Tillhör nog den skrämmande lilla del av befolkningen som vill ha kvar monarkin. Varför vill man ha kvar den skulle kunna vara en motfråga. Men här är ju några exempel på varför:

*Monarkin är ju faktiskt ett slags kulturarv, något som man borde spara på. Lika mycket som man behåller svenska lantraser vid liv - som en levande del av historien.

*Länder i väst med monarki minskar då och då (ja de blir ju inte fler iaf) vilket ju gör att de länder som blir kvar har något som större delen av (väst?)världen saknar. Vilket bör ge turistintäckter endast pga det.

*Monarkin kostar massa pengar att hålla vid liv - ja. Men det bör även inbringa desto mer. Skulle verkligen ex japanska turister komma hit i stora flockar om det inte fanns nån monarki att tala om?

*Finland tas ofta som exempel när man ska nedvärdera monarkin i Sverige. Men Finlands president bor också i slott och har förmodligen samma stora behov av pengar som monarkin slukar.

*En stor anledning till att jag inte vill byta ut det hela är även enligt frågeställningen: Vem skulle man välja som president? För det bör ju/väl ändå vara nån som INTE är förankrad i något politiskt parti. En president verkar [inte i usa men i europa] mer vara en slags PR agent som ska marknadsföra landet. Typ nån kändis? ståuppkomiker? random svensson?

*De som är jättemot monarkin verkar mer vara så att de själva skulle vilja bli president. Så det känns lite som att de hatar monarkin för att de är avundsjuka. Lite som att hata sin favoritkändis partner för att man själv vill ligga med kändisen.

*Är det rimligtvis inte bättre med nån som föds in i rollen? Den kan väl ändå välja om den vill komma till "makten" [som inte är någon makt] eller om den vill 'avgå'. Finns ju ett helt koppel av arvingar som indirekt står på tur. Finns det nån bättre skolning in i rollen som PR agent än ett kungabarn? De feedas ju med mediaträning redan innan de börjat skolan.

*Hade vi behövt rösta på vem som ska bli president stup i kvarten hade ju folk dukat under av ointresse. Ännu en sak att rösta om liksom. Ännu en grej att sätta sig in i. Det är ju redan som det är rätt många som skippar att rösta kring mer 'riktiga' saker.
Texten är, det fetmarkerade är vad man faktiskt hör henne sjunga resten är ett berusat blurr av bokstäver som oftast inte går att urskilja mellan orden:
Why, why can’t this moment last forevermore?
Tonight, tonight eternity’s an open door…
No, don’t ever stop doing the things you do.
Don’t go, in every breath I take I’m breathing you…

Euphoria
Forever, ’till the end of time
From now on, only you and I
We’re going up-up-up-up-up-up-up
Euphoria
An everlasting piece of art
A beating love within my heart
We’re going up-up-up-up-up-up-up


We are here, we’re all alone in our own Universe,
We are free, where everything’s allowed and love comes first,
Forever and ever together, we sail into infinity,
We’re higher and higher and higher, we’re reaching for divinity.

Euphoria
Forever, ’till the end of time
From now on, only you and I
We’re going up-up-up-up-up-up-up
Euphoria
An everlasting piece of art
A beating love within my heart
We’re going up-up-up-up-up-up-up


Forever we sail into infinity,
We’re higher, we’re reaching for divinity…

Euphoria, euphoria
We’re going up-up-up-up-up-up-up
Euphoria….
An everlasting piece of art
A beating love within my heart
We’re going up-up-up-up-up-up-up
Euphoria, euphoria
We’re going up-up-up-up-up-up-up


Jag kommer troligen kolla på finalen med förhoppning om att vi förlorar. Vore ju väldigt intressant att se sveriges besvikelse i år igen när det blir en eurovision flopp *hoppas hoppas hoppas*. Jag tycker för övrigt att Ryssland borde vinna. Inte för att låten är en hip partylåt utan för att den är sjukt unik, visar deras kulturarv och knappast är gjord för att vinna utan snarare för att förlora :P Lyckligtvis är de favorittippade (men det är dessvärre Sveriges bidrag med, förstår verkligen inte hur folk kan gilla den). Jag vill kunna höra vad som sjungs utan ett fyllemummel från artisten.
Tror iofs inte att detta kommer läsas, det är nog ett avslutat kapitel även för dig. Det är det i alla fall för mig. Nu roas jag bara av det eftersom jag inser att ni passar ihop bättre. Har kommit till insikt med en massa saker den senaste tiden. Men ser ingen poäng med att sprida insikterna för vinden och låta alla som läser detta få veta vad det är för något. Men en grej kan jag ju iaf säga, medlemskapet på porrigt kommer bli erat förhållandes död, inte nu kanske inte ens i år men förr eller senare. Kanske inte sidan i sig men det har ju öppnat en helt ny värld för nån som inte visste att den fanns (eller inte ville kännas vid den). Jag skiter fullständigt i om ni ska vara medlemmar där och charma livet ur alla med publika bilder så du får läsa despreata killars roliga mail once again. I couldnt care less (even if i think its rather funny tbh). Men, men.

Förstår inte varför L målas upp som avundsjuk dock, hon har ju redan pv det enda hon vill ha är sin BFF tillbaka men det går ju inte mer eftersom hon förändrats (på gott och ont). Ont för deras relation är kaputt men det kanske skulle blivit så ändå om det nu blev det den här vägen.

Men en sak jag inte kan förstå är varför du promt ska till och publicera nakenbilder på alla tjejer du legat med, är det nån slags bekräfelsebehov som måste få utlopp, för fler mail lär du ju knappast få så många av pga det. Om ni nu älskar varandra, efter en månad, varför finns då behovet att visa upp hennes bakdel för hela världen? Nån charmig, snygg kille kommer ju charma häcken av henne förr eller senare och då är det risk för bye, bye för din del. (Vet hon om att du har porrstash av ex kvar? Happy about it?).

Aja du är iaf borttagen på skype/msn men inte blockad på varken porrigt eller nån annan sida heller för den delen. För egen del hade det varit trevligt om kvarvarande bilder och filmer avlivades men det lär du inte göra, det är inte din stil (iom bilderna på ex jag hittade i din dator). Kan ta bort det jag har men finns väl ingen garanti på något om man inte gör det själv iofs x) Aja pladder pladder! Lär inte läsas heller så ah.

Good luck!

Drömde att det var två seriemördare som var klädda i typ vit pyjamas och ansiktsmask. De lyckades åka fast och blev satta i två olika celler som var stora som normalstora sovrum och inredda på samma sätt. Fängelset var typ ett vandrarhem så det fanns gäster där som inte var fänglade. Vakten klantade till det rejält och råkade släppa lös den ena mitt i natten utan att veta om det. Den mördaren smög ut ur sin cell och in i ett av sovrummen som det fanns gäster i. De märkte av något ljud och for upp och ut ur rummet. Men efter att ha panikat runt i fartun av huset så gick de tillabaka till sängs med mottot "om jag ska dö vill jag göra det i sömnen". De la sig till rätta i var sin säng i sitt rum men innan de somnade frågade den ena om en ficklampa och när hon fick en så lyste hon under sängen och där låg den pyjamasklädda. De skrek på hjälp båda två men han insåg att spelet var förlorat - igen - så han orkade inte göra något.



Säsong 5 börjar i Juli ---^



Säsong 8 börjar 1 Juli ---^



Säsong 2 börjar 28:onde Juni -^




Säsong 4 är igång as we speak-^
Drömde om ett bostadsområde med massor av barn som växte upp där, som lekte ute varje dag. Åren gick och vissa grupperingar gjordes. De äldre tjejerna började hänga samman och fick sina första bästisar. Några år senare i typ mellanstadiet eller början av högstadiet hängde de fortfarande ihop. En av tjejerna blev gravid och några veckor senare blev hon mördad. Väl nere i jorden så beslöt hennes bästis för att återuppliva henne (under ett dygn, det varade inte längre änså). Hon hällde ner/över en vätska över graven och upp kom skelett som fick muskler, senor, hinnor, blod etc under några sekunder innan tjejen var där igen. Hon var mest sur för att hon blivit återupplivad igen men kom snart på andra tankar. De åkte till ett nöjesfält en bit bort från staden för att inte stöta på någon de kände. Men mitt i en åkattraktion så hände just det. Bästisen fick erkänna att hon återupplivat sin vän för att få uppleva en dag till med henne. Även om kroppen var fast så var den ändå inte det på samma gång. De besökte även bostadsområdet där de båda hade bott, föräldrarna till den döda var typ psyksjuka och hade totalrenoverat huset efter dotterns död. Nån timme innan återupplivningen försvann så hade de hittat en kille som de kände och han ville prova hur det var att ligga med nån som var "död" (men ändå levande). Så det gjorde de. (Vet inte hur eller om de fick ner kroppen i graven igen).

Drömen fortsatte med att ett av husen i bostadsområdet hade byggt en stor hundgård till deras hund så att den inte skulle rymma något mer. Familjens dotter var typ 6år gammal och gillade att gå på upptäcksfärd. Hennes pappa försökte skydda henne mot allt ont så hon hade till och med en livvakt. Livvakten hade kommit ut ur en bok tidigare något år när nån hade bläddrat i den och visat intresse över något i boken. Lilltjejen vandrade gärna iväg och i drömmen gjorde hon det ännu en gång. Hon gick till en byggnad som användes av militären, men såg mest ut som ett ridhus. Där inne satt hon och läste nån bok om mattematik och försvann själv så som hennes livvaknt en gång gjort fast tvärt om. Familjen och militären ställde till med kalas för att kunna locka ur henne ur boken. De bjöd på chokladkaka etc. Flickan kom ut ur boken först men var fortfarande mattegeni och lite i mental koma dvs inte sig själv. Efter några minuter återgick hon till att vara sig själv dock.

Sen var det en snubbe som gjorde ett oväntat besök hos nån han visste hatade honom för något gammalt som skett för länge sedan. När han hade åkt frågade de som bodde där varandra om varför han varit där. Eller ja den ena gjorde det eftersom den andra inte hade en aning om varför den besökande var ovälkommmen. När den personen höll på att städa upp sin garderob, fylld med ganska horiga kläder, som konstigt nog placerades i ett stall. Så kom den där mannen förbi igen och undrade om de hade några djur till salu. För han ville köpa några som sällskap till de han hade hemma. Han blev inte nöjd med resultatet av vad de hade att erbjuda så han åkte igen och den andra invånaren blev ännu mer irriterad över den besökande mannen.

Är bland annat, att man kan ha en LÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNG diskussion om sex utan att egentligen nämna något sexrelaterat ord alls. Typ grottforskning, sjukt osexigt ord egentligen. Men på samma gång fruktansvärt sexrelaterat. Sen kan man spinna vidare på andra ord relaterat till grottforskning och få ut en hel diskussion som handlar om sex men som inte alls ser ut att göra det (om man inte är så speciellt dirtyminded). Sen går det kanske på andra språk med att göra som så men ändå :3

Helgen har spenderats i trädgården, har rensat helt sjuka mängder ogräs. Det kan väl ses som en astrist grej att göra men kommer man bara in i det så flyter timmarna på som om det inte fanns en morgondag. Dessvärre har jag fått sjukt ont i fingrarna av arbetet. Har ju långa naglar som inte riktigt uppskattat helgens jobb. Skriver med undersidan av fingertopparna nu, typ som när man spelar piano, sjukt obekvämt. 



Sen hittade jag det där att lyssna på :3 Typ sjuk musik men whatever. Är sepestel i hela kroppen, ffa i höften och ländryggen.. Vetefan hur man får bort det xD
Drömde nån form av sexdröm, jag kommer inte ihåg mkt av det men ska väl försöka grunna på det lite. Vet iaf att det var först en dröm och sen smälte den ihop med en annan och sen en trejde och de två sista var sexdrömmar xD Av det jag minns iaf så var jag på typ ett internat eller liknande. Jag gick ut och tog ur ett glasspaket [aprikos&kola] ur frysen och tog en sked och satte mig i ett hörn vid en tv och började äta direkt ur paketet. Två sittplatser bort satt redan en filur och ugglade vid tvn. Sen kom det en tjej och satte sig vid mig, hon blev sjukt suktad av glassen. Så jag typ teasade henne hardcore, när jag sen väl spillde glass på tröjan så smaskade hon i sig det. Spillde lite till, fast medvetet, och då slickade hon upp det längs med halsen. Sen tror jag bara vi skippade glassen och typ började hångla eller något.

Steg tre i drömmen var iaf tjejsex all over. Fast utan oralsex och utan nån form av penetration, så det var väl rätt udda konstellation. Jag var underst och tjejen satt mest och juckade och stönade och hade sig. I och för sig gled den drömmen mer in i ett halvvaket tillstånd där drömmen fortgick i mer straight anda :3
Drömde att Jessie typ var lösdrivare och flyttade runt mellan gårdar på landet och typ sov i lador och jobbade med ströjobb som gentjänst för sovplatsen. Och så hade han lyckats göra meth på enbart metaller, kristallerna var gröna. Sen kom han till en tant som bjöd på mat och gav honom två böcker om hur man lagar de bästa pasta rätterna.
Drömde om några som skulle vakta ett hus eller om de vaktade huset utan att blivit tillfrågade... Men hur som helst så låg/stod det en grymt stor dildo på ett bord i köket. De gjorde inget med dildon och dagarna tuffade på. De var helt ensamma i huset men efter några dagar så tog den ena upp dildon och såg att den var nyanvänd (rester av bajs på toppen xD). Den personen tänkte tillbaka på hur dildon sett ut under veckan och kom fram till att den använts fler gånger. Lite sådär läskigt när man är själv i ett hus och ingen man känner använt dildon.

Sen drömde jag att min morsa hade gift om sig med en gammal klasskompis till mig (jämngammal med mig också). Och då skulle vårat hus byggas om, jag klättrar upp och lägger mig i sängen vid laptopen men råkar sen se fönstret (som inte finns i mitt rum) att nån gubbe stirrar in på mig (från andra våningen) varvid jag gallskriker av förvåning.