Seriemördare

0kommentarer

Tittade på tv igår natt även om jag borde ha sovit. Discovery channel i alla fall. Det handlade om mördare, i detta fallet, seriemördare. Jag har typ intressefetish för seriemördare. Inte så att det är något att tända på i sexuellasammanhang men intressant är det!
Hur som helst så hittade dem två tyska turisttjejer i skogen mördade. En med typ 15 knivhugg runt hela kroppen och den andra var skjuten med typ 25 skott från olika vinklar. Det blir ju bara dubbelmord. Det blev rubriker och sådant men sen la det sig ner. Någon ortsbo tyckte att de inte gjorde tillräckligt för han var övertygad om att det fanns fler offer. Så han spenderade 9månader med att gå igenom den 470hektar (lr vad det var) stora skogen. Och sen hittade han en skalle i ett buskage. Och först då blev han paranoid om att mördaren skulle besöka skelettet. Så han snodde skallen och åkte till polisen. Som misstänkte honom för morden. Men först då skallgångade poliserna hela skogen efter fler offer. Och de fann en hel del. Alla mördade var turister så mördaren fick namnet "Turistmördaren" i media. Mördaren mördade offren på olikasätt nästan varje gång. Typ knivhuggning, skjutning, halshuggning osv. Men det läskiga med allt det här, är att min mamma var turist och befann sig i de trakterna under de åren som mördaren var lös.
Är det något att bli "paranoid" över såhär några dagar innan sin 20års dag?

En annan läskig seriemördare som var på tv tidigare igår var en läkare som sprang omkring och gjorde hembesök och injencerade dödligt stora halter av heroin i sina patienter. Skrev om patienternas journaler för att passa ihop med de plötsliga dödsfallen. Förfalskade testamenten så att patienterna gav honom hela sina förmögenheter osv. Det var en nästan varje vecka som förolyckades och ingen misstänkte något förutom läkarens kollegor (som till en början inte vågade göra något) och en taxichaffis som började få ont om stammiskunder (eftersom de dött under mystiska omständigheter en efter en). När polisen väl gjorde en grundlig undersökning av läkaren och alla patienter som han någonsin haft hand om, kom de fram till att han hade mördat över 300 människor. Fast han blev bara fälld för typ 15 av dem. Seriemördare for real.

Kommentera

Publiceras ej