Idag/natt drömde jag att jag blev kidnappad av en psykiskt sjuk kvinna. Blev nyttjad som sexslav inne i mitt ena sovrum och ingen i min familj visste var jag var (även om det sovrummet ligger i samma hus som vi bor i). Kvinnan tog dit fler offer. Efter ett tag kunde jag rymma och varskodde att det fanns fler fångar där uppe på mitt rum. Men vi anmälde det inte till polisen. Inte ens när hon tog upp en hel grupp med barn anmäldes det. När jag tyckte att det var dags att kanske anmäla det så tyckte resten av familjen att vi skulle avvakta tills det tog slut av sig självt. Sen rymde två av de vuxna sexslavarna och då flippade kvinnan ur totalt och stökade till hela övervåningen. DÅ först skulle hon anmälas. Jag gjorde anmälningen till polisen, de tyckte det var jävligt märkligt att jag inte gjort det tidigare. Jag refererade till stockholmssyndromet men de var tveksamma till den förklaringen. Att man kan ha kanske 10-12 personer boende i ett rum av ett ganska litet hus utan att märka det eller bry sig så mycket om det alls.

Udda dröm, undrar vad om det finns någon - vad det betyder xD
Dagens spellista: Best hardstyle - youtube
Dagens spel: Puzzle pirates - i sann nostalgisk anda
Dagens webbtv: Avsnitt 10 säsong 2 - United States of Tara
Dagens misstag: Mitt konstprojekt lämnades oövervakat ett ögonblick och försvann...
Note to self: Lämna aldrig snuskbilder framme i datorn när datorn lämnas obevakad.

- Mamma såg några sådana bilder igår och började ställa obekväma frågor i morse. Det var inga jätte farliga bilder men typ pose med Nasse (inte på något snuskigt sätt). Bortförklarade det som flumbilder. Sen undrade hon vad folk egentligen gör på internet. Och att hon börjar känna sig gammal och ouppdaterad.

Note to self: Gör klar skrivuppgiften med bilder och allt.

- Ska beskriva vad jag har sysslat med under våren som bevis för skolans rektor. Det skulle varit inlämnat den 21:a



Alltså det är typ ingen tid kvar alls i skolan, verkligen jätte läskigt. Har bara två veckor kvar och sen är det slut. Vad ska jag göra då? Seriöst?! Jag är inte redo, helt galet oredo för allt. Att förska fly undan framtiden är hopplöst, men vad ska man göra då? Jag vet inte alls hur man ska kunna ta tag i saker och ting, det är läskigt. Önskar att det fanns en enkel väg, men det gör det inte. Idag kom jag på att de flesta brukar vara utflugna när de är i min ålder... Så vad gör jag hemma fortfarande? Hos morsan alltså... Känns ganska så olönt. Men och andra sidan, vad skulle jag göra annars? Aja... Det är väl dumt att tänka på det nu, har haft en hopplös vecka som det är.

Grundfärgerna:
Brun - Bruna hästar har brun päls på kroppen och svart man och svans. (Färgen heter Bay på engelska)
Fux - Fuxar är bruna hästar med brun man och svans. (Färgen heter Chestnut på engelska)
Svart - Svarta hästar har svart päls och svart man och svans (även om riktigt svarta hästar är ganska ovanliga). Svart heter också Rapp. (Färgen heter på engelska Black)
Skimmel - Är som vuxen en vit häst eller gråare i alla fall. Föds alltid i en annan färg och byter hela livet till en vitare färg. (Färgen heter Grey på engelska)

Första blekningen:
Gulbrun - är en gulhäst med svart man och svans. Det är en nerblekt brun häst. Förr hette färgen Brok. (På engelska heter färgen Buckskin)
Isabell - Isabell är en gulorange häst med gulorange till vit man och svans. Det är en nerblekt fux. Färgen kallas ibland, och heter på engelska Palomino.
Gulsvart - Är en nerblekt svart svår att skilja från andra färger. Inte så jättevanlig på svenska hästar. (Färgen heter på engelska Smokey Black)

Andra blekningen:
Pärlvit - har ljust smutsgul färg, blåa/gröna ögon och ljustgulvit man och svans. Är en nerblekt gulbrun häst (alltså en brun häst med två blekningsgener). (Färgen heter Perlino på engelska)
Gulvit - har nästan helt vitpäls och nästan helt vit man och svans. Är dock gula mot vitbakgrund (som snö). Är en nerblekt isabell. (Färgen heter Cremello på engelska).
Rökvit - är en nerblekt gulsvart, de har nästan begie färg, de har ljustblåa ögon. (På engelska heter färgen Smoky Cream)

Black:
Black - Är en gulhäst med typ svart/vit man och svans (fjordingsfärgad). (På engelska heter färgen Dun). På benen har de ibland zebraränder (men inte svarta) och längs med ryggen har de en "ål" vilket är ett sträck som går längs med ryggraden. Blacka hästar finns i många olika färger tex Rödblack, brunblack osv.
Musblack - Är en av varianterna, alla varianter av black har ål längs med ryggen (det är den som avgör om hästen är black eller inte). Musblacka fjordhästar har vitgrå päls, gråa ben och huvud. Musblacka hästar av andra raser är mer järngråa med ganska mörk man och svans. (På engelska heter färgen Grulla eller Grullo)

Silversvart - typ älgbrun päls och vitgrå man och svans, vanlig på islandshästar. (Färgen heter Silver Dapple på engelska).
Silverbrun - (finns bild på länken ovan). Brun häst med vitaktig man och svans benen är mörkare brun än resten av kroppen.

Skäckar: (är inte helt 100% på hur det är)
Tobiano - Har vita ben, stor del av baken är vit + svansen, färgfläckarna är rundade, har ofta vanliga huvudteckningar som bläs, stjärna osv.
Overo - Är mer basfärgade än fläckiga, ofta mindre vita fläckar. Men det finns de som har jättemycket vitt på sig också. Har ofta vitt huvud/ansikte och färgad svans.
Sabino - Ofta helfärgade med bara en liten vitfläck någonstans på undersidan av kroppen. Väldigt vanligt på Clydesdale och Shire hästar. Har vita ben med långa "strumpor" som sträcker sig långt ovan knät.

Övriga:
Tigrerad - "Lillagubben" borde ha varit en sådan häst, vit häst med små prickar på över hela hästen
Schabraktigrerad - Har hela kroppen i någon färg och sen bara endel av bakkroppen är tigrerad (alltså vit med prickar på)
Konstantskimmel - har basfärg alltså typ svart, på hela kroppen, huvudet och benen förblir i basfärgen hela livet men resten av kroppen "skimlar" ur. (Färgen heter Roan på engelska, vilket känns mer naturligt, utomlands räknas konstantskimmeln inte alls som en av skimlarna)
(Brindle - tror inte det finns några svenska hästar med den färgen... Men det är precis samma färg som en hund med brindle.)
(Dominant vit - tror inte de finns i Sverige heller. Det är kritvita hästar som föds vita och förblir vita hela livet. Det är ingen skimmel och ingen skäck utan helt enkelt bara vit och grymt ovanlig.)
Håller så smått på att se om hela säsong 1 av United States of Tara

Har man inte sett den serien är det HÖG tid att man gör det. Seriöst.
Det är utan stor tvekan en av de mest bästa och klockrenaste serier
någonsin <3
Just did that.
Installerade in iTunes på datorn för att begäreret efter en viss radiostation de har blev för stort.
iTunes > Radio > Dance/Electronic > Hardstyle HB
Try it out, om ni har möjlighet xD


Igår var det valborg, oh detta valborg. Iförd förkylning och systemkamera med massivt teleobjektiv åkte jag och mam till en av alla brasor. Det var högt upp på en höööög kulle där det blåste utav bara helvete.













Nu funderar jag på om man inte skulle ta och ladda ner/börja spela puzzle pirates igen... Nostalgi och massa annat <3