Drömde underligt idag men orkade inte gå upp och skriva om det. Det var något om män som red till en fest fort och snodde med sig några vaser eller liknande och galopperade därifrån fort. Sen var det natt och flera hundra år frammåt i tiden (till nutid) och Locke från Lost var där och körde en lastbil som för närvarande var stillastående och två spöken (förmodligen ryttarna sedan innan) flög kors och tvärs i luften och tog i lastbilen. Möjligen försökte det ena spöket hindra den andre från att skada... Locke då. Sen var det en tidig solnedgång på sommaren. Var en stor fest ute på ett blomstrigtfält och en bit bort var det hav och massa stenar och jätte fina färger som jag bestämde mig för att fotografera. Var vid havet och sprang det fortaste jag kunde för att hämta kameran för att färgerna inte skulle försvinna. Hann halvvägs tillbaka till stranden innan drömmen bytte plats. Då var det i det huset vi bodde i innan. Vi satt och åt någon högtidlig middag på balkongen som i verkligheten inte går att få in ett bord på ens. Det blev fyverkerier och jag skulle springa och hämta kameran men hittade den inte. Istället började av någon anledning deepthroata en hög med skinka... Sen vaknade jag nog och började läsa.. Humhum.


Oh btw drömmen om björnen tog en läskig vändning igår. När jag slog igång tvn och kom in på svt när det var barnprogram. Guess what? Det handlade om björnar. Förvisso var det grizzlybjörnar och inte skandinaviska brunbjörnar som jag drömde om men miljön var defenetivt i Kanada alt. Alaska. Och det är inget som jag i förväg har sett i tidningen eller så. Övernaturlighet ftw!
Om att allting inte står riktigt rätt till. Dvs jag börjar tro att jag har typ äggledarinflamation eller liknande. Fast jag vet inte hur sådant yttrar sig. Gör det ont hela tiden? Eller bara ibland? Eller lite dovt? Fast och andra sidan kände jag ingenting när min blindtarm sprack första gången eller iaf när den hade spruckit och höll på att självläka lr gotta till sig i magen. Hum. Hum. Jag vet inte hur jag skulle få vård för skiten ändå så det är lika bra att skita i't.

Stannade hemma idag/igår också. Har nog brutit mitt positiva sovmönster nu. Vilket suger för nu har jag konstig dygnsrytm igen. Har snart läst ut boken Såld av Zana Muhsen som jag knappt hade börjat på igår. Har blivit värsta bokmalen nu verkar det som. Fast det är bra för jag vill skriva en bok. Iofs har jag nog börjat i helt fel ände. Och det kommer aldrig bli en bok för att jag suger så jävla mkt.
För det första så har jag läst ut boken Saknad som jag nämnde i förra inlägget. Var vid det tillfället inte ens halvvägs. Men jag gav mig fan på att läsa ut boken idag och så blev det. Var klar med den runt sjutiden.

Jag har kommit fram till att jag vill ha killkompisar / pojkvän lr ngt med porr i sin dator. Porr är roligt. Jag skrattar åt det. Det är humor. Dock ska det ju vara alla möjliga sorters porr. Sådan som ligger avskiljt i en mapp att skicka till sina kompisar som ska bli äcklade och inte kunna titta på en tjej på en vecka efter att de fått se filmen om den har gett önskad effekt. Sånt är kul.

Jag har kommit fram till att papperkorgar eller vad man ska kalla dem. Sådana små boxar som finns på de flesta offentliga toaletter där man lägger ner sina bindor/tamponger. De borde ju räknas till sådana biologiska avfall. Typ som de på sjukhus. De opererar bort ett ben och så blir benet ett biologisktavfall eller så. Och sådana behandlas med vördnad eller ja inte vördnad, det är inte rätt ord. Men de soporna slängs ju inte bland vanliga sopor; på sopberg på soptippar där fåglar kan slita och dra i kadavrena. Men det biologiska avfallet i form av tampisar hamnar på soptipparna, fritt fram för råttor och kråkor att slita sönder och bygga bon av. Lite sådär småäckligt...

Btw har jag börjat läsa en bok som jag inte nämnde innan men som jag redan sedan innan läste. Det verkar vara en sådan där bok som man kan bli helt uppslukad av och sen läsa ut den på ett dygn oavsett hur lång boken är eller verka vara. I alla fall är det boken Såld av Zana Muhsen
Sen urinrörselendet, nej det är inte stort men det är en öppning i alla fall, och den ska inte genomborras av en fet tampong i vilket fall som helst. Tjoffade in en senare under dagen igår och den hamnade fel, fel, fel. Kom på att jag var pissnödig och så ansåg jag det var bäst att sätta tamponghelvetet på rätt plats. Då hade övre helften svällt till oigenkänslighet. Den nya jag prova med ville inte heller in först men sen gick det. Så fort jag pallar ska jag fan beställa en menskopp!

Kunde inte sova i natt på grund av mensvärk så jävla misslyckat att ha mens över hela taget. Så jag låg och läste en bok som jag egentligen inte har nytta av att läsa, Saknad av. Karin Alvetegen. När jag väl vaknade sådär 2-3 timmar försent (dvs vid rätt tid på dygnet, strax exfter 7). Kom jag fram till att jag inte ville till skolan. Så sagt och gjort det blev en hemmadag idag. Hade tänkt göra massor men har gjort ungefär... Noll.

Gick igenom samtliga bokhyllor i huset och gjort en rensning över böcker som jag planerar att läsa i framtiden. Det är typ dessa:
Grabben i graven bredvid av. Katarina Mazetti (bara för att alla pratar om den typ...)
Mannen på balkongen av. Maj Sjöwall & Per Wahlöö
Är detta en människa? av. Primo Levi
Pesten av. Albert Camus
Iskällaren av. Minette Walters
Kvinnan som var en fyr av. Viveca Lärn
Sandbarnet av. Tahar Ben Jelloun (bara för att den verkar underlig)
Flykten från Sobibor av. Richard Rashke
Döden går på Cirkus av. Jan Mårtenson (bara för att den verkar underlig)


Musik just nu (film inte mkt att se men lyssna xD)
I natt drömde jag världens konstigaste dröm, den tar priset i alla kategorierar av konstighet.

Först var jag och några i min klass tror jag på skolresa eller något sådant. Och på hotellet kommer det dit en man som vi ska passa upp på. Det är typ en man som är 40-50år och från något arabland. Jag tror stenhårt på att han vill ha typ magdansöser vid sin säng hela tiden men icke. Han är bög(?) och beordrar killarna som är mina medarbetare lr så att dansa för honom och passa upp på honom. I flera timmar håller de på till slut är de så trötta på det att de ger upp. Jag som hittills inte har gjort någonting smyger fram och sätter mig utanför dörren och hör mannen gorma efter mer uppassning; "det är smulor i min säng, skaka lakanet!". Jag och en kompis går undan ett slag och när vi kommer tillbaka är det andra hotellgäster (en tjej med en stor "klänning" med tre-fyra ben på) på väg bort från rummet och mannen är tyst. Jag vänder mig om till min kompis och frågar "såg du vad det där var?" och hon svarar med "ja.. polacker". Sen går jag in i ett rum och där sitter två gamla kompisar, vi pratar ett tag och sen går den ena och hämtar sin nya kamera. Som är en kamera som fotograferar diabilder direkt och har en liten inbyggd tv. Sen går jag och två andra ut ur hotellet som på utsidan ser ut som ett riktigt ruckel. Ute står vi i typ en regnskog fast utan den höga luftfuktigheten. Och där ska vi ut och fotografera med våra egna kameror. Men vi hinner inte långt förrän nästa moment äger rum. Någon kommer skyndandes med en lapp till mig att en av mina barndomskompisar har dött när hon var med i "next top model - kanada" (cori) så vi skyndar till stället där minnes stunden ska hållas. Till slut rider vi kameler. Jag rider i förväg och möter upp med mina nu vuxna lågstadiekompisar som också tydligen kände den döda. De har förändrat sig massor men man känner igen dem ändå. Ingen säger något och ingen blir förvånad att jag kommer ridandes på en stor kamel.

Sen vaknade jag nog...
Mamma kom just hem med hundarna från en promenad. Och tydligen har lillhunden hoppat upp på ett barn och bitit tag i ungen och förstört kläderna för denna. Jävla skithund. Självmordsbenägen eller vad?
Hon är ändå most likely to NOT bite anyone. De andra däremot skulle inte bli förvånad alls om de blev avlivade pga agressivitet. Fast nu är det kanske inte tal om avlivning men om det någon gång skulle komma på tal flyttar jag hemifrån och tar den hunden med mig. Jag skulle kunna leva på existens minimum bara jag hade den hunden. Nu blir jag ännu mer gnällig.
Inledde dagen med den där underliga drömmen (se inlägget under). Efter några timmar upptäcker jag att mensen har börjat. Det är bara att gratulera - not. Jag går ner för att stoppa in en tampong. Som efter lite kläm och känn är på väg in i urinröret. Men grattis! Tog ut och körde in på rätt ställe.. Mysigt.

Med mens har man tillgång till fingerfärg jämt!
Blod luktar så jävla äckligt. Liksom järn...
Det ger mig kväljningar nästan ändå klarar jag av mycket annat som är äckligare.
Ibland hatar jag att vara tjej

Ritade en kentaur idag, den blev rätt bra faktiskt. Om man bortser från att huvudet inte kom med på pappret och kroppen ser helt störd ut och ena armen är missbildad. Har begärt att få ner gamla teckningar från vinden. Jag är nyfiken på att se hur fult jag ritade som liten. Självfallet kommer dessa att scannas in och sumeras på lämpligt sätt.

Har mailat ********* om kräken nu. Hon vill bara ha två st. Och lämna resten åt sitt öde. Stört.
I natt drömde jag att jag bodde intill en stor skog. Typ sådär i Kanada eller något det var en skog som besöktes då och då av besökare, inte som ett stort strövområde för människor utan sådär då och då. Jag och mamma bodde där i ett stort trähus modell lyx. Med björkträ i hela köket... Och vardags/sovrummet var en outsider som heter duga. Typ mörkgrå/svarta väggar och två stora rödlackerade metall våningssängar en platteve och en matta.
Dagen innan i drömmen hade det vart ett sådant tillfälle då någon människa går förbi, med en dvärghund som tydligen sprungit runt och skällt en massa. Den dagen i drömmen kom en stor brunbjörn utspringande ur skogen, hysteriskt arg. Vi sprang fort in i huset och tittade på björnen från köket eller så.
Nästa "scen" i drömmen så har björnen fått komma in i huset och ligger på golvet och vill gosa man får ta i björnens fötter och klappa lite på ryggen. Men björnen gillar inte hundar och hästar. Björnen somnar på mattan och jag och mamma vet inte vad vi ska ta oss till. För tänk om björnen vaknar upp och är "björnig" igen? Ringer till skansen samt spelar in björnen på video för att senare (i tanken) skicka in filmen till "Mitt i naturen - film".

Sen vaknade jag...
Tyckte jag att mitt inlägg skulle heta. Min hjärna är i uppror. Jag har massa tankar som jag inte vill ha. Inga som är sådär direkt läskiga. Men många drömmar som flyger kors och tvärs. Jag kom idag förrsten på vad en dröm är. Det är något man vill ska hända men vet helt säkert aldrig kommer att hända. Just nu baseras mina drömmar på följande saker: sällskap, djur, yrke/hobby. Det är bara ordagrant. (Note to ppl: Dagdröm)

S som i sällskap menas med antingen vänner, kk eller pojkvän. Det första har jag väl redan men mest på nätet. Kanske man skulle ha en mix av alltihopa. Kanske inte vänner som man är tillsammans med som man knulla med bara då och då. Nej, mer att ha vänner och kanske en pojkvän och... Nej, inte mer än så.

D som i djur. Men det vet jag säkert aldrig kommer fungera. Det jag tänker på. Jag blev så fruktansvärt sugen på att börja rida eller i alla fall sköta om hästar. Jag skulle vilja ha en rödskäck shettis. Kanske uppfödning? Eller jag vet inte. Men som sagt går det inte för jag är hästallergiker. Vilket jag i och för sig kan hindra från att utveckla sig. När jag min APU i ett ridskolestall tog det några dagar innan det framkom att jag var allergisk. Det är inget man går och skryter om sådär. Och det bröt ju aldrig ut heller så...

Y/H som i yrke/hobby. Kruxigt. Jag vet vad jag vill, jag har massa idéer, massa saker som jag vill ha gjorda på mitt egna sätt. Men jag kan inte själv göra det. Eller jag kan men inte utan en hjärntvättning i php eller asp kodning. Alltså göra ett spel eller möjligen comunity. Ett helt nytt koncept som inte skådats förut i varken Sverige eller usa/uk/au (möjligen frankrike men de spelen får vi aldrig del av ändå). Det skulle bli så jävla bäst. Men som sagt går de inte det heller. Och att driva ett sådant jippo ger inga pengar däremot kostar det en jävla massa.


Jag drömde ingenting som jag kan komma ihåg i natt.... Idag har jag försökt rita Sleipnir men det är svårt att få allt att stämma. 6 ben för mycket är liksom inget man klämmer in hur som helst. Ritade lite stilleben(sp?) idag också. Blev rätt bra faktiskt. Det blåser en jävla massa här men det stormar inte, vilket är synd, jag som ville ha storm. Dagens fråga: Hur ser ett filmmanus ut? Alltså det som sätts i handen på skådespelarna när de ska spela in en scen i en film. Och vad är en scen i en film. Typ är det när de befinner sig i bara ett rum eller en kameravinkel eller ... vad?
Jag drömde i natt om framtiden, kanske 200år frammåt i tiden.

Det var mörkt ute, jag såg bara några meter runt mig, det var en grässlätt med tort gulnat gräs och jag var ensam. Sen började jag höra ett litet djur som sprang runt på slätten. Några gånger såg jag den nära. Det såg ut som en Mara (Dolichotis patagonum) fast mörkare och kanske aningen större och kanske lite annorlundare ben. Den sprang omkring kors och tvärs utan någon självklar riktning och till synes helt utan anledning. Men sen såg jag vad den sprang för. Ett större kattliknande rovdjur size jaguar eller så, fläckig som en sådan också. Sen förflyttades jag till utsidan av en stor, gigantisk "glob". Det var salt berggrund eller något där jag gick. Det var ingången till bubblan... När jag kom in i den var det som en stor stad där inne.

När jag var inne stängdes bubblan och bubblan vattentäcktes totalt. Alltså bubblan var i havet eller så och vad jag förstod det så pumpade bubblan/staden bort vattnet på något sätt. Jag gick in i ett hus som vid närmare eftertanke var en genomgångstunnel. När jag var där hamnade jag mitt i en krigssituation. Fienden kastade bomber och bubbelklot på oss och vi kunde inte annat än att undvika att träffas. Bubbelkloten typ svalde personen de träffade så att personen åkte in i klotet. Jag kom inte därifrån och jag befann mig där än när drömmen slutade.
ALLT
Ja verkligen ALLT
Alla som rör sig
alla som finns
alla som yttrar sig
alla som är störiga
alla som inte fattar någonting
jag hatar säkert dig också just nu

jag vill ha socker, choklad, kakor och godis. allt för pms'en. jag älskar pms men jag blir helt jävla förbannad på allting som fuckar sig extremt hela jävla tiden. datorn dröjer sig xx antal sekunder, folk drygar sig på nätet mer än de borde. och så vidare. jag hatar sådant. jag hatar, jag hatar, jag hatar.

jag hatar när någon nyser, jag hatar när någon skriver något på msn jag hatar då andra fjäskar för mig jag hatar allt det. jag verkligen avskyr det.

och alla dessa jävla töntar som inte fattar vad man skriver även om man skriver det jätte tydligt och klart, en beskrivining på något som de jätte gärna vill veta något om. och så fem minuter senare frågar de hur de ska göra något som faktiskt för i helvete står i den jävla texten. jag mår illa över sådana. därför kommer jag stänga ner min jävla sida på grund av alla horungar som inte förstår något. hoppas de dör en plågsam död.

ja, jag är hemskt sur just nu. det kan ni tacka datorn för, nut3n för och allt annat som dampar sönder på sig själva. och alla ssf ungar som blivit som gamla bittra tanter. fattar de inte att de är förändrade, förkolnade och helt jävla störda. de driver bort massa folk därifrån som trodde att de kunde bli accepterade där men icke det hittas en massa fel på dem. hur de skriver och vad de gör. jag hatar sådant äckligt folk. inse att ingen är perfekt, inse det för i helvete! ingen kan allt i början. har inte de också kanske vart nya på ett forum utan att veta hur man smälter in? skrattade folk åt dem och dumförklarades dem omedelbart? förmodligen inte men varför gör dem det nu själva mot alla nykomlingar? jag blir så jävla äcklad. jag ska fan ta reda på deras hemadresser och skicka dit en påse spya. det vore jätte mysigt.



idag kan världen dö, dö dö dödödödödödödödö DÖ så jävla mycket dö!
Innan har jag typ haft noll saker som jag egentligen borde göra. Skolsaker alltså. Men nu har jag massor. Räkna/lära in Matte A är väl det tråkigaste som jag verkligen kommer att skjuta upp in i det sista. Sen läsa en bok som ska vara skriven senast 1900 men helst tidigare. Och göra en recenssion på den boken och en 1900++ tals bok. Men den har jag redan läst. Har dock inte kvar mina recenssionskills som jag fick när vi hade Svenska A. Och egentligen ska jag nog leta lite mer fakta om Hades men orka? Sen måste jag göra en massa prov till Engelska A och lämna in till läraren. Dvs måste jag plugga in kapitel efter kapitel och göra prov efter vardera samt göra minst en translation från boken. Fuck vad jobbigt. Eller att översätta är inte så jobbigt men de kräver att man översätter det mer eller mindre direkt och jag vill använda massor av synonymer för deras ord. Och sen det här biologiarbetet. Men det är i alla fall frivilligt sen borde jag få behörighet i biologi eller vad det där går under.

Funderar på att göra mig av med mina molluskdjur... Om någon vill ha dem men jag vill nog inte ge iväg dem som mat igen. Fast det kan ju inte jag avgöra vad framtida ägare vill ha dem till. Stört. Det är inte heller så lockande om ****** ska ha dem vilket hon vill men jag tycker ungen verkar vara en riktig besserwisser/fjortis/utvecklingsstörd. Orka sådana stackars mina djur om de skulle komma till henne...

Err har inte mycket mer att skriva tror jag... Eller jo en "kool" sak som hände i morse. Jag låg och halvsov och det var gryning typ alltså inte kolmörkt utan såg mer ut som skenet från månen men månen var inte där typ så.. I alla fall vaknade jag om vart annat men tyckte att jag var för trött för att gå upp så jag slummrade och sov max 10 min och det tar minst 20 min sömn innan man börjar drömma har jag för mig. I alla fall kom en dröm upp. Jag frågade i drömmen hur mycket klockan var och så svarar Jan, min ena lärare att klockan var 6. Vaknade och gick upp och då var klockan 05.55 eller något sådant. Så det var lite koolt.
I morse drömde jag jätte skumt igen. Jag drömde typ att jag var CIA Agent eller liknande. Typ i ett superhjälte team fast utan supergrejjerna. Anyway så hade vi åkt till ett hus där vi skulle göra någonting minns inte vad. Typ om vi skulle rädda någon eller gripa någon. Det bodde en barnfamilj där och medan vi var där hände det något som jag nu har glömt och typ alla vuxna låg på marken med vittskum som kom ut ur munnen. Jag skrek "nervgift" och tog med barnen in. Tog på mig gasmask och gick ut och satte en antidot spruta på mina kollegor men det tog slut så det fanns inte tillräckligt till föräldrarna. Så barnen fick följa med oss tillbaka och flytta in i ett redan trångt hus där de sedan bodde.


Undrar om man skulle kunna tyda mina drömmar? Inte helt omöjligt kanske men ja.. Det skulle nog vara svårt när de är så jävla flummiga.
Naturkunskap har jag som ämne i skolan under de kommande veckorna. Har valt Genetik som specialinriktning. Vilket är svinigt kul. Har själv bestämt mig för att ha först en introduktion om vad Genetik innebär. Och sen rikta in genetikarbetet mot "Lethal genes". Svinigt kul och så likt mig. Dödsgener ftw! Men tills vidare har jag vart med på den riktiga gruppens naturkunskap vilket har varit om människokroppen. Idag var det om hjärnan. Twice as fun. Det var verkligen svinkul.

Jag:  "Killar har tre hjärnor, två som inte fungerar och en reptilhjärna."
Sen kläckte jag en till kommentar / tanke som fick oss i bakre raden i klassrummet att börja asgarva samt bli illamående medan läraren och de i första raden antagligen inte hörde eller ville höra. I alla fall var det om utifall att man öppnade upp en lucka i skallbenet och körde ner en stavmixer. Köra runt lite och sen tillsätta glass. Köra runt lite till och sen ner med ett sugrör. Offret ska vara vaken så länge det går, och ja den skulle dö ganska snabbt efter att stavmixern kom in i bilden... Men ändå!

Btw har jag fått en jätte lång och förmodligen tråkig 18xx-tals bok att läsa på svenskan. Har läst första sidan och i korta drag och hittills är det om en 15årig bondpojke som får börja i 5:e klassen i skolan. På engelskan försökte jag skriva en kort historia men läraren stod och pratade med en massa elever hela tiden så jag kunde inte koncentrera mig förrän det bara var några minuter kvar av lektionen. Då kom jag på världensbästa story. Och den ska jag fortsätta skriva på så fort jag hinner. Lyssnade på Epica - Chasing the Dragon medan jag kom på storyn så ja det är nog ganska lätt att komma på vad det hela handlar om.
Misstänker mig ha det just nu. Jag känner ett stort behov av att skriva långa agressiva texter. Skälla ut folk i skrift till höger och vänster och göra folk oerhört griniga och sura, speciellt på mig. Jag och pms är förhållandevis farligt ihop. Dock har jag inga pms utbrott som annat folk verkar ha. Inga ömmande bröst, ibland men sällan gör det ont i äggstockarna. Men i övrigt är jag skonad från sådant. Och jag är inte heller någon sådan som bråkar onödigt mycket. Eller inte ens alls. Har typ aldrig bråkat med morsan, slagit hårt i dörrar gjorde jag långt innan jag blev tonåring så det kan ju inte riktigt räknas.

Jag borde spara på allt det jag skriver under mina pms perioder. Det är liksom hur långa texter som helst som bara ett fåtal läser. Om någon tycker att mina blogg inlägg är långa så är pms-texterna två-tre gånger så långa. Brukar oftast handla om djurrätt. Nästan ännu oftare om blandrashundar och sådant. Hett diskussionsämne på msn och på forum som kan sluta riktigt illa. Några gånger har jag skällt ut killar som försökt få mig till att göra saker som jag hela tiden säger nej till men som de inte slutar tjata om ändå. Och jo visst det går att blocka dem. Men då skulle det inte bli några killar kvar till slut. För man skulle behöva blocka dem alla. Då är det bättre och roligare att dressera dem. Och jag tror jag har lyckats rätt bra med några av dem.

Jag lider inte så mycket av min egna pms, snarare tvärt om. Men omgivningen kan nog mycket väl uppleva det som ett problem. Fast i och för sig, ibland kommer det en pms attack som inte liknar de vanliga och de är riktigt obehagliga. Medför sig depression, panikångest och på gränsen till personlighetsklyvning. Men det varar bara 1-2 veckor. I sådana stunder är det bara att avvakta och hålla ut och sen försöka hålla sig borta från diskussionsforum och comunitys där man kan ställa till det för sig. Har redan lyckats göra mycket skit under sådana attacker.

Exempel hoppade jag av skolan under ett sådant tillfälle. Inte så mysigt i efterhand 1-2 månader senare när man insåg att man slopat hela sin framtid ungefär. Har också förlorat ett spelkonto på ett större spel där jag var i toppen på highscore listan dit det för övrigt är jävligt svårt att komma och tar jävla långtid. Har även lyckats med att sumpa kontakten med en "nära" chatkontakt. Sjukt dåligt. Men ja, gjort är gjort antar jag. Finns många sådana saker man skulle vilja få ogjorda.

Funderat på att göra ett test för pmdd/pmds fast jag skulle inte gå igenom för jag uppfyller många av de kriterierna redan som det är även utan pms.
Vaknade runt fyra tiden i morse. Gick upp och lekte lite med Krut och senare datorn en stund innan jag gick och duschade. Mitt ena schampoo luktar jätte skumt. Går inte att sätta fingret på vad exakt det luktar heller. Står förvisso på flaskan vad det är för lukt på det men ja. Det är typ sjögräs och aprikos eller något annat skumt. Sen var det upp till datorn igen, datorn som för övrigt var trött och seg efter att ha stått på lite mer än en vecka i sträck. Dessutom virusscannade den sig. Och bilddagboken gick inte att öppna. Så jag kollade på en My Little Pony film. Jättesöt. En aning överdriven med vissa uttryck så som ex. "Men gud vad rart raring". Sen när det var färdigkollat så stod filmen på i bakgrunden en och en halv gång till. Medan jag surfade och höll på med annat.

Testade hur nyttig min frukost var på denna sidan. Och den var skapligt nyttig enligt dem. Men sugigt att mitt hembakta bröd inte fanns med på listan över bröd. Hum hum. Åkte till skolan nästan kvart över tio, det tar ca 20 min till skolan och jag börjar 10.30 på måndagar. Skit smidigt. Men ja kom fem minuter försent, till en dötrist mattelektion. Har inte räknat matte sen två veckor innan jullovet typ. Och hela förra terminen var jag extremt inaktiv på mattefronten. Förstår inte vad det är för jävla fel på att räkna med plus och minus? Måste man krångla till det så jävla mycket? Tog mig 25 min rast allt som allt på lektionen. Min gissning är att läraren inte bryr sig nämnvärt om det. Han är liksom musiklärare på skolan, han kan nog inte mer matte än vad det vi läser just nu.

Sen var det lunch eller "middag" som det heter här, potatisgratäng med någon form av schnitzel till. När man skar i schnitzeln forsade det ut något vi kom fram till var en slags svampröra. Men ja.. Det var skapligt gott i alla fall, och guess what? Det innehöll inte annanas - otroligt! Senare stötte vi samman med en elev som bor granne med mina polare han berättade om sin sjuka natt. Sömntabletter med hallucinerande effekt är kanske inte att leka med. I alla fall om man inte tycker att det är trevligt att prata med tofflor, människor som inte finns och så vidare. Vid 1 tiden var det föreläsning om Che Guevara, någon författare som var "med" när han dog/mördades eller något. Skapligt intressant men i slutet var det plågsamt. När föredraget dragit ut 7-8 minuter på tiden var det slut alla höll på att resa sig upp för att gå. Men just då kom rektorn på en "sista fråga" och så var det bara att sätta sig och vänta på att föreläsaren skulle sluta prata.
Såg filmen idag, var en massa år sedan jag såg den senast. Den är så ohyggligt - bra. Visst det är en barnfilm och visst. Den är tecknad. Men ändå så bäst. Skaparna av filmen borde prisas och helgonförklaras för sin kreaktiva förmåga. Jag är riktigt, seriöst avundsjuk på dem. Filmen är jätte enkelt ritad, till och med jag kunde under filmens gång rita av figurerna. Men miljön i filmen är oslagbar! Eller i alla fall den på Melonia. Citaten i filmen är många men jag får återkomma till dem senare. Ska senare förmodligen se ytterligare en barnfilm - haha! En My Little Pony film hade jag tänkt mig. Så kul, så kul.

När jag var klar med filmen lyssnade jag en gång på Westlife's nya album. Som suger. Ofattbart. Mycket. Hur kan man med ett rent samvete producera sådan ren SKIT? Btw har de gjort en ren cover av en låt som inte för allt för länge sen spelades på radion. Orka göra covers på nya låtar eller en cover på en cover?
Nu har jag frossat i mig onyttigheter. Så mycket onyttigheter åt jag inte ens under julen, då jag förövrigt inte alls åt mer än vanligt egentligen. Men idag hade jag en riktig frossedag. Eller bara de senaste timmarna har det vart total frossa. Först godis, massa godis. Sen nötter "för lite nyttig måste man ju vara". Och sen super feta chips med världensgodaste dipp till. Folk med ätstörningar hade dött bara av vetskapen av vad min frossa har bestått av.

Nu funderar jag på att gå och lägga mig... I mitt nya rum ffs. Btw har jag nog hittat dildokudden nu, inte personligen men på bild... Åhhh kan nästan känna hur fettet pumpar ut i blodet... Bleeeeeeh... Jag är sugen på vatten och sallad med olivolja och örtsalt på. Det är fan nästan godare än det jag just proppat i mig. Ja... Jag vet... Jag är störd på alla sätt och vis.


Err, är det klokt att posta bilder på sitt rum på internet? På en blogg som vem som helst kan läsa? Äh whatever. Besök är alltid trevligt. Om jag inte har pms eller något. Btw ignorera stöket på bilderna!

Hur som helst fick jag nytt rum igår, sovrum iaf. Och iofs var rummet mitt sen gammalt bara det att sängen inte stod där. Det känns mycket större än mitt förra rum trots att de förmodligen är likastora. Fick ett stort jävla bord till också men rummet känns ändå så mycket större än det andra. Nu kan man till och med ha sex där utan att slå huvudet i taket. Nu behövs bara en karl också... Hum hum.. Nej, men det är koolt vad lite miljöombyte kan göra. Dock så verkar sängen luta lite åt något håll. Dessutom är det här rummet mycket lättare att få varmt än det andra. Och detta har inget fönster som det drar kallt ifrån. Toppen!

Efter det här blogginlägget pallar jag inte göra fler inlägg så jag kan trycka in mer saker här. Hum hum. Det ska tydligen bli storm i natt. Det var nästan storm natten till idag. Fönstrena buktade innåt nästan. Men stormen som kommer i kväll i natt är bara varningsklass 1. Det kommer antagligen inte ens kännas att den kommer hit. Kanske kommer jag att få äta upp de orden i morgon men sak samma nu. Ska i alla fall bunkra upp en massa snask. Chips med dippsås, godis och nötter. Förra gången .. Eller ja förrförra.. Vid Gudrun stormen hade vi strömavbrott i 6-7 timmar. Så vi fick grilla middagsmaten i öppnaspisen. Minnen det! Ironiskt nog ska vi ha samma kött idag som då.

Lyssnar förresten på värsta nostalgi musiken. Eurotrance / "Dance". Det är inte bra, nej, nej. Men det är nostalgi från en svunnen tid. Jag kan typ alla låtar utantill. Även om de är på italienska eller med babyröster och sån skit. Nu blöder mina öron nästan pga av musiken. Men aja får se när eller om jag pallar byta.


OH jag höll på att glömma! Jag tycker att denna stormen ska heta Sverker. Så om någon ser detta som är på väg att döpa fanskapet. Döp den till Sverker ffs!
Ehm... Jag har gått runt och tafsat mig själv på brösten sen i går morse. Anledning? Har en vadderad bh på mig. Den gör brösten typ två gånger så stora som de egentligen är. Vilket är hysteriskt kul för det känns sjukt ovant. Lite kul också att gå runt och känna på dem. Även när andra människor är närvarande.

Min dildokudde är borta. Hemskt. Nej, mer än hemskt. Tänk om någon öppnat fickan och fiskat fram själva dildon? "Vad ska mamma säga?" Err.. Det är typ pinsamt att ha en stor dildo på rymmen. Tur att 'han' är död iaf så kan 'han' inte sätta igång och burra. Måste gå och leta fram den där kudden nu tror jag innan det händer en olycka eller liknande.

Oh btw. Jag räknade ut att, i morgon är det exakt 3 månader sedan jag hade sex senast. Vilket börjar bli frustrerande. Snart är jag både oskuld och nunna igen. Okej, kanske inte nunna igen, nunna bara. Dessutom är det 2 veckor och 3 dagar kvar, fast förra året. Tills jag förlorar oskulden.. För ett år sen alltså. Om jag hade vetat då vad jag vet nu om mitt eget liv och vad som skulle hända - haha! Fast egentligen har det inte hänt SÅ mycket på ett år.
Varför har jag inte varit här?
Varför har jag inte skrivit något?
Varför, varför varför?
Senaste blogginlägget kom ut 2008-jan-18 @ 03:21
Det är ju typ en evighet sen
Jag är rädd
För mig själv

Men typ.. Orka vara beroende av något som inte egentligen ger någonting. Några kommentarer här och där. Fast och andra sidan, bloggar man ju inte på grund av det. Det har jag redan innan konstaterat. Men ja. Det finns massor att skriva om, dock kanske inget av direkt intresse. Klämmer man in något sexigt ord här och var i texten samt lägger in de orden som nyckelord får man höjd statestik. Vilket är kul. Tänk om någon faktiskt kommer att läsa detta?

Min dygnsrytm är konstigare än din. Men det är säkert. Jag somnar vid 3-4 ibland 5 på eftermiddagen, vaknar runt 11-12 på kvällen och är vaken hela natten och följande dag och så börjar det om igen när jag kommer hem från skolan. Fördelen med det är att man får den bästa tiden vid datorn, det vill säga natten.

Badrummet är förresten klart nu. Golvet är svinkallt att gå på.
Grävling - söt men ettrig säger:
random okänd kille skrev just till mig "JAG GÖR VAD DU VILL I CAM"
Grävling - söt men ettrig säger:
jag har såååååå stor lust att skriva att han ska ta livet av sig
Grävling - söt men ettrig säger:
men om han verkligen gör det så skulle man bli fett straffad för det
Caz säger:
hur ska ngn veta att de var du
Grävling - söt men ettrig säger:
IP?
Caz säger:
långsökt
Grävling - söt men ettrig säger:
om han skulle ta livet av sig skulle ju cammen vara igång och msn och så sitter jag där och ser glad ut xD
Grävling - söt men ettrig säger:
han kan ju inte stänga ner msn om han är död
Caz säger:
skyll på att de var din mors pv =D=D=D=D=D=D=D
Grävling - söt men ettrig säger:
som inte är här nu xD
Caz säger:
seriöst
Caz säger:
säg åt honom att ta livet av sig
Grävling - söt men ettrig säger:
nästa som mailar är en polis rofl
Grävling - söt men ettrig säger:
fan vad klockrent rofl
Caz säger:
seriöst?
Grävling - söt men ettrig säger:
ja eller väktare lr ngt
Grävling - söt men ettrig säger:
haha så klockrent <3
Caz säger:
lätt <3
Caz säger:
de måste du nästan blogga om



Detta är sånt som bara kan hända mig. Hur lyckas man med något sådant? Lyssnar sönder mig själv med Daft Punk som jag egentligen inte är så förtjusta i. Det är typ bara 1-2 låtar som är skapligt bra. Men skulle man sampla av dem och ta det bästa ur dem så skulle det bli skit kvar. Så ja det suger. Lyssnar man högt på dem får man dessutom ont i öronen. Det är säkert! Jag kan sitta och lyssna skit högt på Pantera i en timme utan att få ont i öronen men skulle jag lyssna vid samma volym på Daft Punk skulle jag få ont i öronen efter en kvart.
image16

Err jag har inget vettigt att skriva om. Så läs inte eller något. Nä jag vet inte. Var en helt okey dag idag i skolan. Första lektionen var halvt inställd och vi kollade på någon film istället. Som sträckte sig över nästa lektion också. Filmen var lång men helt okey faktiskt för att vara något som de väljer ut i alla fall. Därefter fick vi varsin mytologisk historia eller gud eller så. Jag tog Hades of course. En riktigt sympatisk liten gynnare den där. Jag tycker att han ska ta ner sin fru i underjorden nu så att vi kan få någon jävla vinter för en gångs skull.

Sen var det lunch och något som verkade vara annanas i men jag hittade ingen annanas i det. Jätte konstigt för det var verkligen ett sådant tillfälle som de annars skulle kört ner en massa annanas bitar i. Sen pratades vi vid lite med folk ur klassen som ska till Afrika nästa vecka. Haha stackars dem. De kommer dit mitt när kenya är i uppror och alla turister flyr landet och på samma gång är det en ebola smitta som är i fullgång. Undrar hur många som inte kommer att komma hem sittandes på ett plan utan liggandes i en svart liksäck!

Sen var det teckning, och min lärare verkade glömt uppgiften hon gav mig, grejt. Jag gjorde ett självporträtt fast utan spegel att kolla i. Det blev väl sådär. Men det var ju nästan väntat. Sen babblade jag på om en massa annat och fick tiden att gå snabbare. Avslutade med att rita en häst med för långa ben och konstig kropp och vingar. Sen var morsan 15 min försenad och hade hundarna med sig. Undertiden jag väntade babblade jag på med Emma och Björn som båda två är rätt... Roliga... Err..

Sen åkte jag hem och råkade lägga mig och sova vid fem tiden och vaknade ungefär nu för typ 40 minuter sen eller något. Vet inte om jag blir uppe i natt. Förmodligen. Har fortfarande en layout kvar att göra. Jag skulle vilja flytta min hemsida och på samma gång finslipa på materialet. För det behövs verkligen och jag pallar inte göra det som det är nu men ja vart skulle jag lägga ut den då liksom?
Jag alltså. Fan vad emo det låter men det är helt jävla sant när man tänker på det.

Har inga drömyrken, ingen drömplan för hur jag vill att mitt liv ska se ut. Jag har ingen utbildning till någonting. Det enda jag har är mig själv. Och inte ens det är funktionsdugligt. 19år gammal och skulle kunna dö i morgon, inte av någon olycka, inte av sjukdom, utan av brist på framtida liv. För som det ser ut nu kommer jag ha ett oerhört tråkigt liv all way through.

Går på folkhögskola och läser upp betygen eftersom jag hoppade av gymnasiet efter 1.5år (fick inga fullständiga betyg när jag slutade där). Linje djurvård btw. Att jobba med djur är typ dödsdömt. Visst det finns lediga platser på diverse bondgårdar eller djurskötare på slakterier eller liknande. Men det är ju stora jävla djur som grisar och kor. Sådant lärde jag mig aldrig att hantera. Sådant är direkt läskigt om de inte är ungar. Och att jobba i djuraffär är också dödsdömt eftersom jag är mot djurgrossister och de flesta djuraffärer tar från just grossister. Det hade varit som att vara vegan och jobba i köttdisken på ICA.

Ett tag var jag inne på att göra något med skrift. Typ författare, diktare(?), skribent, journalist. Man kan få rätt bra betalt om man gör bra ifrån sig. Men det är typ bara 1 artikel ger typ 4000kr på en större tidning. Då får man massproducera bra artiklar. Och för att göra det krävs det nästan att man arbetar på aftonbladet. Och det vore ju ungefär som att släppa in en hungrig räv i ett hönshus.

Sen försökte folk få mig att satsa på typ webdesign och sådant. Visst jag håller på med sådant nu. Och visst jag är väl helt okej på det. Men skulle jag klara av att ex. framställa en hemsidslayout precis som köparen vill ha den? Tvivlar jätte, jätte, jätte starkt på det eftersom jag inte arbetar på det sättet. Och sen är jag ju jätte grön i jämförelse med andra. Finns ju liksom alltid minst någon som är bättre än en själv. På gott och ont förstås. Och vad skulle det krävas för utbildning för det då om man får fråga? Liksom palla 2-3-4år på högskolan och läsa 30000000 jävla böcker och försöka få informationen att fastna i hjärnan utan att ta livet av sig av ansträngning? Och  how about prestationsångesten?

Som jag sa till min svenskalärare i gymnasiet: "Jag ska bli prostituerad!" Men nu vill jag inte det, eller det ville jag inte ens då. Har jag någonsin velat det seriöst? Nej. Men det verkar i nuläget vara det enda jag kan arbeta som... Eller ja.. Jag vet inte. Hellre det än att jobba inom typ äldrevårdomsorgen. Jag dör hellre än arbetar med gamlingar, barn och handikappade. Eller barn skulle kanske kunna gå. Typ Au-Pair. Men aldrig att de skulle godkänna en ansökan från mig. Och jag skulle fan inte ens våga åka iväg. Jag är ju bortskämd.

Jag har bara två "yrken" som jag skulle vilja prova på under en vecka eller två (vardera). Och det är amerikansk hemmafru med barn och skit. Men det måste vara i USA. Gärna typ Texas eller något. En riktigt ur amerikansk familj med hagelbössa under sängen, tre barn som oavsett ålder inte kan fler länder i världen än USA och Iraq. En man som aldrig har lämnat delstaten och arbetar som typ... Polis eller något. Och det andra är fårklippare? Eller vad det är som de har som uppgift i Australien varje år under några veckor. Får är söta. Sådana ställen lär vara fulla av heta karlar. Två flugor i en smäll ftw!

Inte bara på yrkesfronten är jag totalt jävla misslyckad. Ska jag bo hemma hela livet? I nuläget ser det så ut ja. Och ska jag vara singel hela livet? Det verkar nämligen så också. 19år utan att någonsin ens ha vart på väg in i ett förhållande. Många av mina kompisar säger att man klarar sig bäst själv. Det kan säkert stämma men man lär sig ju inget sådant om man inte själv upplever det. Jag vet ju inte vad jag har förrän jag inte har det längre, aight?

Äh nu vet jag inte mer som jag ska skriva. Skolan börjar om en timme så det är dit jag ska nu. Ha det så gott tills vidare.
Jag är hungrig. Och ja.. Jag borde väl gå ner och fixa något. Men jag är ju bortskämd. Ska ha maten serverad. Smörgåsen brädd och tet kokat, upphällt och ställt på trappavsatsen. Det är så, till 100%. Jätte bortskämd ja. Morsan bäddar min säng också, eller ja hon lägger in nytt lakan och det någon gång ibland. Jag kan typ inte bädda själv. Eller jag kan klart, men folk tycker det ser jätte roligt ut när jag bäddar, hum hum.

Jag kommer typ dö när jag flyttar hemifrån. Eller så kommer jag bli typ vegitarian. Kan göra jättegoda sallader, tycker jag i alla fall. Bestående av några olika sorters gröna blad, örtsalt och olivolja över det. Och så kan jag steka ägg.. Och så kan jag värma saker i micron... Steka bacon och jo koka te förstås också men mycket mer än så är det inte. Fast det beror nog inte bara på att jag är äckligt bortskämd. Bara rent ointresse.

De tvättar mina kläder med fast det beror delvis att jag inte kan hantera maskinen och delvis på att jag aldrig har vägarna förbi tvättstugan. Eller det skulle jag ju iofs ha om jag skulle tvätta men ja vad fan! Orka sköta sånt själv när andra ställer upp?! Men ja, jag var hungrig undrar om mörk choklad mättar?
Klockan är bara några minuter över 5 på morgonen, en skoldag. Och jag är frisk. Så jag ska gå till skolan idag. Och alltså har jag inte sovit. Så jag kommer vara världens störigaste i skolan. På morgonen har vi engelska, vilket är underhållande eftersom vi har nya elever i gruppen som ... Äh jag vet inte. Sen brukar våra engelska lektioner vara rätt kul. Det tråkiga är att det är torsdag vilket betyder att allt arbete sker inifrån klassrummet. Dvs man kan inte sitta i datasalen och hålla på med annat och sen den sista kvarten skriva ihop något lite snabbt och ändå få läraren på fall.

Efter det så är det förstås fika .. Som alltid.. Och efter det är det tråk svenska. Och det handlar om antiken, fortfarande. Något som jag tycker är typ tradigare än.... Jag kan inte komma på något mer tradigt. Mycket att läsa och sen bara svara på frågor. Inte så krångligt egentligen men jävligt tråkigt. Och har man inte sovit så pallar man inte att läsa och sen inte svara på frågorna. Sen är det lunch och vad som serveras har jag ingen som helst koll på. Förmodligen något med annanas, min skola har annanas i ALLTING - skit äckligt. Och de är medvetna om att vi tycker att det är äckligt men ja..

Efter det är det teckning och jag hade i läxa att komma på ett mål som jag ska ha med den här terminen. Jag har noll aning om vad jag ska ha för mål. Alltså ett mål som jag ska satsa på att kunna rita i sommar. Skuggor, människor, vinklar eller vad sjutton. Funderar på att ta typ något enkelt så att hon inte behöver tortera mig så mycket. Hamstrar och marsvin är sjukt svåra att rita snyggt. Men jag vet inte om jag ska våga mig på de två djurarterna som ritmål. Om jag ens får det...

Har föresten bytt namn på helgon nu började bli läskigt med folk som känner igen mig från andra läskiga sidor som kanske har stalker tendenser... I och för sig så får de nog mest bara upp bilder på djur när de söker på det användarnamnet men ändå. Kul med lite omväxling för en gångs skull fast jag kommer glömma vad jag heter och vad mitt lösenord är och ja.. Aja whatever.
1. "Du ser ut som Kayako i the Grudge"
2. "Baaabeee du har röv som en räv"
3. "Var har du varit i hela mitt liv?"
4. "När jag ser in i dina ögon är det som att varje stjärna på himlen tänds i dem"
5. "Jag har förlorat min oskuld, kan ja få din?"
6. "Jag hör att du är stor i käften, är du bra på att suga? *blink blink*"
7. "Antingen tar vi en öl till nu eller så hånglar vi!"
8. "Får jag fresta damen med ett samlag?"
9. "Hej, jag jobbar på de synskadades riksförbund. Vill du följa med mig hem?"
10. "Du är så het så jag måste ta på dig med grillvantar"

1 = Sämsta, 10 = Bättre av de sämsta.. If it makes any sence.... Ehrm...
Anledningen till denna lista är denna forumtråden.

Sov nästan 10 timmar idag. Från runt 5-6 på morgonen till 15.30. Hann drömma en hel del under den tiden. På gott och ont. Jag har rätt störda drömmar då och då.. Okej rätt ofta... Eller okej, hela tiden.


Dröm1:
Jag var kille och skulle seksa med en tjej tillsammans med några kompisar. Det var mitt i vintern och vi skulle gå till ett hus mitt i ödemarken med tjejen. Som för övrigt var typ ... Ett barn. Fast det var och andra sidan vi andra också.. Vägen till huset i ödemarken var blockerad av djupa vattenfyllda diken så det gick inte att gå dit. Så vi gick tillbaka till civilisationen. Till ett annat hus som ansågs vara tomt. Två stycken gick fram och gick in i huset men kom springande därifrån snabbt eftersom det var befolkat. Sen upplöstes drömmen...

Dröm2:
Och jag, som i mitt vanliga jag (tjej), står typ mitt inne i staden. Det är varmt, solen skiner och ja det är helt enkelt sommar. Jag går några meter och börjar klä av mig naken. Helt frivilligt dessutom. Står vid en grön blommande häck och innanför häcken står ett hus där någon på hög volym spelar dansbandsmusik. Går några steg frammåt mot ett övergångsställe och på andra sidan vägen i ett flervåningshus öppnas fönstret på typ andra eller tredjevåningen och en långhårstönt (wiiii), han öppnar iaf fönstret på vid gavel och skriker hysteriskt att dansbandshuset ska stänga av "den jävla skiten" för att han försöker titta på film eller så. Jag går är nu helt topless och går över övergångsstället och träffar på en långhårstönt (wiiiii) som vänder sig upp mot fönstret och skriker något till den killen där uppe som går fram till fönstret och muttrar något ohörbart....

Dröm3:
Fortfarande i Dröm2 egentligen. Men jag går in i huset som ligger vid övergångsstället. Där inne sitter Mange (haha) med tuppkam och tittar på en tidning där han är med. Håller fram en tidningsartikel där han hade räddat någon från några galna hundar. Och där står jag med händerna för brösten och vet inte vad jag ska göra riktigt. Han verkar dock inte lägga märke till bristen på kläder utan börjar gråta (haha!).
Nästa "scen" är jag påklädd och går ut igen till långhårstönten och sen börjar jag tyvärr att vakna men jag utgår ifrån att mitt dröm jag följde med denne upp till den andra.
Hahaha hantverkaren var ju här idag. Han kom vid 10 tiden. (Och var inte het alls). Hund1 började gnälla direkt och låg vid dörren och gnällde, ställde sig ibland upp och kraffsade på dörren och var allmänt irriterande. Så jag beslutade mig för att gå ner och hämta ett koppel och binda honom uppe vid datorn. Sagt och gjort så gick jag ner och stängde in hundarna i köket där de redan var instängda. Letade reda på ett koppel och var nyfiken på hantverkaren (som inte visste att det var någon människa hemma). Stod knäpptyst i rummet intill hallen och badrummet med ett koppel i handen när hantverkaren öppnade ytterdörren gick halvt förbi och tittade upp. Minen var oslagbar! Han blev skiträdd.

Hund1 satt ofrivilligt uppe hos mig och ville inte ens ha ett äpple, som han annars älskar. Pep, gnällde och hade sig hela, hela, hela tiden fram tills typ 14.30 då hantverkaren var klar och mamma kom hem från Kristianstad. De möttes ute och han berättade att han höll på att få en hjärtinfarkt när han såg mig i huset. Haha. Så ägt!

Så här ser i alla fall badrummet ut nu:
Har det stora nöjet att vara sjuk just nu. Riktigt nasty. Är hemma idag, var hemma igår. Fast igår flängde jag ju runt en jävla massa. Idag ska jag bara vara hemma och lyssna på WoED och ta hand om hundarna när det kommer hantverkare hit och lägger kakel i hela badrummet.. Eller i alla fall stora delar av rummet. Och förhoppningsvis iaf. Orka vänta fler dagar med att få det där jävla badrummet kaklat!

Jag har något som du inte har, och förmodligen aldrig kommer att få. Nämligen en toalettstol i matsalsrummet. Det är nästan så att man skulle ta en bild på fanskapet...

Innan såg det ut såhär:


Så här blev det igår och ser ut så just nu:



Jo, juste.. En bild på fanskapet i matrummet tog jag också. Det är ju typ once in a life time som man får se en toalettstol i "matsalen".



I alla fall, hantverkare var det ja. "Män i uniform". Om det nu är folk av manskön. Och gärna under 35. Så man får liiite att titta på i alla fall. Jag har utrustat mig med push up liknande bh i vilket fall som helst. Dessutom... Jag tror de är här nu för hundarna skäller och har sig.
Var i Ystad idag och var på "kurs" i hur symaskinen fungerar. Nu kan jag och morsan använda Wolfgang, fast det kunde jag nog innan. Har redan läst hela instruktionsboken. Eller i alla fall nästan hela. Sen gick vi i affärer köpte en persikotvål inne på en hälsokost affär som hade en jätte hispig expedit. Som sen fanns överallt i flera upplagor vart vi än kom. I alla fall så gnäggade expediten som en jävla häst hela tiden. Och var förstås jätte pratglad. Det blir man nog om man jobbar i en sådan affär. Det kan inte hända mycket om dagarna i en hälsokostaffär. Hittade flera schampoon som inte hade sulfater, alkoholer eller silikoner i sig, mäkta förvånad jag blev. De tre ämnena + ngra till skadar håret och finns i de flesta andra schampon hur nyttiga det än står att de är. Och jag funderarde på vad det krävs för att jobba i en hälsokostaffär. Om de får gå på någon kurs om vad de ska säga innan de börjar jobba eller så? För det enda de säger är ungefär "Ja, det är jätte bra. Det renar kroppen" på repeat.

Sen gick vi till en bokhandel, där vi hittade två böcker som hade hälsokost tanten på omslaget (såg ut så i alla fall). Hittade inget särskillt där, tittade mest runt. Sen gick vi till Coop och kollade runt på vad jag och morsan skulle käka till middag. Bestämde oss för att göra kyckling paj. Jag ÄLSKAR pajdeg. Innehållet är inte så vansinnigt viktigt men själva degen är kärlek. Sen åkte vi hem och jag kom på det perfekta konceptet till en sexnovell som jag nu har börjat skriva på. Dock... Tror jag det bara blir en novell att lägga in på DS för på någon annan sida vet jag inte om jag vågar lägga den på. Kommer bli ganska brutal. BDSM novell ftw!

Nu är jag hungrig och vill ha pajdeg, te och bättre musik att skriva till. Har fortfarande lite ont i magen men jag vet inte om det beror på det som var igår eller om det är för att jag är hungrig. Har ont i halsen nu också men det kan man ju förtränga rätt bra. Måste hitta en bok att läsa. Nu när jag har läst ut alla böcker som jag hade att läsa. Eller i och för sig har jag fler andra böcker påbörjade också men jag tror att de finns i min tredje bokhylla i mitt andra sovrum och jag orkar inte gå dit och titta ännu.

Hantverkarna har vart här medan vi var borta. Suck. Jag ville se om de var heta. Och har ingen möjlighet att träffa på dem vilket är så jävla sugit. De har iallafall lagt på något... På golvet.. De ska ju kakla där någon gång i veckan. I badrummet. Måste ta en ny bild kom jag på. Följa upp serien ftw! Men får återkomma till det senare.
Idag har jag lyssnat på skazi tills jag lessnade och satte igång dark soho och när jag tröttnade på det lyssnade jag på celtic circle tills mina öron blödde av smärta för allt för enformig musik. Fick ett ryck och startade WoED för första gången på flertalet månader. Det visar sig att de bytt ut en massa gamla godingar. Jätte synd men.. Vad gör man? Har saknat kanalen lite till trots. Musiken är typ... Dålig men ändå. Nostalgia!

Håller på att dygna nu har inte många timmar kvar tills dygnet är till ända... Eller det är nog bara någon halvtimma kvar tills 24 timmars sträcket. Men jag ska vara vaken längre. Funderar på att sjukanmäla mig i morgon. Har sjukt, sjukt, sjukt ont i magen. Och det är inte alls trevligt tycker inte jag. Harry Potter boken är nu utläst även den, fuck it! Nu måste jag börja läsa något annat eller så.. Och i skolan är det om Antiken. Vilket jag inte pallar med. Vem fan orkar det?
Nu blir jag jätte, jätte, jätte, jätte, jätte, jätte, jätte gnällig på mig själv.... Eller nej... Fast ju n...

I juni skickade jag två väldigt, väldigt viktiga mail ner(?) till Australien och gick flera dagar i väntan på att få svar. Det svar som jag ville ha. Jag blev överlycklig när svaren kom, men vågade inte öppna mailen. När jag väl gjorde det blev jag bara besviken. Och ledsen, oerhört ledsen och arg och förtvivlad och ja allt negativt man kan tänka sig.

I alla fall så kom jag på ett svar på tal mail till det ena mailsvaret just precis. Och gick för att leta reda på mailen. Hittade dem inte och blev jätte, jätte, jätte, jätte, jätte gnällig på mig själv då jag befarade att jag råkat slänga bort dem. Men hittade dem just när jag skrivit första meningen i den här bloggen. Hur som helst så vågar jag inte maila den där personen. Om jag får ett negativt svar på mailet, vilket jag förmodligen kommer att få så kommer jag bli skit ledsen igen. Det blir jag redan nu av att tänka tanken.. Jag vet inte hur jag ska göra, skit svårt :/

Jag söker en person som inte verkar vilja bli funnen. Personens namn står med på 3-4 sidor som alla är ouppdaterade eller har en massa annat för sig. Fick rådet av den ena jag mailade att kolla "in the white pages". Dock är det ju liiite svårt att göra när man befinner sig på andra sidan jordklotet. Och även om det finns ute på nätet en sida med "white pages" och det finns en person i det området med samma namn som den jag söker så är det ändå bara telefonnummer och kanske även adress. Och jag kan typ inte skicka brev dit, jag vet inte hur man skickar brev utomlands och kan inte fråga någon heller. Så det suger rättså rejält. Det enda jag vill ha tag i är personens mailadress eller hemsideadress... Och kanske ett foto eller något jag vet inte..

Ångest framkallande är vad det är...
Sånt här suger så jävla mycket!
Flashback i all sin ära, men när de tar sig in på sidor jag diggar så är det inte roligt längre.. Eller jo lite. När de tog sig in och raidade ett forum jag var medlem på skrattade jag som bara den. Även om jag är moderator på det forumet. I och för sig skrattade de flesta åt dem varpå de slutade raida det forumet. Jävligt synd!

Nu har de tydligen hackat sig in på bilddagboken och snott mängder av användaruppgifter. Och lagt ut dessa uppgifter på the piratebay. Jävligt gnuigt.. Fast jag blev nyfiken och laddade ner filerna. Hittade inget skärskilt bara en massa mailadresser till folk och förmodligen deras lösenord. Bläddrade igenom filerna för att se om jag eller någon av mina kompisar har sån skit ute. Men det verkar vara grönt, förmodligen är det inte det men whatever. Däremot såg jag en mailadress som jag tycker mig känna igen. Men jag kan inte associera med vad eller vem den tillhör.

*Bläddrar runt på FB*

Bdb hackat - flashback
Teknisk fråga till crew - bdb's forum
Bdb fynd - flashback
Lösenord på vift - Dagens Media
Hundratusentals lösenord på vift - Aftonbladet / Aftonhoran
Bilddagboken hackat!!!! - Ungdomar.se



Fast och andra sidan vad spelar det för roll att kolla i min bilddagbok? Den är fylld till bredden med skit. Den äldsta alltså. Över 7000 bilder varav mer än hälften är printscreenade bilder från nätet.
Åh.. Jag är så trött just nu. I sinnet och i kroppen. Jag känner det som ett tungt täcke som sköljer över mig när jag låter tröttheten ta över för några sekunder.  Jag skulle kunna somna sittandes här och nu till och med. Tanken är frestande. Emellertid är det väldigt kallt här så jag måste nog avstå från den idéen. Kallt ja. Här i detta huset på landet har jag hela övervåningen för mig själv. Det rummet jag tillbringar mest tid sitter ihop med vardagsrummet..  "Värme stiger uppåt" brukar man ju säga, och ja det stämmer. Men det hjälper föga när väggen intill datorn är otät. En teori är att isoleringen har blivit för gammal skrumpnat ihop och trillat ner. Det blåser rätt in i huset, rätt in där jag sitter vid datorn. Det ÄR kallt and thats a fact. Lägg till att man får dålig blodcirkulation av att lana med sig själv nätterna igenom till man stupnar av trötthet. Det är riktigt djävulskt kallt.

Dock är det som mest kallt här i detta halvrum och inte alls samma temperatur i mellanrummet som dessutom har helteckningsmatta på golvet. Det tredje rummet är kallt det med. Där står förtillfället min säng *burr*. Har beordat att den ska flyttas till mellanrummet.

Har snart läst ut Harry Potter boken, vilket är sjukt trist. Författaren kommer nog inte skriva någon mer bok någonsin, hon lär ju ha blivit äckligt rik nu på grund av HP böckerna. Men det finns många andra bra författare som kommit i skymundan av hennes berömmelse, det är jag säker på.
Vill bara poängtera hur jävla lika dessa bröder är varandra!

Krut [Smoke on Water]:
image10

Vs.

Flens [Your Mama Don?t Dance] (foto: Zebran)
image11
Så jävla underhållande dag det var igår! Underhållning i världsklass för involverade som förstår sig på vad vi syftar på i alla fall. Min lärare som vi har i så kallat "tema" som är ett samlingsnamn på samhäll, religion, naturvetenskap osv. 
Underhållande 1:
Ingen i hennes mentorsgrupp var där dagen till ära. Bara en eller två av dem var sjukanmälda men resten spårlöst försvunna.

Underhållande 2:
Min lärare och mentor hade ramlat och brutit armen, vilket i sig inte är så underhållande kanske. Men den lärarinnan såg så skyldig ut så jag kom fram till att hon måste ha puttat honom. Tyvärr tror jag inte det stämmer. Men det hade vart riktigt kul om det var så!

Underhållande 3:
Hon glömde hela tiden bort elever. Hon: "*rabblar upp namn som ska ha naturvetenskap*", Jag: "Men Jag då?", Hon: *oförstående blick* "Och så du.", en annan elev i klassen "jag också?".

Underhållande 4:
Så skulle man skriva diskussionsfrågor till det arbetet man skulle göra. Innan vi ens satt igång med arbetena. Och noll instruktioner på hur man skulle göra fick vi. Vilket betydde att vi stack till internatköket och kollade på ztv, mtv och the voice i någon timme.
image10

Första bilden på honom i min ägo. Han heter Smoke on Water. Men jag tänker kalla honom för Krut. Det passar mycket bättre till med mina andra namn som jag har på andra kära föremål. Jag gillar när namn hänger ihop i en hel associasions kedja eller vad man skulle kunna säga. Som till exempel mina råttor jag hade innan. Tog man deras första bokstav i varje råttas namn fick man fram ordet L-A-C-K-A sen borde jag ju haft en råtta på bokstaven T eller R men det blev aldrig av.

Note to self: Kolla upp stamtavlan på Krut

Det roliga är ju att min kompis äger hans brorsa. Två helsyskon på helt olika platser i landet. Skåne vs Dalarna liksom. Tänkte att det hade kunnat vara kul att följa upp dem liksom eller göra något roligt av det hela. Men vi får se. Måste inreda hans bur bättre och leta fram ett hus och införskaffa lite förer eller något som han kan kalasa på. Han verkar inte riktigt förtjust i müssli... Har ännu inte sett att han proppat in så mycket i kinderna. Men det kommer väl det med.
I mitten av december var det någon form av hantverkare här som typ slammsög rören. I denna process drog han sönder vårat avlopp så att man inte kunde eller ja borde spola ner annat än piss och vatten i avloppet. Varpå all annan verksamhet flyttades ut till toaletten i tvättstugan. Men i förrgår ringde hantverkaren och sa att han skulle komma hit och laga skiten. Badrummet kommer vara obrukbart en vecka framöver. (Blöjor någon?).

Före:


Första dagen:


Tror inte någon är intresserad av en fortsättning på det men det tänker jag göra ändå. Follow the process!
Totaly onödigt inlägg från moi igen. Men seriöst jag kan inte fatta hur folk kan dissa Ms Paint så jävla mycket. Det programmet är kärlek trots att det är så B man bara kan komma. Fatta mycket man kan göra i det trots att det är så "dåligt"?! Visst photoshop är mycket bättre på alla sätt och vis, OM den som håller på i det kan lite. Men mycket PS arbeten ser ut som... Alltså jag kan inte sätta ord på vad de ser ut som. Äckligt fult är det i alla fall. Hur som helst...






Jag vill också ha de skillsen, den färdigheten. Då hade jag vart evigt tacksam. Men nu har jag inte det. Däremot har jag chattat på någon som har de skillsen. Det blir läskigt snygga bilder!
Jag öppnar käften för att nynna med i nuvarande låten och just som jag ska köra igång så börjar telefonen ringa. Jag har ignorerat telefonen sedan flera år tillbaka. Visst sjutton hör jag den men ignorerar den. Om någon har vart borta och det har ringt under tiden de har vart borta kan jag inte ange om det har ringt eller ej. Jag började ignorera allt som hade med ringande telefoner att göra när jag var ensam hemma till 5 varje vardag och morsans pv ringde för att prata med henne varje dag klockan 3 även om jag varje.... Varje, jävla dag sa att hon kommer vid fem eller efter fem. Jag förstår inte hur man tänker då?!

Hur som helst fick morsan för sig att hon ville ha en bärbar telefon i julklapp så nu har vi en sådan också. Jag må vara teknisk men så teknisk att jag kan hantera en bärbar telefon är jag inte. Nu precis när jag öppnade munnen för att nynna med i låten så börjar det som sagt att ringa. Men från båda telefonerna. Och den här nya mojängen sätter igång och spelar en hel jävla låt för varje jävla signal. Och inte en jävel finns det som kan svara (och nej jag tänker inte springa ner för trappan för att svara när jag i stort sätt vet vem som ringer bara för att få tyst på skiten). Det kommer ta lång tid att lära sig att ignorera den där saken. Men det SKA gå!
Loggade just in på sidan och kollade mina inkomna mail. 3 stycken. Varav ett från en köpare, ett från admin (vad har jag gjort nu?  - tankarna kom inte helt oväntat direkt). Tredje mailet var från allas våran Kluddirudd! Vem det än är så är personen ruskigt skojjig. Antingen är det någon som mailar mig och leker störd eller så är det någon som faktiskt är störd. Men man kan inte annat än asgarva åt mailen.

"heeeeeeeeeej jj jvi harr innte prattat po lene nu
mit dattaföbud fösvan nu
mama e fotfarrande arj po mej men ja bryrr mej innte
vett du imårån burjar ja skollan ijen
do ska ja trefa pontuss ijen
ja har fott shans po honnomm nu
so nu ärr vi ihopp
vi harr pussas en gong hihi

KRAMMM fron din bestis"


Uppfriskande! Speciellt efter en lång och sömnlös natt. Vet dock kanske inte om jag ska skratta eller ... skratta vidare åt det här. Och lägga på ignoreringsskiten. Är inte så social just nu..
Första skoldagen börjar ju bra. Vänt på dygnet - dumma nyår! Min lunga gjorde ont när jag andades in djupt. När det gjorde ont lät jag bli att andas så ofta. När jag lät bli att andas ofta kom andningen i otakt och ... Ja, inte fan är det kul inte. Jag stannade hemma och sov hela dagen i soffan.

Har ringt om hamstern nu men det var ingen hemma. Jag vill ha min lilla gullegris nu på momangen. Dessutom har det tydligen börjat snöa nu. Snö är skoj, mer snö åt folket!

Jag passade på att bygga om min ena hemsida i morse. Den fick ny layout och nya bilder. Dock måste jag se över texten. Jag gjorde världens miss och räknade ut bildmåttet för stort. Men orka återgärda det nu? Jag skulle vilja ha en personlig hemsida också men jag vet inte hur jag ska kunna införskaffa en sådan? Eller jo jag vet ju hur men... Ja... Och vad ska man ha på en personlig hemsida. Jag hade iofs tänkt att ha bilder på mina skyddslingar och info om dem. Kanske ras / art info. Skötselråd och så vidare. Men det roliga med en hemsida är ju att göra layouten resten är mindre kul...

Men det är så det ska vara hemsidor håller modet uppe och humöret på topp eller botten. Eller så sänker det humöret och gör att man går in i något slags försvarstillstånd. Eller som när man arbetar med sidan tills man stupar av sömnbrist, hunger och värst av allt.... Brist på idéer!

Men nä jag ska verkligen försöka komma i säng i natt så att jag får sova några timmar så att jag orkar med världens längsta skoldag i morgon (8.30-15.30).
Just nu känner jag inte för att blogga. Har inget jag vill blogga om egentligen. Så varför skriver jag då? Jag vet inte det heller. Typ en meningslös dag har börjat. Och det bör på samma gång nämnas att mina dagar inte alls är samma dagar som alla andra lever efter. Just nu är klockan till exempel 00:48 eran tideräkning för mig som just har gått upp är det kanske runt lunch tid nu. Och när min dag kommer till sin ände kommer eran just ha börjat. Än dock ska jag vara uppe ett helt jävla dygn alla tideräkningar räknat.

Hamstern hämtas nog upp i morgon eftermiddag, när jag är äckligt trött. Måste förbereda en bur. Vet inte vilken. Har massor av burar att välja bland. Antingen blir det en liten duna. En stor duna liknande. Någon mindre gallerbur eller en stor och hög gallerbur vilket jag helst inte vill för hamstrar ska inte bo på sådana ställen. De är mer stäpp djur som springer omkring på marken..

Men hur som helst har jag nu bestämt mig för att dela med mig av lite dregel filmer som jag hittat på youtube. Och förmodligen är det ingen som håller med mig eller ens någonsin kommer läsa detta (tur för dem?!). Men .... Om någon känner en singel kille som har liknande utseende och helst bor inom Skåne så kontakta mig.... Eller något jag vet inte!



Jag hade lätt kunnat bli deras groupie... LÄTT!





Bättre och effektivare än porr!
Idag fick jag veta att hamstern är här nere i Skåne, dock har jag inte fått hem den ännu. Enligt källa ska den vara stor och välmående. Det är ju alltid roligt att höra.

Idag har jag spenderat dagen i sängen, i sovande tillstånd. Sådant är skönt. I morgon börjar skolan. Ett helt nytt skolår som jag får avsluta när jag vill tydligen. Min lärare är jätte underlig. Hon hatar oss. Inte alla i klassen men de som inte är hennes skötsamma favoriter avskyr hon, även om hon gör allting för att inte visa det. Så underhållande.

Min mentor hatar hon också och det är ömsesidigt hat. De pratar ogärna med varandra, om de inte absolut måste. Alla hans elever är sådana som anses vara bråkiga, säger emot, rebelliska, kommer för sent och så vidare. Allt det där stämmer nog in på mig ganska bra. Den andra lärarens elever är skötsamma, plugghästar, känsliga och fjäskiga.

Som i höstas när terminen just hade börjat. Då vi skulle göra ett specialarbete om ursprung hos alla elever i klassen. Några av hennes elever började nästan gråta när resten av gruppen inte gjorde vad de skulle göra (dvs tog en rökpaus). Dyrbar underhållning i världsklass om man bara orkar med dess komplexa natur.

Ska bli intressant att se vilka av de elever som slutade skolan i samband med jullovet som kommer tillbaka. Jag hoppas inte att det är någon av dem. Men om det är den jag tänker på så kommer jag asgarva, garanterat. För han ska verkligen inte gå kvar nu efter typ 5år på skolan. Den eleven är rätt skoj att studera.

Han avskyr allt som har med Sverige att göra. Han vet inte sin egen ålder "säg det inte till någon men jag är 25", "jag är född 1980", "jag är 23" osv. Oerhört gråtmild. Besatt av sin morsa och har tvingat flera av oss andra att hälsa på henne eller prata med henne i telefon. Och vägrar man? Då börjar han gråta och skvallrar till sin morsa. När han tjaffsade med någon lärare stack han från lektionen och kunde återfinnas i sin korridor med hög musik liggandes på golvet och göra snabba situps. Eller så kom han tillbaka till lektionen en timma senare med nytvättat hår eller andra kläder än innan.

Hoppas hur som helst inte att vi får fler knäppskallar till skolan. Ögongodis = Ja tack, Knäppskallar = Nej tack.
Påmindes idag om att skolan börjar på Måndag, alltså i morgon. Det har jag inte alls tänkt på förrän nu. Vilket är läskigt. Jag känner mig oförberedd mentalt och ... Ja...
Dock ska det bli kul att komma dit igen. Vi får nya elever i klassen. Typ 5 tjejer och en aspie kille *hint hint*.  Musik klassen får en ny tjej och två killar, hoppas det blir något att vila ögonen på. Så att vi inte får fler hobby brat bögar.

Ett gammalt nattsällskap, på msn då, dök upp idag, efter typ 2 års tystnad. Lika rolig som alltid. Vi diskuterade sex, jobb och bajs till klockan tre på natten. Sen laddade jag upp nattens bilder på bilddagboken som var mer fittig än vanligt och vägrade släppa in flera av bilderna.

Min hamster är kvar i Stockholm. Men har bytt "ägare" dvs hon som transporterar den hit har den nu. Kommer hit ner i morgon vid fyra på eftermiddagen. Men med tanke på hur väglaget är just nu så blir det kanske till att hämta den senare i veckan. För det har kommit snö till Skåne, men först var det bara underkylt regn som sagt tidigare.

Enligt tv nyheterna blev det närmare 100 bilolyckor runt om i hela skåne idag, från lunch och frammåt. Hur folk lyckas med det har jag ingen aning om. Eller jo. Det är 1cm tjock is överallt, på bilar, på vägen osv. Sen fick vi snö, vet inte om den är kvar ännu men det var kul. Var ute och lekte lite i den runt midnatt. Eller lekte och lekte. Fotograferade mest.
Err, vet inte vad jag ska skriva om idag. Käns som lugnet efter stormen. Idag om allting går som det ska så bör den som ska transportera min hamster ha fått det lilla pyret. Om jag räknar rätt så bör de vara på väg till sitt övernattningsställe just nu eller kanske rent av på väg hem. Sollentunamässan bör väl ha slutat vid det här laget?

Det regnar och fryser på samtidigt. Är de det här som kallas underkylt regn? När det som regnas ner är i vatten form men det ändå är typ.. Minusgrader för det fastnar på fönstrena som om det vore snö... Blir slask, som fryser på. Men vi har konstiga väderförhållanden här. Väldigt konstiga. Sommartid kan det till exempel vara strålande sol samtidigt som det regnar och är regnbågar lite här och var. Exakt samtidigt. Det är svinbra om man vill ut och fotografera. Man kan få både soliga bilder, regniga bilder och regnbågar på samma gång!

Gör en liten räd mot youtube idag..

Såhär i amerikanska valtider - inte - valet är typ i september. Men ändå...

Saker man inte bör göra när man inte är i en swiming pool


Denna är så bäst, det påminner om i natt när jag tog min icq runda;


Några fler tänker jag inte ta för stunden men fler kommer det säkert att bli för jag är uttråkad idag.
HAHAHA är det enda jag kan säga. Håller på och chattar på icq chatten (deras gratis chatt). Har ett inloggningsnamn som innehåller Sweden. Så att jag är därifrån har gått fram totalt.
Först fick jag upp Chris - en 28årig kille från Seattle som är lång, smal med mörkt krulligt hår, blek hy och mörka ögon. Fina tänder och tänder på långa ben och andra blekhyingar. Det är ungefär så långt vi har kommit i konversationen. Sen kom "Larrie" (förmodligen Larry ..) som jag inte har någon aning om vem det är eller något sådant mer än att han ogillar reptiler och tycker det är kul att köra runt uppe i bergen. Han frågade om jag hade vart full någon gång och om jag hittat på något pinsamt. Jag drog sammanfattningen av 20 okt för honom och hävdar sedan som jag alltid gör att jag trots allt fortfarande är oskuld. Så han måste defenetivt tro att svenskar / svenska tjejer är fruktansvärt kåta varelser.

Sen kom Jake, en 24årig brittisk kille som snällt frågade om han fick flörta med mig. Emellertid var det inte tal om flörtning så som han beskrev det utan snarare cybersex. Larrie och Jake är än mer underhållande "vägg i vägg" med varandra. Sen kom Tony från Slovenien som inte läste mitt inloggningsnamn då han frågade om mitt a/s/l (age, sex, land/language). Mitt inloggningsnamn innehåller både sex och land/språk.


(Dessutom misstänker jag att jag själv är full, vilket är pinsamt med tanke på att det enda jag har druckit är en Rekorderlig cider med 2.25% alkohol i. Fast inte full som i ragglar omkring och däckar på konstiga ställen utan mer så att det bara känns i kroppen).
Har börjat skriva på en novell. Jag blir bättre på att skriva när jag är agressiv. Dock har jag noll idéer just nu. Någon som kan brainstorma mig lite? Här är de första två styckena:

"Vad fan var det för jävla fel på det här samhället? De här jävla människorna som bodde här och allt deras fanskap som de höll på med. En jävla håla utan några som helst möjligheter att ta sig härifrån. Där alla jävla människor kände varandra inifrån och ut. En sådan håla mitt ute i ingenstans som man bara hör om på tv-nyheterna när någonting chockerande har hänt som en jaktolycka eller när någon psykiskt instabil och skjuter skallen av någon allt för påträngande granne eller något annat som bara händer här. Det var just en sådan håla som jag var uppväxt i. En sådan håla som man helst vill radera från sin historia och inte kännas vid den tid som gått medan man vart där.

Jag var bitter, klart jag var bitter. Hur kunde man inte vara bitter? Det var ett under att jag inte var redan från barnsben var bortlovad till någon av grannens söner. Men sådant händer ju inte i Sverige. Tyvärr hade jag oturen att bo kvar här men hade ingen möjlighet att komma härifrån, inte ännu i alla fall. När vi fick bredbandsuppkoppling ökade däremot chanserna att komma bort från detta samhälle vid livet i behåll. Dock var det fortfarande ett halvår kvar tills jag fyllde arton."

Jag har tänkt på att tjejen i fråga skulle A: Sätta in en annons på internet och få massa svar och åka till någon av de personerna. B: Få en kommentar i sin gästbok/blogg och lära känna någon som B1: Antingen av en slump kommer hem till henne i tjänsten (snickare lr likn) eller B2: Som hon åker hem till eller liknande. C: Hon gör en turne hos massa olika killar men slutar med att hon tröttnar och åker hem till sin jävla skithåla.

Kanske finns det något mer "öde" som hon kan drabbas av... Och err.. Det ska vara en sexnovell också xD
Ja, jo jag vet att det är för mycket off topic text som inte någon har ork att läsa när de sitter och runkar men... Vad fan!
Just nu är jag obehagligt förbannad. Pms kan det inte vara, så vida inte pms:en har flyttat på sig till post menstruation lr wtf det heter istället för Pre. Jag är så pass förbannad att jag sitter och skakar. Jätte patetiskt må hända men i sådana här fall blir jag skit grinig.

Sidan jag har är stor, stor, stor. Eller okej den är inte så stor men under 9 månaders tid fick den ändå 10000 besökare. Och får besökare varje dag utan att jag gör reklam för den. Lite reklam har jag förstås gjort men inte alls mycket egentligen. Hur som helst får den besökare och den är välkänd inom somliga kretsar. När jag jobbar med min hemsida blir jag helt matt i hela kroppen. Jag har sådan prestationsångest när jag jobbar med hela det. Egentligen är det också jätte patetiskt eftersom jag endast skapade sidan för att slippa svara på samma fråga om och om igen. Mitt arbete med sidan tar ibland nästan död på mig. Det blir så att jag är matt i flera veckor efteråt, kan inte producera eller framställa någonting efter att ha jobbat intensivt med sidan under en helg eller så.
Att lägga ner hela sin själ i ett arbete är bara underdrift, jag lägger ner hela mitt liv för den sidan. Visserligen bara någon helg då och då, varannan månad eller så men ändå.

Men så idag gick jag på ett forum tittar in i en kategori och bläddrar igenom länkarna där. Så kommer jag till ett inlägg och öppnar länken där. Och tittar på mitt eget arbete fast i ny omarbetad version. Och i inlägget står det bara "Här är något jag hittade på en sida ^^" det står ingenting verkligen ingenting om VILKEN sida som det kommer ifrån. Bara att det kommer från en sida. Jag blir sur redan där och citat svarar inlägget. Och lägger in en sur kommentar i det. Eftersom jag inte uppskattar att inte få någon som helst credit (i länkar) för en sådan sak. Några minuter senare när jag tittar i tråden så har någon av moderatorerna/adminen tagit bort mitt inlägg. Det om något gör mig irriterad. Vilket de också nu har fått erfara. Anmälde medlemmen till adminen som var inloggad på sidan, dock har ingenting hänt. Inte någon länk ingen borttagning av den anmälda medlemmens inlägg - inget jävla ting har hänt. Jävla sida, jävla dubbelmoral. Jag må vara ny och rebellisk men inte fan ska det påverka något sådant bara för att hon som gjorde om mitt arbete har vart medlem där längre och är en i gänget så ska det som sagt inte påverka.

Fy fan säger jag bara FY FAN!

En social grej som jag verkligen avskyr är fjäsk och "tacksamhet", iofs är kallprat också jätte tradigt och ger rysningar långt ner för ryggraden, inne i kroppen och ... Nej, det är för läskigt att beskriva det hela.
Obehagliga exempel är:

"Jag ska tänka på dig, jag vet att du har det svårt bla bla bla"
- Vad svarar man på det? Jo, typ... "Tack för omtanken" eller "Tack för att du bryr dig".
Det låter bara så jävla falskt! Du kommer antagligen inte tänka en endaste tanke på mig och jag har det inte så för jävligt som du kanske tolkar min text på.

"Du är sååå söt och vacker och helt perfekt. Jag är vän av tvål och vatten, tjänar fett och tillfredställer alltid tjejen först i sängen."
- "Aha... Tack?" Eller vad sjutton svarar man på sådant fjäsk? Och hur fan är man kompis med en tvål?! Vad ska jag med pengar till? Tillfredställandet är väl helt okej OM, jag säger bara OM det inte är en sådan som verkligen gör allting för att det ska gå. Man kanske bara inte är sugen på att ha sex med just honom... (När slick och sug blir bit och slit).

"Hur mår du? Vad gör du? Var ditt nyårsfirande bra?"
- Den, exakt den frasen har jag fått från ett femtiotal personer sen nyår. Jag överdriver inte.. Så oerhört uttråkande att det inte är sant. "Sådär, ingenting, det sög" är det enda jag svarar med. Korthugget som fan. Finns det ingen som har lite mer sociala skills så att de kan skriva något intressant för en gångs skull?

Fast nu när jag tänker på det så är inte detta det allra värsta som man kan drabbas av. Utan det måste ju vara alla grammatiska överträdelser som är totalt hemska. Sådana som ger en mardrömmar i flera veckor framöver om man är ovan vid stavningarna. Jag förstår verkligen inte varför, ens i sms, man ska förkorta:
det/dem/de med "d"
är med "e"

Kommer inte på något mer men det finns fler korkade förkortningar som absolut inte behövs. Är vi på väg att bli amerikaniserade helt? Fan vad hemskt om vi fick kyrkor med präster som den i "Chuch of Stop Shopping" fast just den är väl ganska mycket fake. Att driva ut djävulen ur en kassaparat på starbucks är kanske inte vad alla fundamentaliska amerikanska präster håller på med, men förmodligen nära nog.

Men hur kom vi in på det? Äh, tillbaka till felstavningarnas paradis. Så sent som i går läste jag någon som skrivit "vägg" istället för "väg" och skillnaden där är ju ganska brutal i betydelsen. Och visst, visst det finns de som är bokstavsblinda, förlorar bokstäver mitt i ord och har sig. Men varenda jävla kotte kan fan inte ha det där.


 

Får fortsätta med den här saken senare.. För det var ett tag sen jag skrev den och blogg.se har krånglat en del. Och nu har det kommit upp annat som jag bara måste skriva om annars får jag tok flipp och blir farlig.

Den kom hit igår, åh den är så trång och skön... E l l e r  i n t e. Men den går jävligt snabbt över skärmen, läskigt snabbt för den som har vant sig med att antingen använda en ritbordspenna eller en trög ritbordsmus. Men information om datamöss är inte så jävla intressant.

Jag lyckades äntligen sova mina (nästan) 10 timmar idag, från cirkus 6.30 till cirkus 16.18. Sånt är skönt. Fast jag har mest legat och blundat och försökt sova eller somna om större delen av tiden. Vilket iofs suger rättså rejält. Men hur långtid som jag har gjort det kan jag inte uppskatta i minuter.

Jag bloggspammar änn. Dock har jag bara fått tre kommentarer, men det är inte kommentarerna som driver mig utan bara något ställe att ventilera allting man har i skallen. Okej inte riktigt allting men det mesta. Är uppe i över 20 inlägg nu och bloggen startades i tisdagsnatt ... Det ironiska med det är att alla inlägg utom två är långa textmässigt. Fast det blir nog inte lika många inlägg när skolan börjar.

Jag har bestämt mig för att jag ska göra om layouten på min fotohemsida och göra sidan lite som med bedz fotosida. Dock ska jag göra den inom de skärmmått som de flesta kan visa (800-600pxl) så att folk slipper sitta och scrolla runt för att över hela taget se vad bilderna föreställer. Visst sjutton är det tråkigt att göra en sådan sida med lite lite space men wtf. Hade kunnat vara värre. Finns enligt en bok jag har lånat på bibblan de som kör med en skärm som är runt 430 pixlar på bredden. Alltså en dator som har en sådan liten, liten skärm. Jag hade tagit livet av mig om jag hade en så liten skärm, helt seriöst.
Aftonbladet blev hackat. Och det är så sjukligt underbart att det inte är sant. Att Flashbackarna har vart framme är helt uppenbart. Jag kan inte mer än skratta eller nej, jag skrattar inte - jag asgarvar!

De på aftonbladet hade pinsamt dåliga lösenord. Så dåliga att inte ens en åttaåring som just lärt sig vad internet är för något skulle ha valt så enkla lösenord. Åtminstone inte för ett sådant "seriöst" ställe som sin jobbmail eller vad sjutton det är. Nätverk eller något. Eller vad sägs om lösenorden: eivor, rainbow, lejon, pontus, olof, lovesexy. It-chefen hade tydligen lösenordet "anakin" vilket bara det är helt sjukt enkelt! Det roligaste lösenordet hittills måste dock vara sexexpertens "musen1". Nu har de förhoppningsvis bytt lösenord till något bättre, mer säkrare. Och roligare blir det ju mer man läser i Flashback's tråden, till exempel borde Aftobladet's IT ansvarig läsa den här artikeln om säkra lösenord. Finner inte inspirationen att skriva mer om det nu.. Men det är guldvärt!

IDG om attacken samt Flashback om attacken

Skadeglädje är den enda sanna glädjen
Det är på grund av sådant här som jag älskar flashback

image6

image7


(Danke Zeb för tipset. Det hela skedde väl för typ 28 timmar.. Lite sent ute, men jag skulle ändå aldrig loggat in själv på aftonbladet ens om jag fick pengar för det, undantag om jag jobbade för dem.. err.. Men kul, riktigt kul!)
image5

1. http://en.wikipedia.org/wiki/Special:Random
Namnet på artikeln är ditt bandnamn

2. http://www.quotationspage.com/random.php3
De fyra sista orden i det sista citatet är ditt albumnamn

3. http://www.flickr.com/explore/interesting/7days/
Den tredje bilden är ditt albumcover.

4. Sätt ihop det i Photoshop eller dylikt program!
För att enklast beskriva det som jag försöker mig på att göra. Lära mig göra och så vidare. Postar jag denna videon:



Eller varför inte denna, fast den är typ 1000 gånger så avancerad som mig! (Vilket jag tycker är mycket fuskigt).


Håller på med en bild nu, att färlägga den typ.. Skugga och hålla på. Det kommer ta flera timmar. Har jag tålamod till det verkligen? Err... Jag får försöka..
OMG, OMG, OMG!
På lördag/söndag är jag hamsterägare! OMG, OMG, OMG!
Fast det är ännu mycket som kan faila.. Typ att transportören och säljaren inte hinner träffa varandra eller så. Eller att det inte går att transportera hamstern ner hit. Eller att den kommer bort eller råkar rymma under transporten... Allt kan hända..

Men om ingenting händer så kommer jag ha en hamster i min ägo. Det var sjukt länge sedan som jag hade det! Fick min första hamster någonsin typ -96 eller -97. Den hamstern var ljusgul med stora svarta ögon och små gråaktiga öron. Han var korthårig och jätte söt. Fick heta Cirkus. Cirkus bodde i en låda första månaden. Han klättrade runt i taket och proppade in en massa mat i kindpåsarna.

Några stora minnen har jag inte kvar efter honom, bara det att han luktade som gummi när han blev gammal. Och att han vägrade dö av sig själv. En veterinär avlivade honom, genom att ge en dos sömnmedel så stor att det hade sövt en grand danois, tydligen. Sen fick jag två hamsterflickor av en klasskompis när hon tröttnade på dem. Hon tröttnade verkligen på dem.

Hon och hennes brorsa tror jag det var köpte hamstrarna i djuraffären och en allt för liten bur. De hade dem tillsammans trots att de visste att de en dag skulle pulverisera varandra på grund av det. En dag några månader senare frågade hon i skolan om jag ville ha dem. Och sen stod hon på min trappa med buren i armarna och någon ur hennes familj bar på spån och hö och grejer. Till saken hör väl att hamstrar inte ska ha hö eftersom det kan skada deras ömtåliga kindpåsar. Emma och Olga, som hamstrarna hette fick snällt dela på sig och bli som alla hamstrar bör vara - ensamma. Den enda dog något år senare om ens det. Den andra levde tills den var typ 2år eller något. (Cirkus blev 3-4år).

Jag vet inte vilken av dem som jag ska välja!
Antingen honan, som jag älskar färgen hos. Ljusgrå/grå med röda/mörkröda ögon (de mörknar tydligen med åldern). Något skygg men får förstås tränas till att inte bli det.. Eller hanen, som är svart och svartögd och jag har en speciell dragningskraft till svarta djur. Plus att min kompis äger en/två av hans bröder. Tydligen ska honor lukta en del också när de löper. Och eftersom jag själv sitter här och mensar får jag obehagliga aningar om vad som komma skall. Men tänk om man ångrar sig? "Nu sitter jag här med en svart liten söt sak, tänk om jag hade tagit den andra..."

Kan man inte bara ha luftrenare? Eller nä jag vet inte.. Jag får väl ta och bestämma mig snart.
Gjorde testet för mutipel intelligens och enligt resultatet verkar jag riktigt, riktigt, riktigt osmart! Vilket iofs säkert kan stämma i vissa situationer men inte alltid...

image4
Plus

Det är minusgrader och var stora mörka moln innan förhoppning på snö finns
Det är inte allt för kallt här inne trots att det blåser en massa
Jag har fått in tekniken med ritbordet nu blir inte lika hackigt som innan! Succses!
Jag fick typ världens mest underhållande kommentar till en bild som jag la upp på bdb
Bilden jag gjorde innan idag (dvs igår) blev äckligt snygg *nöjd*

Minus

Har ohygglig mensvärk
Är typ hungrig och trött
Pengarna för hamstern verkar inte sättas in på säljarens konto som det ska
Fick en datormus innan idag men den verkar inte fungera så jag kör fortfarande med ritbordet
Har sjukt ont i ryggen men känner inte för att ta någon värktablett "det som inte dödar det härdar" är det inte så man brukar säga?
Besöksräknaren och gästboken strular på min hemsida



Övrigt

Innan jag gick på jullov bestämde jag mig för att jag skulle skriva en tredje sexnovell men har inte lyckats få idéer till någon ännu.  Jag skriver sexnoveller främst för att många noveller som finns har sådan jävligt dålig grammatik och meningsuppbyggnad. Mina sexnoveller är kanske inte så mycket för den som vill ha något att fappa till men en fröjd för ögat som heter duga. Fast kanske inte de novellerna som jag försöker skriva eller som jag diktar upp i hjärnan som är så motbjudande att inte ens någon på flashback skulle kunna tända på dem, och inte jag heller. Men det är inte tanken heller.
image3

Synd att jag inte har körkort
och att jag är allergisk mot människor som inte kan rensa kattlådan själva
de borde inte få ha djur..

dessutom är jag kattallergiker själv
Det är jullov, nästan 2000 personer online på sidan.
Nästan 2000 personer som segar ner sidan.
Nästan 2000 personer som har laddat upp över
3000 bilder, i och för sig vägrar jag kolla igenom ca 550 av dem eftersom jag hatar den kategorin med bilder.
Över 1000 av bilderna ligger i samma kategori. Resten är utspritt. Problemet är, visst jag kan börja kolla igenom efter bilderna. MEN eftersom sidan är så överbelastad får man kolla bilderna 5-6 ggr innan de skickas iväg som godkända. Och det bara per sida med 100 bilder. Altenativet är att minska bildantalet per sida med säg 50 men det har jag provat och det går inte det heller. 10 bilder går men vem vill sitta med tio bilder i taget när bilderna ska godkännas nu, nu, NU!

Dessutom verkar jag vara ganska ensam som bildgodkännare just nu. Visst det måste vara någon mer som har hand om det annars hade det vart över 10000 bilder nu sen sist jag var inne.
Vad jag absolut hatar med det här är sidans korkade bildregler. Som hänvisas till lunarstorms och playaheads bildregler. Som i sin tur säger att man inte får ladda upp bilder som inte föreställer annat än sig själv. Att bilden ska vara tydlig och inte redigerad på något konstig sätt (utgår jag ifrån, jag är aldrig inne på någon av de sidorna). Men våra bildregler är helt tvärt om. Av de som laddas upp är 90% från google, som uppladdarna inte har fotograferat själva och i de flesta fall inte har tillstånd att använda. 10% av dessa 90% procent föreställer Tokio Hotel, 5% är på andra kändisar (även räknat med sådana som jag inte känner till). 25% är bilder som proffsfotografer har fotograferat, bilder som jag kan peka ut som stulna och utan tillstånd för användning i sömnen eller som aspackad. Övriga är det alltid någon som känner igen från någon kompis bilddagbok eller liknande.

Bara en ytterst liten del av de här 3000 bilderna är skapade eller fotograferade av de som laddar upp dem. Ändå kommer mer än hälften av bilderna att godkännas. Bara på grund av sidans bildregler. Egentligen är det bara porrbilder och bilder som ligger i fel kategori som ska bort. Men då skulle man ju få dåligt samvete om man följde de reglerna. Det gör jag dock för det mesta. Men inte alltid. Det är skönt att sitta och blippa med bilder. Det är skönt att vara behövd ibland. Dock inte lika skönt att bli utskälld på grund av det.

Egentligen är det mot svensk lag att göra så.. Att tillåta fildelning som det väl egentligen borde räknas som. (Kan passa på att poängtera om "fel" personer läser detta att jag visst tycker om det arbetet jag gör på sidan. Men jag tycker om att gnälla över det). Det är mot svensk lag att medvetet godkänna stulet material på sin sida. Server eller vad sjutton det heter. Det är lite dubbelmoral, som kan tolkas lite kul.. För i medlemsreglerna står det att man inte får ladda upp bilder från google, altavista och liknande och att de måste ha skriftligt tillstånd att använda bilderna. Men på samma gång så ska, som sagt, alla bilder som läggs in godkännas. Vad sänder det för signaler egentligen?

Vart är föräldrarna? Har jag frågat mig själv länge och jag har väl mer eller mindre kommit fram till att det inte finns några föräldrar att tala om längre. Dagens ungar är för dominanta och dagens föräldrar verkar inte kunna styra över ungarna. Jag har hört/läst om skräckföräldrar som nästan uppmanar deras små kräk till ungar att det är okej att stjäla. Alltså, läs igen: "Det är OKEJ att STJÄLA". "Det är okej att stjäla, det är okej att stjäla, det är okej att stjäla". Det låter ju helt befängt tycker jag. Men ja, så är det.

(Vet föräldrarna ens om vad deras barn gör på Internet?)
Jag har börjat undra om min valross... Förlåt, hund.. Om han har börjat förlora hörseln. Eller så har han kommit fram till att det är lättare att ignorera tillsägelser än att lyda dem. Man säger "sitt"... Inget händer... "sitt" igen, och inget händer. Man försöker få honom att sätta sig ner på annat sätt... Och inget händer. Istället står han och kollar på en med oförstående blick. Men när man sitter och tittar på tv i vardagsrummet och hör en duns ifrån köket, inte hög men tillräckligt för att örat ska uppfatta det, så är det han som är framme. Då när man säger åt honom ett halvt rum bort så hoppar han ner från diskbänken. Det är nästan som om hörseln laggar. Ibland hör han och ibland inte. Funderar på hur man ska kunna testa hans hörsel på utan att mista livet (eftersom han har rage).


Rage syndrome på hundar är typ som ADHD. Fast det liknas mer vid epelepsi. Världens snällaste hund kan gå från just världens snällaste till världens mest agressiva hund. Det läskiga är att det bara tar några sekunder. Och några sekunder för det att försvinna. Så klick världens snällaste hund, klick världens agressivaste hund, klick världens snällaste. Agressionen är borta på max 10 sek. Men den tiden kan ju kännas som mycket längre när man har en rasande hund på 25-30kg som har borrat in sina tänder i din arm, ben... Eller hals.. Det där sista har han dock aldrig kommit åt, som tur är.. Man måste ju försvara sig, så ben och armar och allt vad det tillhör har fått sina bett då och då.

Vad är det för jävla pitbull jag har kan man ju fråga sig. Men det är inte någon pitbull alls och inte någon annan liknande hundras heller. Snarare en "Lady" från "Lady och Luffsen", ni vet långa öron, mycket päls, stora bedjande ögon. Dumma media som påstår att alla pitbulls är mördarmaskiner. Men nog om dem.. Man lär sig leva med en rage hund. Vissa hundar har värre rage än vad min har, tur det. För vem vill leva med en hund som är ännu mer oberäknerlig? Min hund fyller 10 år om några veckor. I 10 år har jag haft detta lilla odjur. Fast från början hade han nog inte utvecklat rage.. Det började bli problem frammåt 1-1.5års ålder har jag för mig.

Det har nog aldrig riktigt vart tal om avlivning av honom.. Han är ju som sagt väldigt snäll och faktiskt barnvänlig större delen av tiden. Däremot har det nog mer vart tal om att omplacera honom vid flertalet tillfällen. Men efter kastreringen av honom blev han mycket lugnare. Till i sommras då han gick emot en av grannens elstängsel och fick en elchock. Tyvärr inte till det bättre...

Det tredje problemet med honom förutom hörseln och rage'n. Är maten. Skulle han vart mänsklig skulle jag hobbydiagnostiserat honom som någon med Prader Willis syndrome. Han är nämligen besatt av mat. Och verkar vara omättlig. Han är världsbäst på att gnälla och gör det tills han inte är nöjd. Så mycket gnäll har det blivit genom årenslopp. Han äter allt, verkligen allt. Hundmat, underkläder, ruttna sockerbetor, djurlik, bajs, citrusfrukter osv.

Detta är som sagt en hund, 100% rasren och avlad ur uppenbart dåliga linjer. Jag har läst om rasen (förstås) men om denna ras och dess användningsområde samt avelsinriktning som har vart sen rasen kom till USA. Och jag är inte alls förvånad över att han har blivit som han är. De har avlat lite som med Catahoula Leopard Dog. Säkert gör dem likdant med andra working raser. Hundarna tränas och föds upp för att vara skarpa och ta död på bytet om det inte är dödat av skottet. Det bör även nämas att det är en fågelhundsras. Och inte en stövare, terrier eller liknande.

Ibland undrar jag inte om det allra bästa för honom vore att avliva honom. Då skulle han ju inte behöva gå runt och vara orolig hela tiden för att han inte ska få någon mat, eller vad han nu oroar sig över. Dessutom skulle det ju bli lugnt här i huset. Emellertid skulle den andra hunden inte klara av att bli ensamhund. Hon behöver minst en annan hund för att inte bli olycklig.... Så jag vet inte
När man fotograferar mycket så blir det mycket bilder i datorn. När man fotograferat mycket blir man ofta trött på allt vad bilder heter efter ett litet tag. När man väl tröttnat kommer man sig inte för att sortera bilderna. Förrän när man har riktigt tråkigt eller tycker att datorn börjar gå riktigt långsamt.

I det läget är jag i nu. Men jag har rensat väldigt många bilder redan. 4GB tog jag bort för inte så långe sen. Och i mitt (Hunter) kameraminne mått mätt så är det inte så jävla mkt. Det är ungefär 275 bilder per 1GB. Och egentligen kanske det inte är så väldans mycket mer bilder än så som ska sorteras.. Sammanlagt är det 7,41GB i min Canon mapp som ska kollas igenom - favoriter ska tas fram och flyttas, halvfina bilder ska in i stockbilds mappen och sen läggas ut på deviantart. Resten slängs.

Det gäller bara att få tummen ur. Dock är det över 2000 bilder så det är ju inte jätte lockande om man säger så. Sen, senare ska de bästa av de första bästa väljas ut till min fotohemsida. Som ingen besöker eftersom jag inte har länkat sidan med någon annan sida... Err.. Mkt upprepningar nu.. Men ja.. Det är belagt med ett stort ORKA tecken hela grejen.

Tillägg:

Det värsta med det här är att jag har så sjukt många bilder som jag älskar men jag vet också att jag inte kan behålla dem alla. Har till exempel hundratals bilder på soluppgången. De är för det mesta bra, ibland till och med äckligt bra. Men man kan ju inte spara på allt!
Om allting klaffar, och då menar jag verkligen allting. Så kommer jag vara med hamster senast på söndag. Men då menar jag verkligen allting.

Transportören åkte till Stockholm idag, ska till sollentuna. Åker hem på lördag den 5:e. Lämnade efter sitt mobilnummer. Hon åkte dit för att ställa ut marsvin i sin fack bur.. Vilket jag misstänker är en duvresebur, så som de flesta andra marsvinsutställare har.. Stålbur med fyra/åtta eller åtta/sexton(?) fack i varje låda. Sådana fack klarar hamstrar lätt att sig ut ur. Så vi får hoppas att hon menar någon annan form av tansportbur.

Säljaren kan bara leverera på lördag i sthlm/sollentuna. Betala ska jag tydligen göra redan idag. Det är läskigt på fler än sättet att det kanske inte kommer klaffa. Utan också för att jag aldrig har betalat på det sättet förut.

Den sista svåra grejen med det här. Är att morsan inte är underrättad ännu. Hon säger typ nej till fler djur. Men ja.. Jag är ju myndig + 1 så det funkar typ ändå. Får prata med henne i morgon.

Men om allting klaffar.. Så kommer jag förmodligen att ha antingen en svart hamsterhane eller en dove hamsterhona. (Dove är stålgrå med röda/mörkröda ögon).

Såååå läskigt!
Man sitter och surfar i godanro, skriver en blogg och så rättar man till sig en aning på stolen som man suttit alldeles för länge på. Ploff säger det. Och något varmt klibbigt strömmar ut ur underlivet. Mens. Men tack så jävla mycket. Ner för trappan in i bortersta rummet snattar ett par tanttrosor - som är det enda rätta när man har mens. Och så in på toa, som förövrigt inte fungerar eftersom det är hål i röret så att bara vätska ska få strömma ut ur toaletten. Mensblod går väl under den kategorin men olyckligtvis är det inte sådant som rinner utan bara klibbar fast på utsidan av kroppen..

Tamponger och bindor är satans avkomma. Iofs gillar jag satan.. Men det hör inte till saken. Båda är miljöförstörare! Jag har inte kommit mig för att införskaffa en menskopp ännu men ska nog göra det så snart jag får tummen ur (ur vad då?!). Men ärligt, på tampong förpackningarna står det till och med att tampongerna kan slängas i toaletten. Om man har ett eget avlopp kanske det går an men inte om man har kommunalt avlopp, herregud nej! Och ändå verkar det som om många inte vet det. Tamponger sväller ju upp som säkert är bekant redan.. Sväller säkert upp mer när man slänger dem i toaletten. Stoppar upp rör och skit, kanske inte hos dig men kanske hos grannen?

Bindor och underlivssvamp går nog hand i hand. Hur smidigt kan det vara att stänga in musen i en binda egentligen? Måste finnas enklare sätt att kväva musen på. Dessutom blir det ju så enormt mycket sopor av det hela. Går det att återanvända mer än som bränsle? I have no idea. Men jag vet att menskoppar är mycket mer behändiga. Liksom man behöver bara tömma den typ var 12 timma. Man kan göra allt vad man annars gör; rida, bada, cykla, klättra i berg, stå på händer osv. Utan att behöva tänka på det. Fan vad smidigt det verkar. Och menskoppen håller ju i flera år, bara till att skölja av den, koka den för att decinficera koppen. Hur ekonomiskt är inte det på en skala?
Nu har jag enormt tråkigt och känner för att bjuda på mer än vad andra vill veta (oftast). Listor är roliga att göra.. Och man vet att ingen förmodligen kommer att läsa mer än bara några få punkter på listan. Kanske fler punkter med tanke på de ensamma bakfulla pissrunkare som sitter där vid sina datorer en dag som denna...

x = hel/har
/ = halv/har nästan/gränsfall

(x) Blivit pullad/pullat någon - Säg någon som inte är oskuld och som inte har blivit det
(x) Haft oralsex - Typ samma sak där
(x) Haft 69an - Man måste ju prova
(x) Haft sex - Well... dah
() Haft analsex
(/) Haft trekant - Som i att hångla med en och bli penetrerad av en annan..
( ) Haft gruppsex
( ) Haft oralsex med någon av samma kön
( ) Haft 69an med samma kön
(/) Filmat när du haft sex - Det är väl kanske att överdriva men ja..
( ) Filmat någon annan som haft sex
( ) Lagt upp en film på internet när du haft sex
( ) Lagt upp en film på internet när någon annan haft sex
(x) Använt dildo på dig själv - Men det är väl klart, allas våran Nasse (han heter så, dildon)
( ) Använt dildo på någon annan
(x) Tittat på porr själv - Nattnöjen <3
( ) Tittat på porr med någon annan
( ) Njutit av att titta på porr
(x) Haft oskyddat sex - Jao... Mer eller mindre smidigt
(x) Haft skyddat sex - Yes men "skadan" är väl redan skedd?
( ) Haft sex med någon yngre
(x) Haft sex med någon äldre - Den yngsta har vart 4år äldre och den äldsta omkring 9år äldre.. Men orka..
(x) Haft sex utan känslor - Mer eller mindre tyvärr
( ) Haft sex med känslor
(x) Smakat på sperma - Samt känt doften av sperma överallt bla. inne på IKEA
(x) Svalt sperma - Det görs automatiskt, så vidrigt ...
(x) Blivit runkad/runkat någon - Det är rysligt kul!
( ) Sprutat/blivit sprutad i håret
(/) Sprutat/blivit sprutad i ansiktet - Ja träffsäkerheten var inte på topp, det mesta kom på killen själv...
(/) Sprutat/blivit sprutad på brösten - I samma veva
( ) Sprutat/blivit sprutad på rumpan
(x) Sprutat/blivit sprutad inne i - Förmodligen under ett fylleknull
( ) Fått sperma i ögat
( ) Kan ta ner i halsen när du suger
( ) Gillar analsex
(x) Gillar att ge oralsex - Kan vara kul så länge killen inte bankar ner huvudet på en ...
(/) Gillar att få oralsex - Har typ inte stött på någon som har vart bra på det, tror jag... err..
( ) Gillar att bli sprutad/spruta i ansiktet
( ) Haft sex samtidigt som du tittat på porr
( ) Gillar smärta under sex
(/) Gillar att vara undergiven - typ jag vet inte, jag är det by nature
( ) Gillar att vara dominant
( ) Gillar rollspel
(x) Har fantiserat om någon annan under sex - vem har inte gjort det?
(/) Haft sex med fler än 5 - Inte fler än, "bara" 5.
( ) Haft sex med fler än 10
( ) Haft sex med fler än 15
( ) Haft sex med fler än 20
( ) Gillar att bita/bli biten
(x) Haft sex i föräldrars säng - Första sexet till och med... Morsan vet dessutom om det..
( ) Haft sex i skolan
(x) Haft sex onykter - Ja på gott och ont
(x) Haft sex nykter - Ja på gott och ont
( ) Fått orgasm under sex
( ) Använt piska eller andra diverse redskap i samband med sex
( ) Tycker att kondom gör det mindre skönt
(x) Haft sex med kläderna på - Utomhus fyllesex ftw!
(x) Haft sex med bara strumporna på - ...
(x) Haft sex med någon du inte vet vad hon/han heter - Fyllesex... Fick veta det senare dock... Fast inte av personerna själva..
( ) Haft sex med någon du inte vet ser ut
( ) Haft sex på festival
(x) Njuter av att smekt på dina bröst - Konstigt formulerad fråga men.. Typ ja.. Men inte överdrivet...
(x) Gillar bakifrån/doggystyle - Bara man inte har en stenmur att ta emot sig på..
( ) Gillar att rida/bli riden
(x) Gillar missionären - Hur kan man inte gilla den?
( ) Haft sex innan du var 13
( ) Haft sex med någon under 13
(x) Haft sex med någon över 25 - Typ alla
(/) Gillar att spruta/bli sprutad i munnen - Hellre det än någonannanstans
(/) Suger/slickar alltid tills killen/tjejen kommer - Inte alltid.. Det är jobbigt mot slutet.. Speciellt om killen äcklar en..
(x) Gillar att svälja - För som sagt orka kladd någon annanstans
(x) Kvälkt under oralsex - Hur kan man inte göra det?
( ) Gillar att trycka/få huvudet nertryckt under oralsex
( ) Gett oralsex under vatten
( ) Fått oralsex under vatten
( ) Stönar högt under sex
( ) Gillar att sexpartnern stönar högt
( ) Svalt sperma som inte hamnat i munnen direkt vid utlösning
(/) Anser dig själv vara duktig på att ge oralsex - Har aldrig fått det bekräftat dock
(/) Gillar att ge oralsex länge - Det beror väl på vad som räknas med länge
( ) Ogillar att ge oralsex i över 10 minuter
(x) Föredrar att det sprutas i munnen vid oralsex - Samma som innan
(/) Föredrar pullande framför slickande - Tveksamt. Beror på killen
(/) Föredrar sugande framför runkande - Samma sak där
( ) Anser att sex ska vara hårt
( ) Tröttnar utan variation
(?) Gillar att testa nytt/experimentera - Jag anser mig själv vara så gott som oskuld..
(?) Gillar snuskprat - Aldrig stött på någon som håller på så...
( ) Blir kåt av att svara på dessa frågor
( ) Gillar att rivas/bli riven under sex
( ) Gillar ta/få stryptag under sex
(x) Haft sex med någon som varit längre än dig - Kortare hade väl varit mer anmärkningsvärt
(?) Haft sex med någon som varit kortare än dig - Jag vet inte, fyllesex kanske?
(x) Haft sex med någon som varit bra i sängen - ... Vet inte... Err hur låter det.. Men man har ju inte så mycket att jämföra med på vissa..
(x) Haft sex med någon som varit dålig i sängen - Samma som ovan
(x) Haft sex i under 5 minuter - Fyllesex ftw!
( ) Haft sex i längre än 1 timme
( ) Haft sex i längre än 2 timmar
( ) Gjort något sexuellt mot någon annan när den personen sover
( ) Fått något sexuellt utfört på dig när du sovit
( ) Haft sex på bio
( ) Haft oralsex på bio
( ) haft oralsex på buss
( ) Tittat på när någon annan haft sex
( ) Tittat på när någon annan haft sex utan att de vetat om det
( ) Tittat på när någon annan haft sex utan att de vetat om det och gillat det
(x) Blivit sedd när du haft sex - Fyllesex ftw!
(x) Blivit sedd när du haft sex och vetat om det - Fyllesex ftw, fast då tänker man ju inte så mkt på det
( ) Blivit sedd när du haft sex, vetat om det och tänt på det
( ) Haft sex med någon enbart för att hämnas och/eller göra en annan person svartsjuk/avundsjuk
(x) Haft sex och ångrat det - Fyllesex ftw! Men även vid andra tillfällen...
(/) Haft oralsex, men inte mer, med någon - Nästan.. Fast det var på något annat ställe..
( ) Har en kk
( ) Har en pojkvän/flickvän
(x) Haft sex med en person med "för litet" könsorgan - Utanför juck har väl alla vart med om Killen: "Är den inne nu?"
(x) Haft sex med en person med "för stort" könsorgan - Fast bara en kort stund..
(x) Fejkat en orgasm - Ja men typ..
(/) Fejkat en orgasm flera gånger med samma - Ja men typ..
( ) Tycker att du är duktig på att ha sex
( ) Stönar själv när du utför något sexuellt på en annan, utan att själv få sexuell stimulans samtidigt ´.
(x) Har svarat ärligt och seriöst på alla frågor, inklusive den här. - Ja, förmodligen
ALLA mina kontakter som laddat upp sina nyårsbilder på bilddagboken har fått till bättre bilder än vad jag har fått. Och ändå har jag bättre kameror än några av dem. Alltså system vs -kamerasomintebordefåkallaskamerapågrundavdendåligakvalitéen- och visst det är inte kameran som gör bilden utan fotografen men ändå. Jag vill inte unna dem den lyckan som i att ha fotograferat så pass bra bilder. Mitt ego klarar inte det typ, allt jag gör ska bli så perfekt som möjligt - tycker jag!
Ett av mina huvudintressen är att fotografera. Och till det har jag min älskade Hunter (som är en Canon EOS 400D) och Razorblade (som är en Konica Minolta Z6 med långzoom). Hur som helst så har jag kvar Hunter's orginalobjektiv, alltså det som han är född med.. Err, det som följer med när man köper kameran (18-55). Och ett sådant objektiv är inte så jätte användbart, typ.

Igår när jag och Hunter var ute och fotograferade i lervällingen så kom jag fram till att landskapsfotograferingar är det jag håller på med mest. Även om jag inte vill erkänna det riktigt för mig själv. Så då kanske man skulle ha ett sådant objektiv, typ ett teleobjektiv. Ännu mera uppenbart blev det när jag försökte fotografera nyårsraketerna. Det hela resulterade i något ljussken som for omkring över hela bilden. Skumt.

Så nu när jag vaknade efter en oansenligt kort natt så gick jag in på de olika webbshoparna som säljer kamera tillbehör. Och vad finner jag? Jo, en hel djungel full av olika objektiv. Även om jag kollar de objektiven till Canon samt sigma för canon så är det en jungel av oförstårbarhet. För hur ska man som ovanligt korkad förstå vad något som Canon EF 100/2,0 USM, Canon EF 135/2,8 Soft Fokus, Canon EF 85/1,8 USM, Sigma 135-400/4,5-5,6 DG APO till Canon AF, Sigma EX 50-150/2,8 HSM DC för Canon AF och Sigma 55-200/4-5,6 DC till Canon - betyder?
Nån som kan coacha med idéer till vad man ska införskaffa för objektiv?

image1
En av mina mest lyckade fyverkeribilder detta året. Jätte lyckat verkligen. Jag behöver skjutglada grannar som är hemma på nyår. Mina närmaste grannar är nog skjutglada alltid men de var inte hemma alls igår.

image2
Lervällingen ute på landet.. Dock kanske inte så mycket lervälling fastnade just på denna bilden. Men ni skulle sett de 5cm tjocka lagret lera på mina skor. Tungt var vad det var. Och så skulle jag dansa balett över åkrarna för att inte trampa ner grödor som redan växer (sockerbetor).
Jag är ju som bekant rätt ny i bloggvärlden, den mer seriösa, hum hum.. Bortse från att jag spammbloggar just nu...

Hur som haver så söker jag runt i godanro på bloggportalen.se. Söker på "bajsporr" (mest bara för att ha något kul att söka på.) Sen som en hyllning till de som använt bloggportalens sökmotor för att vilja få fram sexnoveller, sex, sexbloggar, swingers och så vidare. Hur som helst får jag då upp fyra bloggar.

Den första jag läser handlar om ett webbläsarspel som jag själv spelar, Popomundo - i bloggen kallat efter deras tillfälliga namn Poplove eller som det lätt associerades till "pooplove".

Andra kommer jag till ett forum, som är skrämmande likt UM (förmodligen samma personer som driver den sidan som um). Hur som helst bloggförfattaren eller vad det är har ett bloggnamn som är skrämmande likt en som jag har festat med samt letat fram på helgon... Dessutom har personerna samma ålder och samma förnamn. Så min fråga är nu om det är samma person som jag tror att det är. (Dock heter han inte det användarnamnet på helgon).. Tja det är nog inte riktigt läge att maila och fråga "Är du du?"
Plus

Det sköts fyverkerier (och jag insåg att det faktiskt bor folk här - jag är inte ensam!)
Det fanns något med åtminstonde lite alkohol i att dricka (även om det bara var 4.5%)
Bilderna jag fotograferade hade kunnat bli värre
Jag behövde inte dricka äckligt surt vin utan det fanns cider for me!
Kom på namnet "mentaldisease" och skapade bloggen!
Filmen som morsan och hennes pv såg på tv blev bara svart (var de fulla på tv4 -ellervilkenkanaldetnuvar-?)

Minus

Det var svinkallt och blåsigt och jag hade ouppsatthår som flögomkring
Mina händer förfrös när jag försökte (ganska förjäves) att fotografera raketer
Det var molnigt och regnade smått då och då
Morsans pv har sin morsa här i år igen (ser ingen anledning till att ta hit henne faktiskt)
Någon hade snott min cider - det enda jag egentligen dricker (hur snällt är det på en skala?!)
Jag har varken stativ eller teleobjektiv vilket nog är förutsättningar för att få bra "på håll" fyverkeribilder
Datornsmus har dött så jag sitter med ritbordet istället, det är jobbigt i längden.
Ännu en gång blir nyårsskiten misslyckad
Det var ytterst länge sedan som jag hade hamstrar. Men nu verkar jag kanske komma att bli med hamster igen. Det är en medlem / uppfödare på hamster.ifokus.se som ska avveckla och behöver nya hem till sina hamstrar fort. Jag är en sådan som mer än gärna tar hand om omplaceringsdjur. Och det är också enda sättet för mig att vilja få tag i djur... Eller alltså.. Jag vill inte köpa djur i djuraffären. Det är det enda absoluta "NEJ JAG VILL INTE" som jag har vad gäller husdjur. Hundar skulle jag aldrig heller köpa i djuraffär, ens om det hade vart tillåtet i Sverige. Skk registrerad uppfödare gäller för dem. Katter har jag redan tagit hand om hemlösa små stackare (en). Men ska man inte ha en utställningskatt eller någon speciell egenskap hos den så kan man ju likagärna ta hand om en hemlös katt istället för en raskatt för 6000kr. Kanske är lite dubbelmoral nu när jag tänker på det, jag och blandrasdiskussioner på djur kan bli ganska o-kuliga...

Om hamstergrejen blir av så lär jag vara med hamster inom två veckor. Får hålla bloggen uppdaterad om den saken.
Fast nu är det inte mycket till stad att prata om utan landsbygden. Mer landsbygd än vad ni någonsin kan föreställa er förmodligen. Visst det finns inte kor här, i alla fall inte på vintern (våren och hösten) och inte jätte nära huset. Det finns hästar, men det gör det ju på fler platser med. Någon grisbonde(?) finns i min BY. Ja en by var det ja. Men jag vet inte om man ens får kalla det för en by. På min väg finns det sex stycken hus. Fyra av dem är bebodda året runt, TROR jag. I ett hus bor "bonden Samuelsson" - dvs någon hörde fel när han sa sitt namn och fick det till "bonden" err.. I ett annat hus bor en gammal tant som man aldrig ser, man ser bara hemtjänsten åka dit (att gamlingarna inte flyttar in mer centralt?!). Och så är det våra grannar som är ganska nyinflyttade, med hästar, barn och hela baletten. Och sen är det vi, vårat hus. Dessutom är det två sommarhus, det ena bebos av en familj från typ norrköping som är överdrivet stroppiga. De andra vet jag inte vart de kommer ifrån men de har en övergödd katt i alla fall. Det finns två hus på en avigväg också, sommarhus. Det ena står tomt jämt, även sommartid för att ägaren till huset är en surkärring från Stockholm som inte har bättre saker för sig än att tjaffsa med åretrunt boende. Det andra huset bebos av ett danskt par...

Det är den delen av min by som jag känner till. Men det finns också en kyrka, vitkalkad, gotisk stil med dubblakyrktorn (nedanför kyrkan betar korna). Det finns ett eller två hus nedanför kyrkan, jag är inte säker, det ena huset kan vara en lada också.. Sen är det typ 3-4 hus i rad om sidan av kyrkan. Och kanske 2-3 hus mittemot dem. Och grisbonden.. Sen är det max 2 gårdar till. En som odlar svamp och en som inte är synlig, det enda man märker av den är som nu på nyårsafton när de smäller raketer och har sig.

Men vad ignorant jag är, jag har ju glömt två gårdar som ligger mitt framför nyllet. En gård som verkar vara ytterst öde typ jämt. Där bor min ena katt förmodligen eftersom hon nästan aldrig är hemma. Den andra gården är obeskrivbar. Karln i huset samlar på halmbalar och har tusentals av dem samt en massa maskiner och en ödegård. Hans sambo har hästar och tävlar dressyr med dem eller liknande.

Varför jag skriver det här har jag ingen aning om. Förmodligen är jag bara oerhört trött och gnäller tyst om de fyverkeribilder som jag inte fick till pga av att varenda jävla kotte bor långt borta eller är inte där de ska vara.
Ny blogg indeed.. Det är inte första gången jag bloggar men nu första gången jag tänker göra det mer på allvar. Och på ett och samma ställe. Först av allt kan jag börja nämna att jag kan skriva något, ångra delar av textens innehåll - jättemycket, men utan att ta bort det. Och sen några månader senare inte alls komma ihåg att jag har skrivit det hela. Skulle någon bli grinig över innehållet i bloggen så ... Håll det för er själva? Eller nä jag vet inte, jag bryr mig kanske inte så mycket.

Jag är själv ganska grinig, rabiat, elak osv. Kan rabbla upp mängder av saker som jag är och inte planerar att ändra på. Inte ännu i alla fall. Det är nog mer mitt internet-jag som är så rebellisk, mitt verkliga jag är mer tystlåtet, blygt och hemlighetsfullt. På ytan i alla fall, de som känner mig vet hur jag kan bli. På gott och ont. Kom på nu att jag är en fruktansvärd smily missbrukare. Men att jag ska försöka hålla sådant borta så långt som möjligt från bloggen. Vilket kommer bli svårt, men det får gå ändå.


Hur kom jag på namnet på bloggen?
Alltså.. I flera dagar kanske veckor har jag funderat på att börja blogga mer på allvar. Har även funderat på texter och ämnen som jag ska skriva om (sådant som dock skulle uppröra folk för mkt antar jag). Men har inte orkat skapa en blogg, en till blogg kanske ska nämnas. Namnet var en annan sak att hänga upp sig på. Jag ville inte ha ett bloggnamn som bar mitt vanliga internetnamn eller mitt hemsidenamn (för det finns redan). Jag ville inte heller ha något vanligt tråkigt namn utan skulle satsa mer på ett vardagsföremål eller liknande, typ kastrull, strumpbyxor, bh-band and such stuff. Det är vad folk minns mest av ett besök eller företag. Något som heter något galet, så som min hemsida som har fått namnet "Ogiltig"... Ett tag var jag inne på att bloggen skulle få heta Uppror. Men ja, när jag väl skulle registrera bloggen kom det här namnet upp i mitt huvud. Mentaldisease! Det är säkert vad folk skulle tycka om mig om de läste de texter som jag "skrivit ihop" i huvudet.

Jag tror jag skiter ganska bra i om någon kommer läsa denna blogg. Visst det skulle vara kul om man fick någon läsare men ... Palla. Jag skriver av mig det jag tänker på, mina (natt)drömmar, gnällerier osv.