Drömde ett helt småplock av drömmar... Bland annat...

Så låg jag i sängen och kliade mig på benet, kände något bröstvårtsliknande vid sidan av knät en bit upp på benet. Tänkte inte mer på det utan somnade. När jag vaknade dagen efter kände jag på det igen och såg det i dagsljust. Då var det en cirkelrund stor som ett kaffekoppsfat märke på benet. Det kliade inte med det fanns där. Sträkte mig efter kameran och fotade en bild på det.

Vidare drömde jag att vårat hus byggdes om, det skulle bli större och trädgården skulle få en extreme makeover. Den fick typ en vallgrav, llite som en vattenpark där massor av vatten (ofc) flötomkring samt en väldig massa vattenväxter som en hord av människor fick plantera för hand. Vattnet, värmen och växterna gjorde att luften dallrade som i en regnskog.

Sen kom jag av misstag in på någons konto på ett spel som även jag spelar. Kollade igenom hennes spel av nyfikenhet och människan har mer spelpengar än mig... Men hennes spel är klart sämre än mitt så ... Jag överväger att kommentera detta genom att skriva ett mail till henne eller ändra hennes spelhemsidas press... Sen om jag verkligen gör det är en annan sak, jag vet inte för sen slussades jag vidre till nästa dröm...

Där jag hade sex, bakifrån med Alf aka internetpolare. Det var nog ungefär så dåligt som det skulle bli irl om vi knullade.. Han körde på och sen däckade han på mig..



United States of Tara
Kategori: Komedi / Drama
Säsonger: 3st (36st avsnitt)
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1001482/

UST handlar om Tara som har multipla personligheter som hon switchar mellan när hon minst anar det. Det är ett sätt för henne att hantera vardagen på. De olika personligheterna är verkligen olika personer. På bilden tex Alice, som är en 50-tals hemmafru som bakar, städar och försöker bli gravid. Den andra är Buck, en vietnamveteran vars kuk blivit bortsprängd. Han dricker öl, kör motorcykel och kollar på porr. Tara har även två tonårsbarn, en man och en syster som man även de får följa. Första säsongen är lite trist i början men när det väl kommer igång är det så underbart!



Weeds
Kategori: Komedi / Kriminalitet / Drama
Säsonger: 7st (90st avsnitt) - verkar vara planerat för en 8:onde säsong......
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0439100/

Har man missat denna har man missat... Tja något helt underbart även detta (ofc). Weeds handlar om hemmafrun(?) Nancy vars man dör av en hjärtattack och lämnar henne med två tonårsbarn och en livsstil som kräver pengar. För att få pengar snabbt och enkelt ger hon sig in i droghandeln. Men hon är kanske inte den smidigaste bland dealers. Som ständig stöttepelare/skälpare har hon Andy, som är hennes mans svåger som är en större fena på det där med droger.. Serien är kul, även om man kanske inte är så road av ämnet droger.




Dead Like Me
Kategori: Komedi / Fantasy / Drama
Säsonger: 2st (29st avsnitt) - finns även en film (som inte är så bra)
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0348913/

18åriga Georgia Lass dör i en högst ironisk olycka och istället för att gå in i ljuset blir hon en lieman. Arbetsbeskrivningen på denna uppgift är att ta själen från en människa innan den dör. "George" har svårt att acceptera dessa regler vilket ger oanade konsikvenser. Jobbet som Lieman är inget som ger någon som helst inkomst. Så hon tvingas gå och söka jobb hos sin arbetsgivare som hon hade när hon var vid liv. Serien är skitkul även om den har några år på nacken.



Elfen Lied
Kategori: Animering / Skräck / Drama
Säsonger: 1st (13st avsnitt)
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0480489/

Animeserie som switchar mellan att vara jättesöt och lite sorglig till att vara blodig, rå och kall. Barn börjar födas med en mutation som gör att de har omänskliga krafter. Dessa barn brukar inte behållas vid liv men de som finns bor på ett laberatorium. En av flickorna rymmer och det blir början på hela historien.



Switched At Birth
Kategori: Drama / Family
Säsonger: 1st (11st avsnitt)
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1758772

På en biologilektion i skolan får Bay reda på att hon inte har samma blodgrupp som sina föräldrar. Misstanke om att hon har fel föräldrar uppstår och vid närmare efterforskningar så har hon rätt. Hon blev utbytt på sjukhuset mot en annans barn. Daphne har varit döv sen barnsben pga hjärnhinneinflammation hon och hennes ensamstående mamma bor i ett fattigt område. De båda familjerna försöker lära känna varandra för deras döttrars skull... Svår att beskriva denna serien men gillar man drama och familjeserier så är detta något som ganska garanterat kommer passa.



Fooly Cooly
Kategori: Animation / Komedi / Drama
Säsonger: 1st (6st avsnitt)
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0279077/

Denna korta serie är något i särklass. Skadar inte att ge den en chans dock. Själv hatade jag den och rekommenderade den inte till någon - aldrig. Men sen såg jag de andra avsnitten. Även om den ändå inte makes any sence at all så är den rätt bra... Handlar om 12åriga Naota som blir påkörd av en hysterisk tjej/kvinna och därefter börjar underliga saker hända med honom. Typ som robotar stora som hus som klättrar ut ur hans huvud. Yeah... Det säger väl det mesta bara det. Men i grund och botten är det en kärlekshistoria, om än väldigt spetsad och skruvad...



Awkward.
Kategori: Komedi
Säsonger: 1st (13st avsnitt) - säsong 2 kommer nästa år
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1663676

Jenna Hamilton råkar ut för en bisarr olycka som alla, inklusive hennes föräldrar och vänner tror är självmordsförsök eftersom hon mottagit ett elakt brev adresserat till henne samma dag olyckan sker. Det är början på skolåret och detta sätter käppar i hjulet för henne, hon vill inget hellre än att smälta in men det är lättare sagt än gjort med de skador hon ådragit sig. Serien är riktigt välgjord och bra, även om det kanske verkar som en tjejserie så är den kul för alla kön och åldrar. Lite tramsigt kanske det blir på slutet av säsongen men ... Who cares, really?



Nurse Jackie
Kategori: Komedi / Drama
Säsonger: 3st (39st avsnitt) - säsong 4 kommer nästa år
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1190689/

Jackie är en drogmissbrukande sjukssköterska på ett sjukhus i USA. Hon gör allt man ska göra som sjuksköterska bara bra mycket mer awesome än alla andra. Hon håller sitt privatliv hemligt så till den grad att hon kan vänstra med sjukhusets apotekare. Men på "fritiden" är hon tvåbarnsmamma och har en man som inte känner till hennes drogmissbruk.

Förra veckan hade jag massa läskiga drömmar om stora havsdjur. Mörka dystra drömmar. Typ som att jag var ute ensam i ett strandområde, la mig på kanten av en "brygga" och lär väl ha somnat (i drömmen) för när jag vakande (i drömmen) var strandområdet vattenfyllt, alltså inte bara där det skulle vara vatten utan även upp i skogen. I viken simmade det späckhuggare och en av de råkade jag irritera genom att slänga ett vedträ på som låg och flöt i strandkanten. Det var en mörk känsla över den drömmen, men i sig var den kanske inte så läskig. Dagens dröm är så kort, skruvad och utan vidare detaljer att jag inte orkar skriva om den x)