Drömde i förrgår att jag var på sjukhus och skulle opereras eller något. Låg på en rostfri brits med massa läkare runt om. På en brits i samma rum låg min kompis och hade någon monitor/fjärrkontroll i handen. Denna var kopplad till mig så hon fick ge mig starka elchocker när hon själv behagade (vilket hon gjorde). Hela drömmen var rätt gore, för blod och köttslamsor for omkring som tomater i en mixer längs med de rostfrittstålklädda väggarna samtidigt som elchockerna for omkring så att jag typ lyfte.

Igår drömde jag att jag upptäckte en gas/kemikalie som utplånade fettbilande saker. Jag gjorde i ordning en spann av denna kemikalie och hällde ut den utomhus. Inom några minuter såg jag hur rapsen vissnade ner. Först hela fältet vid huset och så småningom alla andra rapsfält som syns från huset. Känslan var typ "Oooooooops! :$$$$$$$$". Sen blev jag paranoid i drömmen (no shit liksom).

I natt drömde jag två drömmar som jag kommer ihåg. Den första drömmen tar sin början i öknen vid en motorväg på väg till ett observatorium eller liknande (som var synligt längre fram). Bilen hade gått sönder och jag och den andra som satt i bilen hade just beslutat oss för att gå till detta ställe till fots istället. Ett "sandmoln" tornade upp sig uppe i himlen och vi beslöt oss för att skynda oss mer. Men just när vi började springa så ramlade "sanden" ner. Det var stenbumlingar stora som personbilar. De fortsatte att falla men vi kryssade oss fram mellan de fallande stenarna till målet. Det var typ jordensundergång som var på väg att ske (äntligen?).

Andra drömmen är rätt fail. Det var vinter och -16 ute. Då får jag den brillianta idén att ta ut min sköldpadda som jag tydligen hade. Men jag var tvungen att ta in den igen om det blev kallare. Så sköldpaddan läggs i en hink med riktigt hett vatten och... Glöms bort. När vi väl kommer på det så har den växt till orimligt stor storlek på så kort tid. Och den går inte längre ner i sin burk den bott i till dess.
Rent citatmässigt från random google sökning. Mitt internet dog. I ren tristess installerade jag in barnspelet Ronja Rövardotter. Ett spel jag har haft i massor av år. Men aldrig klarat att spela ut. Nån gång borde ju vara den första. Men så körde jag fast - besegrad av ett barnspel? :C Sen kom internet tillbaka <3 och jakten på speltips/fusk och annat påbörjades. Sen dog mitt spel osparat. Men nu ska jag upp på hästen igen och multitaska. Spela på laptopen och leta knep på nätet. Detta spelet ska fan våldtas rejält i röven dvs. ska försöka att inte bli besegrad av det :C

Hittills:
* Birk trillar ner i Helvetesgapet = för att få upp honom igen ska Ronja stå horosontellt bakom stenen och använda repet för att fiska upp honom igen.
* Birk står nere vid kärnen = Prata med honom och ge skinnremen åt honom när dimman kommer.
* Be skalleper visa en källaren = Det börjar snöa
* Gå in i köket, skalleper lägger en fackla på bänken = ta facklan, ställ Ronja framför brasan (tänd den med eldstålet + flintan + fnösket om den inte redan är tänd) tänd facklan.
* Hämta osten i källaren, ta upp råttfällan och sätt in osten i fällan - sätt tillbaka fällan (med osten i) framför råtthålet
* Hitta den upplysta fängelsehålan i källaren, flytta på en sten så kommer Birk. Luskamma honom. Gå ut ur rummet och prata med skalleper välj altenativet med skotta snö och välj att spela tärning. Spela en omgång tärning och gå tillbaka till källaren - ta brödkransen som skalleper lämnat efter sig vid ingången och ge till Birk.
*Ge hästen en morot så kommer två av rövarna ut ur borgen.
*Ta upp råttan ur råttfällan, sätt den på bordet där rövarna sitter och äter så springer de ut ur borgen de med.
*För att hämta vatten när de flyttat ut i björngrottan gå till "scenen" med en bäck som rinner fram mellan stenar med vägen som går genom hela bilden. Vid en av de stora stenarna (mossa på) är det som en kruka ta upp den ta den och sätt på vattnet så går Ronja och hämtar vattnet.
*Gå till floden och plocka upp fiskenätet, häng på det på pinnarna som sitter i flodmynningen.

Och wosh! Jag har klarat det :3 Tänk vad lite tristess kan driva en till!
Tvivlar på att någon av de som "tävlingen" går mellan kommer bräcka det här rekordet ^^ Jublar irl över det xD Det är verkligen beroendeframkallande <333


Försök att slå detta om ni kan!


Har 395410 att slå. Det pågår episk Nyan Cat Lost In Space turnering på msn x)
http://existenz.se/out.php?id=33793


Den kära lilla katten har fått ett eget spel :3
Mitt highscore so far är:


Om man ska vara petig så sitter dock punkten fel x) Lite mer norrut och det hade varit mer rätt :3 Men typ bara någon pixel hit vs dit :3
Drömde typ två-tre drömmar i natt. Först ut var typ ett läger, i alla fall en övernattning. Med en lärare som sov i samma rum som kanske 10 andra (vuxna) jag var där personligen, min mamma med och så vidare. Läraren går in i rummet bredvid (badrummet?) och sen kommer hon ut och avslöjar typ allt om sitt sexliv under 1-2 minuter, helt random. Medan alla ligger i sina sängar och undrar vad fan som har skett. Den natten ligger jag med en kondom pårullad på tungan. Och där tar den drömmen slut typ.

Nästa dröm är typ två i en. Jag är ute på promenad eller så, har möjligen en dold agenda men jag vet inte vad den är (i icke drömmande läge då). Går förbi ett stort stallområde, fortsätter vidare tills jag kommer till en herrgård av något slag. Går över herrgårdens ägor typ deras abnorma trädgård och fortsätter sen in i huset. Det är ett stort rum med högt i tak. Totalt öppen planlösning för det är inga väggar förrän långt fram i rummet. Går vidare genom rummet och kommer ut i ett slags barområde med mjuk sammetsaktig heltäckningsmatta på golvet. Sådär äckelmycket lyx feeling. Det är människor där, men ingen verkar bry sig nämnvärt. Det är typ ett hotell. Undviker hotellpersonalen och fortsätter genom huset. Går ner för ett par trappor (stentrappa, typ 6 trappsteg) och kommer till vad som verkar vara en biofraf, utsidan av en alltså där det är shop och grejer. Det är en kö med människor som ska in och se film. Men vad som fångar min blick är att jag ser någon jag känner igen i shopen.

Det är zeb och hon står och pratar med en ur personalen. Går fram och lyssnar på samtalet. Zeb berättar en snyffthistoria om att hon köpt biljett till en film men sen inte kunnat gå på den för typ överbokning eller för mycket trängsel eller något och vad hon fick lov att göra istället (som inte är sann). Personalen veknar och hon får typ välja och vraka i shopen på vad hon ska få med sig hem som tröst. Det finns tex. pringelsburkar med tjocka pringelschips, fast när man tuggar på de upptäcker man snabbt att det inte är chips utan tuggummi. Hon plockar åt sig massor av saker. Men jag går fram och påpekar för henne att hon nog spräckt sin "budget" med råge. Sen går vi ut därifrån och står plötsligt i en innerstad typ sthlm. Sen vaknade jag.
Riktiga denna gången, utan tjaffs på x) Och err jo.. Lite annat med :3









Övriga bilder:

Datorhörnan... Paint öppet med texten "BAJS" skrivet. Jag var väl surfittig när jag skrev det <3


Frillan. Inte mkt att skryta med men... Det kunde ha varit behändigt. Elden var på en hög kulle där det brukar blåsa aset. Och fail på blixten :C håret ser fuckat ut med det :C
Det fanns en tid då jag sökte på typ orber, ectoplasma osv. Bilder, bildbevis. Fixade bilder, ofixade bilder. You name it... Var vid en eld i kväll. Hade båda kamerorna med. Fotade elden osv. Överlag blev bilderna absolut sämst.. Men i rensningsprocessen hittade jag dessa bilderna, som är helt ofixade och ser väl ut att vara ecto?:









Tagna från olika håll (vind vinklar iaf). Inga människor i vägen, bara en pojke och en alaskan malamute (dvs enorm hund) men de fastnade inte på bild...