Alla andra dagar på året förtränger jag nyårsafton. När det väl blir nyårsafton tror jag i början av dagen att även denna dag kommer flyta på som vanligt. Men... Nej. Nej nej nej nej och åter nej. Just nu, just i detta ögonblick känns det som om jag behöver bita i en kudde och skika så högt jag bara kan. Det känns ungefär likadant som om man skulle kolla på teletubbies nonstop i ett dygn. Inteligensen försvinner - fort fort fort. (pah! kan för fan inte stava längre ens).

Just nu är det dialog mellan mam's karlslok och hans mamma som är i det närmaste döv...
Hon) Vad är det för blommor som står på byrån?
Han) JA DU DET VET JAG INTE HEHEHEHEHE

En av de saker som jag - alltid avskytt med honom är överlägsenheten, alltså i form av skratt som inte är av glädje. I övriga faktorer är han långt ifrån överlägsen....

Gah. Jag hatar nyårsaftonar. Lär återkomma ju mer kvällen (och tortyren) fortskrider...
Jag har en story på gång. I mitt huvud. Den vill ut. Men jag kan inte få ut den ... Utan att det låter klyschigt. Utan att det ser ut som något som en kåt 13årig som är besatt av twilight och tokio hotel har skrivit. Jag avskyr att skriva klyschigt, ändå är det det enda sätt jag lyckas skriva på nu. Varför är man så klyschig? Och förutsägbar? Det är typ inprogramerat att man ska skriva som man skrivit förut. Fast det är ju svårt att skriva nya saker om man inte har upplevt de nya sakerna i fråga. Alltså även om det är fantasy. Visst man kanske inte har klappat en drake, men man kanske har klappat någons geckoödla? Och man kanske inte har slagits mot en muterad dvärg, men man kanske lättare kan leva sig in i den känslan om man har slagits alls. Fast just slagsmåls "scener" är nog rätt lätta att skriva om... Jag kanske borde skriva fantasy istället.

Det verkar ju vara framgångsrikt om man ... kan... Men det får som sagt inte bli klyschigt. Helst borde man ju göra som ... Som... Philip Pullman och blanda paralell verklighet med ren fantasy och skapa karaktärer som bara finns i hans böcker. Jag undrar om det finns novellsidor där man bara kan publicera noveller på, inte just seksnoveller... Utan riktiga noveller...
Nu har jag kommit hem efter att ha åkt till de två närbelägna städerna och kollat om det fanns vad jag sökte. På det fösta stället fanns det förstås inte. Men på det andra gjorde det det. Nu har hunter en lillebror ^^

Apropå sånt, fast ändå inte så fick mina marsvin flytta ihop på julafton så tidigast 6 mars lär de få bebbar.
Nej, men nästan. Har suttit och knåpat ihop en spelningslista till snoppeloppen. Fast nu är inte alla låtar sådana som bara "wow jag älskar den här låten OwO" utan det är ganska många nostalgilåtar x)

artist / låt
Angerfist / Back Up
Angerfist / Sensational Gargle
Angerfist / Close To You
Angerfist / TNT
Angerfist / Right Through Your Head
Angerfist / Strangle And Mutulate
Angerfist / 187
Angerfist / Broken Chain
Angerfist / Like This
Angerfist / Looking To Survive
Angerfist / Pissin' Razorblades
Angizia / Ithzak Kaufmann Und Das Bindfadenchello
Angizia / 2 Millionen Rubel
Angizia / Es Reiten die Toten So Schnell
Annatar / Our Embrance
Apocalyptica / Quutamo
Apocalyptica / Farewell
Apocalyptica / Ruska
Apocalyptica / Hall of Mountain King
Apocalyptica / Inquision Symphony (live)
Apocalyptica / Kaamos
Apocalyptica / Path
Apocalyptica / Grace
Apocalyptica / Burn
Apocalyptica / Chohkka
Apocalyptica / One
Apocalyptica / Refuse Resist
Astral Projektion / Mahadeva
Ayumi Hamasaki / STEP you
Ayumi Hamasaki / Ladies Night
Ayumi Hamasaki / Is this LOVE
Ayumi Hamasaki / In The Corner
Ayumi Hamasaki / Are you wake up
Ayumi Hamasaki / Fairyland
Ayumi Hamasaki / Rainy Day
Bamboo Forest / Nag Champa
Chi A.D. / Book of Eden
Chris Erassi / If I could be you
Code Red / 18 Mne Uzhe
Dark Soho / D.M.I.S.H
Dark Soho / Noice 6
Dark Soho / Save Me God (RMX)
Dark Soho / Long Way Home
Dark Soho / Combustion
Dj Gollum / Fairytale Gone Bad
Echotek / A Living Monitor
Eiffel 65 / Too Much Of Heaven
Eiffel 65 / Your Clown
Eiffel 65 / Blue (da ba dee)
Epica / The Last Crusade
Epica / Another Me
Epica / Chasing The Dragon
Epica / Never Enough
Epica / Fools of Damation
Epica / Beyond Belief
Epica / Safeguard to Paradise
Erben Der Schopfung / Elis
Gigi D'Agostino / Another Way
Gigi D'Agostino / Inventi
Gigi D'Agostino / Mi Sono Capiti
Gigi D'Agostino / Le Ninna Nanna
Gigi D'Agostino / Musicore
Globe / Genesis of Next
Green Nuns of The Revolution / Atomic Armadillo
Lamat / Workalien 34/7
Leaves' Eyes / Ocean's Way
Leaves' Eyes / Vinland Saga
Leaves' Eyes / Farewell Proud Men
Leaves' Eyes / Amhran (song of the winds)
Leaves' Eyes / Mourning Tree
Leaves' Eyes / Solumn Sea
Lumsk / Nokken
Lumsk / Dunker
Lumsk / Trolltind
Lumsk / Allvis
Lumsk / Bleaster
Lumsk / Byttningen
Lumsk / Höstnat
Lunatica / Avalon
Magica / A Blood Red Dream
Magica / The Sorcerer
Magica / Mountains of Ice
Magica / Redempution
Mortal Love / I Want To Die
Nemesea / Angel In The Dark
Android Lust / Cherished Agony
Panda Panda Madness / deathonick
Ruki Vverh / Devchonki
Skazi / Animal
Skazi / Anarchy
Skazi / Madness
Skazi / XTC
Skazi / Barbaric Moves
? / Terra Australis
Asmorod / Untitled
Contemplatron / Untitled
Desiderii Marginis / Untitled
Gustaf Hildebrand / Untitled
His Divine Grace / Untitled
Hybryds / Untitled
Inade / Untitled
Job Karma / Untitled
Kratong / Untitled
Necrophorus / Untitled
Svartsinn / Untitled
Zenial / Untitled
Visions of Atlantis / Last Shut of Your Eyes

Samt ca 10 låtar till med okända artister och okända låtnamn xD
.... Inte så mycket att glänsa med men .... Whatever!

2 Garnnystan (älgbrun + multifärgat)
1 par übermysiga strumpor
1 par byxor
5 dvd filmer (av de 7 jag ville ha still more to go alltså)
1 sett oljefärger
1 sett akrylfärger
3 nya penslar
2 böcker (som verkar tråkiga)
5 pärlplattor
700kr

Hade egentligen inte önskat mig någonting, det gör jag typ aldrig ändå så... Men är pysslingstagen så det är väl vad som förklarar dessa julklappar.

På mellandagsrean köpte jag förrgår en laptop, måste komma på ett smeknamn till denna nya pryl. Har just blivit klar med att installerad in photoshop cs4 på den. Något som tog alldeles för lång tid eftersom jag inte kunde hitta rätt filer. Men nu är det inne och det fungerar som det ska (ännu så länge). Nu ska jag bara börja föra över lite musik till den också.

Oh juste... Jag ska med största sannolikhet göra ett nytt fynd i dag/morgon. Om jag inte blivit för fattig xD Om jag har blivit för fattig... Gör jag kanske ett nytt besök på gigantelen och köper en till pryl för mkt pengar, men som kostar mindre än det jag tänker köpa i morgon (logik på hög nivå). Behöver köpa båda de sakerna jag är på jakt efter. Speciellt med en laptop utan mus (note to self: Köp mus till snopploppen)
Härromdagen gick jag och blev moderator på en dansk community. Till saken hör att jag inte kan, över hela taget danska. Jag kan enstaka isolerade ord. Och några meningar som jag tror existerar men som i själva verket är en blandning av massa olika språk. Typ svenska, danska, norska och ett släng holländska utgår jag ifrån att det är. Kanske en släng tyska också.

Speciellt nu då jag spelar ett tyskt spel på nätet, som bara finns på tyska ännu så länge. Hoppas dock på att de gör en engelsk version snart. Fast vetefan om jag skulle börja spela det nu när jag är inne i version ett...

Idag har jag varit busig, drog iväg till gigantelen och inhandlade en "snopplopp". Dvs en laptop. Den är internetlös men who cares. Nu kan jag sitta och hålla på med mitt vart jag än befinner mig och ingen kan stoppa mig - mohahahahahaahaa. Typ. Funderar på att stoppa in några spel i den. Fast egentligen skulle jag bara ha den till bildredigering och sånt. Dvs proppa in photoshop i den.

När den installerade sig själv verkade det som om den har i sig ps7 men kunde inte hitta programmet sen när jag kollade i datorn. Men skulle det visa sig att den har det, då har jag en absurd samling photoshop program...

På denna datorn finns det:
Photoshop LE 1 (tror jag det är, det är typ version 1 av photoshop och så limit edition på det, den har typ ingenting av intresse, installerade det från min win 98 en gång i tiden).
Photoshop elements 2.0 (vilket är element/limit editon på photoshop 7)
Photoshop Cs3 extended edition
Photoshop Cs4 extended editon

I en låda här hemma finns det:
Photoshop 5

På skolans datorer finns det:
Photoshop cs2
Photoshop illustrator (cs2?)

På min laptop, om jag hittar programvaran:
Photoshop 7

Ganska kul egentligen. Tur att man kan hantera programmet annars hade det varit waste of time and space. Har minst 4 andra bildredigeringsprogram på denna datorn med. Och några till på mammas dator.
Att jag och någon/några från min skola samt massor av andra i vår ålder och yngre var i ett lägenhetshus. Rätt högt upp. Det var mest killar där. Sen är det typ inget mer eller massa mer på en lång stund. Men mot slutet av drömmen öppnas dörren in till en av lägenhetern, tre katter går in i lägenheten. Man stänger dörren. Ställer sig och pratar ett tag utanför. En stund senare öppnas dörren igen och katterna kommer ut. Typ alla personer i trapphuset blir bitna utom jag och en i min klass som springer in i lägenheten allt medan alla andra förvandlas till något zombieliknande. Som inte är döda men som, i alla fall inte är sig själva längre. Lägenheten har en lång korridor med massa rum med halvöppna dörrar. Det är en bordell. Med tanke på att katterna kom ut därifrån barrikarderar vi alla dörrarna och försöker komma på vad vi ska göra. För ut genom dörren går det inte att komma med alla zombie-liknande varelser. Så kommer jag fram till att vi inte kan låta de komma ut i riktiga verkligheten. Vi måste utrota dem. Men hur? Jag kläcker idén med att tillverka något av det som finns i badrummet till att göra en gas. Och då skulle man kunna klättra ner för huset på utsidan (här tänkte jag i drömmen att fan här skulle man haft en av de andra killara i min klass för han klättrar på fasader). Nästa tanke var att zombievarelserna kanske skulle komma på hur man öppnar dörrarna ut, men den från min klass avfärdar det och säger istället att deras intelligens sjunker så drastiskt att de inte kan sådana grundläggande egenskaper. Nästa tanke är saringas. Och sen typ vaknar jag...
s
En snöpyramid. (snödrev)

s
Så här mycket såg vi ut genom vindrutan när vi skulle till bilverkstaden

s
Sen snödrev över vägen

s
Buss på ingång...

s
Alaska vibbar

s
Snöfall

s
Snöfall + utandning = spökbild? xD

s
Lång slutartid + bil i rörelse på natten

s
Snöigt landskap (natt)

s
Lite kool effekt ala lång slutartid, natt, utan stativ

s
Sista, spökbild igen x)
Kom i helgen, det var mer isregn med lite snö uppepå än riktig snö. Men det blev snyggt ändå. Typ så här;
d
björnloka under belägring

d
trädgårdsväxter

d
med utsikt över vidderna

d
katten

d
macro av snön



Sen smälte det bort och i natt kom det riktig snö. Och nu är jag som sagt mer eller mindre insnöad. Speciellt eftersom att bilen fortfarande har sommardäck. Och att mam's vinterdäck blev utdömda till den arbetsuppgiften, numera är det riktigt bra sommardäck istället. Och bilen ska få riktiga vinterdäck.
Och hoppas få vara det minst till i dag vid lunch, gärna lite lite längre. Redovisningar tar död på mig. Det har snöat minst 1dm på några timmar, men det blir snödrev så vi är praktiskt taget insnöade vid det här laget x)
Dålig dag igår... I skolan. Och när jag kom hem fortsatte det. För mamma kom fram till att hon kapat telefonochinternet kabeln i trädgården. Så nu saknar vi telefon och internet hemma. Underbart. Jag hatar min otur just nu. Jag blir inte av med den verkar det som. Hoppas att det blir lagat idag. Men det kommer aldrig ske. Om det sker är det ett under som har skett. Men sån tur har man inte. Blir det fixat innan nästa vecka är slut blir jag glad men så glad kanske jag inte kommer bli.

Stressnivån just nu... Tja, svårt att säga. Jättehög men samtidigt nästan obefintlig..
Idag lyckades skolans rektorn med bedriften att få min fyllda bägare att rinna över totalt. Har spenderat den senaste halvtimmen åt att sitta och gråta uppe på en av skolanstoaletter. Hon kan konsten att göra så man känner sig värdelös, oönskad och så vidare. Den glädje över skolan som en gång fanns är som bortblåst. Skolan ska väl överlag vara en trygg plats? Det är den inte för mig, jag går ständigt runt i rädsla över att trampa på hennes tår som hon har drällandes överallt. Hon behöver strumpor för att hålla tårna i schack, bildligt talat. Och jag vill inte vara strumporna.

Hon kan inte ha mycket "tillit" (kan man skriva så?) till mig, eftersom hon tror att jag sitter och slappar jämt utan att göra ett piss någonsin. Bara för att hon alltid går förbi när jag håller på med något annat icke-skolrelaterat. Jag förstår inte hur hon kan förvänta sig att vi ska sitt och jobba nonstop med våra projekt från morgon till kväll. Ibland har man faktiskt inte kommit på ännu hur man ska komma vidare, ibland behöver man tid och möjlighet att tänka på något annat för att komma på tanken man söker.

Den här veckan har jag jobbat asmycket, verkligen asmycket. Men eftersom hon är lärare för typ 1/3 av skolans elever denna veckan har hon inte sett vad vi andra håller på med. Hela tiden. Förutom när vi tar paus. Då hon går förbi. Hade jag varit självdestruktiv nog att skära mig själv hade hon fått en egen del av min kropp tillägnad sig. Jag vet inte hur länge mer jag står ut med att få så mycket skit. Jag önskar att jag kände någon här som man kunde vandra till för att vara borta från skolan ett tag i alla fall. För att hämta andan, för att bygga upp idéer och mod igen.

Problemet är nog att hon ser mig som en av de 100%iga, de som inte är på väg att trappa ner på antidepressiva medel, de som inte är ständiga besökare på psykakuten och så vidare. Som någon av de som gott och väl vill och kan sitta och jobba flera timmar nonstop med skabbig musik i bakgrunden dagarna ut och dagarna in. En av de som är psykiskt stabila. Jag är nog bland de mest ostabila just nu på skolan. Kanske den allra mest till och med. Fast det syns inte, jag visar det inte.

Jag försår inte varför hon måste vara på mig hela tiden för? Det finns väl andra som är minst lika mycket "besvärliga" som jag är som inte får ens en utskällning då och då. Jag faller offer för alla onda tankar och idéer verkar det som. Jag är faktiskt urless på det. Hon småhotade med religering förra veckan. Och det känns faktiskt inte helt dumt egentligen för det här suger helt enkelt.

Aja jag ska hem nu, 1 timme för tidigt. Upptäcker hon att jag går blir jag utskälld igen. Men skit samma jag står inte ut alls just idag. Jag vill bara hem och sova och kolla på criminal minds och united states of tara i kväll.
Jag roade mig vid den här tiden för några dagar sedan åt att chatta med pedofiler. Det var dock inte min ursprungliga utgångspunkt. Eller jo lite kanske. www.icq.com har iaf en chatt som är öppen för alla, och ja, verkligen alla. När jag chattar där är jag alltid något annat än svensk, vill inte bidra till att fler får fucked up syn på svenskar.. Oh nu blev jag sugen på gravad lax. Men ...

I alla fall var inloggad som Julia 13år från Norge. Fick upp några chattfönster. Bland annat från "dad_73". Som iofs inte skrev så himla mkt innan han slutade med det. Däremot fick blev jag "förhörd" av några andra snubbar med ungefär följande frågor:
"Brukar du ta på dig själv när du är ensam?"
"Vad har du på dig nu?"
"Har du en yngre syster/bror?"

Och senare... Eftersom Julia bara har en 15årig storebror:
"Har du någonsin tagit på hans kuk?"
"Har du någonsin sett hans kuk?"

Omysigt. Med sådana människor. De borde bli kastrade med hjälp av henderson metoden omgående.
GHAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHH HATA *tugga fragda* jag är äckligt agressiv just nu. Känns som om jag håller på att sprängas i bitar. Jag vill strypa någon. Mig själv eller random annan människa som kommer i min väg. Pms? Jo kanske, fast för tidigt. Jag orkar inte mer, jag orkar inte mer, jag orkar inte mer. Jag vill ha allt klart, jag vill inte slita som ett djur dag som natt. Jag vill sova minst 8 timmar per natt jag vill att alla vågar prova saker själva innan de frågar om hjälp. Jag vill att folk börjar ta lite mer initiativ och jag vill att de följer instruktioner - innan de frågar om hjälp.

Jag blir tokig tokig tokig tokig på alla äckliga bortskämda horungar. Ja just idag är det horungar för jag står inte ut med korkade horungar mer idag. Jag har fått nog. Stöter jag på en till sådan idag ger jag upp, totalt, jag kommer avliva mig själv eller någon annan. Jag klarar inte av sådan idioti som sådana människor utstrålar. Jag avlider. Jag avlider. Jag avlider. Gah. Ju mer jag tänker på det ju mer FHAHAHFGAAAAAHEHAHAH-ig blir jag. Gah. Gah. Gah. Gah. Jag ... måste ... döda... idioter.... nu...
Detta är inlägg 500
Och idag är det 388 dagar sedan.
Seksit.


Sov i natt och jag ligger efter i mitt obefintliga schema. Lyssnar på "Hardstyle vol 18" på spotify <3 Vet inte vad jag ska göra för något till i morgon. Tar nog en nödlösning. Note to self: Börja i september med ALLT sånt här. Idag gjorde jag en fasan i skolan. Eller i alla fall två ben, en hals och en kropp. Fast den är inte klar än. I morgon slutar jag 16:00. Tidigt. Uppriktigt sagt känner jag mig just nu som om jag glider runt på isen ovanpå simbassängen som jag egentligen är tänkt att bada i. Okul känsla. Jag drömde något i natt, men kan inte sätta fingret på vad. Vaknade av att hunden hoppade jämfota upp på mig och skällde en massa. Lovely. Skulle tvätta håret, hade verkligen inte lust till det. Speciellt inte eftersom jag hade fått sova 30 min till om det inte hade varit för att jag bestämt mig för det i går kväll... På tal om kväll är det nog Top Gear snart <3

Bästa låtcitatet ur "Hardstyle vol 18" måste vara "I might like you better if we slept together". Den borde man köra som raggningsreplik. "Heeey... Jag tror att jag skulle gilla dig bättre om vi hade sex med varandra"... På tal om 388 dagar alltså.. Fast man skulle nog faila big time.
I natt vaknade jag runt 1.15 kanske och gick upp för att borsta tänderna, något man inte kan göra när man däckar i soffan. Då ville katten ha mat, eftersom hon äter sin mat precis vid datorn så satta jag mig vid datorn. Och satt där till 3-4 på natten då jag gick ner för att sova igen. Det gick inte och liksom föregående nätter har jag tittat på tv för att försöka somna. Och sen somnat och varit i princip omöjlig att få liv i igen.

Stadig frukost blev det vid 9-10 med gröt och mackor och te. Märk väl frukost. Sen åkte vi till Ystad för att hunden skulle få sina stygn borttagna. Hon fick en spruta lugnande som aldrig verkade verka. När den väl började göra det orkade vi inte vänta mer och började ta bort stygnen ändå. Jag fick hålla huvudet medan mam höll kroppen och vet gjorde sitt samtidigt som hon babblade en massa. Då var klockan kanske 11.30. Sen började jag få svimmningssymtom och gick och satte mig på en stol. Sen beordrades jag att lägga mig på golvet. Vilket jag även gjorde... Så morgoen började med en svimningsepisod på veterinärmottagningens golv.

Efteråt skulle jag vara med som lyssnare på en jättelång föreläsning från 12-16. Så vi åkte till pressbyrån och köpte te, kanelbulle, banan och en påse godis. Kan säga som så att... Den här dagen hade varit helt bortkastad om det inte hade varit för godiset. Dock saknar jag den tiden då jag var helt avvand med socker. Det suger att vara sockerberoende, som typ 99% av västvärldens befolkning är vare sig de vet om det eller ej.

Föresläsningen gick bra, fast jag däckade vissa stunder, det syntes nog inte för mörkret, hoppas jag. När det blev ljust i salen virkade jag något som jag förmodligen kommer repa upp för jag blev kär i garnet idag och jag vill hellre sticka med det än virka. (Dock går nog inte det för jag får asont av att sticka)...
Alla som faller offer för mitt nya favorit ord/mening.

"Hon/Han/Den/Det ser ut som ett genetiskt missfoster".
Jag gjorde en asblond grej idag. När jag skulle till skolan drog jag på mig mina benvärmare (eller snarare jag drog upp dem i förmån för skorna för att dra dessa över sko-skaftet) och så åkte jag till skolan. Väl på skolan skulle jag ta av skorna för de är så obekväma att gå runt i hela dagen (framförallt kalla). Så det gjorde jag. Sen gick jag runt ett tag på våran våning. Sen känner jag efter "men... vart är min ena benvärmare?" börjar leta efter den. Hittar den inte och börjar undra om jag haft den på alls idag. Så jag drar av den andra för att det inte ska kännas konstigt att gå runt med bara en benvärmare. Så går jag runt sådär i typ 20min tills jag börjar känna "men... det var väldigt vad tjockt med strumpa det är här uppe..." självfallet satt benvärmaren kvar på benet som den alltid suttit på (eller iaf den senaste tiden).

Sen hade jag utvecklingssamtal med ovtajarkan dvs skolans rektor som är ganska pissed of på mig just nu. Av flera olika orsaker. Idag fick hon en till. Det gick rätt bra i alla fall i början, dock blev det läskigt mot slutet. Efter det hade vi våran redovisning. De två första personerna i ordningen är välkända för att prata mycket och länge. Alltså riktigt mala på. Och oftast också bara prata om sig själva. Under den andra redovisningen gungade världen och jag slumrade några sek. Eftersom att hon som pratade stod och upprepade samma ord gång på gång på gång i kanske olika följd men ändå samma ord.

Förvisso var jag vaken till strax efter fem i morse och väcktes strax före åtta i morse. Vilket är jethe jobbigt. Men i morgon är det mer lämpliga tider, dock föreläsningar i fem timmar lr ngt. Jag önskar att jag kunde sova på nätterna (hade tid att göra det) men så lyckligt lottad är inte jag x)

[x] Göra klart skolarbeten
[x] Redovisa skolarbetet
[x] Skriva klar julkalender
[] Gör klar presenter till julkalender
[] Skriva klar seksnovell
[] Tillverka julklappar
[x] Fira födelsedag
[x] Vara med på jippo 1
[x] Vara med på jippo 2
[x] Henna håret
[x] Fixa layoter
[x] Uppdatera hemsida 1
[] Uppdatera hemsida 2 (7 dec)
[] Uppdatera hemsida 3 (14 dec)
[] Uppdatera hemsida 4 (21 dec)
[] Delta i illustratör/författar tävling
Jag mejlade just ett tyskt företag som tillverkar plastdjur. För jag fick en idé om en kul grej. Som skulle innefatta just plastdjur. Närmare bestämt omkring 100000st plastdjur. Mejlet de fick låter helt PK och helt aggro. Tänkte "äh det får väl bära eller brista". Kommer nog få ett nej på min fråga. Men det är ju väntat så det gör inte så mycket.

Känns dock nu som jag har tagit mig lite för mycket vatten över huvudet. Men säger de ja blir det helt awsome.. Fast det kommer ändå bli dö-dyrt förmodligen så det är nog bara att lägga de planerna på hyllan och/eller göra något helt eget som ändå är på samma sätt och vis.

Detta är dessutom en till anledning till att jag inte kommer våga öppna min mejlkorg. Blir fett utskälld i skolan just nu. Förhandlade till mig en hemma-dag i morgon med mycket jobb. Vilket till 100% behövs. Det tackas för. För idag har jag gjort ungefär ingenting i skolan.
För två veckor sedan kände jag igenom min hunds undersida och fann några knölar, fler knölar än förut för några har hon haft i flera år. Snabbt beställdes en tid hos vet som snabbt konstaterade att det var ljuvertumörer. Några dagar senare opererades de bort. Sammanlagt 5st tumörer togs bort, en på undersidan av ögat resten där nere. Hon kom hem igen, vid liv och var snart sitt gamla jag igen. Dock med en tratt/ring runt halsen. Idag kom provsvaren. Av 5st tumörer är 4st godartade men den femte är inte det... Så med andra ord kan hon få återfall eftersom den kan ha spridit sig. Hoppas trots detta att hon får leva sina dagar tills hon blir 25år eller något. Åtminstone 15år men helst längre.