På tal om ingenting eller något. Har googlat för mycket på den första den senaste tiden, sett den andra på tv allt för mycket. Nummer tre ser man lite varstan på nätet (på de sidor jag är inne på). Fyran hittade jag nu precis, vet inte om jag blev kär eller om det är något av det fulaste jag sett på länge - kanske både och? Och sista ser man lyckligtvis inte mycket av <3 The list of dislike:

1. Kaskelott
 
Sjukt läskigt djur. Ryser i hela kroppen när jag googlar på de. Titta på bilden ^ får mig att rysa av obehag. Alla andra valar går superbra men just dessa går fet bort.
 
2. Chimpans (och egentligen alla apor)
 
Också ett sjukt läskigt djur. Vill inte titta på det, är ypperligt glad att man slipper möta sådanan är man är ute och går i skogen här. Hade varit mardröm att träffa på en irl.
 
3. Arabhästar (alá utställning, grövre typ av hest går bättre för de ser inte lika dretfula ut)
 
Inte kanske just denna bild, men rasen kan på vissa bilder se så ful ut att man nästan gråter. Huvudet är då råvidrigt men kroppen går väl an.
 
4. Jamnapari get
 
Typ avkomman mellan en vädurskanin och en get. Ett derpdjur helt enkelt.
 
5. Barracuda
 
Extra läskig och ful när de har fler tänder än 10st människor sammanlagt har fingrar och tår.
Drömde att jag och nån mer bodde på något hotell, vi gick ner i källaren eller nån slags gympasal och fick se hur en grupp människor sprang runt och pillade med en enorm djurpäls som täckte halva golvet i salen. De drog av pälsen från skinnet av fällen och då fick alla hjälpa till, även oss. När det var gjort fick jag syn på min "farmor" som satt i en rullstol, tydligen var hon död. Rullstolen rullades ut av en av pälssnubbarna och då var vi på en idrottsplats där det fanns en sån där 1000m bana. Runt denna skulle vi med kroppen - för att hylla den döda enligt pälsgubben. Det blev en onödigt tung promenad med kroppen tungt sittande i rullstolen och "tittandes" upp i himelen. Efter 3/4 av banan avvek vi och rullade ut på nån skogsväg för att sen se en bil med alla hennes släktingar som var på väg från hennes begravning.

Så vaknade jag...
 
Har träffat på ett ärkepucko på en svensk internetsida som verkar hylla allt vad amerikansk hundhållning heter. En svensk person som verkar vara orubblig i sin tro på 'det stora landet' och allt vad det har att erbjuda när det kommer till hundar. Fast just hon har inte uttalat sig i något om det på bilden, det var min spontana reaktion efter en smärre despyt med personen i fråga.
 
Jag skulle tycka det var sjukt underhållande om man gjorde en jätteflashig hemsida som utgav sig för att vara en amerikansk organisation, ungefär som Stop The Crops fast mer layoutmässigt som ASPCA och sen bara hardcore köra på amerikanernas generellt sett svagaste kort (utåt sätt). (Att kortet sen är det starkaste för de själva kan de ju få sitta och inbilla sig hur mycket de vill.) Men det är ju deras religiösa anda. Kristendomen och den överdrivna trongud. Man skulle då även skaffa fram (amerikanska) experter som talade för alla fördelar med att ha svans och öron intakta. Även sådana experter som inte hade en susning om vad det var för organisation utan bara talade om sin sak (på video) även om det kanske inte alls var deras egentliga åsikt.

Att man klipper av öron och svans på hundar härstammar från England men i sin tur härstammar det ur någon gammal teori om att korta öron/svans skyddade hundarna från att få rabies. Nu görs det ju för "skönhet" (var i den skönheten ligger i förstår dock inte jag, men det är nog en vanesak). Numera opererar de ju gladeligen bort klorna, skär av stämbanden och filar ner tänderna på hundarna med. Men då förmodligen av praktiska skäl.
 
Men det kvarlämnar den stora frågan... Ville gud att detta skulle ske med hens skapelser? Liksom... Om gud hade velat att en doberman skulle ha stående öron hade hen väl gjort så här:
 
(Fast med mer realisisk touch) från början istället för att göra en Doberman som såg ut så här:
 
Och om gud ansåg att rottweilern skulle födas med kort svans alá bobtail så hade hen nog sett till att fixa det från början så att uppfödare slapp göra så här mot sina valpar: 
 
I annat fall hade det varit ganska kul att flytta till USA, enbart för att starta en sjukt stor kennel med sjukt fina hundar från Europa och total vägra att docka en endaste valp. Kennelnamnet/sloganen skulle självklart vara typ "God's Best Creation", "We don't mess with the perfection that God gave our dogs" eller liknande. Vara den största jävla nålen i ögat på alla med stark tro på att svans och öronkupering är en bra grej. Och man skulle ställa ut sina hundar så ofta att det blödde i ögonen på folk. 
 
Idealflugan hade gärna fått flyga upp och sätta sig till rätta på valfritt område flugremsan.
Drömde att en hel familj hade mördats på en biltur där de hade stannat och fikat eller något ett tag. Alla var totalslaktade utom sällskapet de hade med sig. Mördaren kidnappade sällskapet och förde till en lägenhet där det fanns andra inspärrade. Kidnapparen ville imponera på de kidnappade så han gjorde en måltid där han stekte typ hur mycket köttfärs som helst på samma gång på en stor stekplatta alá restaurang. Det var med lätthet 40kg köttfärs som knökades in efter hand. De kidnappade försökte gadda ihop sig och möblerade om så att de försökte ställa en våningsäng vid dörren så kidnapparen inte kom in.

Därefter blev en urtagen att delta i ett maraton, det var vinter och personen var helt oförberedd på detta. Liksom springa i täckjacka? Den fick veta att det var typ nazister som styrde landet och efter loppet skulle alla deltagare troligen återföras till fångenskap genom att militären skulle bakbinda alla, dra på ögonbindel och sen föra in alla i små förhörsrum.
 
That awkward moment when you thinking of posting a picture of a horse ass on facebook.
 
Postade här istället :3 För det är typ den fulaste häströven ever :3 Och hur mycket jag än förstår anledningen till att man fotar en sån bild (för färgidentifiering) så kan jag inte begripa varför man lägger ut den :c Fanns det inte bättre bilder som man ändå såg hästens färg från?
Hade påbörjat att skriva ett inlägg om hur jag doppade fingret i frätande syra idag men jag tycker det låter för lamt så det får bli bilder istället. Bara för att jag är bra på att sno koola bilder från sidor som ingen känner till (tragiskt nog).
 
"Jag är ju ingen som slår sönder porslin egentligen, men om jag nån gång får behov av att göra det så är det dessa tallrikar som ryker först" - Tänkte jag medan jag tog ur disken ur diskmaskinen. Mindre än en minut senare ligger en tallrik krossad i diskmaskinen, en tallrik skrammlar runt på golvet och två sitter fast någonstans mellan diskaskinen och golvet. Men tallriken som gick sönder är något av det fulaste i porslinväg jag har sett någonsin så den "förtjänade" det.
18/6 - Katten avlivas
25/6 - Hunden avlivas
26/7 - Smådjur dör
9/8 - Smådjur avlivas
 
Känns som familjen krymper rättså raskt nu.
Tycker det saknas lite grenar i OS frågade runt på en sida igår om vad andra saknar för grenar och detta är resultatet:

Quidditch - från Harry Potter
Råkar veta att man kan tävla i SM i mugglar Qudditch så varför inte go global och tävla i OS med sporten?

AkankantoEukonkantoFinsk sport sen -92 och de tävlar ju redan i världsmästerskap i grenen så då är den väl redo för OS när som helst, det måste ju vara mer intressant att kolla på än tex lerduveskytte!

Sumpmarksfotboll
Fast denna kan bli tal om att den inte är jämställd nog, då den är gjord som kvinnosport. Även om män verkar kunna spela det rätt bra de med.

Stolsklättring
Pampers kan ha kommit på en ny OS-gren! Men frågan är hur man ska utforma sporten? Bygga enorm stol för vuxna att klättra upp på? Eller fylla ett helt rum med tusentals stolar som man ska försöka komma igenom så fort som möjligt?

Människoridning
Jag frågade inte ingående om vilket håll man skulle rida ifrån, men sen kom en till person och föreslog ridning med inslag av hinder och då bör det ju vara denna typ av ritt man talar om.

Käpphästhoppning
Mycket hästar här men och andra sidan skulle det ju inte gå att klaga på att hästen gör hela jobbet i en sådan här gren. Dock ska det vara så naturliga hinder som möjligt (höjdmässigt) annars blir det ju ingen utmaning i det hela. Även förslag om käpphästkapplöpning - möjligheterna är oändliga (dock hade det varit toppen kul att se voltige på en käpphäst!)

Säckhoppning
Tävlingsgren med långa anor, därav hög tid att göra det till en OS gren. Man kan till och med göra om några befintliga sporter till säckhoppningstävlingar. Typ tre säckhopp, 100 meter säckhoppning osv.

Vattenskidskytte
Den gren jag röstar för mest - varför finns in den ännu?! 

Barrel Racing
Har kanske redan haft med nog många hästsporter? Men det slog mig att denna sport är precis som det vi vann guldmedalj i igår fast då var det med båtar.
nya os grenar, roliga sporter,


Blev lite fotande där, i skogen ovanför.
 
svårt att göra ett sånt prank som tjej :c
dessutom svårt för man måste ha "balls" nog att göra det x)