Idag för 20 år sedan föddes jag. Och det är ju ett tag sedan.... Idag kommer mormor och min moster och min enda kusin hit. Mamma har gjort eller håller på att göra en tårta (som troligen kommer fotograferas innan och sättas ut på bild här). Eftersom jag är enda barnet (som inte längre är så mycket barn, tyvärr) så kommer jag förmodligen att få en hel del presenter. Dock har jag inte önskat mig någonting alls egentligen. Får återkomma senare med något mer riktigt blogginlägg.
Tittade på tv igår natt även om jag borde ha sovit. Discovery channel i alla fall. Det handlade om mördare, i detta fallet, seriemördare. Jag har typ intressefetish för seriemördare. Inte så att det är något att tända på i sexuellasammanhang men intressant är det!
Hur som helst så hittade dem två tyska turisttjejer i skogen mördade. En med typ 15 knivhugg runt hela kroppen och den andra var skjuten med typ 25 skott från olika vinklar. Det blir ju bara dubbelmord. Det blev rubriker och sådant men sen la det sig ner. Någon ortsbo tyckte att de inte gjorde tillräckligt för han var övertygad om att det fanns fler offer. Så han spenderade 9månader med att gå igenom den 470hektar (lr vad det var) stora skogen. Och sen hittade han en skalle i ett buskage. Och först då blev han paranoid om att mördaren skulle besöka skelettet. Så han snodde skallen och åkte till polisen. Som misstänkte honom för morden. Men först då skallgångade poliserna hela skogen efter fler offer. Och de fann en hel del. Alla mördade var turister så mördaren fick namnet "Turistmördaren" i media. Mördaren mördade offren på olikasätt nästan varje gång. Typ knivhuggning, skjutning, halshuggning osv. Men det läskiga med allt det här, är att min mamma var turist och befann sig i de trakterna under de åren som mördaren var lös.
Är det något att bli "paranoid" över såhär några dagar innan sin 20års dag?

En annan läskig seriemördare som var på tv tidigare igår var en läkare som sprang omkring och gjorde hembesök och injencerade dödligt stora halter av heroin i sina patienter. Skrev om patienternas journaler för att passa ihop med de plötsliga dödsfallen. Förfalskade testamenten så att patienterna gav honom hela sina förmögenheter osv. Det var en nästan varje vecka som förolyckades och ingen misstänkte något förutom läkarens kollegor (som till en början inte vågade göra något) och en taxichaffis som började få ont om stammiskunder (eftersom de dött under mystiska omständigheter en efter en). När polisen väl gjorde en grundlig undersökning av läkaren och alla patienter som han någonsin haft hand om, kom de fram till att han hade mördat över 300 människor. Fast han blev bara fälld för typ 15 av dem. Seriemördare for real.
Har just kommit på en sak, eller jag kom på det igår. Men i alla fall så kommer min moster hit den här veckan och kommer vara här på min födelsedag. Och det är väl kul. Men det är det att hon har pejl på min farslok (kan man skriva så? ((gillar uttrycket "slok" det är roligt))) och hon kommer släppa den bomben förmodligen då för morsan och det kan nog bli lite nasty tror jag. Men vi får se hur pass omfattande det blir.

För övrigt så byggde jag om min hemsida igår. Ändrade layouten och la in lite andra sidor samt la in fler bilder. Det blev faktiskt rättså bra om jag får säga det själv. Måste komma ihåg att kolla hur sidan ser ut i opera och internet explorer också. Samlade ihop mina hund och kattbilder som jag har fotograferat i år. Nästan alla kom med men inte alla. Hur som helst uppnådde det en siffra över 600 bilder. Och jag har ingen aning om vad jag ska göra med bilderna.

Har börjat sticka med ett garn som är jättehärligt, det ska bli en lååååång halsduk av det som jag kommer avguda vintertid. Supervarm kommer den förmodligen att bli. Och jo, jag har kommit på att det hade varit kul att göra en kokbok (med bilder) för newbies i köket. Eftersom jag själv är en newbie i köket som nätt och jämt blev godkänd i hemkunskap i grundskolan. Men man kan ju inte vara bra på allting liksom.

Och jo i morse när jag vaknade var dörren till mitt innersta rum öppen trots att jag hade stängt den igår. Och där inne bor hamstrarna. Det var bara det att två av tre hamstrar befann sig i sin bur. Den tredje var försvunnen. Och det rummet är ett litet förråd av saker som inte får plats någonannanstans. Dvs. ganska stökigt rum. Trodde aldrig att jag skulle kunna hitta henne. Vände upp och ner på halva rummet innan jag kom på att hon förmodligen befann sig i något hörn, för hamstrar sover aldrig mitt i buren utan i något utav hörnen. Alla hörn i rummet jag kunde hitta var hamstertomma så där var hon iaf inte. Dock hörde jag prassel som var hemmahörande i ett hörnområde. Och där ifrån hittade jag henne. Dessutom är det min yngsta hamster som är liten bebis fortfarande. Lite smått skrämmande.

Funderar på att göra om layouten på bloggen... Och jo.. Lite lol, jag har blivit tvtittare på patetiskt allvar. Börjar dagen med att titta på sommarlovsmorgon; blue water high (australiensisk serie ftw!), sen är det typ något läkarprogram på tv4 fakta och sen något mer efter det. Och efter det är det oprah, någon liknande som heter något med RR och sen är det McL..döttrar kommer inte på namnet och efter det Ellen och sen är det oprah igen. Dessutom stickar jag och tittar på tv samtidigt. 
Skriver för att få tiden att gå fortare. Min mammas särbos mamma är här. Någon som skulle kunna räknas som min farmor om vi hade varit släkt. Men det är vi inte, faktum är att jag inte alls gillar deras släkt. Åtminstone inte mammas särbo och hans mamma. När hon kommer hit försöker jag alltid synas så lite som möjligt, vara så tyst som möjligt och inte alls något vidare social, alltså mindre social än i vanliga fall. Jag utvecklar till och med mitt datoranvändande för att märkas av så lite som möjligt. Trycker på knapparna mycket långsammare så att de inte ska höras så mycket och rör mig knappt även om röven efter ett tag känns som om den har vuxit fast i den sittande ställningen.
Han sa för snart 25 minuter sedan att de skulle åka strax på en liten runda. Jag sitter här och önskar att den straxen ska komma jätte jätte jätte fort. För jag står verkligen inte ut mer.

Och ändå gör hon ingenting mer än att sitta där nere och smaska på luft och vända blad i en bok. Ingen annan finns närvarande i rummet vilket brer på lidandet. Inte ens teven är på, ingen hund rör sig och allt är ljudfritt. Jag kan inte koncentrera mig när hon är här. Jag får spader på allvar! Snälla snälla snälla kom någon gång och befria mig från detta hemska innan jag avlider. Måste fråga mamma när hans morsa ska åka här ifrån. Det känns som om hon har varit här jätte jätte jätte länge. Fast än hon kom på midsommardagen, fast hur länge sen det är håller jag i och för sig inte någon koll på. Och snart fyller jag år. Det här blir ju bara värre och värre. Om hon är här på min födelsedag tänker jag inte närvara alls då flyttar jag ut till något av jakttornen eller något. Argh. Det är typ ett fobiskt tillstånd. Jag skulle aldrig klara av att arbeta på typ ålderdomshem. Då är jag hellre arbetslös och uteliggare faktiskt.

Nu kom han och sa att han bara skulle kolla tvätten och om den är klar så åker dem. Hoppas den är klar och går skitsnabbt att hänga upp annars vet jag inte vad jag gör. Det är alltid såhär när hon kommer, tur att det inte är ofta, jag hade inte klarat av det. Även om hon alltid ger oss pengar när sådant sker, 500kr för denna gången. Jag borde bli överlycklig men nej.
Midsommarnatten gick åt att diskutera efternamnet Fitta

Nut säger:
"Bais City, a city located in the province of Negros Oriental, Philippines"
Nut säger:
"The British Association for Jewish Studies (BAJS) was founded in 1975"
Mental säger:
xD
Nut säger:
natthumor <3
Mental säger:
googlar du på bajs? XD
Nut säger:
ja :'D
Nut säger:
bara för att hitta sånt där
Mental säger:
en nattgoogling som en karlslok gjorde en gång när jag chattade med honom var att hitta en golfklubbsägare som hette så mycket som Mr. Fitta xd
Nut säger:
HAHAHAHHAHAH
Nut säger:
på hemsidan
Nut säger:
"Subscribe to BAJS"
Nut säger:
natthumor
Nut säger:
<33333
Nut säger:
"about BAJS"
Mental säger:
xD
Nut säger:
http://www.bajsbulletin.org/ :'D
Caz säger:
aww
Caz säger:
hittade en "Jonathan J. Fitta " :'D
Nut säger:
:'D
Caz säger:
han är typ.. advokat
Nut säger:
LOL!
Nut säger:
"I want Fitta"
Mental säger:
Fitta for protection xd
Caz säger:
tänk att ha honom som advokat om man är anmäld för typ.. sexuella saker
Mental säger:
xD
Caz säger:
undrar om han är medveten om det
Nut säger:
Fitta will help me prove I didn't rape that girl
Mental säger:
"Mr. Fitta was getting wet when the rain came"
vi kanske skulle ta och göra en engelskabok? och sälja till svenska skolor med roliga exempel meningar
Nut säger:
"Fitta was so wet, he looked like a drowned pussy"
Mental säger:
Dick Fitta
Caz säger:
aww
Mental säger:
Dick Fitta moves to sweden
Caz säger:
Pierce T. Fitta
Nut säger:
Dick Fitta went to a swedish school in three months
Nut säger:
Dick Fitta killed him self...
Mental säger:
Dick Fitta was cumming to sweden xd
Nut säger:
:'D
Caz säger:
orka heta fitta -_-


Och en ännu mer LOL konversation, om man inte vet vad det handlar om;
Mental säger:
JAAAA
Mental säger:
har lyckats sälja den norska kungen nu xd
Mental säger:
eller kronprins kanskedet är
Caz säger:
......? XD
Caz äger:
hakon?
Mental säger:
ja
Caz säger:
okey, hur mkt? ^^
Mental säger:
1000
I förrgår kväll lärde mamma mig grunderna till hur man virkar. Och hela natten satt jag och övade på att virka och numera är jag nog bättre på att göra det än vad mamma är. Fast hon är iofs nybörjare hon med. Virkar STENHÅRT det går knappt att virkla längre till slut. Men så är det väl jämt. Samma sak med stickning men där är det ju lättare att sticka lösare än vad det i alla fall verkar vara att virka lösare.

Igår var jag vaken nästan hela dagen och hjälpte till att städa. Städade två lådor innan jag gav upp och gick och la mig runt 2 tiden på eftermiddagen. Vaknade runt åtta på kvällen efter att ha drömt en hyffsat konstig dröm. Fick middag som inte var så där jätte god (inget fan av hamburgare, speciellt inte hemmagjorda med världens fetaste biff). Och så tittades det på fotboll och jag satt och försökte virka i mörkret.

Anyway min dröm var en mardröm även om beskrivningen inte direkt är mardrömslik. Drömde att mina grannar släppte ihop alla sina hästar i en och samma hage och hästarna blev som galna och sprang omkring och rejsade som bara den. Sen kom de (grannarna inte hästarna) in i vårat kök, som inte var vårat kök utan snarare ett internatkök. Jag var hemma för att jag skulle fixa lunch eftersom att jag bara var hemma för stunden från skolan. I köket sa dem hotfullt att jag skulle ge dem en kattunge matningsflaksa för att det hade jag lovat dem att jag skulle fixa. Och sen öppnade jag kylskåpsdörren och tog tag i en påse med fröer som jag tyckte att jag kände igen. Och när jag tittade närmare på dem så upptäcker jag att det är hoppande bönor som ligger där och tokhoppar.

Nu på morgonen kom grannarnas ridhus farande i bitar, de har inte byggt upp det ännu men det är på gång. Undrar hur lite tid det kommer ta att få upp det? Jag tror att de klarar det på max 2 veckor förmodligen bara några dagar. När de gör något så gör dem det jävligt snabbt.
Ännu en gång måste jag störa mig på det här. När man tittar på läkarserier och dokumentärer med sjukhus, sjukdommar och skador och hela den biten. Det som stör mig så ofattbart mycket är att de ganska ofta säger typ så här:
"Han har fått ************************" (sjukdomsnamn är alltid långa i sjukhusserier) "- Men det är ju dödligt!" Eller typ "Hon fick en dödlig inflammation i lilltån" eller "Han kan komma att dö av det här" eller egentligen vad som helst som är i den stilen. Det som stör mig är att hur sjuk eller frisk man än är igenom hela livet så kommer man förr eller senare att dö ändå. Och visst, man kanske dör tidigare än man skulle om man drabbades av obotlig cancer, men ingen har någonsin överlevt livet självt. Och jo jag fattar att problematiken i att dö av en sjukdom framför ålderdom är att man vill finnas kvar i livet med vänner och familj. Men .... Ja, ändå.

Sedan var det något mer som jag har gått och irriterat mig på den senaste tiden men bara för det så kommer jag inte ihåg det längre. Hur som helst så reducerade jag mina fyra olästa böcker till två igår. Och när jag vaknade fick jag reda på av mamma att de spelar in den brittiska versionen av Wallander här utanför. Eller, de spelade in den igår här utanför. Såg dock inte till någon men vägen ovanligt tom, ovanligt länge. Men jo såhär... Varför spelar man in en / flera dyra(?) filmer i Sverige.  Om en Svensk poliskomissarie i Sverige som av någon underlig anledning då pratar brittisk Engelska. Vad är det för fel med att texta de svenska wallanderfilmerna till engelska? Det tycker jag är väldigt underligt. Någon som kan ge en förklaring till varför de gör som så?

Eftersom att falkis förmodligen kommer att läsa det här, så kan jag fråga det jag hade tänkt att fråga direkt här vilket jag annars glömmer att göra på bdb och msn. Hur tvättar man håret med no poo metoden? Alltså med ägg och vad det nu är mer?
Spelade kukstorleken någon roll för tjejerna 1908? Var det något man talade om? Förmodligen inte, men OM man gjorde det, spelade det någon roll hur stor kuk karlsloken hade? Tanken slog mig idag när jag såg på en film, som visserligen utspelade sig 30+ år efter sekelskiftet men frågan poppade ändå upp i skallen på mig.

Min bok jag läser nu är snart utläst, vilket är tråkigt för den är bra. Eller ja, huvudpersonen i boken påminner så mycket om mig själv så att det nästan är skrämmande. Fast sen har jag två andra böcker som jag bara har slutet kvar att läsa på som jag inte har läst ut. Samt en bok som jag typ just har börjat på fast det var två år sedan jag började läsa den. Jag har inte stickat på en vecka, det känns som en hel månad sedan. Jag känner ingen direkt abstinens men jag vill inte glömma bort hur man gjorde.

Om inte allt för lång tid fyller jag år, och det är faktiskt väldigt läskigt. Jag känner mig inte så gammal som jag nu fyller. Och idag har det åskat här, två gånger. Först en gång på morgonen, fast det blev bara två knallar så jag var typ osäker på om det verkligen hade inträffat. Fick några fina morgonbiler samtidigt som det spöregnade (åskade och solen gick upp). Sen på kvällen blev det åska och regn igen, denna gången mer på riktigt. Dock har jag inte fått se så mycket blixar ännu. Det är ju det bästa med att det åskar.
Drömde att två killar jagade mig och en yngre kille. De var äldre och gick på någon fordon utbildning. Den ena av "jägarna" var typ 2 meter lång och jätte kraftig men inte så fet-kraftig utan mer i muskler. Dessutom hade han en deformerad hand med två fingrar på. Jag och den yngre killen sprang omkring inne i en resturang/affär och försökte hitta någonstans att gömma oss. Sen till slut hittade vi ett rum under jorden som vi kröp ner i och där hittade vi en annan yngre kille. Sen klättrade vi uppåt och då hamnade vi plötsligt på taket på byggnaden och där satt det redan folk varav jag kände igen åtminstone en.

Väktes bryskt av att hundarna öppnade dörren och hoppade upp i sängen och började rota runt i rummet vilket de så väl vet att de inte får göra. Fick lite kvalitéets tid vid datorn innan det var mat och kvalitéets tid vid tvn i form av dubbelavsnitt av 'Livräddarna på Bondi Beach' och ett avsnitt av 'Americas funniest home videos'. Läste några sidor i min bok, som jag redan är halvt igenom och sen blev det upp till datorn igen. Emellertid har jag haft huvudvärk hela dagen och det är inte något kul alls faktiskt. Så nu ska jag gå och vila huvudet.

Tips för den som gillar Harry Potter (obs kräver förmodligen flash) http://www.waterstoneswys.com/ klicka på "Authors" och sen på JK Rowling dock är det handskrivet så det kan säkert vara krångligt att läsa.

Och jo förresten så kom jag in som reserv på skrivarlinjen på min skola. Nu är det bara att hoppas på det bästa.
Drömde en mardröm för första gången på bra länge. Dessutom handlade drömmen till stor del om hästar. Inte för att jag direkt är en hästnörd men drömmen var faktiskt rätt vidrig.

Det började med att jag stod på gränsen till våran tomt, nästan inne i hästhagarna som grannen har. Där stod en röd lastbil och de lastade på nästan alla hennes hästar där. Hon hade antingen sålt dem eller höll på att skicka dem på slakt. Nästa "scen" är jag (eller någon) på ett internat och vi håller på att byta rum med varandra när vi träffas i korridoren och inser att vi är någonstans där det bor vilda hänsynslösa ociviliserade människor (som är kanibaler). Vi går ut en bit antingen ut på en balkong, ett tak eller bredvid internathuset som i sådana fall ligger på en klippa. Och tittar ut/ner, det galopperar en hord med hästar utmed kanterna sitter dessa människor med långa spjut i händerna som de sedan kastar på hästarna. En häst får spjutet inborrat genom hela kroppen men fortsätter att springa tills den faller ner i en flod där en av människorna väntar. Han och hästen far iväg med vattnetskraft och man hör hur hästen skriker i panik medan hästens kroppsdelar kommer flytande efter ekipaget i floden. Den sista bilden jag får upp från hästen innan den försvinner är hur alla revbenen är blottade.

Sen valde jag att vakna.
Vaknade runt 13-14 idag, gick upp och tänkte gå ut med hundarna men det regnade lite så jag avvaktade. Satt lite vid datorn istället. Gick ut med hundarna någon timme senare och sen in och läsa bok och ta något att äta. Sen kom mamma hem från jobbet som hon försöker sluta på men blir kvarhållen av de som jobbar där. Vi åt middag och tittade på dokumentärer och filmer och jag fortsatte att läsa då och då. Inte så mycket för att boken slukar upp mig, för det gör den inte men ja. Jag har inte så mycket annat att göra. Egentligen borde jag suttit uppe vid datorn men jag är inne i en osocial period.

Dessa perioder kommer och går, det är inget man direkt kan göra för att få de att ta slut. Det är väl snarare så att ju mer jag tvingar mig själv att försöka vara social, desto längre pågår perioderna. För nyfunna kontakter kan det säkert kännas lite dumt eftersom de säkert kan börja tro att det är fel på dem. Men så är det inte. "Det är inte dig det är fel på, utan mig" fast på allvar.
Jag ska fatta mig kort. För att jag tittar på ett program som slutar 01:15 och klockan är 00:41 när jag börjar skriva detta. Och visserligen skulle jag kunna skjuta upp det till senare men palla?

1. Hamstrarna har fått flytta in i sina akvarium nu. Skit stort får dem det nu. Även om de nya hemmen inte är riktigt klara ännu.

2. Familjer som adopterar barn är ofta vita. Vita föräldrar och allt från vita till bruna ungar. Två vita föräldrar och kanske flera vita syskon och en brun unge. Hur många gånger har man på en skala hört talas om en helt svart familj som har (fått) adoptera en vit unge? ... Det var bara en tanke som slog mig innan idag.

3. Jag är en känslomänniska. Jag kan äta vissa saker bara för att den har en konsistens som jag gillar. Eller som i de flesta fall en smak men konsistensen är minst lika viktig! Samma sak med ytor och dofter. Och lite samma sak med språk/skriftspråk. Vissa smaker, dofter, konsistenser osv är helt och hållet rätt. Medan andra är helt och hållet fel. Det är också så små nyansskilnader från bra till dåligt att ingen annan tycks lägga märket till det. Och det är kanske bra det för att det sabbar lite för en. Fast och andra sidan är det lite kul att gå omkring och leka Jean Babtiste Grenouille eller vad han heter.

Jag provar en av bloggfunktionerna som jag har undvikit så länge. Får se vad det får för utfall.
Och nu ska jag tillbaka till tv:n
Solen och värmen som den ger oss är överallt. Det är näsan stört omöjligt att komma undan, så länge vi inte vill dränka oss i vätska aka vatten eller gå in i ett kylrum eller en mataffär. Så vida man inte har turen att ha AC i bilen. Det är varmare ute än inne här hemma, och det tackar vi för. Värmen ändrar humör annat viktigt som man bör ha gott om för att kunna komunicera med andra människor.

Igår investerade jag i två stora akvarium med tillhörande ljusramper. Ett 100L och ett 140L akvarium. Fast vi ska inte ha dem till att bada i, och inte heller till att ha fiskar eller liknande djur i, även om det nog kan vara lite lockande i alla fall. Nej, där ska hamstrarna få flytta in med jord och grejjer så kan de få rejsa omkring bäst fan de vill så kan jag sova i min säng nattetid för det tycker jag hade varit väldigt kul att få göra igen. De båda akvariumen fanns bara några kilometer bort och var faktiskt fruktansvärt billiga. Ser fram emot att låta djuren få flytta in!

Har spenderat dagen med att spela The Sims 2. Och det finns väl inte så mkt att säga om det. Men jag har en fråga som jag inte hittar svar på ens på google. Hur skapar man en zombie?

Urin-vånare. Nej, men urin är bra på många sätt.
*Det tar ur gifter ur kroppen eller ja det är väl vad urinet är - gifter från kroppen.
*Skadar man sig ute i vildmarken utan en första hjälpen väska kan man pissa på såret förutsatt att man inte är ensam om ex såret sitter på ryggen kan bli lite svårt då.
*Om man någon gång ska göra ett practical joke med någon som gillar nudlar kan man pissa i skålen och lägga ner nudlarna i det. Bör se likadant ut.
*Om man blir attackerad av en haj ska man tydligen pissa för då sticker hajen.
*Om man blir attackerad av en våldtäktsman som inte tänder på golden shower så ska man pissa på sig, tydligen, och det ska hjälpa eller så.

Edit: *Är man på något ställe där det inte av någon anledning finns rent vatten är det att föredra att dricka sitt piss framför att dricka förorenat vatten. Gäller även om man har att välja mellan havsvatten och piss. Sägs det i alla fall..


Det var väl vad jag funderade på just nu...
Har jag tagit idag. Spenderade väldigt många timmar extra på skolan men den tiden gick snabbt. Känns lite vemodigt nu. Jag kan inte glädjas så som andra gymnasie-studenter. Sådana som tjoar omkring och halvt riskerar livet med stora lastbilsflak klädda med skog. Inte heller springa runt, sjunga osv. Mest troligen kommer jag inte vara full varesig nu eller senare. Jag har ingen studentmössa och faktiskt inget betyg ännu.

Var inte överdrivet mycket i skolan om jag får lov att säga det själv. Första månaden av det här läsåret klarade jag mig helt från någon frånvaro men sen, sen var det var och varannan vecka. Men det fanns i alla fall där. Nu är ju framtiden så oviss som den bara går att få. Eller kanske inte förresten men ja. I och med att jag är en sådan som oroar mig för allt, konstant så tänker jag oroa mig tills allting löser sig.

Klassen har splittrats, man kommer mest troligen inte att träffa dem igen. I alla fall stora delar av den. Mer än halva klassen har slutat nu. Vissa av folket kommer man ju inte direkt att sakna om jag ska vara ärlig. Medan andra man saknar nästan redan nu. Och då kan jag inte påstå att klassen var såvidare tight ändå. De flesta har åkt hem till sig. Alltifrån skånebor till göteborgare, stockholmare och folk från än mer norrut. Kanske om 50år att vi har någon återträff, alla som har slutat nu. Men kanske mest troligen inte.

Ledsen är jag dock inte, mest fundersam och som sagt vemodig.
Var det igår med klassen, mest med de som ska sluta permanent i morgon (weeeiii). Kött och så fick vi stå för själva men resten fanns på plats. Dvs tsatzikiröra med oliver på, chips och natchochips, oliver, oliver igen och pastasallad med oliver. Det är lite så det är att grilla hos greker tror jag. Hur som helst var det gott och kul. Jag hade en riktigt elak dag igår. Satte klorna i Milla flera gånger bara för att jag fick impuler att göra det. Sen föreslog jag att vi skulle lägga Pontus på grillen och senare läraren som grillningen var hos.

Våra diskussioner var allt annat än normala. Vi pratade bland annat om schampoo och hår varpå Karin kläckte kommentaren "Ett tag hade jag samma längd på håret överallt" det misstolkade jag stort och tyckte var jätte roligt. Sen kom vi in på giftemål och Milla sa att man skulle gifta sig med en rik gubbe på 90år, Fimpen inflikade att pensionärerna i Sverige är allt annat än rika. Jag sa då att man skulle "gifta sig med Zlatan om typ 100år". Det blåste massor igår även om det var varmt, våra papperstallrikar blåste iväg hela tiden och då skulle Anna föreslå att man skulle spika fast dem men det blev istället "man tar fyra spikar och så slår man in en i varje hand" skit kul även det. Sist av allt kom vi in på ämnet tvillingar, trillingar osv. Fimpen berättade om en hon kände eller så som var tillsammans med en kille som var enäggstvilling. På en fest hade denna tjej gått iväg och haft sex - med fel karl. Och sen blivit gravid. Det roliga med det är ju att enäggstvillingar har samma genuppsättning och därför går det inte att fastställa vem som är fadern.
Milla satt bredvid mig vid bordet och jag berättade om en fd klasskamrat som jag hade på gymnasiet, som alltid satt längst fram på lektionerna och grävde runt i näsan och åt upp vad hon hittade där. Beskrev henne då som "hon var precis som Milla... Fast värre" det fick jag dock smäll för men det var lite kul.

Sen fick jag min lärare att köra hem mig fast jag fick gå sista biten själv men spelar roll. Sen var det bara att gå ut med hundarna (vilket jag ska göra efter att jag är klar här) och ge dem mat och sådär. Jag har fortfarande inte blivit hungrig sen igår. Och idag kunde jag inte komma iväg till skolan så jag spenderade dagen med att sova för det var verkligen behövligt.
Igår badade jag och mamma i havet. Det var riktigt jävla fittkallt. Så kallt att jag stod som ett jävla psykfall och asgarvade varje gång det skvätte upp vatten på kroppen som ännu inte blivit utsatt för vattnet. Men till slut var hela jag i och simmade omkring. Långgrunt var det också, havet har ätit upp land så vad som var skog förra året är sandstrand i år.

Tidigare igår var vi och handlade klädur, ja ur isländska ftw! Men iaf fick jag ett par sandaler av mormor och en kjol som är vit med svart mönster på som är typ mer än kärlek. Och jo innan dess berättade mamma att hon fått jobb för ett år framöver. Lite koolt fast det är lite långt borta. I skolan hade jag nada att göra igår så jag hjälpte milla med sina tre recensioner. Eller rättare jag renskrev den första på datorn, den andra renskrev jag en gång och skrev om helt sen och den tredje ändrade jag ordföljd, stavningar och sådant i. De alla blev brillianta!

Idag är det en lång dag, och den slutar med att vi ska hem till en lärare och grilla. Undrar lite hur jag ska komma hem därifrån bara men det löser sig väl. Hon bor inte jätte långt ifrån mig heller så i värsta fall får jag väl gå.

1 juni
Havet 1 juni - vi var där med hundarna så att de fick bada lite, det var uppskattat
Fan vad tiden går fort! Det är 1 juni nu. Och om fyra dagar slutar jag skolan. Om 6 dagar är det sveriges nationaldag - vad nu det är bra för? Om ytterligare några veckor fyller jag år. Vilket är läskigt.

Har just avslutat en grytlapps-stickning. Den väger säkert över 1kg. Oerhört tungt att hålla i må jag säga. Måste till Erikshjälpen och införskaffa fler tygrensor att sticka med. En liten fryspåse fylld med tygremsnystan för 15kr, helt acceptabelt överkommligt. De kanske inte blir så fina grytlapparna men säkert mer hållbara än de man köper på IKEA and such stuff. Dessutom har man ju kul medan man tillverkar dem. Fast i början är det sjukt svårt, typ. Eftersom att det är ett sådant ohyggligt motstånd, remsorna vill INTE stickas med i första taget.

Det är varmt, 19 grader och klockan är just i detta ögonblick ca. 11:18. Det om något är varmt, fast det blåser lite lätt så egentligen borde det vara ännu varmare. Har drömt litegrann den senaste tiden när jag har sovit men inget som jag kommer ihåg sådär. Förutom att jag blev jagad av mina grannar typ och flydde till valleberga där jag blev inbjuden hos en tant i ett gammalt slott (som inte finns i verkligheten) och där blev jag bjuden på julmiddag lr liknande och i taket i matsalen som förövrigt var väldigt liten och mörk hängde det en (död) ren eller hjort i taket som man då och då fick springa och dra i ett rep så att den höll sig där.

I tisdags åkte klassen (och jag) iväg på dressinerna som finns intill skolan. Vi fick tårta av the Tentwoman som ska sluta (JIPPIE!) och sen dressina tillbaka igen. Fast innan dess sprang jag runt och fotograferade en massa. Fick nog till några bra bilder, jag vet inte har inte kollat så mkt på dem ännu. Jag skjuter upp allt bildkolleri till senare dvs. jag har hundratals bilder att gå igenom till den dag jag orkar gå igenom dem dvs. typ aldrig.

Har börjat bli aktiv på en ny spelsida. Det är kul fast jag ska försöka värva dit fler svenskar, det känns lite tomt där stundtals. Amerikaner är jävligt lustiga tycker jag. Någon i deras forum hade vart och köpt kattungar som var 2-3 veckor gamla (i Sverige får man inte sälja kattungar innan de är 12 veckor gamla). Någon annan hade en kattunge som den ville operera bort klorna på (varför har man katt om man inte klarar av att bli klöst?!). Dessutom tjatar alla om att man inte bör lämmna ut för mkt information om sig själv på internet. "För då kan en 50årig gubbe komma och göra vad han vill med dig" so what? Besök for the win! Dessutom är man ju inte så dum att man lämnar ut all information om sig själv. Eller vanligtvis är man inte det.

Aja nu ska jag iväg och göra annat ett tag. Får se när jag skriver härnäst.