Ingen riktig borgval idag. Ingen eld, ingen fest, ingen alkohol. Ingen ledighet ingenting. Fast jag och mamma funderar på att se sagan om ringen filmerna - igen (kollade på alla tre förra helgen) och äta ostkaka - igen (gjorde det igår). Katten kom just in, luktade rök. Kan inte se någon rök i närheten, i och för sig kan jag inte se närmanste grannens hus... Men och andra sidan blåser det (storm) från andra hållet så det är nog ganska omöjligt att känna någon doft från det andra hållet.

Jag har blivit hundbiten, jag vill gärna berätta det för meine mutter, men det gör ju inte bettet ogjort. Apropå hundar tänkte jag på väg till skolan idag att... Tanke 1: Undra hur the worst case scenario hunden skulle se ut.... Typ krökt rygg, korta ben, plattnos och krull svans. Tanke 2: Men vänta nu? Finns det inte redan sådana hundar?! Tanke 3: Oh helvete vad har vi gjort med våra arma hundar!

Jag vänder och vrider på ord mer än någonsin nu, min favorit är att ta ett ord och dela upp ordet i två delar och sen byta plats på delarna och uttala ordet. Typ som nu, valborg blir borgval, ostkaka blir kakaost osv. En annan rolig sak är att bara byta ut ett eller ett par bokstäver. Hjärtklappning kan nämligen lätt bli.. Stjärtklappning. Mycket roligare diagnos tycker jag.

Och nu orkar jag inte skriva mer. Ha det roligare än vad jag har det.
Eller okej kanske inte for life men goa trance är helt okej musik att lyssna på i alla fall. Var på väg till skolan från grafikverkstaden och började nynna på en låt som jag inte hört på länge. Funderade några sekunder på vart jag hört den och kom på sedan. Kom just hem från skolan och detta är den första saken jag fiskar upp på min internetrunda - låten:



Enformig musik när den är som nästan allra bäst!
Detta känns, känns ordentligt. Kom inte iväg till skolan igår - kunde inte hitta mina byxor. Hittade dem senare men jag orkade inte dra iväg för det. Istället blev jag hemma hela dagen. Och på kvällen fick jag mens. Mens känns. Riktigt mycket.

Har ätit två morötter i samband med Lost - bara för att det inte fanns knäckebröd hemma. Jag är beroende av fibrer, som knäckebröd nu innehåller. Morötter innehåller också fibrer men det känns inte alls likadant som när man ätit en massa knäckebröd.. Har ont i magen, fast det kan bero på mensen också.

Jag borde sova nu, och det ska jag nog göra snart med. Klockan är ställd på strax över 6, då måste jag gå upp och tvätta håret för det har jag skjutit på i flera dagar nu. Men mens suger verkligen kuk.
Igår kväll hade jag några extremt läskiga minutrar. Mitt ena öra och samma halva av ansiktet som det satt på kändes inte. Balanssinnet, som ju sitter i öronen blev helt fucked up och hela världen snurrade bokstavligt talat runt, runt, runt, runt, runt. Först i början var det ganska kool upplevelse. Men när den hade snurrat så länge utan att stanna eller sakta av började jag må illa. Sen gick det bort men då lät det innifrån huvudet som om jag hade en vattenläcka där inne någonstans. Sen gick det bort helt, men jag börjar må illa så fort jag tänker på snurrandet.

I natt ville datorn starta om sig när jag inte ville det så under tiden den fick göra det, samt under tiden jag väntade på att ett spel skulle ladda färdigt tittade jag på Emma (Jane Austen film). Jag kan nog känna att det är en sådan film som man måste kolla på några gånger för att hänga med ordentligt. Den är bra, givetvis, men svår. Jag känner en stark känsla av att jag är född i fel land under fel tidsepok när jag ser sådana filmer. Jag älskar rommantiken och barocken. Kläder, möbler och övrig inredning hade vägt upp mot allt negativa. Så som okontrollerad spridning av könssjukdommar, inga medeciner, häxprocesser till höger och vänster, alltför stora klasskillnader osv.

Men när jag tänker på det så funderar jag på hur... Höm.. Hur det skulle varit om man antingen fötts på den tiden i sin släkt (förfäder) eller fötts i nutid och rest tillbaka i tiden till sina förfäder. Vad gjorde mina förfäder under barocken? Vad gjorde de under romantiken? Allt jag vet om mina förfädrar är att en av dem har orsakat sveriges största naturkatastrof samt att en tidig förfader kan ha varit med om att dömma häxor till döden.

Men, men man kanske inte ska grubbla så mycket över sådant man inte kan göra något åt. I morgon ska jag till skolan om jag lyckas vända tillrätta dygnet (kommer inte gå) och vi ska förmodligen vara uppe i grafikverkstaden de kommande veckorna. Kul och på samma gång, inte så kul. Eftersom man gör de sakerna som vi får lära oss ganska fort. Man tröttnar nog på att ha screentryck (ex) i tre veckor... Ska nog gå och titta på en till Jane Austen film nu..
Jag är rubbad, i alla fall inte mitt normala jag. Jag är sjuk, fast numera på bättringsvägen. Igår snöt jag ut typ en halvliter snor ur kroppen. Idag känns det som om jag håller på att hosta ut en parasiterande tvilling som har gömt sig i mitt inre de senaste 20åren. Jag funderar på hur rubbad man kan bli av en vanlig förkylning. Känns som om min hjärna kopplat om sig på fler sätt än den borde ha gjort. Har råkat åmaka mig själv skada, är lite rädd för vad efterföljden kan bli men inte rädd nog att besöka sjukhus för det. Jag är nog farlig för mig själv i vissa lägen. Inte så att jag överväger självmord eller liknande. Det är för mainstream, dessutom har jag inget behov av att dö. Har inte så stort behov heller av att bli ett offer. Så som jag sett så många andra människor göra på internet. Typ "se på mig, se på mig" - när ingen lyssnar, klickar, mejlar med personen eskalerar det till:
- Jag tar livet av mig snart!!!!
- Min mamma är död, trösta mig!
- Jag har cancer
- Min bror är död
- Jag är så ledsen min guldfisk dog idag
- Kommer dö snart väger bara 38kg
- Mötte en pedofil idag :(((((((

Och så vidare. Det känns så jävla epic fail. I alla fall att hålla på så i tid och otid. Orka skriva på internet att man ska ta livet av sig? Orka .... Orka. Jag orkar i alla fall inte, speciellt inte de attention whores som håller på så hela tiden. Visst har säkert också varit så någon gång för länge sedan. Undrar vad det var som fick mig att sluta... Jag tror det var för att jag insåg att om jag höll på som jag gjorde skulle jag förr eller senare dö eller bli dödad. Och det hade jag inte så stor lust till - och så är det fortfarande...

Det känns som om jag är lite på stand by just nu. Vet inte vad nästa steg är, i livet alltså. Vill ingenting egentligen. Alltså för framtiden. I och för sig skulle jag vilja ha en lockig tjej unge som skulle heta Marie Antoinette en annan lika lockig vid namn... som jag inte tänker nämna här... Och om det blev en tredje dotter vid namn Odessa alt. son Douglas. Fast risken för sterilitet finns ju där som följd av klantiga läkare på karolinska kukhuset. Och det är ju inte så kul, men och andra sidan behövs en lämplig farsa till en sådan skara ungar.

Jag är rubbad som bara tänker tanken tror jag, just nu står jag och stampar där jag stampade för 5år sedan - förutom att jag har gått på fyra olika skolor sen dess. Och fått en hel del fler kompisar sen dess. Men vad betyder kompisar om man bor för långt bort för att träffa dem? Och har tappat kontakten med nästan alla av dem? Det är väldigt mycket orka.

Egentligen är jag nog rätt stabil, i psyket alltså fast instabil på samma gång. Typ som att gå balansgång på sitt eget psyke. Ibland går man fort, bra och helt rakt och koncentrerat medan ibland allt är svajigt och man nästan trillar av linan eller vad det nu är som man balanserar på.

Fast egentligen med det jag menar med rubbad till följd av förkylningen är mer att jag kopplat bort stor del av intelligensen och istället kopplat på den dåliga humorn. Men, men vad ska man göra?
Idag åt jag årets första glass ute. Tänkte att det kunde vara gott när man hade ont i halsen. Polka och lakris är smaskens ihop. Glassen var god. Han som sålde glassen kallade strutarna för strutsar.. "Ska du ha en bägare eller struts?".

Jag är skitsjuk. Det är nästan alla. Kom till skolan igår för att ha mitt sista vaktpass på fyra timmar. Meg och Cilla var där - båda var sjuka. Ant som kom senre var sjuk hon med, men tre av de andra i klassen som kom sen var iaf friska. Min fd engelska lärare kom till utställningen. Lite kewl. Har inte fått sålt något alls - iaf hade jag inte det sist jag var där, stack därifrån när mitt pass var över vid 14.00. I dag/morgon har vi en ny kurs som börjar, hur man karvar ur en träbit och trycker med den. Men jag kommer sjukanmäla mig.

Min hals känns som efter att man har spytt en jävla massa. Som en brännande, frätande känsla i svalget. Får hostattacker ibland så att jag börjar gråta av typ syrebrist eller något. "Glömmer" bort hur man andas normalt så ligger och mer eller mindre hyperventilerar. Obehagligt. Vill ju inte cykla till bussen heller, det är ju ansträngande. Är man sjuk och anstränger sig kan man ju bli sjuk i flera månader. Dvs det blir värre, mycket värre.
Lika bra att posta texten här också. Jag lessnade på att läsa dåligt skrivna noveller så jag skrev ihop en liten (okej lång) guide hur man skriver en riktigt bra novell. Följer man guiden från början till slut kommer ens noveller att bli bäst.


*Skriv den i WORD eller motsvarande program som rättar stavfel. En novell utan stavfel är en novell som är bättre än genomsnittet.

*Bestäm dig om du ska skriva det från ett Jag perspektiv eller Han och Hon perspektiv. Det vidrigaste som går att göra i en novell är nog att blanda hej villt. Bestäm dig i förtid.

*Skriv långa flytande meningar och gärna utan dialog (eller med så lite som möjligt), det är inget filmmanus du ska skriva!

*Läs andras noveller för att få inspiration att skriva din egna. Studera deras sätt att utforma texten. Men förlita dig inte till deras stavning helt och hållet, MÅNGA noveller är så dålig gjorda att bara läsa dem ger mig magsår.

*Använd Storbokstav i början av ord och namn. Kommatecken, punkter men förstås även utropstecken och frågetecken – vid behov.

Exempel:
Vill du ha ett äpple! <- Det ÄR en fråga och ska därför ha ett frågetecken
Aj det gör ju ont? <- Är uppenbart INTE en fråga utan ett utrop därför ska det vara ett utropstecken där.

Givetvis kan man säga båda två exemplen som både fråga och utrop i den ordningen de är skrivna här. Men seriöst orka? Det är om något dåligt uttryckt.

*Dela upp texten i stora delar om 5-10 meningar i varje. Det gör novellen mer lättläst.

*Skriv inte bara historian rätt upp och ner. Lägg in beskrivande ord och meningar så blir det mycket bättre.

Exempel:
Dålig: ”Pelles hund var brun och liknade en tax. Den hette Elvis och var 9 år.”
Bra: ”Pelle hade en hund, den var brun till färgen och liknade en tax för den var lång och hade korta ben. Den sträva pälsen kändes som sandpapper när man klappade honom. Hunden hette Elvis för att Pelles pappa avgudade Elvis, som tydligen var någon amerikansk sångare som levde för en massa år sedan. Pelles hund var 9 år, nästan lika gammal som Pelle själv.”

*Om det inte är ett viktigt innehåll i historien så undvik att lägga in smilys. Det finns vad jag vet bara en enda seriös bok som har smilys inlagt i texten och det är Sandor slash Ida (ungdomsbok).

*Om dialog prompt ska vara med i novellen så gör det på rätt sätt. Pratar två personer i texten med varandra längre tid än bara enstaka ord skriv dialogtecken typ:
- Jag gillar verkligen dig Emma
- Tack Emil jag gillar dig också
Ska det vara mer dialog än så eller om det finns fler människor inblandade skriv här och var efter vad de säger ”sa Emma” eller typ ”frågade Emil”. Är det bara ett enda kort uttryck mitt i en text så skriv det med ” och ”. Exempel: ”Pelle kom och visade mig vad Elvis kunde göra, ”Sitt” sa han till Elvis och Elvis lydde honom.”

*Väv ihop historien, om exempel en person har kort snaggat hår i början av historian kan personen mot slutet av historien inte slänga med håret – då indikerar det ju att historien utspelar sig under flera månader även om det bara är en timmes realtid.

Exempel:
”Hon satte på musiken i sitt rum på högsta volym och öppnade dörren till sitt rum med en rebellisk känsla även om huset var tomt.”
Om hon senare i novellen ska höra en dörr öppnas och stängas så är musiken helt enkelt ett omöjligt inslag. Det måste skrivas in ”Hon skruvade ner volymen på musiken och frågade honom försiktigt om han ville något” detta behöver man inte tänka på när man skriver.

*MEN man skriver novellen från början till slut. När man är klar eller om man hellre vill göra det under resans gång, läs igenom det du har skrivit. Är det något i texten som verkar orealistiskt? Ändra eller lägg till! En liten detalj som kan påverka HELA novellen. Publicera inget om du inte läst igenom och godkänt texten. Det finns för många dåliga noveller där ute – vi behöver inte fler. Så gör din novell riktigt bra redan från början.

*Karaktärerna är egna personer, med egna namn. Det är lättare för läsaren om det inte finns så många personer att hålla reda på. Om karaktärerna har namn blanda inte ihop dem med varandra – det är något som man stör sig på som läsare. Men karaktärerna måste inte ha namn man kan skriva en hel text, en hel lång novell utan att nämna ett endaste namn om man bara vill. Istället blir det han och hon, dem och det.

*Karaktärernas utseenden, tillför det texten och läsarupplevelsen att veta att huvudpersonen har midjelångt brunt hår, blåa ögon och ett födelsemärke i pannan? I sådana fall skriv det, men i de flesta noveller är detta bara överflödig information. Men kan släppa ifrån sig sådan info lite i texten eller antyda det.

Exempel:
Dåligt: ”Johanna som är en tjej med kort blont hår, bruna ögon och som är 160cm lång”
Bättre: ”Johanna tittade upp på honom med sina bruna ögon, hon var mycket kortare än honom. Han ruffsade till hennes blonda korta hår och log mot henne”

Om novellen är för att läsaren själv ska fantisera, kanske relatera det till sig själv (så att det är han eller hon som är personen i novellen) uteslut allt med utseenden – och namn att göra och kör på utan dessa faktorer. Varför? För att alla killar inte har kort ruffsigt hår och blåa ögon och alla tjejer är inte blonda och heter Amanda. Fler kommer uppskatta novellen om du utelämnar dessa faktorer.

*Använd inte onödiga förkortningar. Är stavas inte E, ("E" är däremot förkortningen på en drog)... Tänk på att alla inte vet -dina- förkortningar, det tog lång tid för mig innan jag kom på vad NT betydde (inte). Korta ord behöver inte förkortas, om man inte har SJUKT bråttom, skriver sms eller är amerikansk.

*Använd aldrig mer en ett frågetecken eller utropstecken. Punkter kan man använda en till tre men inte fler. Det det fyller ingen nytta mer än att det tar mer plats att skriva typ 5st frågetecken. En svenskalärare hade strykit fyra av frågetecknen och övervägt att byta yrke till något som inte går ut på att lära elever stava och läsa.

*Har du skrivit och publicerat noveller tidigare och fått kritik på dessa. Om du skriver fler noveller ha med kritiken i tanken. "Bra men för kort" - Skriv längre nästa gång, "bra men tar slut för hastigt" - dryga ut slutet i nästa novell, "gillade inte hur gubben gjorde mot hunden" - skriv på ett annat sätt lämpligen mer 'mesigt' eller uteslut helt. Beror givetvis på vilken story man har på novellen men överlag - lyssna på kritiken!

*Om möjligt, blanda inte talspråk med skriftspråk. Man pratar ju inte som man skriver alla gånger. Stava inte som det låter när du pratar. "Dom kommer snart" kanske man säger när man pratar. Men när man skriver är det De eller Dem som gäller. Mej och Dej och Sej är också sådana ord. De gör mig mer eller mindre förståndshandikappad = jag slutar läsa och försöker tänka på något annat någon timme tills gåshuden har försvunnit.
Vaktade utställningen i fyra timmar idag tillsammans med fem andra i min klass. Vi gick mest runt och ritade på väggen eller pratade med varandra. Noterade att några fått saker sålda. Bland annat en av de i min klass som på de två dagar vi har haft öppet hittills har sålt för över 17000kr och har fått en beställning på någon tavla. Massor har fått sina saker sålda utom typ jag och Meg. Dock hade det varit någon där och avgudat mina grejer men det betvivlar jag. Typ alla andra från min klass som var där idag har uppvisat sjukdom.

And guess what, mot slutet av vaktpasset och alla timmar sen dess har jag fått ondare och ondare i halsen. Mysigt. Har hela kameran full med bilder från utställningen i alla fall så ska försöka palla ladda över dem till datorn och sen in på internet eller något. Jag borde ställt ut fotografier men aja det är lätt att vara efterklok. Har några bilder som jag inte skulle tacka nej för att få upp i relativt stort format på väggen.

Tänker inte skriva så mkt mer nu för jag är sjukt pissnödig efter att ha druckit kanske 1.5-2L ...
Funderar på att köpa en laptop. Vet inte om jag vill ha en mac eller windows. Fördelarna med mac är färre än nackdelarna med windows. Mac datorer är datorvärldens belgian blue eller något. Typ alla deras datorer verkar bli mer och mer avancerade för var ny dator som kommer. Men avancerad är ju inte alltid bra. Orka ha en dator där man får leta 20min för att hitta startknappen, en halvtimme för att komma på hur man får in och ut en cd skiva ur datorn och så vidare. Orka dessutom att få/inga? spel fungerar till datorn. Positivt är dock att det är i det närmaste virusfritt och kan man hantera en mac så är man uppskattad i typ tidningsvärlden. Alla tidningar och sådant pack använder macar. Dock är väl mac dyrare än windows?

Skulle dock behöva sjukt mycket utrymme på datorn. Åtminstone 500gig eller i alla fall 200gig om det ens är möjligt. Annars om det är möjligt, fast det är grymt osmidigt, om man kan koppla ihop skiten med den externa hårdisken som stordatorn redan har. Undrar om man kan göra det utan att någon information går förlorad?

Förutom en laptop som mest bara är en sugenhets grej. Är något som jag verkligen måste/borde ha. Nämligen ett wacom ritbord. Lätt att jag ska ha ett mindre än det jag har nu. Det är onödigt stort så typ "WACOM Wireless A5 inklusive Penna, mus & batteri, Corel Painter Es4 (CTE-630BT3)" verkar som något som skulle kunna passa mig. Bra i pris är det också. Bara drygt 2200kr.

En trejde sak som jag fungerar på att införskaffa men jag vet inte ännu. Det är en ny/nyare systemkamera. Har funderat på att köpa en likadan som jag har nu alltså en Canon EOS 400D till. Vet inte om de objektiven jag har nu passar andra canon modeller. Grejen är att de är billiga i pris nu i jämförelse när jag köpte den jag har nu för 2 år sedan eller när det var... Möjligen hade det gått att införskaffa en nikon kamera som kan ta objektiv från äldre kameror, mamma har några nikon systemare som inte är digitala.

Jag funderar på hur mycket pengar jag har allt som allt btw. Kan ju vara bra att veta innan, tror jag.

Btw, apropå ingenting så hade jag en sexdrömförnimmelse en kort stund när jag slumrade i soffan igår morse. Drömde att jag låg i en soffa/säng och kollade på barnprogram eller liknande iförd ingenting och bredvid låg en lika lite påklädd ca 60årig gubbe, han touchade mitt ena bröst. Jag tyckte hela drömmen var väldigt olustig, vaknade till UR's barnprogram och har inte sovit sen dess.
För två timmar sedan hade vi vernissage på skolan. Sista timmen innan var jätte stressig, skulle sätta lappar på alla verk med pris uppgifter och sånt. Jag kommer mest troligen inte att få någonting alls sålt. Men om det mot all förmodan skulle ske, att jag fick allting, verkligen allting sålt så skulle jag tjäna nästan 10000kr. Det hade jag inte tackat nej till. Målade ett bord vitt i dag men utöver det har jag nog inte gjort så väldigt mycket idag.

Btw har jag färgat håret..
Jag är grymt sliten. Och jävligt gnällig. Spenderade gårdagen åt att måla. Först målade jag grenar rosa. Sen fortsatte jag att måla dem, rosa. Och sen fortsatte jag igen. Från typ 10 till kvart i 1 målade jag grenar rosa. Sen gick jag till ett bageri i närheten och köpte bröd/bullar 5st för 15kr. Det blev min lunch. Från kvart över 1 till 3.30 målade jag vidare mina grenar. Pausade och väntade ut tiden då min buss hem skulle gå vid fyra tiden. När den tiden kom fick jag gott och väl stanna kvar. Från 4 fram till 5.30 målade jag och F samt V mattor som vi ska ha under påsken ... Rosa. I och för sig målade jag min matta vit, men i morgon eller höm, idag ska den bli rosa.

Summan av detta kladdande är: Mina byxor är nedsmetade med både vit och framförallt rosa färg. Min tröja har stänk av rosa färg. Min jacka är numera inte bara svart utan även både vit och rosa. Mina skor har stora färgfält av vitt och rosa. Till och med mitt hår är rosa på sina ställen. Jag har kommit fram till att jag hatar färg och jag hatar färgen rosa ännu mer.  
Oh gud vilken dag och natt. Kanske började den i morse, kanske började den redan igår. Beror lite på hur man ser på saken. Satt uppe och spelade till typ 2 i natt, 2 halv 3. När jag funderade på att gå och lägga mig gick morsans pv upp och gick omkring på bottenvåningen. När jag gått och lagt mig vaknade resten av huset upp, fortfarande runt 2.30 på natten. En stund senare kom mamma in i mitt rum och sa att hon och hennes pv skulle åka in till vårdcentralen elr likn för att han inte kunde andas. Typ 5 min senare kom jag fram till att jag inte skulle få en blund i ögonen om jag inte gick ner och la mig i soffan för att hundarna klarar inte av att vara ensamma om jag finns uppe på mitt rum. Så jag gick ner och gosade med den ängsligaste hunden. Då hade klockan hunnit bli 3 på natten eller strax innan. Runt 4-tiden kom de tillbaka. Jag valde att ligga kvar i soffan och titta på tv (hann med att se endel av en zombie film, någon dokumentär tror jag, hemsökta hus och ett program med helt efterblivna hemvideos). Jag gav upp alla tankar på sömn och satte mig vid datorn igen. Vid kvart i 8:a ringde jag till hemtelefonen från min mobil för att väcka morsan som lovat att skjutsa den här veckan.

Kom drygt 20 min försenad till skolan, slapp och andra sidan ett möte eftersom jag hoppade in mot slutet. Efter mötet började vi städa våra platser och sen skulle allting tas väck. Jag smet iväg och hjälpte till på våning två istället. Mycket lättare att koordinera arbetet där istället för hjälpa till med allt tungt på bottenvåningen. När det var klart fick jag hjälpa till att röja upp i källaren. Kan inte förstå hur SÅ många stolar, bord, stafflier och så vidare har kunnat gå upp i rök på ett sådant sätt så fort. Vi kommer aldrig kunna få ut det igen känns det som. Bröt i alla fall ingen nagel även om jag många gånger trodde att deras sista stund var kommen.

Efteråt var det nog lunch och efter det blev jag och M och F tilldelade att röja upp utomhus och göra en ram till ytterdörren. Medan M/F gjorde ramen började jag kratta och lyfta sten under trappan och loftet eller vad sjutton det är. När M/F var klara kom F ut och jag gnällde lite över min arbetsuppgift.. Sen började han kratta/sopa. När vi var halv klara kom O och hjälpte till mer eller mindre frivilligt och sen kom M tillbaka. Slutade med att jag pekade och sa M/F/O så sopade/krattade dem just där. Teamwork. Eller bara jag som är övertrött och dominatrix / domina eller vad det heter.

Sen byggde jag M och F småramar. M sågade, jag sandpapprade, F spikade ihop dem. Sen kom O och målade några ramar. Såg ut som om vi gjorde ramar på löpande band. Vid 4:a kom mamma och lämnade av några grenar som vi ska ha att bygga med i morgon. Sen åkte vi och köpte en kartong bit som ska sitta som bakstycke åt min flygödeltavla.
Jag drömde en sexdröm i natt/idag. Drömde att jag och en kompis var i ett stort lägenhetskomplex någonstans i världen (typ ryssland). Sen tog vi tåget till ett annat och hamnade i Thailand. Lägenhetskomplexet bestod av vita höghus med lila balkonger. Vi gick runt och tittade oss omkring och tyckte det var jätte sött. Så träffade vi på en småknubbig kille 25-30års åldern i gul svenne tröja. Frågade han någonting och han släppte in oss i sitt hus. Han var turist, visade det sig (no shit!) men han hade stannat kvar i Thailand efter sin semesterresa tagit slut, byggt om sitt hotellrum så att personalen på hotellet trodde att det var typ förvaringsutrymme eller likn. Min kompis lämnde mig hos honom för att gå runt lite i hotellet och även ut, för hon hade ett uppdrag att slutföra. Under tiden försökte jag mig på att knulla med killen. Han hade en hyfsat stor men grov kuk som tedde sig lite annorlunda från vad man tänker sig kukar. Den antog en blå-lila färg rätt fort nämligen. När han väl knullade så blev det in-ut-in-ut jätte, jätte, jätte fort .... I sådär en 30 sek, sen var han trött. Kändes ju sådär.

Det är typ det enda sex jag har fått på 140 dagar och så är det en dröm och dessutom dåligt. Ödets ironi antar jag.
Var på pressvisning idag för en konstutställning som jag ska recenssera. Jag har fortfarande ingen direkt aning om vad jag ska skriva. Har inga idéer och är inte på humör. Känner mig nästan utbränd redan innan den jäktiska veckan har börjat. Mysigt eller inte.

Jag vill att dessa veckor ska ta slut så att jag kan koppla av och bli som vanligt igen.