Blev väckt vid 10-11 av min hund som stod och ylade så jag flyttade från sängen ner till soffan så hon kunde slappna av and so did I. Drömde bland annat...
 
Att jag skulle knulla, hade mens men det var inget hinder för det hela. Låg i sängen med killen bredvid, han fipplade med kondomen, och jag tittar ner mot mitt knä och ser först en massa blod, värsta blodbadet på knät men så tittar jag närmare och ser att allt kött är bortgröpt ur benet och skelettet ligger öppet, i såret sitter två flugor och smaskar i sig kött och blod. Och sen vaknade jag.
 

Idag har jag huvudvärk, halsont och fryser samtidigt som jag är dösvettig. Känns som om jag blivit sjuk kulkul.
Snart gått ett år sen min pappa dog. Finns inget fysiskt att sakna eftersom jag inte hann med att träffa honom. Det jag saknar är det som inte skedde - ett liv som aldrig ägde rum. Ett liv där man kanske hade åkt över jorden för att träffa hans föräldrar, tillsammans med honom och mam. Men de var unga och duma när det begav sig och så blev det så här. Ett och ett halvt år har gått sen min morfar dog. Inte heller här finns något fysiskt att sakna eftersom jag inte träffade honom alls sen jag var typ 6-7år eller liknande ålder. Hade blivit passiv rökare om jag träffat honom stup i kvarten. Det enda som fallit bort är en del av släkten som nästan ingen har kontakt med längre. Min 'styvfarmor' om man kan uttrycka det så, är 100år gammal och inte död än. Konstigt hur vissa kan leva till synes föralltid medan andra tas av daga innan 50års dagen. Min pappa var adopterad. Det innebär indirekt att jag har dubbeluppsättning av farföräldrar på andra sidan jorden. Har fått höra av mam att hans biologiska föräldrar var svensk/brittisk men det känns orealistiskt. Hade velat veta, men sen är det kanske inte det första ens farmor och farfar som faktiskt känner till ens existens vill höra. Min farmor har hudcancer. Som så många andra i samma del av världen. Vemodigt att tänka på allt som hade kunnat vara om allt varit annorlundare... Men då hade jag nog varit kristen/religiös och det är ju inte heller kul.
2012,
I natt drömde jag att jag gjorde blandsaft som var ljust rosagrumlig och fullständigt fullpackad av insekter som flugit ner och drunknat i saften.
 
Och nu filosoferar jag över om alla serier som skapas är gjorda för att det ska finnas någon/några karaktärer som tittarna av ett kön/sexuellpreferens ska fastna för och så det motsatta för det motsatta könet/preferensen... Visserligen kan man ju ha favorit karaktärer av båda könen utan att för den sakens skull vilja ligga med karaktären... Men typ...

Switched at Birth - Ty
Torchwood - Jack Harkness (ofc!)
Awkward - Collin
Dead Like Me - Mason
Breaking Bad - Jessie
Girls - Adam
Orange Is The New Black - John
The Fosters - Brandon

För att nämna några.... Nu vet jag dock inte vad jag ska se på för någon serie... Eller för den sakens skull göra resten av året.
(The Inbetweeners)
Switched at Birth
Torchwood
Nurse Jackie
Awkward
Suburgatory
Raising Hope
Bunheads
United States of Tara
Dead Like Me
(House)
Weeds
(Lost)
Sugar Rush
Breaking Bad
(Heartland)
Girls
Orange Is The New Black
The Fosters
serier, tv, tvserier,


Fullscreen är att föredra.
porr, sex,
Drömde en sexdröm i natt... Killen var lång, blek med kort väldigt, väldigt lockigt brunt hår. (Karaktärsdragen kommer antagligen från en bok jag läste för några veckor sedan 'The fisherman's daughter'). Vi verkade väldigt sugna på att få komma igång så av någon anledning bestämde vi oss för att göra det på golvet i en offentlig toalett (en sådan där med separata bås och handfat utanför båsen och sånt där golv som känns som finkornigt sandpapper). Sagt och gjort vi börjar förspela ganska omgående och i princip alla kläder kommer av. Här upptäcker jag två saker: 1. Det sitter en övervakningskamera i taket rakt ovanför oss och 2. Hans kuk är inte större (grövre & längre) än ett finger. Sen vaknade jag med tanken hängandes i luften - offentligt sex som skådas så uppenbart av en övervakningskamera måste ju förlora sin charm vid upptäckandet.
liten kuk, sex, sexdröm,