Idag gjorde jag något som jag nog aldrig gjort förut... Jag städade frivilligt i badrummet. Alltså riktig storstädning. Före och efter var dock mindre stor. Men under de två timmar jag höll på var det rätt intensivt för att få det renare. Satsade på att skrubba golvet. Skrubbade sönder en ny tagen tvättsvamp och avslutade hela skrubben med att ta en gammal tandborste och verkligen borsta på djupet med kalkborttagnings medel. Så jävla mycket päls i badrummet bara. Den hårigaste av hundarna fick sig en dusch för några dagar sedan. Och fick sig en liten makeover med rakmaskinen så till den grad att min kompis trodde att det var en annan hund xD

Jag städade i alla fall som en slags födelsedagspresent åt min mamma. Trodde dock inte att hon skulle upptäcka skillnaden. För skillnaden är verkligen obefintlig, golvet är bara lite mindre gult i skarvarna. Skulle behövt någon bättre golvrengörar grej (badrumsgolvet är strävt som sandpapper). På lördag blir det riktigt firande. Om min mormor lyckats finna de presenter jag sett ut). Hon ville köpa en stavmixer, men sådana är prinsipiellt no-no hos oss sen en vi kände mixade av sig sitt finger - läskigt värre.

Fick torra händer av att städa. Så det är inget jag lär göra än på några dagar. Men så använde jag ett rengöringsmedel som det står att man ska blanda 1 kork i 8L vatten. Jag hade mindre än 1L vatten och körde mer än en halv kork.
Om jag vill ha Ozzy Osbourne nöjer jag mig inte med Justin Bieber. Den jämförelsen gör jag med den killen jag fick trånandes efter mig. Han skrev på facebook och ville bjuda mig på en fika. När jag tackade nej så bjöd han på middag. Tackade nej igen. Och sen dess är det tyst. Men ärligt. Jag vill hellre ha Ozzy Osbourne (eller egentligen långhårig finsk cello metal snubbe :3) framför Justin Bieber (han ser inte ut så men på samma nivå av oskuldsfullhet). Däremot började jag känna lite dåligt samvete. Och övervägde att utaktionera honom på ett hästforum där det sitter massor av tjejer som vill ha en singelkille med egen gård som har stall man lätt kan ha hästar i. De är ju inte dummare än att de nappar på det liksom. Men jag låter min tjejkompis tipsa honom om den sidan så får han ta tag i det själv.
Jag har ingen aning om vad jag gjorde fram till igår kväll. Antagligen satt jag vid datorn i morgonrock och frös. Förmodligen lyssnade jag på den här och den här låten på spotify. På så hög nivå att hörseln säkert tog skada. Det gjorde ingenting, för obehagliga ljud stängdes ute. Tror att jag just hade beslutat mig för att gå ut och se till djuren, för jag hade inte musiken på. Mamma kom "inrusande" med dramatisk (rädd?) röst och sa "Det kommer tre människor" (alienated landsbygdsboende som sällan får besök). Jag vet inte om jag gick ner eller om jag gick in i mitt rum. För rätt som det var sa mam's karlsok "*** du har besööök". Och där var jag med morgonrock... Fast inte många sekunder till. Fort in i rummet och letade fram anständiga kläder på överkroppen (hade mysbyxor, endast, på underkroppen). I det ögonblicket jag bytte om trodde jag att det var min fd. fd. rektor som kom på besök. Det var det enda logiska, då hon flyttat till trakten.

Men icke. Ett tu tre stod där en kompis från gymnasietiden som jag inte sett på typ 3år. Tillsammans med hennes sambo.... Och deras (eller nog mest hans) kompis. Det blev lite "Jippi! Woho! .... BAJS!" eftersom jag vet (fått höra över msn) att den kompisen är vad jag förmodar, kåt på mig. Jag vet inte vad jag hellre hade knullat faktiskt. Jag gillar inte sub killar sådär nämnvärt... Denna är oskuld så det förslår och det torde innebära att den också är sub. Så nej. Tack. Jag. Klarar. Mig. Sen blev jag lätt taffsad på, förhållandevis awkward situation. Som slutade med att de övriga sa åt honom varvid han blev sur och gick och satte sig och sov i en fotölj. Sent om sänder beslutades det att jag skulle följa med de upp (till HBG). Sagt och gjort, karlslokarna åkte bak - tack och lov. Och min kompis körde. Blev rätt mycket snusk diskussioner på väg upp, som det alltid blir...

Väl hos de försvann lyckligtvis creepet hem till sig och vi gick upp till deras lägenhet och fortsatte pratet, käkade lite, kolla på en dokumentär om porr och början på en film. Innan det blev dags att däcka. Jag fick ett mycket mysigt manligt sällskap i form av en katt som är systerson till en av mina och som är extremt lik min andra katt som är halvbror till de andra två. Typ en miniatyr av min ena katt var mitt nattliga sällskap i alla fall. Eftersom det blev omställt till sommartid nu så var jag inte alls säker på hur mycket klockan var om resten hade försovit sig eller vad som höll på att ske. (Rastlös?). För min kompis skulle rycka in och extrajobba på sitt arbete som stallskötare. Jag följde med som hobbyfotograf. Även om jag inte fick så mycket till bilder. Min kamera var rätt urladdad.

Åkt hem typ efteråt, mam fick hämta. Sov typ hela vägen hem och gick och tog rätt på djuren typ direkt efter jag kommit hem. I morgon (dvs senare idag) är planen att jag ska iväg till Malmö och sova över hos en annan kompis medan vi fullföljer vårt projekt.
I går drömde jag om hur jag förföljde en tjej klädd i lila kläder, blev upp plockad av en 'gubbe' jag känner på cykel och han bad mig akta mig för henne (delvis för att tjejen var av utländsk härkomst och för att han är smygrasistisk, trots att han själv inte är svensk). Följde efter henne igen, till ett hus. Jag och några till skulle in och upp i huset. Men tjejen höll emot dörren, så jag sms:ade någon inne i huset och skrev att vi var tagna som gisslan. Sen fick vi gå in i huset och där fanns H (från H / P). Nästa drömsekvens skulle jag hälsa på en kompis som börjat på ett universitet eller så. Hon bodde i en stad som jag såg från långt håll där jag stod - staden bestod av hus som såg ut som microship. Staden var så förvirrande och högteknologisk att jag inte hittade rätt utan vaknade.


I natt drömde jag hur jag och två andra var i Afrika. De hade kanalbåtar som man åkte omkring med. Vi åkte till någon filmstadio och skulle se typ Alice I Underlandet där. Stadion var ENORM typ 1000 platser. Och alla platser fylldes med asiater. Vi gick därifrån typ innan filmen ens börjat. Sen skulle vi till vårat läger som låg ute i vildmarken. Det var lite skandinavisk miljö fast det sprang omkring hyenor och gaseller och sånt. I några hagar vi åkte förbi stod det hästar/eller andra liknande djur som såg ut som denna.. När vi väl kom till lägret hade de lagt upp en hög med halm och vid halmen låg en död man. Vi gick fram och kollade och medan vi var där tog halmhögen eld och mannen försvann i lågorna. Det låg fler lik inne i halmhögen och någon av de hade något som sköts iväg flera hundra meter fram, det var som ett rött ljus som började dansa långt där framme innan det avtog och dog bort.
Hoho nu är risken ofattbart stor att jag blir utkastad från min tredje sida i världshistorien. Det första spelet dock. Hittills har det varit kontaktannons sida och community. Risken för att bli utkastad denna gången beror nog på ett större åsiktsbråk i spelets forum. Men ärligt talat de andra medlemmarna där är fuckade i huvudet. På riktigt. På allvar. På alla sätt och vis. I alla fall i den frågan.

Det började i en diskussion som redan från början gått off topic. Av trådskaparen tänkt som en speltråd (game thread) men som blev något annat än spel. Och sen från det där andra till fullskaligt krig. Men ... Jag njuter ... Ja faktiskt. I det här fallet känner jag mig som en kvalificerad översittare som faktiskt får lov att sitta på min pidiestal för jag vet att jag har rätt och jag vet att de är fuckade i huvudet som inte förstår hur rätt jag har.
Diskussionen handlar om att kupera hundar - både öron och svans. De hävdar att det är något man kan göra för att det är estetiskt snyggt och sen inget mer med det. Jag hävdar att det är väldigt mycket mer med det. För svansen är en del av ryggraden, svansen är ett sätt som hundar kommunicerar med varandra (och med människor) och fungerar som ett roder i vatten eller när de rejsar omkring. Dessutom, min största nagel i ögat som kommer få folk att spotta och fräsa av agressivitet. Är mitt sanna uttalande om hur svanskupering pajjar en hel ras. [Rottweiler för att vara exakt].

Det är främst två personer i tråden som kommer explodera. Den ena av de har mycket riktigt en rottweiler med kuperad svans. Kuperad svans = döljer svansfel - så som krokig svans och andra genetiska defekter som avlas bort eller i alla fall inte avlas på. Kupering behåller ju dessa, enligt standarden felaktiga gener i rasen. Nu är det inget som påverkar de eftersom att deras utställningshundar kuperas men de som skickas utomlands? Och används i avel? Och som sprider sina felaktiga gener vidare? Det pajjar för andra - det pajar för hela rasen (och är taskigt mot hundarna).

Ska bli intressant att se vad jag får för motreaktion. Inte för att jag kommer att kolla tråden om jag öht kommer kunna komma in på sidan efter i natt. Men har vid tidigare uttalanden i samma fråga fått halvhotfulla mejl från folk som tycker det är bra att kupera hundar för att de tycker det är snyggt. Jag tycker bara det är äckligt. Vrål äckligt.

Men om de vill ord fightas så är jag redo :3 Har blivit mer bitterfittig det senaste året. Beror nog mycket på julen som var påtagligt jobbig. Vet inte när jag kommer att återhämta mig från det där. Det mesta tyder på att jag inte kommer lyckas återhämta mig alls. För snart är det påsklov och då blir det en vecka till och sen är det inte lång tid till sommarlovet. Vansinnigt vidrigt. Men... Jag är redo att fightas med ord... Fast det bör kanske göras mer i min egen tids zon. Klockan är trots allt halv fem på morgonen nu....
Igår drömde jag att jag åkte till mataffären i morgonrock. Jag köpte bland annat tre stora burkar hallonsylt (som jag inte gillar) och en vit fotölj. När jag skulle betala hittade jag inte mitt kort så jag gick lite åt sidan och grävde i mina fickor. Efter en stund fick jag hjälp att gräva av en familj. En av de drog fram ett guldfärgat slitet betalkort där min mormorsnamn stod på. Sen hittade jag kortet och gick för att betala, då hade den första expediten gått iväg och ersatts med en annan. La kortet på disken för de hade en betalningsplatta och expeditens hela kroppspråk ändrades på sekunden och i bakgrunden såg man dataskärmar som blinkade rött och varnande. Sen vaknade jag.

Idag drömde jag massor av drömmar undertiden jag sov. Bland annat drömde jag att min mamma berättade att hon bara var min adoptivmamma och att hon adopterat mig när jag var 4-5år gammal. Senare i drömmen ifrågasatte jag hela storyn för jag har trots allt minnen från tidigare än den åldern där hon finns med. En annan av drömmarna utspelades på en slags djurpark, möjligen ett som drevs av något fosterhem eller liknande. Fågeluppfödning iaf. Hade i uppgift att samla ihop ägg som höll på att kläckas och hjälpa äggets invånare ut. Efteråt blev det en massa äggskal kvar (för äggen var nästan strutsäggs size). Krossade äggskalen och blandade de med färg så blev det jätte verklighetstrogna vattenliknande mönster. En annan av drömmarna var mindre trevlig. Jag var inne i en stad, inte helt otänkbart att jag var höggravid. Hur som helst började det mulna på, och började sen blåsa kraftigt. Och sen så kraftigt att man knappt kunde gå upprätt alla försökte söka skydd men lyckades knappt. Det var både tornado och tsunami typ - för hela skyddsplatsen fylldes med vatten och alla som sökt skydd där trycktes snabbt upp mot taket.
I natt blev jag jagad av en brunbjörn, genom en blåbärsrisfylld glesvuxen tallskog rakt ner i en iskall flod. Som jag av någon anledning ansåg vara bra att hoppa i när man har en vuxen björn efter sig, som om inte björnar kan simma eller springa snabbare än en människa. Jag är less på att dröma mardrömmar. Det är rätt behagligt att drömma öht men just mardrömmar känns rätt omysigt. Och det utgör större delen av mina drömmar. Nu vill jag ju i och för sig mycket hellre dödas av en lurvig björn än något av det jag normalt sett drömmer mardrömmar om (dinosaurier och zombies) men ändå.

Igår bar det av till ett 97åringskalas (icke släkten). Om någon matintresserad av någon anledning läser detta så var det; Förrätt: fänkålssoppa med grannysmith bitar och typ lingongrova bitar i med en klick (löj?)rom på "toppen" Varmrätt: honungsinbakad lax med blomkålspuré, halvkokt morot och sparris. Efterrätt: chokladtryffel(?) med jordgubbs "flinga" (jordgubbe delad i så många delar som det öht är möjligt). Det var väl gott, att sätta in ett "väl" får nog hela meningen att låta negativ, men det var gott, även om jag kanske själv valt något annat hellre.

Icke släkten har utökats och håller på att expandera oroveckande snabbt. Inte för att jag kanske borde bry mig nämnvärt om det alls egentligen. Men i den takt den växer i hop med andra faktorer är det nästan så jag kan höra min biologiska klocka ticka igång. Jag stänger av den och tar ut batteriet tills vidare. Det hela får mig dock att sakna lite en släkttillhörighet. Min släkt är så vansinnigt utspridd i landet att vi aldrig har träffats ihop alla samtidigt och det lär nog aldrig ske heller.

Vi bor nere i Skåne, kusin 1 bor på Gotland och övrig Svensk släkt bor i Dalarna. Övriga kusiner samt min egen pappa bor i Australien. Det hela gör ju inte det mindre komplicerat att ha en släktträff. Det tar ju en massa timmar bara att ta sig till dalarna härifrån. Antar att det inte är omöjligt men, tja, snudd på faktiskt. Tar ju "bara" 10-10,5 timmar dit och 10.5-11 timmar från Gotland till Dalarna (alltså den del av dalarna där släkten håller hus - längst bort). Vilket mer än tillräckligt. Så nej, snabba släktträffar går fet bort.

Så fort jag loggar in på fejsbok så hoppas det upp en massa kontakter - jämnåriga - klasskompisar från gymnasiet. Som-har-barn. Där av tickades väl en biologisk klocka igång så smått. Inte för att jag vill ha barn, eller i alla fall inte nu.. Men ... Tja ändå...
Finns inte. Seriöst jag har blivit upptriggad den senaste tiden på hela grejen. "The American Dream" handlar inte det om att man ska få göra lite som man vill, skaffa sig ett hus, en familj, ett arbete och inte ha några bekymmer kvar? Om det finns något annat (väst)land i världen där man lägger sig i, mer än vad man gör där så säg?

Seriöst, ta något så simpelt som en Abort. Om man inte vill ha ett barn så bör man ju på tidigt stadie få rätt att abortera bort det innan det är försent? Om man vill så klart. Om man inte vill så är det ju ingen big deal. Jag ser dock ingen mening med att föda fram ett barn som man själv inte vill ha för att sen adoptera bort det. För mycket risker inblandat för min smak. Finns allt för många barn världen över som skulle behöva ett eget hem, varför inte ta hand om något av de istället för att producera fram nya?

Och sen för att hoppa vidare snabbt, vapen! Varför tycks hela landet bli alldeles kolligra när det kommer till vapen. Jag skulle inte vilja ta i ett med tång ens, knappt heller en människa som äger ett [skjut]vapen. Med undantag av poliser (+liknande yrken) och jägare. Såg en dokumentär om deras vapenlagar (eller brist på de) för några dagar sedan. De sa bland annat att varannan dag under (typ) 2005 dog ett barn till följd av ett skjutvapen i usa. Varannan dag liksom?! Det var även en gubbe som sett två inbrottstjuvar bryta sig in hos sin granne. Det slutade med att han sköt ihjäl de båda med hageljevär och blev inte dömd för mord för att tjuvarna hade sprungit över hans gräsmatta under stölden (morden rättfärdigades alltså för att han skyddade sin trädgård). För att kontra det så meddelade dokumentären att vissa stater får man skjuta ner folk om de kommer för nära in på ens "personliga space".

Typ:
1. I kön i mataffären
2. *PANG*
3. "Han stod för nära"
4. - Okej, vi fattar!

En annan grej som de verkar vara sjukt bra på att lägga sig i och förstöra The American Dream för är familjer/personer som sticker ut från normen (utan att för den sakens skull sticka ut på ett brottsligt sätt typ pedofili). Utan typ poly familjer (se: "En man och hans fruar" på TLC (originaltitel är typ "Sister wifes")). En man är gift med en kvinna och har två-fyra samborelationer med andra kvinnor. Alla bor i samma hus (indelat i olika lägenheter) och producerar barn med mannen i huset. Liksom. Big deal om någon väljer att leva så? Det är väl bättre att de har allt under ett tak istället för att (som nog är betydligt vanligare) att mannen har 2-3 olika familjer med barn och rubbet som inte känner till varandra alls. 


Jag kan nästan inte tänka mig något mer hemskt än att bo där permanent eller ännu mindre att föda upp en unge där. Hemskolning är bara förnamnet man skulle behöva ha som återgärd för att inte få ett freak till avkomma.
Jag blev smittad av min första förkylning. Och nu så här snart en månad senare har jag hunnit med åtminstone en annan förkylning, förmodligen ytterligare en på mitten. Det är skit. Det är faktiskt skit att vara sjuk så länge. Har genomgått typ alla förkylningsstadier. Först hosta tills magen värkte, hosta tills tårarna sprutade ur ögonen och jag fick kippa efter luft i slutet av en host attack. När den förkylningen var över var jag bara småsjuk några dagar innan nästa satte igång.

Nu hoppas jag i alla fall vara inne i slutfasen av en förkylning. Men har lyckats smitta ner min äldsta hund också. Han går runt och hostar så att nästan hela huset vibrerar av ljudet. Jag precis hur han måste känna sig. Gäller bara att hoppas på att han inte, liksom jag, har fått temporärt nedsatt hörsel av svullnaden i huvudet. För hunden i fråga hör dåligt som det är... Och döva hundar är oberäknerligare än hörande...

Idag är nog mitt största förkylningsrelaterade problem att det känns som om jag andas genom ett knöggligt sugrör. Det känns tungt i bröstet och svullet i halsen. Känner varken hunger eller mättnad, vilket är frustrerande, för jag vet ju inte om jag borde äta eller inte? Det finns inte heller något att ta mot det känns det som. Både alvedon och ipren är mot led, huvud, mens och muskelvärk - jag har inte ont. Mam har astma medecin för tillfällig astma (som man kan få när man är förkyld). Men trots sugrörs känslan så går det ju att andas, om än med visst obehag. Känns lite sådär halvonödigt att ta det då? Men vad vet jag.

Funderar på om det skulle hjälpa att dricka vatten som det allt för tidigt intagna påskriset (av pil) står i. För pil/sälj är ju vad man tillverkar ipren och liknande smärtstillande medel med... Men så var det där med icke smärtan igen... Aja, ska försöka avsluta min "dag" och gå och lägga mig, för snart börjar det ljusna :P