Jag mejlar med massa olika människor dagligen och många av dem är besynnerliga på ett eller annat sätt somliga mer än andra. Besynnerliga på olika sätt än andra och så vidare. Jag är i alla fall pigg på att upptäcka dessa besynnerliga saker eftersom det är typ dumt att inte lägga märke till det... Så just nu mejlas jag med en högst besynnerlig historia på helgon...
Som i sitt första mejl och följande tre mejl uppträdde på ett sätt som jag tolkar som högst rastistiskt eller också kanske helt tvärt om. Hur som helst är det inget uppträdande som jag värderar högt. Det är en sak att komma in på det lite i förbifarten men att direkt ställa frågan om ursprung är högst besynnerligt i mina ögon...
När den biten var avklarad, antar att jag blev godkänd som 75% svensk, 100% europé och så kunde det besynnerliga fortsätta med rakt på sak ragg. Som på just det sättet är väldigt märkligt det med... "Hur tror du att vi hade fungerat tillsammans?" - sådana frågor kan få vem som helst att rygga tillbaka i förfäran. Några mejl senare "Om du hade bjudit mig på dejt, var hade du tagit mig ?" - autentisk fråga, som också med lätthet får nästan vem som helst att dra öronen åt sig. Fick läsa den flera gånger för att förstå innebörden av den krassa meningsuppbyggnaden. Oh oh.. Nej, jag tolkade den frågan fel ändå... Nej men alltså det här kommer sluta i mega dissning om den inte styr upp det hela :P
Iofs lär det ändå sluta i mega diss, jag vill inte ha sådant lammkött om det inte är väldigt extraordinärt. Hellre getkött isof (det låter jävligt illa fan)
Err jag har börjat tröttna på mig själv igen. Går bara runt i cirklar känns det som. Kan inte få något vettigt gjort heller. Och det jag gör det fuskar jag med så att det blir "bra" men inte så bra som det hade blivit om jag hade orkat anstränga mig. Jag börjar tänka över saker jävligt mycket noggrant, mer än jag kanske behöver...

Typ som i dag: Jag funderar på att inte åka till skolan för att: 1. Jag har inte sovit i natt och därför kommer bli trött nog att däcka inom några timmar, 2. Jag har fortfarande min starka fobi för bussåkningen eftersom kortet sätter kortläsarna i kortslutning, 3. Jag vet inte om jag orkar umgås med alla glada jag-vet-vad-jag-ska-göra-med-resten-av-mitt-liv människor.

Så jag har då alltså den tanken på att inte åka dit. Men på samma gång så har jag två tavlor att färdigställa tills på onsdag även om jag inte vill... Även om jag inte kommer hinna ens om jag stressar (eller jo det kommer jag nog men ... palla?). Sen är det i princip bara måndag, tisdag och onsdag som det är skola den här veckan. Mån och tis är arbetsdagar. Ondag är redovisningsdag. Och på torsdag ska vi tydligen till malmö.

Varpå jag tänker skippa det jippot. Jag tycker inte om att bli omkring släpad på något museeum av världshistoriens kanske tråkigaste föreläsare. Så om jag bara skulle vara med i morgon och på onsdag.. Då kan jag "inte" vara borta på torsdag också. Inte utan att det märks jätte tydligt i alla fall. Fast på fredag tänker jag närvara för då ska det vara på morsans jobb...
Jag har kommit fram till att det året var då det hände absolut mest i mitt liv, varvid jag kommer ihåg mycket av det. Jag räknar allting från -98 typ "Men det där hände 2000 som var... 2år efter -98 ah". Så typ detta skedde 1998:

- Jag fick min första hund <3
- Jag fick min första (och sista) biologiska kusin
- Flyttade från sthlm ner till västergötland
- Fick mens
- Köpte mina första marsvin <3
- Kom ut på internet för första gången
- Lärde mig att använda bildredigeringsprogram (Corel print house + photoshop LE 0.2)
- Lärde mig den hårda vägen = små samhällen ÄR ofta inavlade
Den förra spotifylistan jag lyssnade på. Jag insåg efter lite om och lite men att det var techno det mesta av låtarna där. Techno är ganska hemskt i mina öron...

Så jag gick igenom massa andra album och hittade massor av musik värd att spara på. Bland annat en låt jag tidigare inte vetat om något artistnamn what-so-ever fast men det är inte samma som sjunger den som jag har på datorn, tyvärr. Ändock något som man kan tralla på.

I övrigt har väl inte så mkt inträffat. Har varit lite tjaffs på en internetsida som jag är med på. Men det verkade klara ut sig. Jag har varit episkt sur på en människa på en annan sida, eller egentligen spel, som köper saker från mig för att sen ta bort de från sidan även om mina saker är helt okej, alltså inte värdelösa på något sätt. Ursh. Någon annan hade lätt kunnat ha användning för det som den köper. Ursh.

Nej, tacka vet jag normala människor. Som jag och mina torpeder xD Eller ja det är väl mer som ett "gäng". Tyvärr har jag egentligen bara en enda kvar ifrån det gamla gänget. Inte för att det gamla gänget inte är liksom "kompisar" men vi pratar aldrig som förut. Trist men det blir väl så. Har iofs velat ha ett gäng igen precis som på den gamla goda tiden men ja... Det lär jag nog inte få igen x)

För att återgå till spotify grejer så... Just nu favoriseras Denna och Denna <3
Idag har jag bara suttit och ritat och målat i princip. Jag håller på med en målning som är typ en jaktscen med tydligt vinterinslag. Ska göra en med höst också. Det blir inte direkt snyggt utan väldigt, nästan, naivistiskt. Pratade med en lärare idag som vi har just nu han tyckte det mer var expressionistiskt, färgmässigt i alla fall. Pratade med skolans rektor också, jag försöker hålla stämmningen så positiv som möjligt men hon är läskig, vet inte riktigt vart jag har henne. Och samma sak tror jag hon känner med mig men det är ett medvetet val från min sida. Jag tror inte att hon är medveten om hur läskig hon är. Hon föreslog iaf att jag borde göra typ barnprogram eller något. Ironiskt nog hade jag och mam pratat om just det på morgonen. Fast mer angående den här:

<3 (om det faller någon i smaken så youtuba på "Avez vous deja vu" så kommer ni hitta massa mer kvalitéets underhållning <3



Jag tappade lite tråden på vad jag skulle fortsätta skriva... Har hittat ett album typ.. som jag försöker lyssna igenom på spotify, det var så länge sen jag lyssnade på musik för mitt ljudkort på datorn fungerar inte riktigt som det ska alla gånger.
Idag när jag satt på parkeringen utanför ica rullade det in en tant i en bil med hög volym på spelaren i bilen. Det lät som någon form av euro pop. Jag betvivlar på att det var det men ... Jag associerade det till en låt och fick den låten på hjärnan. Letade fram lyricsen till den låten nu på nätet och erhm ja... Den är kanske inte så... mycket ... Eller alltså den framgår inte som så bright om man säger så... Eller vad sägs om:



Tuneboy - Dirty (Wildstylez Remix) lyrics

Suck, suck
Dick, di-dick
Well let me suck your
Suck, suck
Dick, di-dick
Suck, suck
Well let me suck your dick...

If you wanna suck my puss? Suck, suck
Well let me suck your dick, dick di-dick dick

You wanna suck my puss? Suck, suck
Well let me suck your dick
Suck, suck

You wanna suck my puss? Suck, suck
Well let me suck your dick, dick di-dick dick

You wanna suck my puss? Suck, suck
Well let me suck your dick, dick

You wanna suck my puss? Well let me suck your dick!
You wanna suck my puss? Well let me suck suck
You wanna suck my puss? Well let me suck your dick...

You don't own me bastard!

Well let me suck your

You don't own me bastard!

Let me tell ya how I take the yams
While I stick it up my granny's ass
She's a real real nice granny
Oeh and I never touch her snatch!

You don't own me bastard! [2x]

Suck, suck

If you wanna suck my puss? Suck, suck
Well let me suck your dick, dick, dick

You wanna suck my puss? Suck, suck
Well let me suck your dick, dick
Suck, suck

You wanna suck my puss? Well let me suck your dick!
You wanna suck my puss? Well let me suck suck
You wanna suck my puss? Well let me suck, suck
[2x]

You, wanna suck my puss? Well let me suck your dick!
You, wanna suck my puss? Well let me suck suck
You, wanna suck my puss? Well let me suck your

You wanna suck my puss? Suck, suck
Well let me suck your dick, dick di-dick dick

You wanna suck my puss? Suck, suck
Well let me suck your, well let me suck your dick!

Well let me suck your dick...
Var i skolan igår och vaktade utställningen. Fungerade som semi-inkastare. Vilket är helt mot vad jag egentligen hade gjort. Efter ett tag blev det typ *lyssna efter trappsteg* ... *vänta* ... Le och säga "Välkommen" och sen vid behov, om det gick nämna att utställningen både är "här, där nere *peka* och där uppe *peka*". Det var typ kul. Liksom förra året kommer jag förmodligen inte få något sålt :P Däremot sålde en i min klass fyra små tavlor för 10000kr och en annan i min klass fick också något sålt men jag vet inte för hur mycket.

Det är väl så jag kommer få det i framtiden xD Jag gissar på att de flesta ogillar det jag gör i alla fall är de inte beredda att lägga några större summor på något sådant. Men jag kan förstå dem. Mina senaste är massivt psykadeliska och färgglada. Inte alla hem passar för sådana färgstarka historier. Ska till skolan på Måndag och vakta då med.

Och sen på tisdag så börjar vi igen med vanligt arbete, fast först ska vi nog återställa skolan till sitt forna jag. Ursh. Kom på just i den sekunden jag skrev klart den meningen att jag nog borde börja förbereda mig på uställningen som jag kommer ha i skolans källare senare i vår. Har typ ingenting att visa som det är nu.
Ursh 1: Jag känner mig helt spretig just nu. Vet inte vilket ben jag ska stå på eller vad jag ska göra här näst. Yttest jobbigt.

Ursh 2: Min skola hade inbrott i förrgår natt eller-när-det-var. Tjuvarna väntade ut tills de sista eleverna gått hem, väntade lite till och sen klättrade de upp på förråd/garaget som tillhör skolan, kastade in en sten genom fönstret på andra våningen och kom in i datasalen. Tog två imac:ar och stack från platsen. Sjukt efterblivet. Och det sabbade nästan folks framtida liv för flera elever hade sina ansökningar till högskolan på datorerna som skulle bli skickade den dagen datorerna stals. Jävligt dumt.

Ursh 3: Har upptäckt att mina grisar har sellnic. Tur att jag inte ska sälja någon av dem.

Ursh 4: Den här vintern har jag sovit i en säng max 5gånger, dvs plant, resten av tiden har jag sovit i en soffa. I och för sig helt frivilligt men... Kroppen börjar ta stryk känns det som...

Ursh 5: Min hals är helt felskapt just nu känns det som, typ svullen i den eller något.

Ursh 6: Min skola tar snart slut och jag vet inte vad jag ska göra sen.