Kan nog rätt enkelt plocka in mig själv i det facket. Det är befriande att då och då få vara en ultra bitch. I normala fall är bitcheri något som inte sysslas med. Men i extrema fall är det det enda som går att syssla med. World of Bitchcraft! Nä, men det är inte så kul att hamna i vägen för min vid behovs bitch. Blir full bitch force som inte tar slut förrän bränslet gör det.
 
Idag har vid behovs bitchen raderat över 150 medlemssidor från en person som kan se sig själv som fett IP bannad <3
 
 
elektronisk musik, hardstyle,
Går det att bli tröttare på läget än det som redan råder? Funderar konstant på saker så hjärnan känns som en urvriden disktrasa. Känns inte så hälsosamt. Lite som huvudvärk som inte går att bota. Vill supa, då hade jag nog fått bort tankarna ett tag. Men jag orkar inte sitta och supa själv, pallar inte det. Är ensam, onaturligt ensam. Men det är nog mitt egna fel mest. Drar mig undan om folk blir för påiga så att de till sist vandrar vidare till någon som är betydligt lättare att förstå sig på. Är som ett överarbetat spel som är för svårt för nybörjare att spela, om man inte ger sig fan på att försöka klara det. Men ingen har försökt. Jag vet inte ens om jag vill att någon ska försöka - för då hamnar man antagligen på ruta ett igen då det blir för närgånget alldeles för snabbt då jag drar i handbromsen och gör den största u-svängen i världshistorien som får jordensbana att vända. Så nej. Jag kanske är 'better of alone'. Även om jag inte har så stor lust att vara ensam egentligen.

Har funderat kring det förgångna varför det blivit så här. Och det finns en grymt bra förklaring på i alla fall en av sakerna som är bidragande orsak till senaste livspausen. Känner mig dock mer skadad än någonsin tidigare. Vet inte när bitarna läggs samman till ett nytt pussel igen, om det någonsin kommer ske. Frågan är om man kommer orka vänta ut det. 
Helt sjukt hur 'bra' man kan fungera medan man känner sig tom på insidan. Har fått massa saker gjorda hela sommaren och hösten, men minns inte hur, när eller vad. Och när man tittar på det man gjort så är det bara att konstatera att det finns där och man har framställt det på något sätt men det är som att allt bara försvunnit.
 
Har fått en ny sak att leva för och man känner att tomrummet verkligen är/varit tomt under så lång tid. Men är nu istället rädd att gå miste om det lilla jag har nu. Det är hemskt att livet är så skört och det inte finns något man kan göra åt det.
Och andra sidan, kom jag på nu när jag suttit och spelat (och funderat). Den lilla människan går ju ut med namn+efternamn och bild på sig själv på en helt annan sida. På den sidan jag noterade att hon blivit medlem förut, där det publicerades anonyma nakenbilder ena veckan och ansiktsbild andra veckan. Under samma användarnamn. Det är ju som gjort för att skapa tumult om man inte vill att de två olika sakerna ska kopplas ihop till en och samma person. Brutalsmart.
 
 
Jag har blivit the bad guy. Det blir nog lätt så när man inte har hela bilden framför sig och när man bara tänker i negativa banor. Det verkar inte bättre än att man har gått och blivit polisanmäld för något som inte skett. Som det verkar (och som jag har anat innan) så har tjejen som 'ex:et' skaffade sig struttat iväg till nån polisstation och anmält oss - för att ha spridit falska rykten om henne. Men hon har fått det hela om bakfoten rätt rejält. Jag har iaf bara pratat med typ 6 personer från den sidan som känner henne - och det var mer i andan "det här har hänt och  vad tycker du om det som skett?". Om de sen har pratat med andra kan ju inte jag liksom rå för? Däremot såg jag hur de hängde ut henne i sidans chat med namn och allt och skrev "ryktet" i fråga. Tom jag tyckte det var att ta i. Sjukt elak grej att göra online. Men det kan hon ju knappast angripa mig/oss för är ju isof den som skrev det som ska drabbas. 
 
Kul att hon kör på det kortet dock när hon spänderat senaste månaderna med att sprida falska rykten om mig och de jag snackat med. För att underminera oss totalt. Nu senast gjorde hon det med typ sämsta tänkbara person förmodligen för att få bort oss andra och kunna bli allierad med denna person. Vi har ju dock inte anmält henne till något ställe utan bara låtit henne hållas eftersom vi bara skulle få mer skit av henne om vi agerat på något annat sätt.