SUCK.
Alltså... Min pappa bor där. Och jag har aldrig träffat honom. Mam är livrädd för honom. Tycker inte om australien alls typ. Fick kontakt med honom utan hennes vetskap för ungefär ett år sedan. Lyckligtvis är han fattig konstnär...



Tills typ idag. Då han på facebook skrev att han tjänat 20k och skulle tjäna ytterligare. Då började han prata om utifall att jag ville resa dit så kunde han skramla ihop pengar för det ändamålet. Och jo visst, att resa till Australien hade väl varit något. Men... Till honom? Ensam? I say no!

Mest för att dessa egenskaper passar in på min pappa:
*Drogmissbrukare
*Festprisse
*En smula "gubbsjuk"
*Våldsam

Nu har jag förvisso annan indirekt släkt där. I Australien. Hans syster och hennes två barn. Och hans/deras föräldrar. Som inte verkar vara drogmissbrukare, festprissar, gubbsjuka eller våldsamma. Så det är ju positivt...

Men jag. Skulle inte våga resa dit ensam. Delvis är jag rädd för människor xD Delvis skulle jag bli helt panikslagen typ av själva resan. Gillar att flyga förvisso men 20 timmar? Så om jag skulle åka dit skulle det INTE vara ensam..

Men vem skulle man åka med då? x) Liksom alla jag känner är fattiga eller har massa saker som de inte kan lämna, som jobb, partner, djur (och barn).

Positivt dock med detta är förstås gratis boende, gratis "vänner", gratis osv osv osv. Aja det lär inte bli av än på ett tag. Skrev att jag inte kommer röra mig urfläcken förrän min skola tar slut om ungefär 8 månader. Att åka dit tre veckor över jullovet kanske inte är så lönt med tanke på hur mkt det kostar. Dock ville han att det skulle vara just över jul och nyår. Så tidigast typ december 2010.

Har dock planerat sen innan att ska man resa dit är det nog bra att ha pojkvän hemma så man inte hittar på en massa dumheter. Fast det gör man nog ändå om man reser dit O.O

SUCK...
Att skriva 10 noveller på 3 timmar.

Följande skrev jag första timmen:

Illbrådig morgondag
Vaknar med ett ryck. Sätter mig upp i sängen och tittar ut genom fönstret. Suck. Disigt och regn på rutan. Kallt. Lägger mig ner och gör ett tappert försök att somna om. Misslyckas. Blir "väckt" på nytt. Vaknar till liv. "Det kanske inte är så illa?!". Men det är det. Mångad morgon plus disigt och kallt och regnigt väder det kan inte bli mycket värre än så!

Snoppdockan Sara
Sara är gjord av lera. Hon står mest och dammar. Dammar hela tiden. Med gapande min samlar hon damm. De uttrycksfulla tämligen döda ögonen stirrar upp mot taket. Hon känner sig tråkig och grå. En del av ståltråden som utgör hennes skelett hänger utanför. Smärtan är olidlig. Om nu en lerklump hade haft ett nervsystem.

Borg finner en lösning
Finansminister Borg har problem. Inte bara med de inre rösterna. Inte heller med huvudlössen från dagis eller sin lillasyster han håller inlåst i källaren. Budgetunderskottet tar död på delar av honom och nu har han kommit på den mest drastiska lösningen hittills på problemet. Värdetransportrån. Som liten ville han alltid ha följande:
*Pengar
*Pengar
*Andras pengar
*Makt
*Bra kontakter
Han har alla sakerna, det inkluderar kontakter inom ryska maffian. Han behöver en täckmantel. Ett annat namn. En person att skylla på. Ett alibi och en trerätters gratis middag i magen och så är planen igång. Resten är historia. Han slipper undan. Blir inte ens misstänkt. Blir tvärt om hjälte. I alla fall enligt hans syster. Ni vet, den i källaren.

- Lös
Hon är lös, fri från sitt fängelse. Fri från grottan där hon lös. Lystes upp av lysmaskar. Hon är hemlös, fridlös, tidlös, troslös, matlös. Hon är allt lös. Lös i magen. Sitter löst i samhällsysstemet. Lös på allt och allt annat. Hon har löss men är hårlös, planlös och framtidslös. Utbildningslös, kravlös, yrkeslös/arbetslös. Lönlös, vettlös. Men går det att lösas? Eller är hon för hopplös? Hon är numera körkortslös, för hon var vårdslös. Samt armlös, benlös och ögonlös. Livlös, turlös, perspektivlös. Sinneslös, tandlös, viktlös, tarmlös. Trots allt detta hjälplös.

Sen blev jag en slacker och skrev följande texter när det bara var 30-35 min kvar:

Kunden har alltid rätt
Jesus mamma äger en bordell på stureplan. Bordellen inhyser nästan bara människor. Men även några getter och en död säl. Om utifall att någon kund vill köpa 15 minuter för att utöva zoonekrofili. Där bor även Jesus och hans tio små kanibalvänner. Om utifall att någon kund vill bli uppäten levande.

Snöret
Genom en stad löper ett snore. Ett snöre knappt tjockare än en tråd. Snöret är mjukt, luddigt och mossgrönt. Kors och tvärs genom hela staden löper det. Från dörr till dörr, från hus till hus. Från alla håll och kanter. Alla möts upp på ett enda ställe. Ingen kan se vad snöret omvirar. För alla är inlåsta av snöret.

Taket läcker utomhusluft
Där inne är det lagom, där ute är det kallt. Kylan knackar på dörren, kylan vill in. Ingen öppnar. Alla tystnar och väntar på att kylan ska tro att ingen är hemma och gå vidare. Kylan vill ha vänner. Ingen vill vara kylans vän. Kylan försvinner. De tror att kylan försvunnit, blir glada och börjar prata igen. Glada, lättade. Sen kommer kylan. Inge genom dörren. Taket sipprar in kalluft. Nu är kylan här.

Pacman
Han är gul och rund. Glupsk och hätsäter gärna. Lider av praderwillis syndrom. Ser spöken. Flyr. Spöken som jagar honom. Han kastar i sig maten. Hetsäter. Tillåter sig inte att lämna något kvar.

Blodbadet
Ett rött vattenfall rinner, det rinner och rinner. Forsen blir större och större. Det luktar blod. Det är blod. Likdelar flyter omkring. Det luktar skumt, inte äckligt men skumt. Gatsten är färgad röd. Överlevare spyr, skriker och försöker fly. I en perfekt värld hade medeltiden aldrig tagit slut.

Natten kom men försvann aldrig
Solen gick i moln, det blev skymmning. Mörkret lade sig över dalen. Det började hända saker i byn. Skrämmande sakenr. Ett och ett. Snart släcktes alla ljus. Alla liv. Allt blev mörkt och natten lämnade aldrig mer byn.
topps

Kände för att ha en skruvad foto-blogg-aktig-het. Så jag skapade en. Kommer nog spamma den med massa strunt.

http://toppsi.blogg.se
Som att trampa på sitt eget tampongsnöre inte var nog. Detta tog priset :D
Jag dog av skratt. Och jag vill också bli en Simba xD

simba


Make me a Simba :D
Heter det inte nej men idag får det lov att heta så. Även om jag kommer spåra ur ämnet totalt. De med spotify i högsta hugg kan för högsta inlevelseförmåga knappa in "Atmos-fear" i sökfältet och lyssna på de två låtarna av samma artist på repeat (det gör nämligen jag).

Okej... Ibland får jag mejl som lyder ungefär:

"Åhhhhh jag älskar när tjejer pratar skånska"
Aha tänker jag då, det är ju kul för dig och för de tjejer som nu pratar skånska. Vilket jag inte gör. Mer än små uttryck då och då. Däremot kan jag nog immitera skånska fast, fortfarnade bara små ord i taget. Däremot om det gills, så förstår jag skånska rätt bra. Då jag har haft klasskompisar som pratat så grötig skånska att den som folk säger sig ha hört inte ens är i närheten.

"Hur är det med dig? Hur har helgen varit?"
De två frågorna följer med nästan alla mejl någon gång. Svaren på frågorna varierar mellan ett mindre antal, men ack så negativa respondsningar. Ja för hur är det med mig? Skit, Hyfsat, Dåligt, Kasst, Sådär, Sisådär... Och hur har min helg förmodligen varit? Tråkig, ensam, enformig, slapphelg osv.

"Vart bor du?"
Vanligen innan man frågar en sådan fråga bör man skumma igenom pressen för att hitta eventuell boplats. "Skåne" till exempel. Ska det vara mer precist fast ändå inte svarar jag vanligen "Österlen". Då frågar en del vart sjutton det ligger. I would say.... GOOGLE IS YOUR FUCKING FRIEND! Fast oftast tycker jag bara de ska googla det. Fast... Egentligen hjälper det föga för google visar inte på någon karta vart österlen ligger. Så därför visar jag nu en karta:

österlen
Det blåa är vad som numera till viss del kan räknas som österlen. Det rosa är vad urinvånarna kallar österlen. Jag tycker det blåa fältet är det mest tillförlitliga.

"Vad gör du nu?"
Får jag den frågan svarar jag mycket riktigt på vad jag gör just då. Vanligen ingenting. I alla fall inte mer än slölyssnar på musik vanligen på repeat. Tråkar runt på nätet eller tittar på tv.

"Är du oskuld?"
Nej, det är jag inte fast det känns som om jag är det. Dessutom säger jag ibland att jag är det. Lite med glimten i ögat dock.



Bah nu kommer jag inte på fler "sanningar och falskingar". Får fortsätta senare någon gång.
Tror jag har död-mus-vatten i ögat. Bar ut "vattentunnan" med den döda musen i, det skvätte lite. Sen kännde jag att mitt öga var vått. På ett onatuligt och oförklarligt sätt. Undrar om det är dödligt? Om inte så är det just väldigt grose.
Har gråtit tills jag inte kunnat andas, när luften väl börjat återvända är det snart dags att inte kunna andas igen. Har en dålig dag eller snarare ett dåligt år och en extra dålig dag idag. Är trött, kanske flippar jag bara? Jag vet inte. Känner mig misslyckad. Misslyckad som tjej, som djurägare, som vän, som familjemedlem kort sagt misslyckad som människa. Varför kan jag inte få vara som alla andra? Normalare? Utan det här tillståndet? Vad det nu än må vara för något. Och nu det nu känns att vara utan det, jag vet inte. Varför har jag fått den här vidriga genetiken? Varför...? Finns typ inget jag gillar med mig själv förutom de två saker som är standard hos de flesta tjejer (med dåligt självförtroende?). Funderar på om det är nu man ska ta upp alla planer på att införskaffa sig en ätstörning. Eller om det är nu man ska göra slag i saken och sätta en yxa i huvudet på sig själv. Hade nog inte orkat göra det, varken yxan eller sjukdommen. Borde försöka sova men vet inte om jag kommer lyckas med det...
Vore nice. Att bo kvar hemma hos morsan är förvisso bekvämt. Slipper laga mat, slipper tvätta. Allt är gratis och jag är förstås bortskämd. Städa gör jag knappt heller, sista städningen mitt rum fick (vilket var alldeles nyligen) skedde pga att mamma fick tokryck på att det var så ostädat. Förvisso städade jag bort mina saker först, de saker som inte får lägga vantarna på. Men sen så.

Vore nice att slippa henns karlslok som jag inte gillar, och sedan några år tillbaka inte pratar med, alls. Ändå bor han här typ varje helg under höst, vinter, vår och på alla skollov. Behöver knappast överdriva när jag säger att tryckta stämningar kan förekomma.

Vore än mer nice att slippa bli fast här på landet bara för att de har supit till vilket skedde i går. Jag förstår inte varför de promt ska till och dricka vin i tid och otid, när han är här. Semi alkoholism typ. Och sen all glass som han proppar i sig. Jag förstår inte .... Dessutom är han den bögigaste människa jag känner till...

Dock hade det varit jobbigt att välja vilka av djuren som skulle få följa med i flytten. Den ena hunden har jag svårt att vara utan och det är ömsesidigt. Men att flytta hemifrån med en hund i bagaget kanske är lite för stort ansvar. Dessutom skulle hon då behöva följa med mig typ överallt. Hamstrarna är en given medföljare dock har de burar som är över 1 meter långa och sånt tar ju plats. Och sen grisarna... De vill jag inte lämna kvar hemma för det är ju jag som vill ha kvar dem från första början. Nu går det iofs att bygga nytt till dem om man skulle vilja. Men så beror det så mycket på vad för lägenhet eller så som man skulle få tag på.

Dock skiter sig allt detta på grund av pengar och säkert endel andra saker med. Men pengar. 20000kr förbrukas per år på min skola. Vilket är typ alla pengar som jag sitter på. Finns förvisso enkla sätt att tjäna pengar på men det känns lite orka :P

Undrar vad som skulle bli bättre av att flytta hemifrån? Egentligen tror jag rätt mycket skulle förändras till det bättre. Fast och andra sidan kan det gå åt motsatt håll också och det är ju inte så bra det... Det här är för svårt för mig att tänka på just nu. Så orka. Det lär ändå inte ske än på länge.
Kan hända att jag är lite vidskeplig ibland. Men inte av de vanliga vidskepelserna. Utan snarare på internet. Jag har nämligen en tendens att skapa monster. Till att börja med i alla fall. Mitt första misslyckade fall, som blev ett monster var en kille som var 25-28år gammal och oskuld. Alltså inte bara "hej jag är oskuld" och inget mer med det. Utan verkligen, verkligen. Osäker typ. Han mass använde smilysar, typ 90% av hans bokstäver bestod av smilysar - kändes det som i alla fall. I vanlig skriven text i vanliga mejl, gör sådant ingenting. Men på msn?! Man vill liksom kunna läsa texten också...

Hur det nu än begav sig så tyckte vi, jag och den kompisen som chattade med honom att han skulle tuffa till sig. När inget hände ignorerades han. Tills han tjatade sig till vidare konversation. Fast det varade inte alls länge. För då hade han blivit monstret redan. Som tiggde webcamsex konstant. Orka säger jag. Så han blockerades och togs bort för all framtid.

En annan vidskepelse är att alla som chattar med mig inom ett halvår får en seriös partner som varar minst några år. Det är lite suckit men så blir det ofta. Vet inte om man ska kalla det positivt eller negativt ur min synvinkel. Blandat kanske? Har blivit så minst 5 gånger förmodligen fler. Och ehm... Då menar jag etablerade chatkontakter. Inte bara random som jag får dagligen (100-200st).
Hade kunnat vara kul att vara. Vilket jag inte är dock. Men hade jag varit det hade jag haft sex med alla som hade haft lust men inte vågat. Tex alla oskuldskillar som bor hemma hos morsan efter att ha passerat 25år. Eller de som inte har haft sex på evigheters evinnerliga evighet. Skulle ha sex med direkt fula människor, de som inte har någon direkt kuk alls (microkukar) och... Well jag kan hålla på i evigheters evinnerliga evighetstid. Det hade kunnat vara kul. Men som sagt sån är inte jag.

Egentligen snarare tvärt om fast inte på riktigt. Har celibatat i typ 305 dagar nu. Det är lite läskigt lång tid men man vänjer sig. Ironiskt nog (med tanke på stycket ovan) är jag inte så sugen på att få en slampa stämpel. Även om jag inte har någon direkt umgängeskrets att vara slampan i.. Så i teorin skulle jag kunna slampa runt i land och rike utan att någon någonsin fick reda på slamperiet. Men som sagt, sån är inte jag. Alls.

Kan dock känna att det kanske är dags att återuppta det hela och utrota ceibatandet för den här gången. Och kanske försöka hålla nere antalt celibat dagar i framtiden. För innan jag hamnade i mitt 305 celibatdagstillstånd som råder nu var det typ 370 celibat dagar eller ännu mer :P Rätt jobbigt egentligen x)
Jag har en dildo. Han heter Nasse. Det är min kompis Bedz som har döpt 'honom'. I mitt "kompisgäng" är Nasse kultförklard. Typ en maskot. Nasse har jag fått av en fd chattkompis som heter Jason (eller Payson altenativt Gayson). Gayson bor och har alltid bott i USA, kalifonien... Long Beach för att vara exakt. Ensam med "some cats", tydligen bara 2-3 stycken, även om some lika gärna hade kunnat vara 48 stycken. Nasse köptes för att matcha hans egen storlek på kuken. Det är jag rätt säker på att Nasse inte gör. För hade Nasse haft samma kukmått som Gayson hade Gayson blivit inkallad i porrbranchen. Han erkände senare att Nasse är typ twice his size. Moget av honom. Jag är rätt övertygad om att Gayson är pedofil altenativt hebefil. Omoget.

the dildo

Hur som helst luktar Nasse fruktansvärt giftigt, silikon, industri, fabrik. Så Nasse är förvisad in i en plastpåse och plastpåsen ligger i ett gossedjur från ikea. Nasse har för övrigt aldrig fungerat, eftersom jag inte kommer åt batterierna eller stället där batterier ska köras in. Den är nog barnsäker. Men det gör inte så mycket, jag var ju nästan ett barn när jag fick den. Och dessutom är Nasse som sagt rätt bamsig. I och för sig gör det inte så mycket det heller.... Om bamsigheten nu hade suttit på en levande människa. Men en kall, illaluktande jättedildo är inte så upphetsande att köra in i musen, faktiskt.
Jag har hört att y genen är på väg att försvinna. Dvs mannen är på väg att försvinna. Inte för att det nog kommer gå så fort. Men några tusenår fram i tiden kanske det inte finns några snoppgubbar där ute... Det satt jag och tänkte på idag i skolan när jag satt vid datorn och ugglade. Så kom jag till min förföran på att det måste typ innebära att det då kommer födas barn med två mammor. Så typ Emilia och Saga är bästa vänner, så hettar det till och lesbiskt sex utbryter. 10 månader senare får båda barn. Det är ju typ så med någon ödle art, fast de ödlorna utrotade alla hanar själva på egen hand.

Och sen kom jag på att... Om det nu skulle bli så att två tjejer kunde få barn tillsammans på helt naturlig väg då borde det ju även kunna bli så att naturen skulle göra så att de som blir isolerade i världen kan föröka sig utan partner. Så att Isabell råkar bli den enda mänskliga varelsen på en ö. En dag tänker hon på sex. Ett år senare har hon en unge. Då skulle ju dock alla barn som föds bli tjejer de med.

Sen började jag i min förfäran tänka på hur man skulle kunna återställa y genen till sitt ursprungliga jag. Så att de inte dör ut. (För hur bra nu en värld full av tjejer skulle vara så skulle då inte jag vilja bli på smällen bara av att tänka på sex!). Typ istidsmänniskor som ligger nedfrusna fram till idag borde ju i teorin kunna ha i alla fall några levande spermier. Eller så kanske de kunde sätta in några uppsättningar dna från ett sådant lik i ... Aja. Dock skulle nog inte jag vilja ha en neandertalar unge. Ful, korkad, anatomiskt felbyggd. Som att föda upp en handikappad unge medvetet.


Jag känner hur min egen intelligens rinner ut ur kroppen. Det tack vare dagens "nöjen" i skolan. SUCK.





Jag hatar färgen rosa, speciellt efter vårens påskutställning. Jag.... Gillar.... Inte.... Rosa....


Idag var det frid och fröjd i skolan fram till 12. Sen åkte vi iväg till en gård utanför hammenhög och väl där skulle vi måla av landskapet i bara rosa, ja just det ROSA färg. Lekledaren för evengemanget såg ut som en blandning mellan Grynet och Dolly Parton. Vi var där från kanske 12.30 till 14.40. Eftersom vi blev klara rätt fort så satt vi bara och väntade. Alla former av skolpersonal och planerare var försvunna och vi lämnade åt våra öden i klorna på en rosa dollyparton kopia.

I det ögonblicket, okej tidigare än så men ändå började jag känna hur allt bara mörknade. Ett mörker av allt negativt man kan tänka sig. För rosa är verkligen vidrigt. Sen organiserade någon ihop det så vi färdades mot torget i hammenhög. Där var det tänkt att man skulle gjuta av sin näsa..... Alltså det är på nivå som är onämnbar. Och tillverka en blomma av olika icke organiska material. Eller rita på marken. Jag gjorde de två sistnämnda tingestarna. Skrev hora med stora bokstäver, ritade en fitta och så gjorde jag något mer i den stilen... Tyckte det behövdes efter en dag som denna..
Är över.

Håller på med ett projekt i skolan med bilder som jag praktiskt taget målar av. Från internet. Tänkte inte på att det kanske kunde tänkas bli så bra bilder att man ville använda dem på något sätt. Så utan att fråga fotografen om det var okej. Sen när resultatet av bilderna faktiskt blev bra så blev det jobbigt att face the fact att de kanske bryter mot copyrightlagen för mkt...

Aja nu har jag frågat och det verkar vara okej. Toppen!
Det blev fel i slutet.
Och så blev det fult.
Men sak samma.
Jag är störd i huvudet. Kan inte få ut det jag vill ha sagt och allt i kroppen skriker efter något som jag inte kan / vill ge / orkar den. Ibland önskar jag att man kunde gräva ett stort jävla hål i marken och bara klättra ner i det och vänta tills livet, eller annat motsvarande ting återvände till kroppen. Fast det finns nog inga genvägar, och det suger om möjligt ännu hårdare. Jag hatar det här, jag hatar sånt här och nu mår jag illa.
Okej, jag har ovanlig musiksmak. Lyssnar på musik som nästan ingen annan gillar. Nu har jag fastnat för ett förmodligen mainstream band/duo, fast inte så mycket i Sverige.

Denna låten lyssnade jag på i flera timmar igår, eftersom jag var skit deppig och övervägde hemskheter.


Och när jag "tröttnat" på den la jag till några andra av deras låtar på min playlist. Gillar man "Förhäxad" eller vad serien heter så är denna versionen bättre än originalet :P



Annan bra låt är denna...



Den sista i detta inlägget är dock nog mer deppmusik... Fast bra ändå.

Caz hade skaffat det. Så jag hakade på och gjorde det samma.
http://www.danielnorin.com/index.php/webb-och-it-tips/gratis-spotify-invite.html
Fast gör det i Internet Explorer.


Fortsatt ont i ryggen. Men idag har jag varit flitig i plugget. Målat en rätt snygg bild på en bönsyrsa och tagit bilder på alla mina pågående tavlor (utom en som är för ofullständig). Har kört EFIT idag, de senaste timmarna har det bara blivit bilder på datorskärmen som den nörd jag är.

Mam har städat mitt rum, nu är det äckligt rent där inne. Jag kan till och med komma fram på golvet utan att krocka med något! Nu ska bara min säng flyttas lite på så är rummet som nytt och beboligt igen. Mam nämnde att man kanske kunde sätta in ett extra fönster i rummet längst in. För då skulle det gå att använda det rummet med. För på vintern blir det nästan minusgrader där inne. Grym kontrast i värme och kyla på min våning i vintras. Mitt sovrum var typ 24-26grader varmt medan det innersta rummet var runt 10 grader om inte ännu svalare.

Nu tog jag just min "17.00" bild till EFIT.
Drömde världens skabbigaste mardröm i natt. Drömde att jag var ute i grannarnas stall och skulle ge hästarna äppelbitar. I stallgången stod "fölet" (som är en relativt vuxen och välmående häst) men i drömmen var hon mager som ett staket. Så lyfte hon på svansen och började skita en lös stor koskitaktig hög som bara växte och växte, så att den var nästan lika stor som hennes mage. Sen åkte bajset i marken men sekunden efteråt började tarmar och andra inälvor åka ut genom rumpan på hästen. (Och mamma dök upp i drömmen med, för jag tyckte att vi skulle säga till ägarna till hästen direkt, men hon ville avvakta igen).




Drömmen berodde förmodligen på att caz visade ett klipp med världens vidrigaste kastreringsmetod för just hästar (och kor). Fast personligen har jag bevittnat ett marsvin som råkat ut för att livmodern åkt ut ur kroppen. Sånt är så jävla snusk. Varför kan jag aldrig få drömma normala drömmar som inte är läskiga och vidriga? :(


Idag hittade jag den här när jag youtubade i skolan. Början av låten är kul tycker jag.
Jag har så jävla ont i ryggen. Och även magen. Det suger så jävla hårt. Började för några dagar sedan och har gjort konstant ont sedan dess. Hypokondrikern i mig blir livrädd och fruktar för mitt liv. Men jag kommer inte uppsöka läkare i första taget. Speciellt inte med tanke på all smittspridning som försikommer på sjukhus och liknande ställen. Funderar på om jag är sjuk, håller på att bli sjuk eller om jag bara inbillar mig. Svininfluensa lär det i alla fall inte vara, har inte hört något om hur vida den ska börja i ryggen... Nöff. Nej, men alltså detta gör så jävla ont. Kan inte beskriva smärtan heller. Har tagit smärtstillande tabletter nu också, hoppas det blir bättre, men jag tvivlar. Dricker vatten också, det kommer nog inte bli bättre av det heller...