Way back, college boy asked to a high school dance.
Couldn't wait, but my date was in my friend's pants.
Didn't know what to do, MC feelin' blue,
'Til my best friend said that the red would get me through.
Went to the jewel with my crew, adults-only box,
In a second-hand suit, bow tie, I'm a fox.
In a car on the street. In my mouth, Swisher Sweet.
Down that shit at my crib in a one gulp feat.
Room starts to turn like cheese...
My tummy starts to churn like grease...
On my knees like a rug burn beast...
Like an intern tease with a yeast (infection)
All the while on the tile, feel like I got the flu.
Think I'm gonna throw, I think this night is through.
Ding-dong, date's arrived and her dress is ripped.
She don't know I'm on a Robotussin trip.
In the back two girls going stag, fat asses.
I demand from the date her sunglasses.
do a drop roll out the car like Axel.
I need an angel, I need some fuckin' Advil.
I got a buzz bigger than a behive...
Cough up my cookies let loose what's on the inside.

Chorus:
The Tussin, The Tussin
Put it down like it was nothing.
Robocop couldn't stop me puking and flushin'.
No balls to be bustin', no fightin', no cussin',
Just love for a drug called Robotussin.

Way back college boy, live on eleventh floor.
Head out my window, wonder what I'm living for.
Knock on my door. What's in store? It's my buddy, Bux
With the rabbit ear pockets, saying he is out of luck.
Need a forty for party thrown by Laura Kang, at Rubin.
All he's got is snot, and a box-full of Ludens.
Tell'm 'bout the Tussin, we're hayden ho hustlin'
Interupting discussions about reagonomic reprocussions.
Fuck'm, we're fuckin' chug-a-luggin'.
Soon my stomach, I'm huggin'. I'm trippin' or something.
My coat I button, keep it down like a dungeon.
You could call me the cough medicine curmudgeon.
Frankly, the feeling's fuckin' fantastic.
I'm tripping like Jesus in the desert when he fasted,
Like it's the night before we all get drafted,
Like we're rowing through some rapids with Kevin Bacon, white water rafting.
Like you're at Epcot Center on acid? Exactly.


Jag har haft en annan låt på hjärnan i flera veckor nu. Den är ... Underbar den också. Jag har högst udda låtar som jag lyssnar ganska frekvänt på...





This cocaine will bring you to a huge immense
Serious climax
We are public enemy number one
This is fucking paradise

Cocaine (x9)

Cocaine, Speed, Mushrooms, Mescaline, MDMA.. and all that shit, illegal.

Cocaine for the dutch society,
Cocaine - Your biggest friend

Cocaine
Coke

We scar your motherfucking face, motherfuckers

Cocaine (x2)

The government has become a production center
for the country's biggest illegal export with cocaine
We have a lot in common with the South American drugs cartel
of Tony 'motherfucking' Montana

We scar your motherfucking face, motherfuckers

Fuck you
Fuck all you fucking bitches
Your fucking money
Your fucking cars
Your fucking house
Your fucking god
I'm gonna kill you by my fucking hands
You fucking motherfucker
Jag och mam diskuterade sporten Curling idag. Det är typ en sådan där fejksport på något sätt.
Jag - "Curling är som en blandning av... Dart, Bowling och *****, på is" (någon till som jag glömt bort nu)
Mam - "och ishockey"
Jag - "Fast de åker ju inte skridskor?"
Mam - "Det är en sån där sport som liknar alla andra sporter"
Jag - "Inte ridning..."
Mam - "Och inte rally"
*Är att göra om min ena hemsida från... Ja typ grunden. Har redan börjat men finner ingen inspiration att göra det egentligen. Det är mer så att det verkligen skulle behövas eftersom att flera av de detaljer som finns på sidan just nu inte längre stämmer överens med hur verkligheten ser ut idag.

*Är förmodligen att göra om mina andra hemsidor med. Typ uppdatera den ena och göra om/göra nytt på den andra typ ändra layout i alla fall...

*Måla klar min tavla:
tavla
som btw inte ser ut riktigt så där längre, men den måste iaf bli mer arbetad på..

*Och måla två nya tavlor till min serie tavlor och måla klar de jag redan börjat med...
Jag har hittat en ny form som jag monotoniskt spammar fram med första bästa penna eller andra föremål som ger samma eller liknande effekt som en. Det är inte riktigt lika illa ännu som det har varit förut. Jag tror att jag har rätt lätt för att drabbas av tvångstankar och tvångsbeteenden överlag. Däremot kan jag vänja mig av med dessa, det är inte jättelänt men då och då kommer jag ur mina tvångsbeteende perioder och glömmer av det jag gjorde då och när det var som värst inte gick att sluta med hur mycket jag än kanske hade haft lust med det. Tur att det finns en slags på och av knapp i de lägena tyvker jag.

Jag har kommit fram till idag att jag tycker att det är lite sorgligt att ögonblick kommer och går utan att man kan återvända till dem igen, senare. Jag kommer ihåg många sådana ögonblick. Ögonblick som är och var helt obetydliga men som ändå är bortblåsta för alltid. Jag kommer ihåg diskussioner som ägde rum för flera år sedan, just för att de tillhör ett av alla dessa ögonblick som saknas och som aldrig kan upplevas mer igen. Det mesta av det bygger kanske på att jag alltid av någon anledning kommer på vad som borde ha sagts några timmar efteråt. Sånt suger.

Den senaste veckan har jag ifrågasatt mig själv väldigt mycket. Det har mest varit negativt. Jag har insett en massa saker som jag har försökt förtränga genom årens lopp och jag kommer förmodligen att fortsätta att förtränga dessa även efter att jag nu kommit "på dem". Jag gillar inte den mest framträdande sidan av mig själv i det sammanhanget. Jag straffar mig själv själlsligt och mentalt, för något som jag inte kan rå för, egentligen. Det är bara den mentala biten som vill straffas.

De flesta hade nog inte klarat av många sekunder i min hjärna när de där tankarna sätter igång. Det är typ som en vattenresorvar öppnas på vid gavel och vattnet slash tankarna forsar ut och fram, redo att svälja, dräpa, skölja bort eller in i allt i sin väg. Frågar någon brukar jag svara det motsatta att det inte är någon tankeverksamjhet alls däruppe. Det är för mycket olika samtidigt för att ge en rimlig bild av vad som försegår där uppe bland de små grå. Dessutom är det rätt mycket off topic. Typ riktigt underliga associationer som ingen annan skulle få...

Är trött men vill inte sova, vill vända på dygnet, det är mycket trevligare när det är felvänt. Finns inget kul att göra heller vilket bidrar till att det känns lockande att gå och däcka. Jag är sugen på att måla men kan inte komma i ro för det förrän morsans karlslok är ute ur huset vilket förhoppningsvis kommer ske idag(?) om det är söndag idag. Fast problemet är att hans destinationsmål ligger inom det värst drabbade snöstormsområdet... Jag får helt enkelt hoppas på det bästa!
Drömde om ett race genom öknen. Den ena tävlaren hade häst som hjälpmedel och den andra försökte också göra det men hade ingen häst utan bara en vagn men rullade på rätt bra ändå. Första loppet var redan avklarat. Nu var det dags för det andra. Ryttaren red iväg men snart kom en vagn farande, verkligen farande och typ flööööög över diken och sådant. Ryttaren hade inte en chans och sen flög han av hästen som sprang iväg. Han blev helt ensam ute i ödemarken, stapplade över en jordig plätt medan hjärnspöken talade till honom och under tiden fick han massa insekter som svärmade runt huvudet. Sen kom han till en stor yta med massa snö på. Han började gå i snön men insåg snabbt att det inte skulle funka. Just som han höll på att lägga sig ner i snön kom en flygande farkost som lyfte precis vid honom som han inte hade sett. Han vinkade åt den och de såg ut att se honom men flög vidare. Han la sig ner i snön och inväntade slutet fast överlevde natten.

Den flygande farkosten kom tillbaka. Han sprang in bakom en slags vertikalklippa. Farkosten landade några meter i från och människor sprang ut klädda i skyddsdräkter. De tog massa prover på snön, bland annat lät de en kokande kromfrägad vätska sprutas på snön en bit bort och sedan blev snön magnetisk och kom till dem. Ryttaren som stod alldeles brevid den som sprutade vätskan blev imponerad och sa till den andra "Grymt", då blev de varse om att han fanns kvar. De bjöd in honom i sin farkost, som nu mer såg ut som en lastbil invändigt i alla fall. Och nu var jag själv med. De hade en stor rottweiler som skällde och vaktade hotfullt. Ryttaren gick fram för att leka hund med den, jag förmanade den att det nog inte var så bra idé. Jag stod ensam kvar vid dörren till trailern. Det var en slags korridor i avvikande vinkel därifrån man gick in. Jag såg nu en kille som började närma sig i gul tröja och vilt svarthår med världen hångrin. Jag började stänga dörrarna så fort jag kunde för jag kände igen killen. Sen skrek jag "inkräktare!" flera gånger medan han höll på att ta sig in i trailern likt en zombie.
Igår drömde jag bland annat att en kille var mobbad och mobbarna tvingade honom att ta en istapp och karva bort hår från skalpen. Det blödde förvånansvärt lite. Hela drömmen var mardrömslik, ångestladdad precis som alla drömmar är nu för tiden.

I natt drömde jag att jag levde i höga träd i en park (magnolior) och gick under namnet "soptjejen" tror jag, eftersom jag åt sopor. Sen hade jag en skabbig (bokstavligttalat) och extremt mager hund i släptåg. En polis squad med polishundar i form av huskys och collies (som jag i drömmen fnissade åt hur fel det är) försökte stoppa mig men jag gick lugnt rätt igenom hela squaden med min skabbiga lilla jycke. De lunkade efter som om de trodde att de besegrat mig. Men då tog jag min lilla skabbhund under armen och klättrade upp på en vagn med massa prylar på som skulle slängas. Rör vid en burk och försvinner från platsen. I nästa ögonblick är jag och en kompis på en flygplats i frankrike, vi har hundarna med oss fast min skabbhund har bytt skepnad och jag har nya kläder. Vi undrar vad vi ska göra härnäst eftersom ingen av oss kan franska, under tiden vi försöker komma fram till det ser jag en snubbe som har mörkblå uniform som ser förvirrad ut och en hund, jag känner igen den som en av poliserna och får än mer panik över det hela. Jag och min kompis bestämmer oss i alla fall för att vi nog skulle smälta in mer om vi tog oss till ett studentområde och agerade utbytesstudenter.
Jag hade en annordning som såg litegrann ut som en måtttstock som jag kunde flyga med. Jag lyfte från marken och flög över landskapet som i en google map satelit karta. Flög över landskapet, riktigt högt upp. Sen såg jag något som var stort nog att se och blev impad, flög närmare och såg en jättestor hästgård typ alá slott, flög runt den ett slag innan jag såg en till ännu större gård, nu med folk som höll på att rida western, flög närmare och svävade runt gården ganska länge för att läsa in hela omgivningen. Sen började min flyganordning tappa höjd, jag försökte få upp den i luften igen men den bara dalade av. Till slut lät jag den sjunka helt för att spara på krafterna så jag kanske kunde få komma hem igen. Landar i en gräsbevuxen slänt, nära vatten.

Ser ut mellan träden mot vattnet, ser en gigantisk vit vinge, alltså flera meter, typ alá flygplansvinge, om inte ännu större. Tittar innåt träden, där står en ensam svart hund och huttrar av rädsla och köld för den är blöt och lämnad ensam. Lite längre fram hör jag en get som bräker. Jag går närmare ljudet och ser några kattungar som leker i slänten. Jag kryper ännu närmare. Ser en man som bär saker till en båt där geten förmodligen står, ser en häst stå på båten i alla fall. Smyger närmare och vips är jag inne i ett hus, på vinden vid några kartonger, kikar fram utan att se. Nästa ögonblick står jag face to face med ett barn typ 5-6år gammal. Börjar fråga ut honom, allt medan mängder av kattungar springer omkring.

Ett spädbarn börjar skrika och ungen suckar fram ett "åh nej inte nu igen" mannen kommer tillbaka men tar ingen notis om varken mig eller något av barnen. 5-6åringen säger att de ska flytta och att deras stora katter redan är packade men att alla andra ska lämnas kvar att dö. Nästa gång mannen kommer in frågar jag om inte jag kan få kattungarna heller då och kanske den svarta hunden om det är deras. Han svarar inte. Sen frågar jag om de inte ska ta med spädbarnet också. Som för övrigt är missbildat, ser ut som något från en skräckfilm även om det är inlindat som i en babyblå kokong.



Sen börjar jag modifiera drömmen medan jag sover så vad som hände sen gills nog inte.
Om jag hade orkat hade jag straffknullat mig själv för min slackerattityd. Det slog mig just att jag rätt snart har redovisning i skolan på eget projekt. Ett projekt som vi arbetat med i typ 3 veckor redan. Och nej, jag är inte klar, nej jag är inte mitt i. Snarare är det så att jag knappt har börjat. Och det jag har börjat med ska jag nog ge upp. Så ja hade jag orkat hade jag straffknullat mig själv. Jag vet inte hur jag hade straffknullat mig själv men att jag hade gjort det råder ingen tvivel om.

Igår kallade jag morsan för bitterfitta, det var lite kul. Vi kollade på OS invigningen (reprisen på dagen). Sarah McLachlan sjöng en sång, mam gäspade/suckade uttråkat. Hennes karlslok frågade vittisgt om hon blev rörd av sången. Mam svarade att hon tyckte låten var så tråkig, en stund senare frågade hon om det var taskigt att säga så, både jag och hennes karlslok tyckte det. Så undslapp ordet "bitterfitta" från mitt håll. Det är rätt episkt måste jag säga.

Jag har lyckats ladda ner en låt som jag älskat i flera år, när den låten spelar .... Oh då far jag omkring i huset som bara den xD
Är sjuk just nu, vilket är intressant eftersom det är första gången jag blir riktigt sjuk sen typ april 09, har försökt riktigt hårt att bli sjuk under 09 med tanke på svininfluensan men icke. Alla mina försök har varit ofruktbara. Tills nu, när jag inte ens försöker längre. Men det går väl.. Fast det har det ju gjort innan också. Oepiskt. Har sovit idag, tror jag drömde rättså heavy feberdrömmar?

Har något vagt minne av att jag i början av en dröm att jag bakband mina händer :P Men efter det så befann jag mig ännu en gång mer i ett spel typ som i drömmen för några veckor sedan. Har glömt av denna drömmen mer dock. Det var en slags quest i olika banor. Och lite som i harry potter vs quicken. De släppte lös en liten kromfärgad kula som flögomkring i en ganska mörk grotta med en liten fladdermusliknande katt med vampyrtänder (ljusblå) som flög omkring och försökte fånga kulan och man skulle försöka slå detta djur i bitar så att man själv kunde ta kulan från den. Innan dess var det några andra banor jag gick igenom och klarade men ja de har jag glömt nu.

Kul när det är nya drömmiljöer, jag har tendens att alltid drömma i samma sorts miljö som jag drömt tidigare. Typ alla väderdrömmar med tornados etc. är i Mullsjö där min mormor bodde när jag var liten. Alla brand/krypande obehagdrömmar äger rum i ett av mina gamla dagis som i drömmen alltid är ihop byggt med ett varuhus. Drömmar är konstiga x)
Spotify har beslutat sig för att inte fungera vilket suger PUNG... Så jag har lyssnat på Angerfist flera gånger nu (samma album 4-5 gånger) tills jag lessnade och fick, inte ont i huvudet men snudd på. Det är så massivt, men ändå så bra. Sen tror jag att jag råkade höra en låt som påminde om en annan på youtube. Den andra låten är en låt som jag... Kärlekar väldigt, väldigt, väldigt mycket. Visste dock inte skaparen av låten men med lite finess hittade jag det. Oh, den DJ'ns namn är så klockrent "DJ Phil" - jag associerar till "DR Phil" men sen heter han "DJ Phil ty" och då blir det genast bättre x) Men i alla fall så hittade jag den rätta versionen av den låten på youtube som jag just nu sitter och spelar för typ 8:onde gången på kort tid...



Dessutom har demonoid återupplivats <3 Och där hittade jag den låten, så nu ska det bli kärlek i datorn också! Öronorgasm ftw! Sen hittade jag en film som jag kärlekar också på samma sida. Om allt går som det ska har jag den som i en liten ask inom inte allt för lång tid <3
Jag upplever en viss nivå av Epic Failure. Sitter just nu mitt i en för stunden ganska lugn snöstorm, men ändå tillräckligt för att jag inte ska komma iväg till skolan... Då har jag av logiska skäl rätt tråkigt även om jag och caz chattar... Försöker så smått kontakta snoppmänniskor som jag känner, eller inte känner men har träffat vid ett eller flera tillfällen.

Jag har börjat inse ett mönster här vilket är ett big time fail :P Den enda som svarar på tilltal är kalasis men han räknas inte riktigt x) Under hösten började jag chatta med en som jag visste att jag träffat en gång på en fest. Jag visste att han inte kände igen mig men beslöt ändå att dra det åt "hej vi har träffats förut" hållet och under en kväll/natt var jag på irl visit. Träffade även på en som jag haft sex med vid tidigare tillfälle (av misstag)...

Svarar den människan på tilltal idag? Nej, aldrig x) Inte sen den dagen. Vilket iofs inte gör så mycket som så, men den var ju rolig att mejla med i alla fall. Den jag försöker med nu är aktiv på facebook as we speak men ändå inte yttrar något litet ord på msn ens x) Trots hälsning. Ännu en som jag träffat förut vid kanske 10 tillfällen eller något, inte för att jag känner personen i fråga men ändå. Iofs är den lite egen och massa folk är rädda för honom xD


Fast sen finns det förstås de som är precis tvärt om... De som jag anser vara jobbiga... Tänker på två speciellt, den ena avlägset kompis med kalasis... Nu har jag inte träffat den irl men människan är ändå för det mesta blockad... Den andra är en som jag haft sex med förut för länge sen, som gärna skulle göra det igen men jag är ytterst tveksam till den personen i fråga eftersom han inte verkar kunna ta ett "nej" och är en hardcore tjatare "bara för mig, snällaaa"..

Jag tror jag kan dra slutsatsen att jag inte bör träffa folk irl för det verkar sabba mer än det nyttjar x) Därför vill jag inte träffa varken caz, zebran eller typ någon annan av de jag chattar eller har chattat mycket med. Med zebran är det nog redan förbi förvisso. En snudd på vegan som inte värnar om miljön funkar inte i mitt huvud, som dessutom dissar djuraffärers hantering av djur men ändå köper alla djur från just djuraffärer. Nej, det går inte ihop i mitt huvud...

Aja, jag har iallafall tråkigt och det snöar fortfarande riktigt mycket. Vet inte vad jag ska göra faktiskt. Lutar åt en fotomanipulation eller redigera foton och slänga ut på dA..



Edit: Woho den farliga snubben har svarat x)
Idag önskar jag att jag hade tagit med kameran till skolan. På väg dit var det typ frost i träden som såg assnyggt ut. Sån vinter som resten av landet har (vilket är äckligt fuskigt). Tydlign verkar det vara på väg snö. Det snöade i morse men det fortsatte inte. Idag drack jag massor av vatten. Så mycket vatten har jag nog inte druckit på flera år. Kommer ihåg när jag svepte 1.5L vatten på mindre än 1min. Var rätt knäpp som 13-14åring tror jag.

Snart är det alla hjärtans dag, allas utom mitt typ x) Jag gillar inte den dagen. Amerikansk tradition som de gärna hade kunnat få behålla. Jag associerar den dagen till Ungdomar.se eftersom jag nu liksom då ogillade alla hjärtans dag. Hur som registrerade jag mig där den dagen. Jag älskar den sidan, varför slutade jag där för? Jag borde börja igen. Visserligen tror jag mycket av det negativa som hänt är pga den sidan. Fast det väger upp alla roliga stunder i Fittråden med allt flummeri som pågick nästan ett helt år <3

Apropå fittor tänkte jag på vägen hem om ett för mig återkommande ämne. XX vs Xy (yy) generna. Att männen är på väg att dö ut för att y genen har blivit mindre och mindre och snart (inom typ 1000år) kommer vara borta från jordens yta... Det finns en ödlesort som har dödat alla hanar och förökar sig ändå med andra ödlor av samma art... Hur som helst tänkte jag då... Klittan är ju som en inåtbuktande liten liten kuk fast vad som syns på ytan är väl vad som kan räknas som förhud. G punkts orgasm borde ju motsvara att man kommer åt minikukens pung för det blir ju någon form av utskvättning ur fittan när det sker. Tänk då vad läskigt det vore om man praktiserade tjejsex, den ena kommer genom g-punkts orgasm och befruktningen blir ett faktum! Fast jag tror inte det finns något liv i det som kommer ut ur en sådan orgasm...

Sitter på msn och försöker komma på namnet på en japansk företeelse som innefattar bajs... Hur det kom sig att vi började gräva i att hitta namnet vet jag inte riktigt men det är jobbigt att ha glömt / förträngt namnet. Jag tror det börjar på G men jag vet inte säkert. Det enda jag kan komma på är ganguro och det är det ju inte x) Det är alltså det där de ligger i ett badkar och skiter rätt upp (löst) som behöver ett namn för jag är rätt säker på att folk tävlar i det.

Var något mer jag tänkte skriva men kommer inte ihåg det nu... Får väl återkomma om det sen.
Sömn är heligt! Ändå igår övervägde jag trots att jag redan då varit vaken i ett och ett halvt dygn att stanna uppe ett dygn till. Huga huga. Aja, idag ska jag göra fransar till min misslyckade skulptur. Och fortsätta måla på konstigheter på min tavla. Om det börjar snöa mycket kommer jag nog bli evakuerad dock...

Första blogginlägget skrivet på laptopen x)
Min mamma är lite rolig, hon är orolig för mig för / när jag festar med "nästan bara killar". Vad skulle hända? Vad har inte redan hänt snarare x) Jag har förklarat att de som hon associerar till "nästan bara killar" är sådana som sitter och spelar wow nonstop. Det kanske inte riktigt stämmer överens med verkligheten men... Who cares. Jag sitter och tankebloggar, mitt tankemönster påminner väldigt mycket om hur jag skriver bloggar men mycket av tanketexterna kommer aldrig ut. Det känns inte som om det behövs, tror jag. Därför är den här bloggen säkert flera hundra fler inlägg lång egentligen men ingen kommer att få läsa de delarna någon gång.

Jag känner mig hormonstinn. Helgen var bra, på topp, fram till ungefär kanske halv 6 på söndagskvällen. Varför i hela jävla fridens namn ska morsan dra runt på sin vidriga karlslok överallt? Han triggar igång mina depressioner, han skapar nästan alla mina panikångest attacker. Verkar helt oberörd av det. Jag förstår inte hur folk kan gå runt och provocera så utan att de själva inser det (för de gör väl inte det?! om de gör det och inte bryr sig ökar elakpoängen med tusenfaldiga mängder).

Fryser som in i helvete, det suger. Inte ens min mysiga morgonrock fungerar inte tillräckligt värmande i alla fall. Var ute idag och fotograferade i hamnen, det blåste inte (tror jag) men det var riktigt kallt. Det var nog den längsta promenad jag gjort i vinter. När jag kom tillbaka till skolan typ 10min senare var det nästan olidligt. Fick inget direkt köldekesem på benen som jag brukar få - tur. Annars hade jag nog legat och kvidit på golvet av smärta. Osmakligt. Jag gillar värme.

På tal om omsmakligt (fast på samma gång väldigt smakligt) har jag flertalet hardstyle låtar i hjärnan. Bla en där det sjungs "Im a cock sucker" ... Okej hardstyle är jätteskum musik som nästan ingen lyssnar på men ah ma gad i like it! Speciellt de klockrena texterna. Iofs har jag mer haft textraden "I will kill you by my fucking hands you fucking motherfucker" på hjärnan idag. Men även den är ... underbar. Läste på youtube som kommentar till en av Angerfists låtar hur någon hade en bit av låten som ringsingnal på sin mobil... "Bind torture and kill prostitutes prostitues" - nu är folk livrädda för den personen xD

Jag gillar att suga kuk, hade gärna gjort det mer (typ "be careful what you wish for"). Ingenting, tror jag, sexuellt, upplevt hittills har väl varit direkt dåligt heller. Eller jo våldtäkten för två(?) eller är det tre år sedan nu? Tre år sen är det. Det var ju inte så kul kanske, men det förde med sig något gott, otroligt nog. Egentligen kanske mer än bara en grej... Men en grej speciellt. Dock har mitt underliv aldrig varit så skadat som den gången O.O jag förstår begreppet "knulla så man inte kan gå eller sitta på en vecka", jag satt förvisso men försökte undvika att röra på mig. Tur att sådant läker fysiskt. Psykiskt har det nog inte gjort jätte mycket skada tror jag, vilket det kanske borde ha gjort... Det borde det nog ha gjort, jag gör mig dålig som våldtäksoffer.. Hum..

Vill inte tänka framåt, på framtiden. För jag vet att jag inte har någon. Det gör mig ledsen. Jag vet vad jag har att vänta mig när skolan är slut. En sommar fördunklad av mörker. Möjligen tätt följt av mitt egna "självskadebeteende" som gör så många andra jätteglada och glada i att utnyttja. Uppmärksamhets horan väcks till liv. Den som jag försökt avliva i typ 3år. Det suger ännu mer att veta att det med stor säkerhet kommer att bli så igen. Det får mig att tänka på att det kanske inte är värt att fortsätta... Livet alltså. Men att tänka så leder inte till någonting, alls. Skulle inte ta det, skulle inte veta hur jag skulle göra och jag vet att det inte är värt det. För förr eller senare blir det nog bättre...

Höm okej, det här tar snabba vändningar, precis som det gör när jag sätter igång att tänka. Försöker väl egentligen undvika det så mycket som möjligt. För det leder alltid ner till fördärvet när jag väl drar igång med det. Dessutom om det inte blir fördärvet tänk så är det alltid helt jävla offtopic. Typ noll tankeimpuls det går tex allt från mönster på tapeter till mat till musik till färger till sex till gamla minnen till djur till internet citat osv. Jag är glad på andras vägnar att de slipper med mina tankegångar. Tror inte folk hade klarat det i längden.

Oh nej.. Nu kom en köldknäpp igen, gåshud över heela kroppen det gör faktiskt riktigt ont på sina ställen, kalla fingrar och fötter. Varför kan det bara inte vara varmt här? Det hade varit skönt. Ändå sitter jag med raggsockor, halsduk, fleece och täcke och fryser ändå... Och nere i vardagsrummet sprakar elden i eldstaden - och jag fryser ändå. Där kom en till...

Har redan nu, kanske pga paniken över framtiden övervägt att köra utvikningsstilen igen. Fast det failar och andra sidan big time eftersom jag har dåligt självförtroende. Det är en rätt ond cirkel. Men jag resonerar typ "varför visa detta till någon där det ändå är så fult?" och samtidigt "äh folk bryr sig inte, bara de får se vad de vill se". Det kanske mest vidriga exemplet på det där som ägde rum under första attentionwhore epoken var när någon registrerad som 70+ mejlade och meddelade att han hade mina bilder som skrivbordsunderlägg på sin dator. Kul, verkligen.

Drog just igång ett album med någon form av hardstyle musik, den gör mig inte glad kanske eller jo ibland. Men inte stressad, inte kanske lugn heller men det hjälper nog till att återge koncentrationen. När morsans karlslok är här brukar han höja ljudet på tvn för att utestänga musiken. Jag höjer för att utestänga tvn. Till slut är det så högt från två olika håll att jag ger upp och sänker. Sänker han? Nej. Det är oepiskt. Jag värderar min koncentration högt, högre än vad man kan tro.

På samma gång ska jag kanske sluta gnälla, om man nu kan kalla det här för gnäll (kan man det?) det finns de som har det värre. Fast det hjälper föga när man är nere ändå, klart som korvspad (som förövrigt inte är så väldigt klar i färgen) att det finns nååågon på jorden som har det värre i nuläget, typ alla som mår skit mår nog sämre än vad jag gör. Gör ingenting destruktivt ens, ingenting liksom. Vad fan... Funderar på om man kanske skulle sova hos marsvinen idag. I en säng.. Fast den är full av hö och bråte. Men jag är trött, har sovit på konstigare ställen än så vid trötthet.

Apropå ingenting så måste, måste, måste jag färga om håret. Det börjar få sin naturliga färg igen och det uppskattas inte. Det har typ samma färg som älgar. Älgbrunt hår är så mycket nej tack. Även om älgar i sig är fina. Jag hade gärna haft en egen älg för ridnings syfte. Det är kul att rida, associera fritt (dock ej mot djursex)

Känner mig riktigt seg just nu, beror nog på att jag inte sovit på riktigt länge, jag kan hålla mig superduper pigg på ingen sömn alls i många timmar men när det väl går utför.. Ja då går det utför. Det är kanske mitt enda riktiga destruktiva beteende just nu... Det är ju rätt skadligt egentligen. Typ hela det här inlägget beror säkert på sömnbristen....

Det är skönt att sova, skitskönt. Men jag vågar inte riktigt. Eller vågar gör jag men jag drömmer mardrömmar nästan varje natt. Vissa drömmar så obehagliga att jag inte kan somna om efter och går runt och har någon form av ångest över dem under dagen. Flera nätter i rad har jag sovit antingen inte någonting alls eller väldigt lätt sömn. REM sömn äger trots mardrömmar vill ha mer sånt även om det inte är hållbart egentligen. Men gud vad sugigt allt är just idag.

Oh btw kom just på varför jag i princip aldrig träffar på någon. Självförtroende fråga igen. Jag tror att folk som bevittnat bilder på nätet har förutfattade meningar och verkar förvänta sig en playboy modell och inte en egen, blyg, rädd, skruvad, konstig, far-away-from-model-look tjej... Borde kanske ta mer rättvisa bilder men ... Det är så fult... Lets not do it.
Den här veckan som varit... Oh herreminje.. Har knappt sovit något alls varken på helgen eller på veckorna. Däckade helt på onsdagen men hade det inte varit för det hade det nog varit max 18-20h den här veckan (från lörd till fred).. Normalt sett är det typ 50h om jag inte räknar helt galet xD Önskar att jag slapp insomnia och kunde ha bättre dygnsrytm. Jag oroar mig för så mycket saker istället. Fast denna veckan har varit packad med ångest också.

Jag borde börja dricka mer vatten, tror jag har typ vätskebrist. Kanske inte de dagar då det är rena rama te festivalen här hemma.. Fast det är hemma det. I skolan dricks ingenting. Så en big note to self där!

Var ute och vandrade i snön idag. Den är verkligen djup på sina ställen. När jag vandrade runt i trädgården lät det som fisar kring fötterna när man satte ner fötterna i snön och vred om. När jag kommit ut ur trädgården till min grannes mark... Hohohoww.. Jag sjönk ner till låren i snön. Om det hade varit säsong för körsbär i trädgården hade jag kunnat stå på snöskorpan och plocka från de högre grenarna på träden som man annars får använda stege till. Tog några vinterbilder idag när jag var ute, provade min nya kamera. Men måste prova den mer än vad jag gjort hittills och kanske läsa instruktionsboken med tips för den så man inte går där med denna kameran med och helt plötsligt hittar nya inställningar man inte visste om sen förut.

Är lite photoshopsugen vet inte vad jag vill eller ska photoshopa dock. Så det återstår väl att se vad jag kan tänkas göra i PS. Min lärares konstnärsdotter har våldtagit min gästbok på min ena hemsida, vet inte vad jag ska svara på hennes meddelande. Nu är grafiskdesign veckorna slut så nu är det tillbaka till skissbordet igen eller slackerbordet. För jag gör inte mycket mer än dricker runt och slackar. Undrar vad vi har för något ämne efteråt.... Jag tror mitt sportlov kommer om 2-3 veckor, det är ju nice.. Undrar vad jag ska göra då xD
Jumpstylare än en snygg Tecknotikare XD Jag hade skämts ögonen ur mig om jag kände någon som dansade som tecknotikaren i filmen xD

Forts på föregående inlägg.

Jag har gått ut med informationen på min "övervakningssida", den infon har nått runt 130pers nu tror jag. Och jag har eventuellt hittat någon som kan veta något. Kanske till och med har hunden själv. Det är sjukt ångestladdat tycker jag. Det är ju asbäst om det verkligen är hon, även om den infon jag har fått om den hunden som hon som då ev har henne är hemsk. Och samtidigt vill jag inte ta ut segern i förskott för det är en ~12 åring som har svarat på "utskicket". Det mesta verkar stämma och jag är rädd, ångestfylld rädsla, att ungen ska vända andra handen till och strunta i att kontakta Emilys ägare. Är det legitimt att själv må dåligt över ett försvinnande av en hund man aldrig träffat, förmodligen aldrig kommer träffa osv? Kanske, kanske inte. Men så är det just nu. Hade det varit någon av mina hundar hade jag begärt att få sitta inlåst på s:t Lars tills hunden blev hittad. Det är typ ett stort mörker, dis, slöja över... Själen?

Aja, hoppas det är hon och hoppas att allt går vägen om det inte är hon så hoppas jag att hon kommer hem vid liv ändå även om den möjligheten är typ microskopiskt liten, tyvärr.