Att komma och att gå igen

0kommentarer

Drömde om ett bostadsområde med massor av barn som växte upp där, som lekte ute varje dag. Åren gick och vissa grupperingar gjordes. De äldre tjejerna började hänga samman och fick sina första bästisar. Några år senare i typ mellanstadiet eller början av högstadiet hängde de fortfarande ihop. En av tjejerna blev gravid och några veckor senare blev hon mördad. Väl nere i jorden så beslöt hennes bästis för att återuppliva henne (under ett dygn, det varade inte längre änså). Hon hällde ner/över en vätska över graven och upp kom skelett som fick muskler, senor, hinnor, blod etc under några sekunder innan tjejen var där igen. Hon var mest sur för att hon blivit återupplivad igen men kom snart på andra tankar. De åkte till ett nöjesfält en bit bort från staden för att inte stöta på någon de kände. Men mitt i en åkattraktion så hände just det. Bästisen fick erkänna att hon återupplivat sin vän för att få uppleva en dag till med henne. Även om kroppen var fast så var den ändå inte det på samma gång. De besökte även bostadsområdet där de båda hade bott, föräldrarna till den döda var typ psyksjuka och hade totalrenoverat huset efter dotterns död. Nån timme innan återupplivningen försvann så hade de hittat en kille som de kände och han ville prova hur det var att ligga med nån som var "död" (men ändå levande). Så det gjorde de. (Vet inte hur eller om de fick ner kroppen i graven igen).

Drömen fortsatte med att ett av husen i bostadsområdet hade byggt en stor hundgård till deras hund så att den inte skulle rymma något mer. Familjens dotter var typ 6år gammal och gillade att gå på upptäcksfärd. Hennes pappa försökte skydda henne mot allt ont så hon hade till och med en livvakt. Livvakten hade kommit ut ur en bok tidigare något år när nån hade bläddrat i den och visat intresse över något i boken. Lilltjejen vandrade gärna iväg och i drömmen gjorde hon det ännu en gång. Hon gick till en byggnad som användes av militären, men såg mest ut som ett ridhus. Där inne satt hon och läste nån bok om mattematik och försvann själv så som hennes livvaknt en gång gjort fast tvärt om. Familjen och militären ställde till med kalas för att kunna locka ur henne ur boken. De bjöd på chokladkaka etc. Flickan kom ut ur boken först men var fortfarande mattegeni och lite i mental koma dvs inte sig själv. Efter några minuter återgick hon till att vara sig själv dock.

Sen var det en snubbe som gjorde ett oväntat besök hos nån han visste hatade honom för något gammalt som skett för länge sedan. När han hade åkt frågade de som bodde där varandra om varför han varit där. Eller ja den ena gjorde det eftersom den andra inte hade en aning om varför den besökande var ovälkommmen. När den personen höll på att städa upp sin garderob, fylld med ganska horiga kläder, som konstigt nog placerades i ett stall. Så kom den där mannen förbi igen och undrade om de hade några djur till salu. För han ville köpa några som sällskap till de han hade hemma. Han blev inte nöjd med resultatet av vad de hade att erbjuda så han åkte igen och den andra invånaren blev ännu mer irriterad över den besökande mannen.

Kommentera

Publiceras ej