Vaknade med en mysig känsla i kroppen, drömmen jag hade var mysig så ja...
 
Drömde att jag vaknade upp i mitt gamla vardagsrum efter att ha sovit i fotöljen. Det var jul för i hörnet stod julgranen, min mamma sov i soffan och det som slår mig är att det är sjukt ljust i rummet. Jag tittar ut genom fönstret och ser att det ligger ett metertjockt täcke snö i trädgården och att det fortfarande snöar. Men så går det upp för mig att det ligger snö inomhus i drivor också.

Tror jag längtar efter snö... Och mitt gamla vardagsrum med trädgård. Gick ut med hunden just och började minnas drömmen jag hade dessförinnan, mysigheten försvann jättesnabbt därefter. 

Drömde något i stil med att jag åkte linbana uppifrån något och ner, det var ett gräslandskap långt ifrån synlig civilisation, i drömmen såg jag tillbakablickar som jag associerade till något mitt drömjag i den drömmen kunde minnas och relatera till. Och så vips så var jag typ slav hos en slibbig typ, som ordagarant var pedofil men som var lika mycket sliskig mot alla åldrar. En sån där obehaglig känsla av att man måste göra som man blir tillsagd även om det bryter mot ens instinkter och instinkterna skriker att man ska fly. Blev inkallad på hans rum, han låg nedbäddad under täcke i sin säng, jag stod kvar i dörröppningen men var inlåst från utsidan. Han bad mig sitta hos honom så jag får sätta mig där varesig jag vill det eller ej. Han drar ner mig mot sitt skrev och genom täcket känner man att kuken pulserar mot en och lukten av sperma sprider sig.
 
Känner fortfarande lukten av sperma. Så delar av känslan från drömmen dröjer sig kvar och har helt överskuggat vinterdrömmen :c