Där går han, sexguden. Han som är bäst i sängen, han som är uthållig som få. Han som har DET, just det där lilla extra. Det som få andra män har. Han närmar sig mig och jag ler. Han kommer närmare och jag blir varm i kroppen. Men han går förbi mig, drömprinsen går förbi utan att lägga märke till mig. Med stor besvikelse sätter jag mig tillrätta i stolen och väntar på nästa tillfälle att få hans uppmärksamhet riktad mot mig. Är jag så tråkig? Är det som i mottot "Syns du inte finns du inte"? Jag verkar inte finnas i dina ögon alls.

Jag går hem ensam och tänker på dig, min sexgud. Du som ska få mig att nå upp till himmelriket flera gånger om. Du som ska ta mig på semester till paradiset varje natt och vid varje tillfälle du kommer åt. Om du bara såg mig någon gång. Min sexgud beger sig bort med en berusad flicka i släptåg. Fyllesex bryter ut i något buskage intill ett dagis. Hennes plats kunde ha vart min, och sexguden hade blivit min på allvar. 

Tråkiga dagar, som blir till ännu en längre tid. Vi möts då och då, och du ser mig lika lite som innan. Det är vår och snart sommar. Jag hoppas än. Jag syns inte i dina ögon, jag finns inte i din värld. Men i min tar du upp all plats jag har. Snart måste jag ha dig, vare sig du vill det eller ej. Mitt underliv vill ha dig här och nu, om så möjligt. Varför kan du inte se mig?

Vi möts igen, på samma ställe som innan, jag har klätt upp mig extra för dig. Om du inte ser mig nu kommer du aldrig göra det. Du går mot mig som förra gången, men denna gången reser jag mig upp och blockerar din väg. Du ser mig för första gången. Min sexgud. Dina ögon smeker mot min kropp och jag ser hur det tänder till i dem. Jag är din nu min älskade sexgud

Drar iväg med dig till ett bättre ställe. Vi klär av varandra, jag är kåtare än någonsin, kåt på dig, bara på dig. Du knullar mig hårt och länge, ja nästan för länge. Min fitta känns öm, men du slutar inte? Är sexguden inte perfekt nog att veta när han ska sluta? Men tydligen inte, jag väntar och väntar. Till slut ger jag upp, uthållighet av det här slaget är överskattat. Jag gör något jag aldrig trodde var möjligt. Flyr undan min sexgud och går hem till mig själv och glömmer allt vad sexguden heter. För även den hetaste karlsloken kan vara riktigt långtråkig i sängen.




Ehm.. Jag bara flyttade kategori på denna...

Internet är en intressant plats. Med intressanta människor. Alla är kanske inte intressanta på det sätt man önskar att de vore. Till exempel intressanta inom psykologiska termer. Eller intressanta för hat och förakt. Intressanta för diskussion eller intressanta att studera eftersom de är allt annat än logiska. Intressanta människor kort sagt.

Stalkers är kanske inte så jätte intressanta egentligen, snarare ganska besvärliga... På ett intressant sätt. Hur sjutton orkar man vara en stalker? Man kan ganska lätt upptäcka stalk-iska tendenser hos folk. Ibland är det däremot desto svårare. De svårare fallen är de jag avskyr mest.

Som den killen vars chattande på helgon och sen blev sms chattande sen eskalerade i att han skickade ca 50 sms per dag under en helgs tid. Sen fick jag nog och gjorde en intressant sak. Eller det var nog mest överdriven och ganska elak. Han uppgav för mig att han inte hade internet, vilket kanske var sant, kanske inte men skit samma. Jag skrev av varenda ett av de där 148 sms:en eller vad det var och la upp dem på alla möjliga platser, på UM bland annat. Där han även hittade dem. Och blev ledsen eller något, hotade bergis med självmord. Jag stängde av mobilen och några veckor senare följde den med i tvätten och gick sönder <3.

Eller som hattkillen som hittade mig på kamrat för en jävla massa år sedan. Jag ignorerade och spärrade honom då, några veckor senare dyker han upp igen med nytt användarnamn så fort jag upptäckte det spärrade jag och ignorerade honom igen. Sen dök han upp på minst 2-3 andra sidor och många gånger på dessa sidor och samma sak hände då. När han  till slut dök upp på en av de sidor jag är med på nu pratade jag med honom. Svarade på hans enträgna felstavade frågor och slutar med att jag skäller ut honom mer eller mindre. Han hotar med att aldrig prata med mig mer, som om man bryr sig? Några veckor senare gör han det ändå. Har inte hört av honom på länge men han dyker väl upp igen snart antar jag.

En av mina mest vidriga stalkers är förmodligen en 10-11-12årig kille, vi räknade ut att han måste vara aspie eller liknande. Han förföljer mig på nätet likt hattkillen fast väldigt mycket värre. Mer intensivare. Man kan dumförklara ungen hur många gånger som helst, inget händer, han reser sig, skakar lite på sig och tackar för kommentaren. Varje gång jag uppnår någon form av framgång eller liknande är han där och pockar lite på uppmärksamheten. Jag borde inte bry mig så mycket men jag gillar inte när folk följer efter mig på det sättet. Eller snor idéer, besservissrar på det sättet och så vidare. Nu har jag inte sett honom på länge dock, det är jag tacksam för. Han skrev emellertid i min gästbok på en av mina hemsidor för inte så länge sedan och nu precis fick jag ett mejl från någon som kan vara den omtalade. Men mejlet innehöll i alla fall hans användarnamn. Den ungen är sjuuuukt läskig.

Det hela är lite som frasen (inklusive smilyn) "Jag hatar dig :)" så känns det ungefär med en stalker. Jag har säkert fler stalkers fast än jag inte kommer ihåg dem lika tydligt. Dessa tre är de som stalkat sig till en plats i historieböckerna.
Idag har jag spenderat min dag i sängen. Gick och la mig as sent. Typ vid 4 på morgonen. Var då äcklig kall. Nästan frysa-ihjäl-kall. Tog säkert en timme innan jag blev varm. Under den tiden hann jag med att somna en kort stund. Jag drömde att jag satt på en buss och åt kycklingsallad (kyckling och en grönbladig salladssort). Sen såg jag Fimpen i drömmen alltså. Sen väcktes jag vid rimlig tid, vid 9 väcktes jag helt och muttrade att jag är sjuk. Så mamma gav mig mobilen och jag sjukanmälde mig sen somnade jag om och gick upp någon gång vid 18:35 eller något. Kände blodsmak i munnen. Skitäckligt. Gick ner och gick på toa och fixade med allt möjligt där. Blodsmak fortfarande kvar. Gav upp. Gick upp igen, blodsmak kvar. Kommer fram till att det kanske är en god idé att snyta sig. Och vad kommer fram om inte då. En slemmig blodklump typ. Typ mens i näsan. Aja, det är väl sånt som händer när man är sjuk. Jag drömde att jag och mamma gjorde inbrott i en djuraffär. Snodde guldfiskar, pengar och gav djuraffärens vakthund (som var en spaniel) en chokladkaka så att den däckade ut helt. Men just när vi lämnade affären kom affärsbiträdet och skulle låsa upp affären för dagen. Svårt läge. Men sen ville jag inte vara delaktig i drömmen mer så jag vaknade. Ändrade vad som behövdes i drömmen och vaknade på heltid.
Jag måste erkänna att jag blir gnällig på tjatiga människor. Har chattat/snackat med en kille från och till, mest från, för han är jobbig. Hur som helst verkar han tända på idén med djursex. Och försöker få mig att prova på det. Skabbigt. Han har nu frågat om jag har några hästar, gnorf. Jag vet var den frågeställningen kommer att leda till. Och det är knappast rida på stranden med honom om han skulle ta sig hit. Vilket knappast är troligt i och med att han är permanent bosatt i Kanada.

Min hals är fortfarande jävligt svullen. Det blir bättre för några halva minutrar om jag sträcker in fingret i halsen och snuddar vid svalget eller vad det är. Så jag tänker mig att det hade varit strålande, i nuläget om man hade kunnat suga av någon. Typ i alla fall försökt utföra deep throat på denne. Jag är nog fullständigt värdelös på det dock så det hade väl förmodligen failat big time.

Min dygnsrytm är felvänd igen, skitbra. Har somnat i soffan på kvällen två dagar i rad nu. Vaknar sent, svårt att sova sen. Dåligt när man går i skolan. Men i morgon har vi bara skola i en timme. Om jag vore en sådan som bloggade som väldigt många andra, om tex. Dagens Outfit. Så skulle folk dö av skratt om de såg mina dagens outfits. För närvarande är jag sjukt ointresserad av kläder och har inte koll på mina garderober (som är utspridda över hela huset). Det får bli som det blir helt enkelt.

Spindelnätet, som jag till slut bestämde mig för att göra växte fram idag uppe på tredje våningen. Typ mysigaste salen på hela skolan. Mörkt och tomt och öde. Älskar det rummet. Finns en silversmedja där inne också, känns lite som hemma bara det. Spindelnätet failar lite men jag ska faila sönder det till oigenkänlighet och göra ett virrvarr av trådar när jag har tagit dit mitt begagnade garn, sånt som man köpt på typ loppisar och sånt. Spindelnätet måste nämligen bli 3D för att räknas som skulptur.





LUDERBALLE -.- Jag hatar bloggar. Orka att det kodar ur sig helt fuckat.
Känner mig lite rabiat, såg en tjej på bussen med världens pälskrage på jackan för någon dag sedan. Min krage är fusk, fejk som pälsen på ett gossedjur. Hennes var äkta. Första tanken var "Halv collie". Nu såg det kanske inte ut som en collie, till färgen men who knows? Pälsar kan mycket väl ha tillhört en hund en gång i tiden. Eller katt. Undrar om husdjuren vet det, om deras ägare kommer hem med en nyinköpt canada goose jacka med pälskrage och hela köret. Lilla söta Flisan 3år Samojed tänker då "Oh shit! Bäst man sköter sig så man inte blir en del av jackan!". På Canada Goose's svenska hemsida står det att deras pälskragar har päls från prärievargar. Visst många har kanske det men den som tjejen på bussen hade var defenetivt inte från prärievarg.

Jag fick idén till en lapp man skulle kunna sätta upp i mataffärer och dyligt om försvunna husdjur som hittas avskinnade med sitt halsband i närheten. Bara för att jag är extra grinig över sådant just nu. Letade fram en halvmysig avskinnarvideo av en tvättbjörn vid snabb google sökning. Tillväga gångs sättet är enkelt. Hugg av djurets framtassar, häng upp den i bakbenen, snitta runt om bakbenen och dra pälsen neråt, problem uppstår när pälsen ska av huvudet men mannen i videon ser ut att ha vanan inne. När skinnet är av djuret ligger det och flämtar alldeles blodigt men vid liv. Inte så jätte mys.

Och folk som tycker att pälskläder är sexiga, snygga, varma och så vidare. Det är en sak om man inte har värme alls i sina hus, är ute jätte mycket, där det är jätte jätte kallt. Men orka att ha sådana kläder om man knappt eller aldrig går ut, aldrig är ute när det är snö och kyla och så vidare. Tycker att det är ganska onödigt att döda djur bara för skinnet. Ska man döda djur alls ska man ta reda på allt som går att ta reda på. Kött, skinn, fett, ben osv. Inte bara slänga restprodukterna.

Jag tänker lite på Ed Gein som tillverkade alla möjliga produkter av sina offer. Bland annat ett skärp gjort av bröstvårtor, lampskärmar av hud, (skålar av mänsliga kranium, avhuggna huvuden som sängknoppar osv). Om man kan göra ett par skinntofflor av en golden retriver kan man väl kidnappa/köpa goldenretriver mördarnas barn och göra ett par skinntofflor av deras ungar med. Det finns ju massvis av ungar där ute i världen som inte har ett hem, inga föräldrar och som aldrig kommer bli vuxna ändå så.

Men det är kanske överkurs, jag vet inte.

Drömde en massa skit i natt. Typ att jag satt vid datorn uppe där min dator är i en fotölj som är sjukt tung (RL) sen hände något och jag for baklänges i fotöljen och landade bakom soffan i vardagsrummet under fotöljen. Sen var det något om någon som satt vid typ en dator fast ändå inte och hanterade / skickade iväg handgranater lr likn. En av dem hamnade fel och ungefär samma sak hände med den personen. Fast när han for ner i marken blev det också jordbävning. Vaknade med någon dröm om blöjor, springer spaniels och Yoji och Sidney från Miami Ink. Absurdum.

Min hals gör än mer ont. Jag måste komma ihåg att ta med honung till plugget så man kan överleva dagen något så när. Vi ska ha möte under lunchen idag. Vi ska placeras i grupper inför påskutställningen som vi även ska bygga, senare. Är vi inte där blir vi tvångsplacerade i någon grupp. Jag har inte bestämt mig för vilken grupp jag vill befinna mig i. Så jag måste dit. Jag har kommit fram till att jag nog ska bygga ett fågelbo under skulpturperioden. Sugande dock att jag har så fittont i halsen om man måste vara ute och samla på sig en massa byggmaterial i väder och vind.

Blev tipsad om att prova på att göra ett personlighetstest inne på http://se.41q.com och svaret stämmer fan in helt sanslöst bra på mig. Det är läskigt bra.

test

Till och med några av jobben skulle passa mig. Dock inte matematiker, universitetslärare och sådant som kräver tänkande. Typ handikappad på mattematik.
Slog just huvudet i taket. Det bultar på insidan av huvudet. Hela dagen har varit ondgörande. Vaknade med jätte ont i halsen. Det har varit jätteondgörande hela dagen och är fortfarande. Strepsil grejset hjälper inte, te hjälper inte, halsduk hjälper inte. Ty råga på allt vaknade jag upp med hela fittan fylld med blod. Skitkul. Jag hatar mens. Ny typ av mensvärk drabbade mig idag, som inte var så jätte mysig. Vanligen känns det som om ryggraden dras ut ur ryggen bakifrån. Detta kändes mer som om hela musen var svullen, vilket jag hoppas att den inte var. Det är inte så jätte mys hur som helst.

Vi har skulptur i skolan nu, vi ska bygga en skulptur av valfritt material med temat hus. Ska inte bli kul. Jag tycker inte skulptur är övervägande roligt. Speciellt inte när man ska göra det jete stort. Funderar på uttrycket kroppshydda. Det kanske kan hjälpa mig? Men då tänker jag på Extrem Överlevnad. Känns lite overkill att införskaffa resterna av en dö ko eller något och bygga sig ett bo innuti kossan. Och sen ljussätta skiten, för det ska också ingå i det hela. Kanske vora ngt att göra... Fast nej. Tänkte typ en sådan där mjuk kudde man sitter på så "flyter" den runt ens röv.

Busskuren var fylld med intorkat blod och ovanpå det hade en tjej som gick omkring och pratade i mobil, rökte och då spottade ner på blodet. Hyfsat äckligt. Tog tidiga bussen hem, var hemma en 40 min innan jag hade varit hemma om jag tagit den senare bussen hem. Och nu ska jag iväg och äta.
Eller okej, inte riktigt. Fick ett mejl på en sida från en av sidans eller spelets snarare, giganter. Någon som varenda jävla kotte på hela sidan vet om även på syster sidorna. Det är en person som jag högst ogillar. Jag jämför det lite med att få mejl från typ Michael Jackson, det är en jäkligt känd människa. Men inte fan vill man ha kontakt med den. Notera ordet den.

Jag spenderade dagen med att komma på vilken sjukdom jag hade. När jag väl sjukanmälde mig blev det ingen sjukdom alls. Däremot snörvlade och hostade jag i luren. Allergi tror jag. Men whatever. Har vänt till rätta mitt dygn, var vaken 23-24 timmar nonstop, sov typ 1 timme och tittade på tv sen. Ska sova snart så att jag hamnar rätt igen.

Är kär, igen. Fast.. Ja. Omöjlig kärlek, jag är kär i en bild eller inte bara en bild utan personen på bilden. Både jag och min kompis är kära i denna lilla människa. Fast inte riktig kärlek. Mer ett desperat behov av konstant sex med denna människa, som är så dödligt het... Men ja.. Blir väl till att tapetsera sitt rum med bilder på denne istället. Men då skulle man ju lätt onanera sönder sig själv sönder och samman till och med.

På tal om det har jag kommit fram till att det var mer än ett år sedan, tror jag, som jag kysste någon. Det känns ganska skrämmande. Emellertid var det "bara" 72 dagar sen jag hade sex... Celibat for the win eller något. Fast celibat kan det nog inte räknas som.



HAHAHAHA EPIC FAIL! Så fort man skriver in lite snuskiga ord i sin bloggtext ökar besöksantalet till tusen, eller okej inte tusen men kanske 10-20 mer besökare än vad man annars skulle ha fått.  Egentligen borde man bli en attention whore och skriva en massa snuskiga ord i alla sina texter no matter what the text was about in the first place.
Jag är dum om jag inte åker till skolan. Jag är dum om jag åker till skolan. Jag är dum för att jag låtit det bli så här. Jag är dum för att jag har gjort så mina handleder är mindre brukbara. Jag är dum, tycker katten, eftersom jag slängde ut henne mitt i natten när hon ville leka. Jag är helt enkelt dum idag.

Min dag om jag åker till skolan:
25 januari 17.30 Vaknar och går upp
26 januari 6.00 Får "Frukost"
26 januari 8.00 Cyklar som senast till bussen
26 januari 8.55 Är på skolan
26 januari 17.15 Är hemma från skolan där med vaken ca 24 timmar
26 januari 22.15 Fortfarande vaken och allt annat än trött
27 januari 02.00 Fortfarande inte trött
27 januari 07.00 Trött men för sent för att gå och lägga sig, stannar hemma och ringer in sig som sjuk.

Min dag om jag inte åker till skolan:
25 januari 17.30 Vaknar och går upp
26 januari 6.00 Får "Frukost"
26 januari 11.00 Blir trött, försöker hålla mig vaken somnar till Oprah
26 januari 17.30 Vaknar av att mamma smäller med saker i köket.
27 januari 02.00 Vaken och kan inte sova.

Jag blir galen, jag blir galen, jag blir galen, jag blir galen på mig själv. Söv ner mig någon, i rätt tid varje kväll. Stäng av narkosen och få mig att vakna i tid varje morgon. Jag vill men ändå inte ha fuckad dygnsrytm. Lets hope, väldigt jävla mkt att jag kan starta eget företag. Orka att det är mkt jobb med det men orka gå upp och släpa sig till ett arbete man inte tycker om med arbetskamrater man tycker om än mindre och få dåligt betalt, förmodligen för att man har konstigt efternamn och för att man är 'kvinna' och inte het nog att ha sex med chefen för att få högre lön. Gngngngngngngng. Jag får ryck!
Jag vet inte om det är möjligt att orsaka att sin egen personlighet klyvs i flera delar. Om inte annat tror jag att jag kan vara på god väg att göra det mot min stackars arma personlighet. Inte så att alla delar får namn, i alla fall inte i verkligheten. Men som exempel, min största hemsida vill jag inte veta av, jag har lagt över allt ägandeskap på en kompis, som inte finns. Jag vill inte ha cred för vad som står där, jag vill inte ta ansvar för vad som står där antar jag. Jag orkar inte uppdatera sidan, den har växt sig för stor. Jag vill flytta den och göra om allt från grunden men jag pallar inte så...

Nummer två på listan är kanske denna bloggen, som ingen direkt vet om att jag äger. Även om de säkert kan lägga ihop ett och ett, ibland pusslar jag ihop lite olika sidor. Alltså skriver ut adressen på en sida men ändå inte. Jag förvirrar mig själv, förlorar säkert mycket hjärnkapacitet på detta.

Nummer tre är min fotohemsidas förtjänst. Visst det är min sida, det är mina bilder men jag använder mitt icke brukbara efternamn. Mitt efternamn som till 100% verkligen är mitt men inte ... Längre antar jag. Det står inte i mitt pass, men jag borde egentligen ha hetat det. Jag gillar namnet fast ändå inte. Jag gillar båda mina efternamn, fast ändå inte. Det är förvirrande. Det är säkrt förvirrande för andra med. Iom att detta inlägg läses av någon, säkert.

Jag vet inte hur många personligheter jag är på väg att utveckla men jag vet att jag borde försöka ordna upp det hela. Det är jobbigt psykiskt. Tror att mycket skulle ändras om jag tog tag i det första problemet. Men jag har inte ork, pengar, tid eller kunskap att göra en sådan sak. Det ... Jag vet inte, det är jobbigt, bara jobbigt.

Dessutom är det något som jag tvingar mig själv att tänka på ungefär hela tiden, även när jag inte är hemma. Inte tänka sådär intensivt men ändå flimmra förbi i hjärnan då och då. Det kan nog nästan liknas vid tortyr. Långsam tortyr. Det är jobbigt. Så jag antar att min personlighetsklyvning är en internetbörda. Egentligen kanske, kanske man borde börja om på nytt. Bara utplåna allt man har på internet och börja om på nytt. Men nej, det är inte det jag vill.

Jag måste orka ta i tu med det här någon dag. NOTE TO SELF. Men-tiden-räcker-inte-till.
"Designade" en ny bloggdesign i natt när jag egentligen borde ha sovit. Färgerna som jag just nu älskar. #330000 som bakgrund och #FFD700 samt #FFC500 på texten/länkarna. Lite med hjälp av http://www.designadinblogg.se men nog inte så jäkla mkt. Jag pallar inte gräva ner mig i några stora css kodningar. Det är FÖR jobbigt. Css koder hatar mig och jag hatar dem.

Säkert är denna färgskalan värd att hata hos många, men var glada åt att jag inte var på humör för att göra en skränig layout. Typ neonturkos text på kritvit bakgrund. Det är annars en välanvänd kombo, så ser mitt msn fönster ut. Skitsnyggt. Jag gillar att ha skrikiga färgtoner.

Jag är typ skitosmart, har sovit hela dagen och om drygt 11 timmar ska jag gå upp, äta frukost, cykla till bussen och vara i skolan till klockan 16.10 då jag allt för tidigt går iväg till bussen som ska ta mig hem. Vid 17.15 är jag hemma igen och har gått ut med hundarna lite snabbt. Då kan man man slappna av. Men jag kommer förmodligen inte orka med en sådan dag. Vaknade vid 17.30 eller något idag. Jag kommer inte bli trött förrän vid kanske 8.00. Det failar big time.

Drömde om läskiga robotar som flyttade in i en arena. Robotarna tränades att vara elaka. Den elakaste chefs roboten kidnappade barn och använde dem för att träna på, träna att döda människor alltså. Jag ogillar tv reklamer med robotar som förvandlas till bilar, riktigt mycket ogillande. Detta var snudd på en mardröm. Så jag har förträngt den nu. I alla fall stora delar av den.
BTK filmen är klar, färdigtittad. Den var störtskön. Sökte på google om BTK för att få klarhet i det hela. Fick upp wikipedia. med bild och allt på honom, orginalet. Och personen som spelar BTK i filmen ser exakt ut som BTK orginalet, förutom att orginalet är lite fläskigare. Emellertid är det med hurvida det fanns en eller två BTK inte "löst". BTK måste vara denna snubbe. Men sen finns det andra som nog har använt samma metod men uppenbart utan att vara honom. Interesting. Men jag föredrar fortfarande Dr. Shipman.

Jag blir mer och mer övertygad om att stora delar av populationen är idioter. Har bara på några minuter fått helt absurda mejl med absurda texter, jag vet inte om jag ska skratta, freaka ut eller stänga av datorn och gå och lägga mig. Typ första inledande mening: "Är du trång?". Vilken 20 årig tjej är inte trång? Och varför spelar det så stor roll? Frågar man en sådan fråga har man ju ändå aldrig någon chans att få pröva om hurvida någon är trång eller inte. När det hela eskalerar som nu när han vill pröva om han är trängre än mig så associerar jag till en av de vidriga porrfilmsklippen jag har bevittnat. När en kille kör ner en stav i sin egen.. kuk. Killar brukar tycka allt som har med tortyr och kukar att göra, även om det drabbar andra är obahagligt. Men i det fallet kan jag hålla med dem. Det är dock det som jag associerar till att testa om en kille är trång eller ej.

Min blogg är nog förhållandevis underhållande men även skrämmande. För vilken normalfuntad människa skriver om sex och seriemördare på det här sättet? Tja säg det. Det fungerar ju onekligen. Personligen skulle jag nog inte kunna ta livet av någon, hur mycket jag än önskade livet ur någon. Men önska och genomföra är olika saker. Att ha sex med random, alltså helt och hållet random människor tror jag inte heller så mycket på. Visserligen har jag träffat folk från internet för det ändamålet. Men det får mig inte att vilja träffa vem som helst, när som helst. Helst stannar jag även kvar hemma. Sist jag åkte iväg till någon random snubbe höll jag på att aldrig komma därifrån. Det var inte läskigt men väldigt obehagligt.

Och varför ska jag åka i 3-4 timmar för att träffa någon som är den pådrivande kraften i mötet. Nej, det håller inte. Jag klarar mig bra i celibatens tecken om det ska vara så. 70 dagars celibat just nu. A'int gonna care. För övrigt borde jag börja med nej konversationer på den sidan där alla muppar finns. De skulle nog dock försöka anmäla en för att vara oseriös. Men palla, seriöst palla. Och nej konversationer är bara kul. Så kul att jag nog nästan faktiskt måste börja använda den metoden. Jag ser fram emot det.

Jag antar att det här är ett sådant här riktigt nattinlägg, då man egentligen borde sova men inte pallar göra det. Ganska dumt egentligen eftersom man då hamnar ur dygnsrytm och då får man svårt att klara av skolveckan som ändå tar uppemot 10 timmar per dag om inte mer. Jag måste hitta mitt busskort på tal om det.
Idag har jag förlorat hoppet om sveriges framtid helt och hållet. Internet kontakt med yngre folk än jag själv. De är hysteriskt korkade. HYSTERISKT. Jag och andra sidan kanske inte borde hjälpa dem, de kan väl få kämpa som alla andra har gjort. Men ändå, det är kul att göra saker i photoshop och det är det som hela grejen har gått ut på. Att ge dem layouter till deras användarsidor. Men det innebär även att jag måste sätta in dem med koderna som är gjorda speceillt till detta tillfälle till deras layouter som de får gratis.

Grejen är den att jag går in på deras medlemssida och sätter in precis allting och går därifrån och hoppas att de blir nöjda. Tre minuter senare mejlar de och skriver att något är fel. Då har de gått in på sin sida och tagit bort alla koder. Så att ingenting fungerar eller ser ut som det ska. Jag blir helt jävla knäckt av sådant. Tror de på fullaste allvar att jag kommer fortsätta att hjälpa dem att stoppa in de koderna tills de äntligen fattar att man inte ska ta bort koderna?

Det hela jämför jag med att om jag skulle göra en hemsida till dem, helt gratis, hemsidor är kul att göra men jävligt kämpiga. Just när man blir klar med hemsidan så tar puckot bort all kodning, verkligen all kodning bara bort. Hur idiotisk får man lov att bli? Och som om det inte vore nog så har min handled börjat göra ont igen. Vilket gör det hela ännu mer irriterande eftersom det gör ont att skriva. I alla fall om man trycker hårt på tangenterna och rör på leden vilket är lätt hänt, speciellt när man kodar.

Jag ger nog upp snart, och om tio minuter är det en film eller något om BTK killer på trean, det måste jag se. Den seriemördaren har jag inte riktigt fått grepp om. Jag är rätt säker på att det är en person som hållt på med BTK (som signatur) men ändå associerar jag det till två olika seriemördare. Så jag hoppas att jag får grepp om honom nu.
Mot allt, eller i alla fall väldigt mycket, amerikaner heter. Jag känner mig mer eller mindre efterbliven när jag träffar på dem på internet. Men det är inte för att jag känner mig korkad vid deras smarta sida. Snarare tvärt om. Som när man pratar med ett barn, ner på samma nivå. Inte alltid förstås, men ganska ofta.

Hur kan man på fullaste allvar tro att jorden är 6000år gammal? Vad i helvete är då fossilt bränsle för något? Och varför tror massa amerikaner att global uppvärmning är fejk? Även om det vore fejk skulle det skada så mycket att leva sin amerikanska dröm lite mindre naturslösaktigt? Man tjänar ju faktiskt pengar på att inte slösa så jävla mycket. Och då inte av den rent logiska delen av det.

Deras groteska matvanor får mig att bli hysteriskt äcklad. Speciellt då jag tänker på avfallsprodukten, dvs bajs. Rinnig, fet, illaluktande sörja var fjortonde dag skulle jag gissa på att de flesta avger. I alla fall består nog stora delar av den amerikanska avföringen per år av fiberlösa luktiga tingestar. Tänker mig även alla dessa fetton, för de kan nog endast kallas vid det namnet, som mot alla odds blir gravida (om det är kvinnor). Extrem fetma ger lätt skador på fostret. Ett avsnitt av Miami Ink kommer det in två extremt överviktiga mammor eller ngt med den enes son som har fötts med diskbrock och får leva sitt liv i rullstol pga det. Båda morsorna har så stora rumpor att jag med lätthet skulle få plats innuti.

Jag stör mig på att de är så jävla rädda för svordommar och könsord. Många skulle seriöst avlida om de hörde (och förstod) en konversation mellan européer nästan valfritt land. Polen ska tydligen vara bland de värsta svärarna (om man kan uttrycka det så?!).

Och allt detta relgiösa jippo? P-A-L-L-A verkligen. Palla. Om nu gud fanns och vi bodde på hans lilla stenkula vid namn jorden, medan han bodde i himmlen, en stenkula med massa naturtillgångar som vi fick leka med mot att han fick leka med oss då och då. Varför, för att återgå till miljöfrågan. Ska vi då förgifta (och det helt lagligt) Gud genom att förgifta luften osv. Gud trillar kanske snart av sin lilla pinne där uppe bland molnen. Palla också att de som är hysteriskt kristna inte accepterar andra religioner, eller ens vet om att de finns.

Palla även deras undervisning i skolorna. Inhopp från relgion - palla sexualundervisning som hävdar att abort är mord genom att visa PETA bilder på aborterade djurfoster. Det är väl dubbelt så mycket mord att tvinga folk att behålla sina oönskade barn som sen föds in i en värld där de förmodligen får leva under existens minimum. Och när de blir gamla nog att vandra runt ute själva så blir de ihjäl skjutna eller något annat. Barn kostar pengar, det är knappast någon nyhet tycker jag. Vill man inte ha en unge så kanske man inte ska föda fram någon som kostar en jävla massa pengar.

Undervisnings issue nummer två, som jag plockat upp genom att kolla på "Are you smarter than a fifth grader?" varför i hela fridens namn har de nästan bara ämnen som "Amerikansk historia", "Amerikansk geografi", "Amerikansk biologi", "Amerikansk vetenskap", "Amerikansk geologi", "Amerikansk meteorologi" osv. Om ungarna någon gång mot ganska mycket förmodan skulle ha lust att flytta till säg.. Spanien eller kanske Irland. Vad sjutton behöver de då kunna precis allt om usa. Det är väl mycket bättre om de hade lite internationell undervisning. Det finns ju de som inte ens vet vart Irak ligger.

Blont citat jag hörde någon säga på något program. Det var en soldathustru som förlorat sin man eller något. Hon sa något i stil med "Jag hörde att han skadat sig i Irak så han flögs till det närmaste sjukhuset i Tyskland för att få vård". NÄRMASTE? NÄRMASTE? Visst, jag vet att de har sina säkrade amerikanska sjukhus eller så i Tyskland men närmaste? Hell no!

Apropå finanskrisen, några kallar sig offer för den. Men de har ju själva försatt sig i den situationen de sitter i idag. Hade de inte köpt saker på kredit utan betalat direkt med egna pengar hade de inte haft massa dyra räkningar att betala. Hade de inte belånat sina hus, bilar osv. Skulle de inte sitta där de sitter idag. Hade de insett för 1-2år sedan när de fick 1-2k för lite pengar varje månad att det kanske var en bra idé att sälja sitt fula hus medan det ännu var möjligt så skulle de inte sitta på 90k i skulder i dagsläget. Och så kallar de sig för offer? När de är så jävla dumma att inte fatta att det är de själva som får skylla sig om de sitter i en offer position idag.

Och så är de sådana jävla drama queens. I somras så var alla på det amerikanska forum jag då och då blir aktiv på helt hispiga för att besinpriset gått upp jätte mycket och det var ju jätte hemskt när 1 gallon kostade 4 dollar. Så hispiga att vissa skolor fick 4 dagsar skolvecka för att det var för dyrt att köra skolbussen alla 5 dagarna. Massa folk som inte kunde åka runt och göra saker som de brukade eftersom det var för dyrt. SKAFFA EN JÄVLA CYKEL DÅ. Jag blir som sagt mer eller mindre efterbliven i deras ställe på grund av deras idioti.

Om jag vore som de, skulle jag börja med att flytta till ett kollektiv, betala av alla skulder och sen flytta, bara flytta bort från USA, bort till ett annat land. Vilket som helst. Kanada, Mexico eller vad som helst. Kanske köpa en liten gård med lite mark och göra det bästa av situationen. Leva den amerikanska drömmen någon helt annanstans än i amerika. Och då dessutom få smartare ungar på köpet (om jag nu öht hade några).

Jag blir dessutom ganska gnällig när de själva gnäller på att de är så mot illegala invandrare. Visst det är kanske inte så kul att få hela landet fullt av illegala invandrare. Men hey, de får faktiskt skylla sig själva lite. Om de hade försökt medla lite med mexikanska politiker, bidragit med pengar för att bygga upp deras land och skapa välfärd där så skulle de slippa illegala invandrare helt. Vem vill lämna ett land man älskar/älskat för att man verkligen måste, för att det inte finns mat, friskt vatten och sjukvård för att bli hatade och lynchade i det nya landet. De flesta mexicaner vill nog leva den Mexicanska drömmen i Mexico. Om det nu finns någon.


Om man ska sluta gnälla på deras idioti för ett ögonblick så är nog den nya presidenten och politiken det bästa med hela usa just nu. Visst det fordrar kanske att europa måste skicka fler styrkor till irak så att de själva kan dra tillbaka sina styrkor. Men bättre det än att ha en massa överkristna freaks som knatar omkring på gatorna där.

Lyckligtvis tycker nog de flesta amerikaner att irak kriget var onödigt. På i alla fall någon punkt. På några punkter var det säkert inte så onödigt. Men allt liv som gått till spillo, alla pengar som kriget kostade dem varje dag från day one (också bidragande orsak till allt det andra, finanskris, illegala invandrare osv). Jag undrar om de vet själva hur många soldater som har dött. Hur många barn som har fått sätta livet till. Hur mycket skit som de har åstakommit. Och hur jävla mycket den delen av världen hatar USA.

Lite kul sak jag bevittnade på tv för några veckor sedan. Det var inslag från Betlehem (heter det så?) där de interjuvade några människor. En tant sa att hon verkligen avskydde USA. Då tänkte jag omedelbart på alla kristna freaks i usa som dyrkar betlehem. Skulle någon av dem åka dit skulle de nog komma hem i en liksäck några månader senare.




Jag känner mig lite gnällig idag tror jag bestämt.
Och jag hoppas att inte allt för många har läst detta inlägg.
Underbart. Jag kommer förmodligen bli sjuk, på riktigt i helgen eller nästa vecka. Idag när jag kom till skolan fick jag reda på att rektorn fått vinterkräksjukan. Mysigt. Funderar på om typ halva skåne var lediga idag, eller i alla fall den sträckan som jag åker. Min buss var allt annat än proppfull i går morse. Och ingen klev på någonstans längs med vägen. På skolan gjorde jag typ ingenting den första timmen och vid 10 tiden började våran genomgång. JAG AVSKYR GENOMGÅNGAR på den här skolan. Fatta lång tid det tar. Vi är 15 elever på skolan. Dagen till ära var 2 stycken borta. Trots att våran genomgång började vid 10 höll den på (med endast en paus i mitten) till klockan kvart över två. Fatta lång tid det är. Jag blir invalid av att vänta så länge vid varje "verk". Satt och stickade för att hålla mig sysselsatt. Pajade nog handlederna igen. Men lyckades med bedriften att sticka med stickorna bakom ryggen. Om typ 2 månader så var det ett år sedan jag lärde mig sticka öht...

Efter genomgången skulle vi titta på läraren som vi haft under de här två veckorna, ehm.. titta på hennes filmer. I datasalen. Jag dog av trötthet så jag skolkade efter några minuter och gick ner och knaprade äpple en stund, blev lite piggare men mysade ner mig i en soffa på bottenvåningen. Typ 1.5 timmar senare vaknar jag av att mamma kommit och väckt mig. Lyckligtvis var det bestämt att hon skulle komma och hämta upp mig. Annars hade jag missat min buss och aldrig kommit hem typ.


Jag har kommit fram till att svenska staten borde adoptera ett amerikanskt ungdomsfängelse. Såg lite på Inside som går på femman. Det är om fängelser i USA. Dagens avsnitt handlade om ungdomsfängelser. Vakterna sprang runt som yra höns och undrade varför intärnerna var så rastlösa och odrägliga. Cellerna, isoleringscellerna, var minimala och i dem fanns det ungefär ingenting att göra. Några hade suttit i isoleringen i flera månader. Utan något att göra. Det är inte så jävligt underligt om de beter sig som djur. Hade jag varit chef över en sådan anläggning hade jag lätt satt på Mozart eller Bach på högsta volym och gett dem några giftfria färgkritor att leka med, so what om de klottrar ner hela cellen med det. De skulle kunna bli svinduktiga på att rita av att sitta i isolering så jäkla länge. Fast fängelset var väl lite bra också, de var tvungna att gå i skolan och en massa sånt för att öht få släppas.

Har även kommit fram till en sak angående IPred lagen. Jag kommer avlida om den blir så sträng som IP red verkar kunna bli. 90% av min musik som jag lyssnar på ges ALDRIG ut på platta, i alla fall inte av skivbolag. Min tanke var då att om man fick fri tillgång att ladda ner precis vad man ville mot att man betalade kanske 10-20kr per månad per hushåll. 10-20kr kan man faktiskt avvara blir inte mkt alls på ett år. Pengarna skulle gå till skivbolagen och filmproducenterna osv. Tänk om det blev gällande världen över. 10-20kr per hushåll, per månad, per land, per världsdel. Inse hur mycket pengar det skulle bli. Och antagligen, min gissning är att bolagen skulle tjäna mångfaldigt mer pengar på att det blev så än om man skulle behöva köpa allting.

Ps. Min dator har fått heta kräkluder idag för att den har varit seg nu på kvällen.
Ehm.. Alltså det var ju tänkt att jag skulle ta mig iväg till skolan idag dvs igår. Jag var inte sjuk, det var jag inte i måndags och tisdags heller men likförbannat var jag hemma då med (hade iaf vänt fel på min högst ömtåliga dygnsrytm) men nu var den rättvänd och jag hade seriösa planer på att ta mig dit. Hade dock sjukt svårt att sova förra natten. Kom i säng allt för sent och när jag väl skulle somna så gick inte det förstås.

Jag låg och tänkte. Först inte på något alls. Sen på inte något alls igen. Sen när jag tröttnat på det försökte jag komma på bra storys till (sex)novellskrivande. När det inte gick funderade jag på min tanke om fantasyporr. Och då kom jag på en story som var så hysteriskt kul att jag började asgarva där jag låg och försökte somna. Det var en bra inledning på något större men bara tanken på exakt vad och hur det skulle kunna användas är bara det riktigt hysteriskt underhållande. Tänk en kombination av boken Grottbjörnens folk, filmen The Signs och random porrfilm så har ni det!

Klockan ringde vid 7.00 jag uppfattade inte rigningen förrän vid 7.05, mötte katten som jag trodde var ute. Gick ner och åt frukost, försökte få ut katten, katten ville inte, men jag trugade och till slut gick det. Minusgrader ute och ... Dimma. Inte lite dimma heller. Eftersom jag cyklar en stor del av min skolväg, på en bilväg så är jag hyper försiktig med att cykla i dimma och andra dåliga väderlekar. Orka bli ihjälkörd av någon som inte ser en. För på landet är ju gropiga vägar ett vanligt fenomen och efter att bönderna kört omkring sina sockerbetor över halva skåne så är vägarna än mer gropiga och knöliga. Så skulle man bli överkörd skulle ingen bilist eller traktorist märka det antar jag.

Jag hade för avsikt att vänta ut dimman. Men när min andra buss skulle gå var det ännu tjockare dimma. Men jag klädde på mig och skulle just gå ut när jag insåg att jag inte hittade mitt busskort. Så jag började leta efter pengar. Hittade pengar nog att tecka ditresan men inte hemresan så jag gav upp. 3 minuter innan min buss skulle passera min busshållplats hittade jag busskortet men då var det redan försent. I morgon om någon frågar tänker jag hävda att jag minsan stog vid min busshållplats vid lunch bussen men att dimman var för tjock att chaffisen missade min närvaro... OM jag ens kommer dit i morgon om det inte är något annat som sätter käppar i hjulet.

Blev en dag vid Internet istället, mitt humör är inte på topp förnärvarande så jag spenderade dagen åt att lyssna på Apocalyptica <3 (Där någon gästsångare sjunger titeln till detta inlägg). Jag har kommit fram till en sak, inte idag men tidigare typ i går. Dagens barnprogram, inte dagens som idag eller igår utan de som har spelats in och sänts de senaste åren har varit riktigt jälva värdelösa. Det har jag kommit fram till tidigare. Men i förrgår slog jag över och såg något barnprogram som gjorde att jag kunde känna hur min IQ försvann från huvudet, kunde förnimma känslan av hur den rann ut genom öronen samt näsan och rinna längs med halsen som en våt rännil.

Det var (förmodligen) samma studio(?) som spelat in Teletubbies. Något teletubbieliknande odjur tvättade stenar. Hade jag haft en unge hade den inte fått titta på något sådant. Herregud, nej. Det kan inte vara mycket mental stimulans i sådana program.

Kort notis.

Blomman/Växten/Plantan RAPS behöver ett nytt namn, på engelska.
Då raps på engelska heter RAPE och det är ganska osmakligt.
RAPS behöver ett nytt namn på engelska.
Jag har beslutat mig att det är säkrast att försöka stanna i Europa hela livet. Även om min pappa bor i Australien och även om det säkert skulle vara roligt att besöka (och dissa) amerikaner i USA. Europa känns säkrast. I och för sig har jag velat besöka Israel, och det ligger väl kanske inte riktigt i Europa(?). Känns lite fail, den delen av världen tillhör ju typ ingen världsdel alls känns det som. Asien känns lite för främmande att kategorisera det som lika så Afrika.

Jag skulle emellertid inte ha något emot att besöka Holland och Storbritannien igen. Älskar de länderna. Andra länder som hade varit kul att befinna sig i någon gång i livet är Italien och kanske Ryssland. Den del av Ryssland som ligger i Europa då. Men att ta sig utanför Europas gränser tror jag inte jag har så stor lust att göra, längre. Vad har andra världsdelar som inte Europa har liksom? Samma resonemang som Amerikaner har dvs. Eller i och för sig, nu när jag tänker på det. En engelsk talande provins i Kanada skulle jag inte heller tacka emot att besöka. Kanada verkar vara riktigt trevligt. Speciellt nu när de har 40 minusgrader och 5 meter snö och is. Lite som den där säkert 12år gamla polarbröds(?) reklamen när ungen öppnar dörren och går ut på en smalstig mellan två jätteberg av snö. Minns den inte så väl, det var ju massa år sedan, tvivlar på att den skulle gå att finna på nätet. Den är nog tom äldre än den "första" ipren reklamen. Fast den var nog inte först ändå. Men den med den lilla korta gubben med brytning som dyker upp ÖVERALLT i ett hus som visas av en mäklare.

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEK!
Kollade just min mejl på ett amerikanskt spel och jag har fått ett läskigt mejl från en läskig unge. Mejlet börjar med "Ma'am" och bara det är ju helt EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEK!!!

Jag blir vanställd
Alá Sagan om Ringen. Riktig kvalité men ändå i porrform. Finns det eller finns det inte är frågan? Det hade ju onekligen varit ganska kul om det hade funnits. Porr över hela taget är ju ganska kul, hett? Nej, men kul. Ironiskt, skrattretande. Kanske inte alltid, men ofta.

Har sett en/några stycken porrklippssnuttar som varit fantasy på ett eller annat sätt. Ex klassikern med två flygödlor (dinosaurier) med jättekukar som har sex med en slampa. Att sen dinosaurier levde för miljontals av år sen innan människan ens var existerande gör inte så mycket. Jag avled av skratt nästan när jag bevittnade iflmen.

Fury play är inte så kul heller även om det kan liknas vid fantasy. Eller typ som en blandning av det och djursex. Vet inte riktigt om det är benämningen för det hela dock. Men det består i alla fall i att människor klär ut sig till djur och gruppbangar varandra. Skrattretade klipp jag sett som exempel på det var när en-två sådana killar var utklädda till hajar och knullade med en överviktig tjej på typ en båt.

Inte heller något jävla manga gippo, hentai eller vad de kallar det. Eller varför inte anthros som bangar på varandra fast det skulle ju i verkligheten räknas som furyplay så jag vet inte hur man skulle göra med den saken riktigt.

Nej, jag menar mer att det skulle vara hög kvalité på skiten, och sen proppa in alver, orker, drakar, vålnader, trollkarar, häxor you name it. Behöver ju inte heller vara film/video. Text hade fungerat det med. Tänk sagan om ringen fast som porr och i en jättetjock bok.

Sen skulle jag inte vara intresserad av att titta på det, eller läsa det. Men jag är mer intresserad av hurvida det finns eller inte finns.
Most Haunted heter serien på engelska (orginalspråk). En tanke slog mig när jag tittade på det innan för några minuter sedan.... Missförstå mig inte helt. Jag typ "tror" på paranormalaktivitet. Min trovärdighet för programmet är inte så hög dock. Och ser man på detta program genom kritiska ögon är det inte läskigt utan snarare väldigt underhållande. Fast och andra sidan är det väl det som är meningen.

Exempel:


Det jag nu kom på när jag tittade på det var att det hade varit kul om man i, till exempel en låg eller mellanstadieklass hade spelat upp ett program av Hemsökta hus i en skolpjäs. Det skulle kunna se ut ungefär så här (med fiktiva namn):

Johan (roll som medium): Oh jag kan känna en energi. Energin var en liten pojke, han dog av... Oh.. Han blev halshuggen. Han hette... Han hette... Thommas.
Emma (roll som programledare): AHHHHHHHH Något nafsade i mitt ben!!!!
Peter (roll som filmare): Va? Kände du det också?
Johan: Jag känner en till energi, en annorlundare från pojken... Ahh det är pojkens hund
Saga: Det är iskallt här...
Peter: Jag tycker det är varmt *håller upp en värmekamera mot Saga*
Emma: Iiiii jag hörde ett ljud, hörde ni det också?
Peter: HERREGUD!!! Du har en iskall hand på din axel Saga!!!
Johan: Hallå? Om du är där visa ett tecken så vi vet att det är du

Och så håller det på. Det roliga är när de går ner och sitter i en bäckmörk källare i ett gammalt mentalsjukhus och skrämmer upp varandra tills de nästan börjar gråta och hör ljud som kanske alltid hörs vid den tidpunkten på dygnet i den källaren.
På min pappa. Jag blir inte riktigt klok på honom. Herregud vilken jävla människa! Jag blir utvecklingsstörd på honom. Och just nu har jag ett släng av pms. Skitgrinig och orkar inte svara välgenomtänkt på någonting alls. Än mindre på det han skriver till mig just nu. Vilket är;

Peter
What happened with the cops?
Victoria
i sat in the car while it was driving without a belt
Peter
Oh, thats pretty serious HaHa did you get a fine?
Victoria
yes
Peter
how much for?
Victoria
1500kr
Peter
$300 fuck thats a lot, are you going to pay it.
Victoria
ehm .. yes?
Peter
Why, carnt you go to jail for a couple of days instead.
Victoria
I don't want to have that on my file
Peter
Fair enough
Orka hamna i fängelse för att man inte betalar, 1500kr är inte så jätte farligt. Visst det är onödigt. Men inte så farligt. Jag blir mer utvecklingsstörd när jag snackar med honom till vardags. I hans värld verkar droger vara jätte vanligt. I min värld är de så gott som icke existerande.

Typ "Hahaha <3333 Min kompis kom hit med MDAM <333" eller "Åhahahahaghhgh vad hög jag är" och "Han är ett jävla as för att han satte på tjejen som jag tänkte sätta på". Jag blir död i huvudet av det här. Varför kan man inte få ha normala föräldrar?
Nästan alla program som visas på Discovery Channel är program med innehåll av självplågeri av någon sort. Det kom vi eller jag på när jag såg reklamen till Mike Row's program om överlevnad där han dricker sitt eget kiss och äter larver som spricker och rinner ut ur munnen när han tuggar på dem. Frivilligt eller det ingår ju i programmet så han får väl lön för det men ja.

Miami Ink, London Ink, La Ink = Självplågeri för de som tatuerar sig och lite för de som tatuerar...
Extrem Överlevnad = Självplågeri, bara för att du spenderar ett dygn ute i vildmarken måste man ju inte gröpa ur ändtarmen på en dödkamel och dricka vattnet i dess avföring.
Mythbusters = De plåger sig kanske inte så mycket. Men går något fel så plågar de sig ju...
Extrema Byggen (osäker på namnet) = Har för mig att programledaren är aningen höjdrädd så att klättra runt på byggnadsplatser 100 meter upp i luften i indien var nog inte så kul för honom.
Dödlig Fångst = Att springa runt utan flytväst på ett stormigt hav och hantera krabbtinnor som väger 100++ kg är inte så lyckat tror inte jag, även om det är rätt kul att titta på..
Blocket.se alltså. Med alla djur som säljs där. Det jag tittar på just nu är marsvin i hela Sverige. Marsvin är flockdjur och får enligt svensk djurskyddslag inte vara ensamma så länge de inte är: 1. Sjuka/i karantän eller 2. Visar överdriven agressivitet mot andra marsvin. Att ha dem ensamma är alltså inte ens lagligt men ändå säljs dem ensamma i djuraffär allt som oftast. Det sorgliga är att det sällan står i annonserna att de behöver en kompis för att må bra. Exempel:
http://www.blocket.se/vi/19864910.htm?ca=23_15_s
( http://www.blocket.se/vi/19833654.htm?ca=23_15_s )
http://www.blocket.se/vi/19832673.htm?ca=23_15_s
http://www.blocket.se/vi/19800121.htm?ca=23_15_s
http://www.blocket.se/vi/19796256.htm?ca=23_15_s
http://www.blocket.se/vi/19752256.htm?ca=23_15_s
http://www.blocket.se/vi/19732714.htm?ca=23_15_s
http://www.blocket.se/vi/19705351.htm?ca=23_15_s <- den annonsen är riktigt skrattretande
http://www.blocket.se/vi/19701356.htm?ca=23_15_s

Fast hela blocket.se är en sorglig syn om man tittar över alla djur som säljs där. Just nu nästan 3000 annonser om hundar, nästan 1500 annonser om katter, nästan 1250 annonser om kaniner och gnagare och 1810 annonser om de andra djuren typ höns och sånt. Fast hästar räknas inte till någon av de kategorierna, jag vet inte riktigt om jag kan hålla med om på samma sätt att det är hemskt att det är så många i omlopp där. Hästar hålls ju på andra sätt än andra, de flesta andra, tamdjur. I alla fall så är det nämare 1700 annonser om hästar. (Sammanlagt närmare 9300 annonser om djur som säljs ute på blocket just i detta ögonblick, om det inte tillkommit några annonser undertiden jag skrivit detta förstås).

Men man får ju ha med i beräkningen att en annons inte är lika med ett djur. En annons kan ju handla om en hund lika gärna som 50 hundar. Och det gör ju det hela ännu, sorgligare. Ska alla dessa miljoner djur ha ett eget hem någonsin? Och när kommer folk som saknar kunskap, tid, plats och intresse sluta föda upp hundar, katter och övriga djur som ingen ändå vill ha? Menar, de flesta seriösa uppfödare ger massor av information om djuret/rasen osv vid försäljning, och många tar tillbaka djuren om den nya ägaren inte vill/kan ha de kvar. Hur många oseriösa uppfödare gör en sådan uppoffring för djur de framställer?

Är det befogat av mig att bli gnällig på sådant här?
Är jag idag. Inledde dagen med att komma 15 minuter försent till föreläsningen med "Rotmill" som han numera kallas här hemma. Första passet gick bra, andra fick jag nog och väntade en hel timme på att det skulle ta slut. När det äntligen tog slut var min blodsockernivå sepelåg, höll på att svimma och mamma kom och hämtade mig eftersom hon ändå var ledig. Kör kanske 50-60 meter och POFF. Blir stannade av polisen. Jag hade inte hunnit få bälte på så ja.

Dryg polis som verkade hörselskadad, stannade i kanske 10 min. Jag höll fortfarande på att svimma. Jag förstår inte varför de måste vara så dryga med bälten? Jag kanske sitter en befängd besatthet av att dö i en bilolycka. Jag kanske njuter av tanken på att åka rakt igenom en bilruta in i bilden framför, skrapas längs med asfalten flera meter, kanske flyga en mindre sträcka, mosas, köttas och så vidare. Jag kanske VILL att det ska hända och därför orkar jag inte ta på bältet, för tar man på det går det ju inte, lika lätt, att utsättas för den smärtan. Man kanske gillar att leva farligt, gillar tanken på att dö hastigt.

So what om det bara blir spillor kvar av en, det behövs inte någon jävla utredning av olyckan, sånt som kostar pengar. Skyffla upp resterna och dumpa på någon död-person-göra-sig-av-med-affärsrörelse, jag bryr mig faktiskt inte så mycket. Whip-plash skador lär ju bältet ändå inte skydda mot snarare skapar det nog sådana permanenta och smärtsamma skador. Det är kanske min önskan att dö så, men att betala 1500kr när man ändå bara önskar att få dö dramatiskt det är lite overkill.

Fast just i nuläget har jag inte så stark dödslust. Mer om det händer så händer det. Och visst det är kanske inte så kul att dö eller om någon i ens närhet gör det. Men händer det så händer det. Och jo, sen fortsatte min "naughty girl" bana när jag kom hem passade jag på att öppna µTorrent för att försöka ladda ner ett album som faktiskt inte verkar vilja bli nedladdat.
Datasalen är skolans farligaste rum, det är lätt att fastna där vid datorerna. Idag hade två, två av det vanliga datagänget som även jag tillhör, fastnat vid de bästa datorerna. Båda är massiva spelnördar med smal för guitar hero. Den som är värst satt och spelade tetrisliknande spel. Han blev grinig över att han bara hittat ett spel som bara hade en bana. Men så sa jag att jag kände igen en sida som hade fler spel, nämner adressen, spelo.se. Och snart ska pandoras box ganska bokstavligen öppnas. Givetvis hittades inte några tetrisliknande spel snabbt nog utan givetvis var sidan tvunget att ha en mini version av guitar hero. Nu vet jag vad de kommer sitta och göra på lektionstid i framtiden och sitta och ockupera datorerna på rasterna.

Men aja, var typ hög på socker i morse då min frukost innehöll stora mängder av det. Jag är typ överkänslig mot socker. Hade jag druckit läsk till frukost hade jag varit död av många olika orsaker idag. Men min skolprestation var skitlyckad ändå. Vi hade i uppgift att rita ett landskap eller något verkligt i alla fall och sedan stoppa in något fiktigt, påhittat, i bilden. Jag ritade upp efter ett foto som jag fotograferat  och stoppade in en flygande dinosaurie i bilden. Blev över all förväntan riktigt bra. Men den är färglagd med torrpastell och lär behöva litervis med fixativ för att stanna i sin nuvarande position.

Min busstant ska sluta åka med min buss, lite tråkigt. Vi har pratat nu de senaste dagarna. Jag vet massor om henne, jag kommer fortsätta att veta massor om henne. Eftersom jag har förmåga att komma ihåg folk flera år efteråt. Det enda jag inte vet är ålder och namn. Det är kul att komma ihåg saker om folk, speciellt om de själva är glömska och inte kommer ihåg att de nämnt något sådant om sig själva.

I morgon har jag tre timmar med Tommas och sen är jag fri för helgen. Vi kommer få en skrivuppgift där vi ska analysera våran egen 'konst'. Kanske man borde börja redan nu. Och absolut exludera "Jag tycker..." för liksom han tycker även jag att det är totalt värdelöst att säga/skriva så. Who fuckin' cares about what you think or not think. Typ. Så det blir väl att skriva typ "Det jag håller på med är bra för att det är..." fast jag har svårt för att vara positiv mot mig själv eller det jag skapar. Så vi får se. Huvuduppgiften för i morgon är dock att hålla sig vaken. Han släcker ner hela övervåningen och babblar på nonstop. Svårt att hålla sig vaken faktiskt.
Död hund lider inte, död hund lider inte, död hund lider inte.
Såg programmet om Spanska gatuhundar på tv för några timmar(?) sedan. Hemskt. Men inte så mycket nytt för mig. Jag står fast vid att vi borde ta hand om de hundar som redan söker nya hem i Sverige framför att ta hem en hund (eller katt) från ett annat land. De borde avliva hundarna istället för att sätta dem i små burar, ge dem falska friskhetsintyg och skicka dem till Sverige i en överfylld minibuss i sina småburar. Död hund lider inte.

Och visst, det är lite orka stämplat att avliva en frisk hund. Men hundratals SVENSKA hundar avlivas i SVERIGE för att ingen vill adoptera dem.

Varför ska hundarna komma hit och smitta ner våra hundar, våran natur, kanske även oss själva. Jag pratar inte om den smittan de tog upp i programmet. För den smittar bara via myggbett eller eventuellt även genom fästingbett (vilket vi ju har här, fästingar alltså). Spanska hundar kan ju bära med sig på dvärgbandmask som smittar alla (rov?)djur och som även kan sätta sig på bär och svamp och följa med in i våra matsmältningsystem. Dvärgbandmasken genomborrar levern och så småningom dör man nog, vet inte om det är botningsbart eller ej men utrotningsbart är det nog inte när de väl fått fäste. Och i och med att de förfalskar friskhetsintygen, vad är det som säger att hundarna inte är rabiessmittade?
Död hund lider inte.

Jag tycker fortfarande det är sjukt att ta in sjukdomshärdar i Sverige bara för att rädda dem. Men jag säger som jag sa till mamma innan. Räddar man EN hund kommer det snabbt TIO nya.

Kvinnan i början av programmet sa att hon gått in på hemsidan och fått upp sidan med den hund hon adopterat och suttit och tittat på bilderna och gråtit, plågat sig själv med att kolla på bilderna flera gånger den dagen och grät lika mycket varje gång. Det är ju precis så de vill att det ska gå till. Jag har själv suttit i samma position som hon gjorde. Gått in på en sådan sida, läst texterna om hundarna och suttit och gråtit en jävla massa. Men jag vill ändå inte ha en hund därifrån.

Speciellt inte från det omtalade stället. Som förfalskar hundpass, omplacerar sjuka hundar, inte avlviar uppenbart sjuka hundar och nekar till alla anklagelser. Att någon ens försvarar det hela är ju sanslöst. Vad är det för människor?! Jag känner mig manad till civilolydnad men jag tänker inte genomföra det. Men det är frestande att åka ner dit, söva ner tanten och massavliva alla 200 hundar. Hon är i mina ögon inte mycket mer än en omvänd djursamlare, som samlar på sig massa hundar, låter de föröka sig och tjänar fett med stålar på att sälja samtliga hundar till nya hem.

 DÖD HUND LIDER INTE.

Är inne lite på hemsidan som "räddningscentret" har. Några av hundarna som de har ute för omplacering har inte ens någon text som beskriver hur hunden är. Utan bara några bilder som visar litegrann hur hunden ser ut. I annat fall står det bara några meningar. Ungefär lika meningslös beskriving av hunden som en tioåring beskriver sin fantasihund på stallet.se eller något. "Lucia är söt och snäll, skulle passa bra till agillity. Hon gillar att motionera och gossa". Gärna med x antal stavfel. Seriöst, verkligen. Vet man med sig att man är värdelös på att skriva kan man väl i alla fall unna sig att skriva i word eller något annat program med rättstavning? Det ser i alla fall mycket bättre ut. En av hundarna kommer från Frankrike står det, få se nu. Hund från Frankrike, vad gör den i en smutsig sjukdomshärdad hundgård i södra Spanien?! Står även att samma hund är offer för en skiljsmässa. Och att den var dräktig när hon fick den men att valparna dog som flugor. Skiljer man sig och ingen vill ta hunden, avliva den, svårare än så är det inte. Eller omplacera den inom landet, kanske till en vän eller kollega? Vad gjorde hunden dräktig om ingen ville ha hand om hunden, en skiljsmässa brukar väl ta längre tid än 1-2 månader innan den går igenom. Och tvist om barn/djur tar väl än längre tid.

Och ehrm, det står även på sidan över omplaceringshundar som söker nya hem att ingen av dem har kända sjukdommar. Men det måste väl betyda att de inte får någon veterinärbesiktning? För 200 hundar ihop kan väl ganska orimligtvis innebära att alla är sjukdomsfria?!

Eftersom friskhet tydligen inte går att garantera på dessa hundarna ser jag ingen mer rätt än att de borde avlivas innan någon får känslor för dem. En av svenskarna i programmet säger att alla hundar i Spanien till viss grad lider av den sjukdommen som programmet tog upp, bara i olika grader av utveckling. Eftersom de inte går att bota och kostar dyra pengar livet ut för behandling så håller jag fortfarande fast vid att de borde avlivas eftersom att död hund inte lider. Förrän den dör då, sjukhund lider nog mer eller mindre tills den antingen blir botad (vilket i det här fallet som sagt är omöjligt) eller blir avlivad.

Gngngn nu blir man säkert lynchad av att skriva så här men skit samma.
Passade på att mejla in en request på ett framtida Uppdrag Granskningprogram när jag ändå var inne på sidan.
Teckning hela denna och nästa vecka. Igår perspektiv, idag kroki. Våran modell, nudie of course är även gravid i 8:onde månaden. Typ hela klassen verkar ha svårt för motivet. Inte jag, förvånande nog. Alltså jag ser mig själv som värdelös på kroki men idag har jag faktiskt uthärdat och ser nog en förbättring ändå. Fast man får sån jävla värk i axeln av att hålla på. Men det blir bra till slut med allt.

Vi hade möte idag, grishunden låg och grisade i luften <3  Några hade problem med det, jag tycker mer det låter roligt att helt plötsligt höra en långt utdragen grymtning. Men i alla fall så fick vi veta grunderna för påskutställningen som vi ska annordna i påsk. Osh, vi kommer bli alldeles utslitna. Fast vi ska tydligen få gratis annonsplats i Österlen 360° mot att vi elever gör recenssioner av konstutställningar. Det kan man väl bjuda på, fast jag har svårt att skriva positivt om någonting. En sån annonsplats kostar skitmycket pengar annars.

Idag har jag haft sinnessjukt ont i halsen hela dagen. Det är mindre kul. Det går över några sekunder när jag dricker något varmt (te) men jag får inte nog med te i skolan. Katten är inne för tredje eller fjärde dagen i rad nu. Hon är ute större delen av tiden inne några timmar på kvällen eller hela natten. Det har liksom varit hennes mål sen hon flyttade hit för fyra år sedan. Så hon är allt den katten i hunden och kattens dagbok inte är eller har varit. Fast hon ser nog lite som sin uppgift att ta hand om hushållet. Snoris är skiträdd för henne eller så är hon bara snuskigt avundsjuk.
Gngngn. Jag kan erkänna att jag är "rasrasist", inte inom människor utan inom djur. Roten till allt ont är funnen, en sida med 250000 bilder på fula dvärghundar av rasen dvärgspets eller som de numera heter Pomperian. Jag insåg idag att jag aldrig någonsin i hela mitt liv, never, never, never ever kommer skaffa en dvärghund. Ny elev på skolan, har nämligen en tibetansk spaniel. Den ser ut som ett marsvin som blivit uppförstorat några gånger, låter som en gris gör den också.

Första dagen i skolan var det idag, det var helt okej. Min cykel har blivit pimpad under lovet, har fått en ny sadel som är totalt hållös och dessutom en lampa på cykeln - nu vågar jag cykla hem i totalt mörker utan att bli ihjälkörd av en ridskoleförälder. Den uppimpade cykeln gör att det känns lättare att cykla, känns som om det går snabbare. Jag är ändå helt död när jag kommer fram, julens stillasittande har väl inte direkt givit en bättre kondis om man säger så.

Vi har i alla fall ritat perspektiv idag, vi har ju teckning varje dag i två veckor framöver. Den nya rektorn skulle försöka boka in så många teoretiska föreläsningar på fredagarna som möjligt. Vi kommer avlida om vi ska ha föreläsning med Tommas hela våren. Seriöst, vi kommer verkligen att dö då. Eller jag kommer i alla fall att göra det. Kan inte tänka mig ett värre tortyrredskap än honom. Han borde spela in sina föreläsningar på cd, så kunde man ha en av de när man skulle sova / hade svårt att sova. Man skulle somna innan man hört första meningen klart!
Jag håller på att driva min egen hjärna till vansinne genom att lyssna på samma låtar om och om igen. Det är två stycken låter. De är bra, enligt mig, förstås - annars hade jag väl inte lyssnat på dem. Men båda låtar låter ungefär likadant. Min last fm sida säger att jag lyssnat på dessa två låtar 50 gånger på loppet av tre timmar (det står på nonstop på repeat). Ingen annan gillar denna musiken tror jag eller i alla fall väldigt få, i Sverige i alla fall.


och
Hubbe öppnar dörren, hundar springer ut, katt kommer in. Hund ett gillar/bryr sig inte om katt. Hund två hatar katt. Hundar in igen, katt fortfarande inne. Katt uppe hos mig på andra våningen, hundar nere. Hund två kommer hit upp. Tittar på katt, tittar på mamma och går ner igen! Liksom vad i helvete?

På måndag börjar skolan, jag kommer vara död. Jag förstår inte hur jag orkar. Nu är snön borta eller i alla fall på väg bort. Det suger. Chattar med Umeko i Kanada. Gngngngngnng. 5 meter snö, 1-2 meter is. Typ GE mig.

Mamma hade en asrolig mardröm i går.. Hon drömde att någon kidnappade Kurt i bara kalsonger, tog honom under armen och sprang iväg med honom. vem Kurt är framgår inte, sen tittade hon ut genom fönstret för att se om det var en bil kidnapaprna åkte i men det var det inte. så hon gick på toa, det fanns två stycken och den ena var redan upptagen så hon tog den andra och efter en stund kommer någon rusande och försöker ta sig in. Den öppnar en glipa i dörren och tittar in, blekt ansikte med stirrande ögon och sen vaknade hon.

Igår när jag skulle borsta tänderna upptäckte jag att det snöade. Och inte lite heller. Stack ut handen utanför för att försöka ta in en sak som satt fast i dörrhantaget utanför och isflingorna piskade mot armen. Gick in i vardagsrummet och tittade på lampan i trädgården som syns därifrån och då syntes det verkligen hur mycket det snöade. Det riktigt ven, skithäftigt. Precis vad jag har väntat på.

I morse när jag vaknade tänkte jag ligga kvar i den varma sängen ett tag till men sen kom jag på "SNÖ! Vi har ju snö!". Så jag gick upp och tittade ut genom fönstret. Och jo det var snö, massa snö. I Skåne - Äntligen! Fast det var kallt, riktigt kallt i huset. Gick ner i köket och tittade hur kallt det var. Termometern visade 9.4 minus utomhus samt 15.4 grader inomhus. Ja, 15.4 grader inomhus. Det är SNUSKIGT kallt. Och då var klockan 6 på morgonen, ingen skulle vakna förrän långt senare (då jag fick nog av kylan och ringde ner till hemtelefonen så att de kunde gå upp och elda).

Sen vid lunch tid gick jag ut och fotograferade hästarna i snön. De var jätte tråkiga och solen låg mitt i vägen för min framfart. Sen rymde Snoris och vi gick ut och lekte lite i snön och hon hamnade på bild. Grannens ena åker är helt gropig och i groparna är det fyllt med is så jag höll på att drutta på ändan många gånger (med den dyra kameran i handen) men det gick bra. Sen mitt på åkern fanns det en mindre sjö med is på. Skitkul att åka runt på. Sen gick jag hem med Snoris som haltade pga isbitar på fötterna. Men själv stannade jag ute och fotograferade hästarna igen. Fick nog ändå rätt bra bilder på dem.

Just nu är det 19.? grader varmt här inne, här uppe hos mig är det nog lite varmare typ 21 som mest - skönt. Dock mindre skönt att veden snart är slut. När den tar slut har de säkert inte hunnit köpa mer och på samma gång är det bergis en super storm med vindar från norr som gör att vi får strömavbrott. Jag kommer dö om det sker. Iaf, så är det 12.? minusgrader ute nu och jag hoppas att det blir mer snö. Det vore kul!
Jag vet inte om det är mig det är fel på, om jag inte riktigt läser vad folk skriver, om jag omedvetet hoppar över ord och bokstäver typ sådär hela tiden eller om det faktiskt är folk som skiter fullständigt i HUR de skriver. För många gånger per dygn när jag läser mottagna meddelanden av olika slag blir jag typ.. "Wtf? Menar människan?!". Ingen bra meningsuppbyggnad eller någonting. Att förkorta redan korta ord är ingen hit. Eller kan vara i typ sådär sms. Eller om man har brådis. Lr är ganska onödig förkortning. Tex är mindre onödig förkortning.

Jag börjar känna mig trött nu, har varit vaken sen runt midnatt. Var på god väg att rättställa dygnsrytmen igår men nu är den ur funktion igen. Jag fattar inte hur jag lyckas hålla mig vid liv under skolveckor. Mina dagar är ju sepelånga. Gå upp vid 7, åka 8, där 9 - åka hem 4 eller 5, hemma 5 eller 5 going 6. Och sen göra allt som man ska göra hemma samt stanna uppe till minst 11-12. Fan vad jag vill kunna stanna tiden och bara sova ut hur många timmar som helst och sen gå upp vid 7 igen och börja om. Om bara natten kunde vara 10 timmar längre...
Köpte årets andra föremål men hittills årets bästa (no shit) ett riktigt fynd. 200kr för ett begagnat 100L(?) akvarium. Har sett sådana på blocket för en tredubbel summa. Det ska bli Pulvers nya bostad, jag föredrar när de bor i akvarium faktiskt framför duna burar. Fotograferade hästarna med stativ innan idag och telet, några bilder blev skitbra. Fast alla bilder blev bättre än de jag tog igår, utan stativ och med tele.

Jag kärlekar den brittiska dramakomedin som går på tv nu under veckan, "Lost in Austen" heter den. Handlar om en tjej från våran tid 'Miss Price' som byter plats med 'Elizabeth Bennet' som är en av Jane Austen karaktärerna. Den serien är skitkul. På tal om britter så verkar en ny Wallanderfilm ha kommit ut, på svenska då. Men de har ju varit här och spelat in Wallander för storbritanniens räkning också. Och jag och mamma blir inte riktigt kloka på hela grejen. Brittisk polis. I Sverige. Med svenska skyltar. Svenska eller brittiska polisbilar - är frågan? Och om de ska åka någonstans, säg Hammenhög (i filmen då) vad säger de brittiska poliserna då? "Hammenhoeg" eller vad?

Förgäves, förgäves försöker jag finna en Peruan hona. Det är lättare sagt än gjort. Stråket från jönköpingslän till hit ner kammar jag hem noll. Inte ens något som hamnar i närheten har jag sett. Ändå har jag kollat på både buke och zoonen förutom blocket då. Jag hittade en peruan hona i Danmark. Men seriöst, orka åka ända dit bort för att få tag i en peruan, som dessutom har en färg som jag inte vill ha. I och för sig är det inte så nödvändigt att den inte har den färgen men om det går att undvika så vore det ju kanske bra.

Och nu är det Kistamässan i Stockholm, den hade jag velat gå på. Jag älskar stora mässor i det slaget. Allra roligast hade det förstås vart att åka på Hamm mässan. Men det är nog för dyrt i dessa tider, dessutom riskeras den ju att bli inställd av massor av anledningar. Man får fortsätta att drömma om sådant antar jag.
Denna bloggen har funnits ungefär 1år nu och under det året har jag hunnit skriva ungefär 291st inlägg. Egentligen ganska lite. Men sen är ju de flesta inlägg aslånga. Det börjar även bli dags att byta bloggdesign igen. Ärligt talat tycker jag den som är nu är svinful. Det var mer ett test än något annat att göra den. Jag har fått det klart för mig nu, jag är verkligen värdelös på att göra blogglayouter. Css kodning är svårare än vad man kommer ihåg det och jag kommer aldrig någonsin kunna göra någon blogglayout snygg.

gg

Det har varit ett år fullspäckat av tankar, idéer, drömmar och annat smått och gott. Och 2009 kommer förhoppningsvis att bjuda på samma vara. Fast förhoppningen är väl att 2009 blir bättre än 2008 på många plan. Och bara för det hittade jag en lista i en kompis blogg som är väl värd att göra.

År 2008:
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag fotograferade med stativ, erkände mig själv som kreativ, gjorde böcker och säkert mer där till.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Nej, om jag ens hade några.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Jao, fast jag kallar det inte vän.. Däremot fick en av dem missfall under 2008 om det nu räknas. (Fast hon visste inte om det förrän ungen var long gone).

4. Dog någon som stod dig nära?
Inte som jag kan komma på så förmodligen inte

5. Vilka länder besökte du?

Utöver Sverige, bara Danmark ... tror jag

6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Ett mer händelserikt liv

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?

Tror inte det är några..

8. Vad var din största framgång 2008?
Kanske att jag kom in på skolan jag går på nu

9. Största misstaget?
Gjordes inte 2008.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Ja, fast inte så mkt. Har blivit bättre.

11. Bästa köpet?
De begagnade akvariumen till hamstrarna

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Mitt nya objektiv

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja, men sådant försvinner fort.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
Jag vet inte än, det är för nära inpå.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare tror jag.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Vågat mer, orkat mer osv. Varit mer med djuren.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Suttit vid datorn, suttit uppe for no reason.

18. Hur tillbringade du julen?
Med mamma, hennes karl och mormor som vanligt.

19. Blev du kär i år?
Nej, inte i någon person i alla fall.

20. Hur många one night stands?
Inte så många som 2007

21. Favoritprogram på TV?
Dokumentärer.

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Mja, jo men det var för att jag inte kände personen i början av året.

23. Bästa boken du läste i år?
Tillsammans är man mindre ensam

24. Största musikaliska upptäckten?
Lyssnade inte så mkt på musik under 2008, inte som under 2007 iaf.

25. Något du önskade dig och fick?
Ja, fast fick det sent..

26. Något du önskade dig men inte fick?
Massor

27. Årets bästa film?
Tittar typ inte på film.

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?

Kommer inte ihåg.. Eller jo, min kusin och moster kom hit sen åt vi tårta med hela familjen.

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Mer sex antagligen.

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Omotiverad ungdom?

31. Vad fick dig att må bra?

Mina djur.

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
Perttu -medettefternamnsomintegårattstavatill-

33. Vem saknade du?
Fd klasskompisar och föreningsmänniskor

34. De bästa nya människorna du träffade?
Säger som bedz; "Nämner inga namn så jag inte glömmer någon."
Fast många nya människor var det ju inte jag träffade...
Gott Nytt År
Lite sent i efterhand kanske men whatever. Sov till 7-8 på kvällen på nyårsafton, för att slippa eländet med ickesläkten. Sen gick jag och duschade medan de åt, när jag var klar var de också klara, då åt jag för att slippa eländet igen. Sen satt jag vid datorn tills det började bli dags. En halvtimme innan trodde jag, en kvart innan meddelade min ickepappa. Fick snabba mig på med alla varma sockar, kläder och ytterkläder, stativ och kamera. Telet ville inte bli funnet först. När det väl blev funnet satte jag på det på kameran och gick ut med stativ i ena handen och kamera i andra. Självklart borde jag satt på kameran på stativet i hallen. Och säkrat så benen satt utfällda och fast innan jag gick ut i mörkret. Märkte inte förrän långt senare att något inte stod rätt till så jag missade flera minuters fotograferande pga det. SURT. Men får ta igen det någon annan gång. Alla nyårsraketer sköts iväg 1-2 km iväg ändå så det spelar kanske inte så stor roll ändå.

nyår

Vid 4-5 tiden på morgonen dog internet. Förmodligen var det massor av människor inne i någon annan del av världen som skulle hora iväg en massa happy new year mejl och dyligt. Prövade allting innan jag gav upp och satte mig vid photoshop några timmar för att sen börja spela the sims 2. På förmiddagen gick jag och la mig och sov. Vaknade igår eftermiddag/kväll gick upp och såg på tv och satte mig vid datorn. Där jag efter några timmar stötte samman med Caz igen och vi inledde natten med en massa PB prat samt bilder på en av världens kanske hetaste män. Alla karlar som liknar honom (inklusive han själv) får när som helst sätta på mig, även om jag inte vill det själv just då. Alt. Så vill jag återfödas i mitt nästa liv som hans cello <3