För jag bara gråter och gråter...

Hela det här året har varit sämst, men allra mest sämst har varit denna månad. Förra söndagen kom min yngsta katt hem efter nästan en veckas frånvaro. Hon gick långsamt på tre ben med ena bakbenet hängade efter sig. På måndagen åkte vi in till veterinären med henne. Hon hade gått att rädda om hon varit försäkrad, men det var hon då inte. Amputation av benet som börjat ruttna hade kostat 14000kr och med eftervård inräknat hade det kostat över 20000kr, och då fanns det ju ändå ingen garanti på att det skulle bli bra (eftersom hon hade kallbrand). Så hon fick somna in, jag kunde inte närvara eftersom jag låg ute i väntrummet och svimmade. Vi begravde henne i trädgården, mam hade lagt en prästkrage och några andra blommor invid henne. 


Natten till igår, någon gång mellan ett och tre på natten hörde jag min hund jämra sig i vardagsrummet. Jag trodde han typ drabbats av akut diarée och ville ut. Men jämrandet ökade till skrik och när jag väl hann ner till honom så låg han med frambenen för brett i sär, med bröstet mot golvet och bakbenen i total ostyrsel. Trodde nu att han fått något epeleptiskt anfall, petade lite på honom med foten i den enden som inte hade tänder (när han var ung brukade han göra utfall i sådana lägen så det är helt på sin plats att vara avvaktande). Men de andra hade vaknat av hans skrik och kom till undsättning. Min mammas man tog upp honom och bar honom till deras sovrum. Jag gick tillbaka till mitt, aningen uppskakad och med massa negativa tankar i huvudet. Som jag sen försökte skaka av mig och lyckade med väldigt väl, tills jag somnade vid 4-5 tiden.

Någon gång vid 8.45 på morgonen blir jag väckt av mam som frågar om jag ska med till djursjukhuset i Malmö eftersom han inte repat sig sen natten. Hon tror att han har fått en stroke eller något och jag agreear om att följa med. För om han inte skulle komma hem igen så vore det ju hemskt att inte fått säga farväl först. Han blir morrig och arg när han ska bäras in i bilen men väl där lugnar han ner sig igen. Efter ett tag under resans gång sätter han sig upp, vilket är första förbättringstecknet. Sen kissar han ner sig i bilen men fortsätter vara lugn efter det. Väl framme på djursjukhuset skrivs han in och vi får vänta i ett akutväntrum. Därinne börjar han gå runt på tre av benen, ena bakbenet stödjer han inte riktigt på. Sen får vi komma in i ett undersökningsrum och där följer en väntan som känns evig innan veterinären kommer. Och när hon väl kommer så konstaterar hon snabbt att läget är dåligt, ger inte nån direkt diagnos på vad det är som felar men att det skulle kunna vara diskbråck. Och att det inte är schysst mot honom att försöka laga det när han nu var så gammal som han var. Men att det skulle kosta 9500 för honom att ligga över natten på sjukhuset och 6000 för att göra en siktrönkten på honom. Jag säger (under en vägg av tårar) direkt att han borde få somna in. Och efter några minuter av de andra som försöker tala om vad som är bäst så kommer vi ändå fram till att han ska få somna in direkt.

En djursjuksköterska kommer in och ger honom lugnande. Vi lägger honom på hans filt som han fick i 14års present i februari, efter nån kvart kommer sjuksköterskan tillbaka med de resterande medlen. Ett efter ett sprutas de in i honom och sen finns han inte mer. Får varken se eller höra hans sista andetag eftersom mams man sitter och taffsar på honom hela tiden. Sen är det bara en livlös hundkropp kvar i rummet. Tar upp honom i knät och sitter med honom så tills nån annan tar över. Vi lägger honom på en av sjukhusets fällar och jag lämnas ensam kvar med honom. Försöker, förgäves få känna hans doft en sista gång men jag har vid tillfället inget luktsinne att tala om. Rättar till honom en sista gång innan jag går därifrån med hans halsband i min hand. Sitter med det i handen hela vägen hem.
Avlivades min minsta katt.
Idag
Avlivades min äldsta hund.
Juni suger.


När man redigerar bilder och det inte blir som man tänkt sig.
Drömde att jag och några fler var ute och åkte bil. Bilen innnan eller bredvid gör en plötslig inbromsning. Man hör nån av passagerarna i bilen skrika "JAG MÅSTE BAJSA!!!" och ut i väggrenen far en vuxen kvinna och drar ner byxorna och sätter sig och börjar bajsa. Vi åkte vidare aningen äcklade och förvirrade. Slut destinationen var typ en marknad. Väl där titades det runt lite och sånt. Jag hittade bland annat en slags lök som var illrosa men de hade skurit upp den och då var det mer som en blomma inuti och på några var det typ urgröpt och satt något ännu mer iögonfallande illblått skumliknande material i hålet. Lallade runt och provade på en massa godis och sötsaker och sånt innan det var dags att åka. På väg hem så sprang den där kvinnan fortfarande runt med en bajskorv hängandes halvvägs från röven, hon ville inte bli klar även om man såg flera högar ligga där i vägrenen. 


Så mycket för att dröma om sin drömpartner med blommor under huvudkudden och allt :c
konstiga drömmar,


Förstår inte vitsen med det där klappa vargar på djurpark, ang. den där vargskötaren som blev upptäten. Oavsett hur det nu gick till, förstår jag inte vitsen med hela grejjen. Vargar är fina osv. Men vi har ju hundar som ett bättre substitut. Hundar i flockmiljö kan iofs också göra en sån grej som att äta upp sin skötare/ägare. Flockmentaliteten i ett nötskal. 

Men jag förstår inte grejen med att gå in till de, varför är det en nöjesattraktion? Ingen annordnar ju så man får gå in och klappa och lära känna tigrar? Nu är tigrar orealistiskt stora i jämförelse med vargar. Köper nästan det som förklaring. Men ingen har ju klapp och gos med lokatter - som är avsevärt mindre än vargar. I och för sig inte i flock - och kanske det som är hela grejen. Flock är nog inte den bästa grejen att vandra in i som utomstående. 

Personligen tycker jag inte att de ska avliva de där vargarna. De lär ju ändå bara ersätta de med nya och fortsätta sin klapphörnseufori med rovdjur som inte är uppfödda som husdjur. Bara dumt att likställa de som nån slags ursprunglig hund. Det var ju flera hundra/tusentals år sedan det var en och samma grej. Se men inte röra är väl en bättre grej i sådana fall. 

Djurparker är toppen i grunden. Eftersom det är som en avelsstation för utrotningshotade djurarter. För att bevara en genpol av olika arter med målsättning att nån gång sätta ut avkommorna i naturen igen. Att människor får komma och se djuren är ju bra för att sprida kunskap och förståelse om olika djurarter. Men även ger en inkomst vilket i sin tur går tillbaka till djuren.

Enda anledning till varför man får/har fått komma in hos vargarna lär ju vara för att det ger intekter. Men om det är intekter de vill ha så finns det andra minst lika oetiska sätt att få in cash på. Hanvargarna kan ju fungera som avelshundar tex. Varghybrider må vara förbjudet att sälja som det, men efterfrågan hade varit enorm (även om de flesta varghybrider verkar bli avlivade inom ett års ålder). Helst bör man väl inse att det är ett vilt djur som inte ska lekas med. Ingen vill väl / får ju gå in till andra av de vilda djuren på djurparker - så länge de inte sitter i bilar men det är ju en annan grej (även om det också är en rätt sjuk grej).
djurpark, flockmentalitet, utrotningshotade djurarter, vargar, varghybrider, vargskötare,
bengal, smartaste katten, video, youtube,
Om en tjej på vilken sida som helst har nakenbilder och vanliga bilder på sig är det nakenbilderna som har flest visningar. Men när en kille har nakenbilder och vanliga bilder på sig så är det oftast de vanliga bilderna som får flest visningar. Och så undrar killar utan bild varför ingen vill skriva med de?!
nakenbilder,

Jag har en snubbe på min skype som är från Finland men bor i Italien och har gjort typ hela sitt liv. Idag gjorde jag slag i saken och bjöd in honom i en skypekonversation. Det hela slutade med att översättningarna flög kors och tvärs på alla möjliga språk (eller ja Svenska, Engelska och Italienska).

oggi fa troppo caldo = today is too hot
voglio tornare in finlandia perche qui fa troppo caldo = i want to come back to Finland cause here is too
vaffanculo = fuck you
testa di cazzo = dick head
pezzo di merda = piece of shit
sei un coglione = you're a dumbass or...someting like really idiot
vai a farti fottere... go to fuck yourself
rincoglionito = retarded
puttana = bitch
troia = slut
sei davvero bella = you are really beautiful
dovremmo ballare = shall we dance
ti andrebbe di venire a casa con me ? = would you like to come at home with me ?
potrei venire a casa tua? = can i come at your home?
ti andrebbe di divertirci un po noi due soli? = would you like to have fun only me and you ?
mi piace leccare la figa = jag gillar att slicka fitta
voglio leccare il cazzo = i want to lick a dick
voglio mangiare una pizza al salame piccante con almeno 2 litri di birra =.i want to eat a pepper salam and with at least 2 liters of beer
uno due tre quattro cinque sei sette otto nove dice = 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
ho voglia di scopare = i want to fuck

dirtytalk, italienska,

*Haft en försvunnen katt
*Trott att katten dött av HCM
*Trott att katten dött pga rovfågel
*Trott att katten blivit tagen av räven
*Fått tillbaka en skadad katt
*Varit hos veterinären
*Svimmat
*Avlivat en katt

 

Kan endast, i alla fall i nuläget kommentera det med ett citat ur den enda filmen jag kan alla repliker i (Ronja Rövardotter): "Han har funnits JÄMT och nu finns han inte mer! HAN fattas mig!" 

Killar/män som försöker övertala en till att ligga med de trots att man gång på gång säger att man INTE är intresserad. Oftast för att de överstiger ideal åldern med 10-20++ år mer än man vill ha i sig. Är lite som om någon skulle försöka truga i dig mat lagad på giftsvamp. Du vet att svampen i maten är giftig och du känner att du inte riktigt vill dö eller bli svinsjuk av det. Men personen som lagat maten försöker ändå få dig att äta det trots att du säger nej, nej och åter nej. Och den ger ALDRIG upp! 

Män fungerar kanske inte så men typ om en 80årig tant råraggade på dig och inte gav sig när du sa nej. Skulle inte du bli aningen irriterad till slut? Jag vet att jag kan blocka folk, men jag tycker det ska finnas större grund för blockering än att de är irriterande och har ett förmodat IQ på 10.

giftsvamp, killar, män, ragga, sex,

En av de jag chattade med igår, utbrast plötsligt något i stil med: "Åh vad jag är sugen på fittsaft!" ... Jag är ju fortfarande i farten med saft-skapar tankar så jag tänkte typ: "Undrar om man kan urvinna en fittsaft på något sätt?" - alltså inte fittsaft, som kommer ut ur fittan när den petas på. Utan saft gjord på fitta. Nästa del i frågeställningen är då - vilken del av fittan är fitta och när övergår fittan till något annat än att vara en fitta? 

 

Fast vem som skulle dricka saften sen är en fråga jag inte vill fundera kring. Inte heller vems fitta som ska offras för saften. Såattee... Det är nog bäst att lägga de saftiga planerna på hyllan och fortsätta med det vanliga sättet att skapa fittsaft på.

fitta, fittor, fittsaft, saft,
Om tvåäggstvillingar är sjukt lika varandra (men är faställt som tvåäggstvillingar) betyder inte det då att deras föräldrar är för nära släkt? Menar... Om generna inte blandar om sig så värst mycket så att de ser nästan identiska ut. Har gått i samma klass som ett par med tvåäggstvillingar och ett par med enäggstvillingar (i samma klass då). Att enäggstvillingarna var lika var ju inget snack om saken, men i slutänden gick det ändå att se skillnad på de men det tog ändå något år. Tvåäggstvillingarna var också sjukt lika, större möjlighet att se skillnad på de men ändå så pass att man tog fel då och då. Alla i den klassen var på något eller annat sätt släkt med varandra. Utom jag då som kom utifrån. Tror det fanns typ 3-4 olika "Ursprungsfamiljer" som alla härstammade från - och som då alla i hela min klass var släkt med - och säkert större delen av den skolan också. Så det är ju inte jätteunderligt om tvåäggstvillingarnas föräldrar skulle ha för högt COI på deras avkommor. 

Min tanke for sedan iväg på samma men lite mer olika spår... "Tänk om de två killar jag träffat från Trelleborg fick en avkomma - vad ful den skulle bli då". Det var ju inte för intet som den första fick ett smeknamn/öknamn baserat på sitt utseende. Men män kan ju inte få avkommor med varandra dessvärre. Så planen gick vidare till typ "men om en tjej först blir gravid med ena och sen med andra, förutsatt att det blir en pojke och en flicka och sen får de två en avkomma ihop"... Men ännu enklare skulle det ju bli om en tjej blev gravid med båda samtidigt, alá provrörsbefruktning och sen att de två fick avkomma tillsammans. Risken är väl bara att anlagen blandat ut sig för mycket då och då är det ju ingen vitts med det. Det var det väl iofs inte från början heller. Men som kul tanke när man äter mellanmål i vardagsrummet var det i alla fall.
Jävla jobbig situation man sitter fast i. Sidan jag hänger på och har hängt på i snart tio år är just nu som ett skenande tåg. Utan förare. Konduktörerna är kvar men vi kan inte göra så mycket på sidan. Är ju själv en av konduktörerna. Tågets ägare struntar i att tåget skenar och ingen ersättande förare syns till. Lite som SJ på vintern. Vi får ingen information om läget från någon (och medlemmarna vet inget).

Det står mellan att stå och se på, göra konduktörsjobbet så gott det går tills bättre tider kommer. Hoppas på det bästa, eller sämsta. För att tåget inte ska skena ur och försvinna från spåret. De flesta av konduktörerna, inklusive mig, verkar hoppas på att tåget ska sluta skena och skrotas. Man ska sluta när det går som bäst, innan glansdagarna är över och så vidare. Tåget skenar bara i nerförsbacke nu. Och ingen kan trycka på bromsen, ens om de hade velat det.

Det kommer man ju göra ändå, tuffa på som konduktör så länge man får göra det. Men då återstår två(?) till altenativ. Personligen vill jag i alla fall ha kontakt med tågets ägare. Även om jag har sjukt mkt respekt för de (alla parter). Tåget har dock fler än en ägare och ägaren i minoritet är nog de som bestämmer över förarpositionen. Ett altenativ är då att försynt fråga vem som ska ta över, om någon ska ta över och kanske föreslå nån konduktör som skulle passa eller erbjuda sig själv? (Fast sistnämda skulle nog inte vara så bra xD).

Eller så kontaktar man tåg ägare nummer ett, som äger större delen av tåget, och många andra tåg. Och frågar vad de tänkt göra med tåget som skenar. Kanske även ta upp det man gjorde/gör med den andra ägaren. 

Vet dock inte om jag vågar göra det själv, de är skrämmande. Funderar på att skriva ihop något helt awesome mail och sen be nån helt ranom någon annanstans i Sverige/världen skapa en epost adress och maila detta till rätt instans. Så att IP inte går att spåra eller något. Men då kan man ju tänka sig hur de tolkar det tilltaget. Typ anonymt brev kanske inte är den bästa grej egentligen.

Uff uff orka sånt här.
Drömt skapligt mkt senaste tiden men inte tyckt det varit lönt att skriva ner förrän det började bygga upp lite fler drömmar sådär. Och jag har ju kommit ihåg de flera dagar från att de 'inträffat'. Men ah. Eller jag minns kanske inte alla detaljer och sådär nu men... Ja..

... Fast nä... Nevermind på senaste drömmen... För weird för att skriva ner :D Men i går drömde jag att jag hade supit som fan dagen innan (i drömmen då) och sen på morgonen börjat taffsa på mig själv och inse efter mycket om och men att jag nog var gravid. Typ ångest och panik. Delux.

Drömmen dessförinnan var typ under en filminspelning fast ändå inte? Typ dokumentär filminspelning kanske? Vi skulle befria en tjej som blivit tillfångatagen av nån gerilla. Så blev det skottlossning och alla började skjuta på varandra i gerillan. Till sist var det nån som sköt med ett raketgevär så alla i gerillan dog och resten "flög" iväg av kraften i vapnet. Tjejen landade typ 10meter från platsen men kunde ändå resa sig och gå in mot staden, sen tog hon bussen hem. Och jag började gå i skymningen hemmåt även om det var en sjukt lång sträcka att gå.



Ehehehem jag kom på att jag drömde en mindre skruvad dröm i natt. Drömde att jag blev analknullad av en sjukt stor och grov kuk xD (Önskedröm? xD)

Låter helt sjukt när man säger det :D Men jag har gjort saft förra veckan. Jag är allt annat än ett geni i köket, jag bör snarare hålla mig långt borta från just köket eftersom det aldrig slutar på ett bra sätt. I alla fall oftast inte. Men så skulle jag ha föräldrafritt några dagar och då beslöt jag mig för att göra saft[er]. Hittade ett recept på rabarbersaft på blogg.se som fanns länkat i kanten av skrivrutan där man skriver sina inlägg. Well, well... Rabarber har vi massor av tänkte jag och stegade ut i trädgården och plockade ungefär ett kg rabarber. Rabarbern var typ slemmig här och där, nästan som snigelslemklumen som sitter i svansen på alla mördarsniglar :C Äckligt! Men det gick att skölja bort som tur var. Kokade upp nån konstig mängd vatten och skivade upp rabarbern i pyttebitar och slängde ner det i vattnet. Rörde ändå även om det står att man inte ska röra (och ja den blev grumlig). Silade sjukt mödosamt bort rabarbern från spadet (går inte att kalla det saft utan sockret, det smakar fruktansvärt utan det). Sen skulle detta koka med 4.5 dl socker - okej, men rabarber är ju så jävla surt så jag tar lite till. Nån vaniljstång hade jag inte, tog vaniljsocker istället (allt för mycket). Lime och knappt citron fanns det heller så jag körde på utan. Ställde det på spisen i en kastrull (ofc) och tittade inte till det varpå det kokade över och hamnade över hela spisen. Plattan fick typ karamelliserat socker som en tjock kaka runt där kastrullen hade stått. Sockret på plattan rykte och hela köket var i princip rökfyllt. Var bara till att skapa ett korsdrag och gå ut med hundarna en sväng. Men saften blev väl okej, bra som första grej sådär... Även om resterande omständigheter kring den blev rätt.... Jobbiga.

Dagen efter gjorde jag slag i saken och gjorde ännu en saft. Den planerade saften, jepp, jepp. Mam hade köpt hem saker till saften innan hon åkte bort. Denna skulle iaf göras på ett mer riktigt sätt, I said och pallrade mig bort med ica kasse och sax till ena grannens ödegård där det står några syrén buskar med lila stora blommor. Kröp upp bakom och avlivade några björnlokor på vägen <3 Plockade typ allt där och sen gick jag hem och insåg att vi hade hemma också så det blev lite här med... Oh well, följde detta recept;

40-50 blomklasar
1-1½ kg socker
50g vinsyra
1 citron
1½ l vatten

Skölj blommorna. Lägg dem i en bunke med lock (ej tätslutande)
Koka upp vattnet. Rör ner sockret och rör tills det löst sig. I med vinsyran och rör om.
Häll lagen över blommorna. Riv skalet ner i bunken och pressa sedan citronen över.
Rör runt lite lätt så skalet fördelas lite.

Efter tre år med denna sortens saft (mam har gjort de två första åren) så är nog detta den näst bästa satsen. Det blev nice om än lite beskt. Det är typ dock omöjligt att beskriva vad den smakar x) Men rätt gott ändå :3

Den tredje saften gjorde jag på försök... Tycker att gräslöksblommor luktar typ gatukök eller som friterad lök. Så jag typ "wtf kan väl inte skada att prova?!" well it could :C Kokade upp vatten och rörde ner lite (mycket) socker och så i med gräslöksblommor... Smakade inte på det för lukten av det var nog så vidrig :C Ugh! Mådde illa flera dagar efteråt endast baserat på lukten. Hällde ut det på gräsmattan :c
Har tänkt på ämnet communitys och kommit fram till den slutsatsen. Tex snusk communitys, de som är crew/admin/moderatorer där lär ju få knulla mer än övriga medlemmar bara för att de har viss status och om de är aktiva/syns och inte är upptagna och trogna då förstås (men ofta någon är trogen på en sådan sida). Det gäller inte bara sådana sidor heller. Liksom de som gjorde lunarstorm, teddi, fängelset, kamrat, helgon osv. lär ju också ha fått ligga mer pga det. I synnerhet sidor med småtjejer på. Vilket för tankarna vidare på communitys som har fått lägga ner eller som borde vara nerlagda sen länge. Det finns ju inte påtagligt många svenska icke (uttalat) snusk communitys kvar längre. De jag kan komma på så här är helgon, emocore, stallet, kamrat... och enligt denna länken finns det fler men de måste ju vara på gränsen till underground sidor när ingen känner till deras existens x) Sidor som tappar i aktiva medlemmar och inga uppdateringar görs... Det borde ju rimligtvis betyda att skaparna till sidan har hittat nån att ligga med redan och tappat intresse för sidan. Finns det nån community som överlevt ett förhållande tro?