man borde sticka. Favoriten av idéerna är stringkalsonger i raggsocksgarn (som är jätte strävt). Emma kom på att man kunde sy/sticka en mössa till klitorisen. Och Adel kom fram till att man kanske skulle sticka en kukvärmare (hon behövde idéer till vad hon skulle ge till sin lillebrorsa i 17års present).

3. Jag är kär i mitt schampo, det luktar svingott och innehåller bara ett av ämnena som man ska undvika i schampoon (vanliga komericella schampoon innehåller alla saker man ska undvika). Skulle kunnat tvätta håret flera gånger per dag i det om det inte hade vart så att övertvättning av hår inte är bra för hårbottnen. I duschen kom jag att tänka på vad kalasis sa på msn (ja, jag har faktiskt vart inne på msn för första gången på jätte länge) iaf hade han flyttat till i närheten av marcus. Hur som helst läser jag inte alltid hela meningen och då blir det ju fel. Men jag tänkte inte på det förrän i duschen. Typ "jag har flyttat in i marcus". Och det är ju lite svårt. Jag kan bara komma att tänka på tre möjliga sätt att kunna flytta in i någon.
1. Man blir gravid och bär på en liten människa. Går dock av logiska skäl bara för tjejer.
2. När man har sex, det är inte att bo på det sättet men man är ju inne i någon annan eller har någon annan i sig iaf.
3. Om man mördar någon väldigt stor människa och gröper ur innehållet och flyttar in.

Oh fan en annan sak som jag kom på i duschen är att det hade vart sjukt kul att kunna (vilket förmodligen inte ens går) att vinka (eller liknande) på de inre blygdläpparna. Erkänn att det hade vart asgrymt att kunna!
Fick lust att byta färger på bloggen så det gjorde jag. Blev snyggt så här fast loggan blev flummig. Gör nog om den rätt snart. Blått passar inte riktigt med vårens färger men jag är sjukligt trött på grönt nu.

Har kommit på att mitt beteende och humör tyder på pms av den dumma sorten. Jag har pms i 2-3 lägen. Nummer 1 är den helt vanliga, man blir grinig, osocial för några dagar, behöver godis och skräpmat för att inte freaka ut totalt. Nummer 2 är den jag har nu, fast nummer 2 och 3 är rätt lika varandra, fast trean är dubbelt så illa som detta. Hur som helst tvåan ger utöver allt det vanliga en aning deppighet. (Har typ inte lyssnat på musik på två veckor!). Loggar bara in på bloggen, bdb, da, (if) och k6. Ibland en runda på buke, nån inloggning då och då på ms, dj och lm. Men utöver det går jag inte in på någon av de vanliga sidorna. Och i och för sig kan det tyckas att det är mycket bara det där. Men det är ingen av mina moddsidor det där..
Hur som helst, trean. Då blir jag super deppig och en aning självdestruktiv.

Och nu är jag trött så jag ska ner och göra hamster tallrikar, borsta tänderna och sen gå upp igen och sova. Och hoppas på det bästa inför i morgon.
Jag trodde aldrig att jag skulle säga det här men jag vill ha mens. Den är en veckas försenad nu och den har aldrig under de tio år som jag har haft mens varit så försenad. Någon dag hit och dit men inte en hel vecka med sju dagar. Jävligt skumt.

Så tänkte jag på att man kanske var på smällen men det skulle ju vara omöjligt iom att jag inte har haft sex sen oktober. Däremot har jag festat några gånger sedan dess. Men inte knullat vad jag vet. Vad jag vet var det ja men jag är 99.9999999999% säker att jag inte har gjort det någon mer gång på fyllan sedan dess.

Hur som helst fick det mig att tänka på uttrycket "Det man inte vet - det lider man inte av". Men det är helt jävla fel. För tänk om man super så jävla mycket att man däckar helt och hållet. Och så kommer någon och sätter på en i sömnen. Efteråt när man vaknar känns det som om inget har hänt. Dock lär man ju märka det när man får gravid "symptom". Och behåller man ungen så finns det säkert stunder då man kommer lida av det beslutet. Tar man bort det kommer man kanske också att få lida för det i framtiden med typ "nu kunde pyret ha firat sin 5års dag".
1. Störd dröm för några nätter sedan
2. Vad ska det bli av mig?
3. Skolarbeten
4. Handarbete
5. Jag har börjat gnaga på insidan av käften så den är helt knottig av ärrbildning och sån skit. Får försöka sluta med det.




1. Drömde att jag, fimpen och adel var på fest ihop. Festen var i ett stort kollektiv i en lägenhet fast i ett hus samtidigt. I husdelen av stället bodde jag permanent, fast jag var inte del av kollektivet. I drömmen bytte jag om från ett helrosa nattlinne till vanliga kläder. Hur som helst så var det som sagt festning på gång. Och jag undrade vart en människa var för det var den enda där som jag kände förutom adel och fimpis. Sen viskade jag till någon att de skulle supa ner adel så mycket som möjligt men sen tänkte jag i drömmen att det kanske inte var så bra om hon var gravid (vilket hon inte är irl). Alla människor på festen satte sig vid väggen i ett stort rum. Det var säkert 40 pers där. Och de tog av sig barfota och spretade på fötterna och fingrarna och skulle sjunga en fot/finger låt. Vi visste inte riktigt vad vi skulle tro men vi kunde inte texten så vi fick en utskiven lapp med hela texten på. Sen var melodin "tipp tapp tippi tippi tipp tapp". Den låten vaknade jag även med i huvudet.

2. Fyller "snart" 20år. Vilket är läskigt. Jag känner mig helt liten. Inte en dag över 16år typ. Och inte så mycket har väl egentligen hänt sen den tiden. Eller jo.. Ja det har hänt en hel del men på samma gång inte. En dag nu för tiden ser ganska exakt likadan ut en dag som för fyra år sedan. En hel vecka kan se likadan ut som då. Och inte bara se likadan ut utan också tänka på samma saker och så. Jag behöver komma någonstans i livet. Men när? hur? var? Jag känner mig gammal. Som om tiden rinner ut och iväg. På fem år behöver något hända annars har jag inte mycket kvar att leva för.
Dessutom kan man inte bo hemma hos morsan resten av livet. Jag borde ta körkort så att jag kan åka runt och sånt. Känner egentligen inte så stort behov av det. Men det har säkert att göra med att jag är bortskämd. Dessutom har jag ju noll utbildning som det är nu, har inte jobbat en dag i mitt liv förutom praktik och sådant och det räknas inte för då har man fått göra i princip vad man velat när man har vart där. 20års kris månne?

3. Bara lite som en minnes anteckning;
*Skriva ett arbete om förintelseläget Sobibor. Två - tre sidor datorskrivet.
*Skriva ett arbete om massmedia [mer information om det kommer nog under veckorna]
*Läsa en bok och göra en recenssion på den [ev kan man ju ta en bok man redan har läst]
*Göra prov på alla kapitel i hela engelskaboken [så jävla drygt, men när det är klart är jag typ klar]
*Göra nationellaprovet i svenska, förmodligen även matte och engelska. (Matten kommer jag faila på stort.)

4. Har börjat sticka, kanske jag har skrivit om tidigare.. Vet inte. Men i alla fall så har jag snart stickat min första halsduk. Den är vit, mysig och ful. Men alla berömmer om hur tätt den är stickad. Tydligen ska nybörjare faila på att sticka jämt, tätt och så vidare. Får väl lägga in en bild på fanskapet när det är klart. För övrigt ska det vara klart innan torsdag har jag bestämt. För då har det tagit mig en vecka att sticka den. Var inne i en garnaffär igår som ligger på väg till skolan, vi har åkt förbi där varje dag i flera år men aldrig vart inne. Det var faktiskt riktigt skapliga garn de hade där och till helt okey priser dessutom. Chowchow kennel hade de också och gjort garn av deras päls, syndigt mjuk och varm päls. Jag vill kunna sticka raggsockor, jag älskar raggsockor har typ flera par samtidigt. Så skönt att slippa frysa om fötterna, annars är det en rätt kul tortyrmetod att sticka ner sina iskalla fötter intill någon som är syndigt varm, den tortyren ägnade jag mig åt när jag var liten med diverse olika offer.


För övrigt har det vart dimma idag, tjockedimma. Sådan som man inte ser framför sig mer än kanske 25-30 meter. Jag föreslog att man skulle spela fotboll uppe på alesstenar idag. (Eftersom ales stenar ligger typ 25 meter upp på ett berg/kulle med brant stup rätt ner i havet eller ja det är en liten stenig strand innan man hamnar i havet men ändå).