Jag formligen suger på att komma i tid, speciellt om jag blir skjutad till skolan. Speciellt även om det är kallt, ruggigt och mörkt ute när jag ska iväg. Speciellt om jag har roligare saker att göra här hemma än att sitta på bussen i trekvart. Denna veckan har jag varit dålig på att vara där. Även om det har varit helt okej vecka faktiskt. Jag har kanske inte haft så mkt där att göra egentligen. Jag suger på måleri, är inte bra på att rita, sticka och virka kan jag inte göra mer, skulptur är inte att tänka på. Idag hade jag med kameran, men självfallet så regnade det och då tänker då jag inte gå ut med min kamera.

Idag var jag iväg till ungdomsmottagningen i Simrishamn för typ tredje gången, det gick bra och efteråt åkte jag hem. Fastän vi slutar 17.00. Jag kom hem just (15.25), busschaffisen missade att jag skulle av vid min hållplats men så körde han typ hälften av sträckan och släppte mig där så jag slapp gå en kilometer på den traffikerade vägen, snel busschaffis. Gick ut med hundarna och sen satte jag mig här, i säkerhet från kyla och blåst. Det är nästan 10 plusgrader ute nu, lite skillnad i jämförelse med hur det var i helgen, då var det ju nästan 10 minusgrader ute. Jag gillar mer när det är kallt för då blåser det inte så mycket och regnar ingenting (mest eftersom regnet blir snö).

Det håller redan nu på att mörkna. Om jag hade stannat kvar i Simrishamn så hade min buss hem gått om några minuter och då hade jag kommit hem hit när det var bäckmörkt. Jag uppskattar inte när det är så mörkt och man är ensam ute i blåsten och regnet. Jag hade en dröm i natt, var länge sen jag drömde och kom ihåg det. Det var något om skolan, vi skulle tillaga något på någon timme som en uppgift. Jag hann aldrig med att drömma om vad vi gjorde däremot för sen var det dags att vakna.
I natt blev det helt sinnessjukt kallt här hemma, och ute. Jag trodde jag skulle avlida flera gånger, typ i alla fall. Sista gången jag kollade innan jag somnade framför brasan var det -5.8 ute och 17.2+ inne. Helt sanslöst kallt. Jag flyttade in Hilma i mitt rum i förrgår och nu är jag på väg att få in Krut med alla hans tillbehör i mitt rum med. Min nattsömn kommer förmodligen bli ännu mer förstörd nu. Men vad gör det. Det innersta rummet, där burarna har stått tills nu är det nästan minusgrader i sen jag stängde av elementet. Gjorde det dock först efter att båda två fått flytta ut därifrån. Orka ha fler djur som ligger i dvala?!

Elementet i mitt rum verkar inte fungera som det ska, det blir varmt men värmen sprider sig föga i rummet. Så länge resten av huset är varmt kan man ju bara öppna dörren och släppa in värmen, värme stiger ju uppåt... Var uppe hela föregående natt, såg bland annat en serie i två avsnitt "Enhörningens magiska resa" nästa avsnitt sänds i natt. Hade det varit typ i natt som inom en timme - ok! Men den runt fyra. Helt sanslöst värdelöst. Fast filmen var lite B men ändå.

Jag kan inte bestämma mig för om jag ska sova i natt eller ej. Man vill ju gärna inte vara död i morgon. Fast på ett sätt kanske man ändå vill det. Om det blir typ 10 minusgrader till i morgon när man ska iväg. Det är typ -7.6 ute just nu och det lär ju inte bli varmare liksom. Motivation, motivation. Har kollat på filmen Marie Antoinette ganska nyligen (för ngra minuter sedan). Den filmen är en sann ÖGONORGASM. Killarna i den är sanslöst fula. Men det är ju inte dem man kollar på. Miljöerna, kläderna, färgerna, barnen, hundarna, maten det är liksom "OMG GE MIG!". Slutsatsen är att jag är född i helt fel århundrade. Även om jag hade blivit född i "rätt" århundrade så hade jag förmodligen inte varit kunglig, men sak samma då hade man ändå kunnat se folk vandra omkring ute på stan i sådana där OMG OMG OMG klänningar.

Jag älskar barocken.
Idag kom det snö - äntligen!
Jag älskar snö, älskar det mycket mer än regn. Visst det är kallt men vad gör det. Det är inte grått och vått och tråkigt som regn är. Det är nästan 2 minus ute nu och typ 20 grader inomhus (vilket är på tok för kallt för min smak). Mamma har börjat elda i spisen så det blir nog varmare snart. Men ändå. SNÖ. Hoppas, hoppas, hoppas, hoppas att det blir massa snö i vinter. Snön driver och blåser upp till stora vallar på 1-2 meter och brediv snövallen är det barmark. Det är skitgrymt och jag känner att jag bara måste gå ut och fotografera i sådant väder. Gärna i pyamas och gummistövlar som förra gången det kom massa snö.

HL, ett spel som jag spelade när jag var mindre har blivit helt omgjort. Jag är skitglad att jag inte har spelat det på länge. Jag hade seriöst avlidit om jag hade varit aktiv under ändringen. Har vart inne på deras forum (som iofs är fristående) idag och försöker konvertera folk till PB istället som är flera gånger så bättre än det gamla HL och förstås, det nya HL. Me like their forum. Hade jag haft CSS skills och varit bättre på vintage meeting grunge photoshop designs hade jag lätt gjort ett likadant forum fast för PB istället för att använda mig av färdiggjorda layouter till sådana forum.. Men orka ha ett stort forum.
Kom en halvtimme försent till plugget idag. Arbetade hemma med att spara och ladda upp mina bästa/sämsta bilder på deviantart.com och göra lite annat vid datorn. När jag kom dit hjälpte min fotolärare mig att välja ut vilka bilder som skulle visas för resten av skolan efter lunch. Var först tänkt att de skulle skrivas ut en och en. Men min skrivare failade. Och de var lite många för att skriva ut seriöst på papper. Så vi projekterade (eller vad det heter) på en vägg.

Efter lunch blev det som sagt var genomgång, från 13.10 ungefär till när jag gick vid 16.05. Jag hatar att de måste ha jättelånga udragna föredrag om ett och annat av "bidragen". Var "station" får 10, 20, 30 minuter med prat och långa pauser. Jag ser inte vad som är intressant med det. Jag tittar, tänker snabbt och sen vill jag till nästa...

Typ vid 14.00 blev himlen mörkgrå och en stund senare öste regnet ner. Och efter en stund började det hagla, jag trodde först att det var snö, men nej det var hagel. Efter en stund slutade det hagla. Men typ 5 minuter senare öppnade sig himlen igen och helt sinnessjukt mycket hagel åkte ner. Det blev typ 1cm vitt täcke över hela staden av allt hagel. Dessutom hade körbanan utanför huset nästan svämmat över. Riktigt koolt, önskar att jag hade haft min kamera med mig just då. Det var jag glad över att jag inte hade senare när jag skulle till bussen.

Det började regna igen just innan jag skulle gå till bussen. Det var helt mörkt ute och det regnade kraftigt från och till. Vågade mig in i busskuren där jag började prata med en som alltid åker med min buss hem. Bör nämnas att jag egentligen är för blyg för att prata med främlingar sådär. Nämnde att jag skulle gå 1km hem i regnet, hon lånade ut sitt paraply till mig då. Snällt. Jag trodde väl inte att det skulle hjälpa så mkt egentligen.

När jag klev av vid min busshållplats regnade det inte alls mer än några stänk. Var på väg att gå in i bussen igen och lämna tillbaka paraplyet för det verkade inte behövas. Men bussen åkte och typ 30 sek senare öppnade sig himlen igen. Det kom i bruk. Dock önskar jag att jag hade reflexer för jag måste gå kanske 200 meter på vägen där det kör bilar väldigt snabbt. Det är helt obelyst och finns bara några sådana där vinter-reflex pinnar nedstuckna i marken här och där. Läskigt hur som helst.

Men inte den jobbiga stäckan egentligen. För när jag gått färdigt på asfalten, som är typ är det skönaste med hela vägen, trots risken. Så måste jag gå igenom en fd hästhage som ligger bredvid en sjö i kanske 20 meter = väldigt klaffsigt + mörkt = man ser inte vart man kliver. Och sen är det typ 800 meter rätt över en grässlätt. Det enda man ser är några träd och om man har tur är det ridlektioner i ridhuset så det är tänt (det var det idag). Dock kan man inte gå i riktningen för ridhuset för då hamnar man mitt i en åker. Och när man går på en leråker utan att det har regnat hela dagen och i flera veckor så sjunker man ner till knäna nästan. Skulle man kliva ner i åkern en dag som denna skulle man åka ner till midjan direkt.

Men kom hem iaf, dyg sur, kunde nästan vrida ur vattnet ur strumporna. Men det var inte förrän jag gick ut med hundarna utan paraplyet som jag fick jätteblöta byxor, de är ju helt oskyddade från någon jacka och sådär.

Om det är mörkt, blåsigt och regningt i morgonbitti kommer jag inte ha motivation, ork osv att åka till skolan - ALLS. För vi har föreläsning med världens kanske tråkigaste föreläsare som vill ha diskussioner och prata om olika konstnärers färgval i sina tavlor och hur de lägger på färgen och hur de inte gör. Allmänt blä. Förra veckan satt jag och klottrade samt fick lust att bara springa fram och slicka på hans skor. Bara för att få tiden att gå och göra något riktigt galet.
Hemma idag och har skolkat från mig själv. Skulle sorterat och valt ut bilder idag. Det blev ingenting med det. Inte så mycket i alla fall. Dagen har varit sjukt ickehändelserik förutom några små detaljer men de orkar jag inte skriva om här. Men det finns en sak som jag stör mig så kopiöst, kopiöst, kopiöst mycket på. Och det är alla som skriver "*ler*" det är nästan lika illa som msn smilyn ":)" den är riktigt riktigt riktigt riktigt vidrig. *ler* är antingen ett bevis på att man är perv eller ett bevis på att man inte växt ur fjortisåldern. Eller ja typ i alla fall. För 10-14åringar skriver/skrev *ler* när jag var i den åldern.  Men visst * tecknet mellan två ord betyder ju att man gör något, typ *skriver* som nu. Men just *ler* är så jävla vidrigt. Ler man kan man väl sätta dit en smily istället?! Det är ju flera tecken mindre och mer lättläst. Visst det kanske inte är så lättläsligt för de som är blinda och har en röst som läser upp allt vad som finns på skärmen men och andra sidan vad låter mest sjukt "kolon parantes" eller "stjärna ler stjärna"?

Jag avlider så fort någon skriver *ler* till mig, det är bästa sättet att få mig att ignorera någon på. Det är så vidrigt att jag får gåshud nästan bara av att tänka på hur vidrigt det är. På typ kamrat.com och sådana sidor är *ler* sjukt vanligt. Men och andra sidan är kamrat.com välkänt för att innehålla en massa sliskiga typer som mer än gärna pratar sex med 10åringar som hänger där eftersom de inte känner till stallet.se. Och sen mixen av invandrare och nasister och utvecklingsstörda och då en och annan mer eller mindre normal. Kamrat.com är en läskig sida tycker jag. Men den är kul när man loggar in vid 3 på natten och blir nermejlad med folk som sitter och rycker i kuken till 10åringarnas rosa blinkande pressar med tecken formade till hästar. Och alla skriver *ler* i sina meddelanden eller på sina pressar. Det är lite tortyr men ja, ett bra sätt att bli grinig på.

Apropå grinig så blir jag lite det på min pappa och hans polare. Idag fick jag ett medelande på min vägg på facebook/facefuck där någon av dem frågade när jag skulle komma och hälsa på dem, i Australien. Hans polare Ian skrev för några dagar sedan något om "när du kommer hit...". Vem har sagt något om att jag ska dit? Över hela taget alltså? Orka sitta 26 timmar på ett flygplan för att hamna nere i rena drogparadiset. Jag vill inte dit för jag är rädd för vad jag skulle kunna hitta på där. Han har lagt ut en bild på sig själv, min pappa, med bild kommentaren "when i was high on lsd". Vilken bra förebild *ler*. Gaaah!

Oh förresten, bonus gnäll, det finns någon påse med frusna grönsaker nu som har någon form av beta i sig. Jag kan nästan sätta pengar på att det är sockerbeta de har blandat i. Det smakar precis som sockerbetor, kanske lite mindre diskmedelaktig smak men ändå sockerbetor. Konspirationsteori!
I morse var det mörkt ute till klockan 8. När det är mörkt och kallt har jag ingen lust att gå någonstans så jag segade väl lite väl länge hemma innan jag cyklade iväg till bussen. Det var motvind, som det alltid är. 1/4 av cykelvägen till bussen var avklarad till jag såg min buss komma körande. Vände och cyklade hem igen. Funderade på att vänta tills nästa buss gick vid 10.40 men foto är ju roligt så jag sket i det och ringde mormor istället som kom och hämtade mig. I skolan gjorde jag ingenting, jag virkade ett grytunderlägg som morsan ska få i julklapp, dock blev det jävligt bubbligt så vi får se hur det blir med den saken... Sen hade de lärarna som vardera grupp haft under de här två veckorna en genomgång med sina egna saker som de har gjort från sin utbildning fram till idag. Efter det var det lunch och möte och sen försökte jag åka hem. Gick till busshållplatsen i regn men bussen hade just åkt förmodligen så jag gick tillbaka och väntade på nästa buss. Och när jag gick till den så stormregnade det och det slutade inte stormregna förrän många timmar efter att jag kommit hem. Och jag bor på mitten av två jävla hållplatser. Det vill säga jag kan gå av vid vilken av dem jag vill men jag får då gå en kilometer hem. I spöregn är det inte jättelockande. När jag klev innan för dörren var mina byxor dyngsura och åkte av omedelbart. Likaså mina skor som inte alls håller för väta. Jag hatar regn.

Men i morgon kommer jag i alla fall vara hemma från skolan hela dagen. Jag tänker inte gå utanför dörren om jag slipper. Kanske några minuter för att gå ut med hundarna och släppa ut katterna men inte mer än det.
Åhh, åhh, åhh.. Jag har drabbats av valpsjuka. Lite grann men sjukan hade kunnat vara mer kraftig. Igår i skolan kom Martins flickvän med en 2 månaders valp som de köpt i helgen. Så yttepytte söt. Så att man nästan ville kidnappa den och ta med hem. (Men bara nästan). I natt drömde jag att mamma hade köpt en Chihuahua valp utan att prata med mig först. Och jag blev väl lite sådär avvaktande även om den var söt. Långhårig chihuahua bör tilläggas. Paris Hilton råttorna har alltid varit korthåriga.

Men jag vill ha en valp nu bara för det. Jag vet att det är lite omöjligt dock. Är borta långa dagar, för långa för en liten valp. Mina nuvarande hundar skulle uppfostra valpen på minsta tänkbara positiva sätt. Liksom båda biter barn om de får tillfälle, båda snor mat från diskbänken, båda rymmer om man öppnar ytterdörren. Den ena har en pappa som avlivades för beteendestörning, min hund tenderar att få typ agressiva adhd utbrott (dock kan vi läsa honom bättre nu). Han är dessutom 10år fyller 11år i februari, håller på att bli blind och döv. Den andra skulle bli så sjukt avundsjuk om vi skaffade en till hund, hon vill vara den som står i centrum jämt och ständigt. Men så är hon underbar på alla sätt och vis.

Mamma vill att nästa hund ska vara av någon annan ras eller blandras. Någon som inte hårar och drar in en massa grus i huset. Någon liten som nästan inte syns, okej kanske inte såå liten men mindre än de vi har nu. Jag och andra hand vill helst ha en av samma ras, gärna samma färgkombo men inget måste. En brunvit hade inte suttit fel det heller. Men nästa hund kommer jag väl antagligen ha själv när jag flyttat hemifrån. Om jag öht kan ha hund då.
392 sexlösa dagar är slut. Nu börjar räkningen om med 15 nov som start. Dåligt för de som ville vara den som tog slut på elendet. Desto bättre för mig.

Jag tog min pumpkin pie oskuld igår också, förstår inte riktigt vad hela tjusningen med det är men det är väl som med alla traditioner. Pepperkakor är ju inte heller så ... WOW gott direkt men ändå envisas folk med att tillverka sådana varje jul. Pumpkin pie smakade lite som pepparkakor (liknande kryddning) med pajskal runt och konsistensen på smeten var typ en fast puré med pumpamos. Det känns som ett nyttigt altenativ till typ tårta eller något.

Sexnovellen är färdigskriven och utlagd på sexnovell.se fast inte granskad ännu. Undrar vad den kommer få för betyg, förmodligen inte något bra. Den är ju lätt... Udda om man säger så. Men huvudsaken är att den är bra skriven, tycker jag, som är allergisk mot brutala felstavningar och felaktiga meningsuppbyggningar i noveller.
Hade en dröm i natt. Jag sov på soffan av misstag men drömde gjorde jag i alla fall.
Drömde dels om en tjej i en storstad som var kanske 8år gammal hem-och-föräldralös som drev omkring och vars enda vän var antingen en robot eller två isbjörnar (jag kommer inte ihåg). Hon hade en vän som hon aldrig träffat i verkligheten. En flicka i ett fosterhem eller liknande, med föräldrar som inte gillade henne. De skulle åka till staden där den hemlösa flickan bodde men den andra flickan fick inte följa med. Den hemlösa flickan och vilken som nu var hennes kompisar (robot lr isbjörnarna) skulle förgöra den andra (robot ellr isbjörnarna). Roboten blev en helikopter och isbjörnarna klängde sig fast på helikoptern. Flickan spang efter ekipaget ut på en bro/fördämning. När hon var typ mitt ute på bro/fördämningen åkte helikopterbjörn ekipaget ner i vattnet. Och kom inte upp, hon stod och tittade på platsen där de störtat. Efter ett tag kom det en stor betongklump farande, de skulle stänga fördämningen med den. Och när de hade gjort det så tömdes hela dalen på vatten direkt.

Den andra delen av drömmen är jag och möjligen även sotnuten med i. Jag skulle köpa en liten tvål till någon i en bodyshop liknande affär som var full med folk. Jag tittade runt men hittade inget. Så jag frågade en (manlig)expedit som drog med mig till något helt annat. Något äckligt kladdigt som låg och skvalpade i en skål. Han tog en stor näve kladd och satte det på min arm och smorde in. Mojsen stelnade till en äcklig mjuk disktrasliknande kaka som han drog bort och satte på motsatt arm och sen gjorde han det igen men tunnare. Jag gnällde på honom och han kallade mig för hästhora.
Jag tror jag börjar bli förkyld, och jag som trodde att jag skulle slippa. Det känns liksom som om det är på väg att bli något krux med halsen. Inte så kul. Men det reder sig väl... Ringde just från mobilen till hemtelefonen för att väcka mamma som sa att hon kunde skjutsa mig till skolan. Och nu var slutdeadlinen för att gå upp på morgonen. Jag ser INTE fram emot idag. Verkligen inte, inte. Tommas Milroth eller vad han heter ska föreläsa om konsthistoria eller något. Och det är bara sååå tradigt. Han kan prata i en evighet och vill ha en diskussion som även den ska hålla på i en evighet. Vi kommer dö.

Hur många kB går det på ett MB? Och hur många MB går det på ett GB?

Ehm anyway.. Har fortsatt att skriva på min sexnovell, den verkar bli bra. Även om den saknar kommunikation mellan människorna i den. Även om den påminner om en annan jag skrivit tidigare. Även om jag inte kan variera mig och skriva om något "mysigt". Ehm alltså jag är mer för att skriva skräck och dyligt. Typ kidnappningar och sådant. Och i sexnovell form så lyckas jag inte skriva något som inte snävar in på det området åtminstone lite.

Mitt knä gör ont. Men för första dagen på flera veckor gick jag igår helt utan bandage på armen. Skitbra. Fast och andra sidan började mitt knä göra äckelont. Det gör fortfarande svinont men skitsamma. Min fotolärare tyckte igår att jag skulle söka till fotografhögskolan. Eller vad det heter. Så jag får väl göra ett försök om jag vågar. Vet inte vart en sådan ligger bara.
Idag skulle jag till sjukhuset och prata med kuratorn på ungdomsmottagningen. Det hela eskalerade i slutet med att hennes kollega tog mitt blodtryck och en på vårdcentralen tog mitt blodvärde. Denna någon visade sig känna igen mig från det schweiziska nationaldagsfirandet som vi årligen bjuds in till av någon anledning. Jag har bra värden (och ett stick i fingret som jag hatar) så det finns ingen anledning till att jag svimmade på bussen förutom stress då.

Men innan jag gick dit vid ett visade jag mina bilder för resten av fotogruppen som var där. Mina utvalda bilder var faktiskt rätt bra trots att de var fotograferade för att vara dåliga (det var min uppgift, antar att jag failade). Faktiskt så bra att jag funderar på att sätta upp några av dem på min hemsida. Jag har börjat fotografera i svart/vitt sedan den här kursen började. Det blir faktiskt skitbra.

Men innan jag åkte dit till skolan lyssnade jag på den här låten på youtube (och funderade över vart sjutton man skulle kunna få tag i den versionen av låten, den versionen som jag har är mycket långsammare). Och sen påbörjade jag en sexnovell för första gången på aslänge. Jag vet inte om den blir bra eller dålig det återstår att se.
Ok, nu missköter jag min blogg sjukt mycket. Jag har inte riktigt haft något att skriva om, inte för att det har varit ett problem tidigare men jag har bara inte orkat. Men nu skriver jag ju!

I går morse var jag redan uppe och vaken när mamma gick upp, som väntat, felvänd dygnsrytm is the shit eller också inte. Men i alla fall så fick jag lite frukost (något som jag gärna skulle vilja ha nu med men får vänta tre timmar till) och sen åkte hon till jobbet. Några timmar senare, vid halvåtta gick jag ner och klädde på mig och tog några tuggor på en kladdkaka som stod i kylen. Och sen gick jag och hämtade båda mina kameror, bok och busskort och cyklade, fem minuter försent till bussen. Cyklade snabbt för att inte behöva missa bussen. När jag kom dit visste jag inte hur mycket tid jag hade kvar så jag ställde in cykeln jättesnabbt, rev av påsen över sadeln och gjorde ett tafatt försök med att halvlåsa den.

Hög puls och mycket "flås" kan man nog kalla nästa bildruta. Att cykla skitsnabbt i stormig motvind är skitjobbigt! Lutar mig mot busshållplats pinnen och känner hur jag skulle behöva spy. Tänker att det är väl onödigt att göra det nu? Men sen ändrar jag mig att det nog skulle vara skönt. Börjar hulka för att det ska komma upp något men ingenting kommer förutom bussen. Halar fram mitt busskort kliver på men nu börjar världen att snurra. Försöker få in busskortet i biljett automaten men famlar bara. Ber busschauffören göra det, han gör det, jag får tillbaka mitt kort och POFF!

Så ligger jag på bussens golv. Avsvimmad. Vet inte för hur länge men det kändes inte som så länge men typ kanske 1-2 minuter som mest. En kille och en kvinna samt busschaffören blev helt panikiga och ville ringa hem till mig, ringa mamma och sen slutligen ringa efter en ambulans. Jag nekade. De hjälpte mig däremot upp och frågade hur det var. Jag svarade svävande att jag bara ser lila pluppar framför ögonen. (Killen frågade om jag brukar se lila pluppar, ofta man gör det liksom). Men sen började det släppa, när bussen körde hörde jag nada det bara brusade i öronen och så hade jag ont i huvudet. Men jag oroade mig mer för hur det hade gått med mina kameror, de visade sig vara intakta - skönt!

Det är en sak att svimma men att göra det på bussen?

Resten av dagen gick däremot bra, vi har foto nu i två veckor. Blir nog skitkul. Vi ska fotografera dokumentära och mer fiktiva motiv. Fiktiva tycker jag är svårt, mycket svårare än dokumentära. Då kan man ju bara ta en snapshot så är man klar typ. Men fiktiva måste man ressigera bilden innan den tas. Det ska vara porträttbilder också.
Jag missade medvetet deadlinen för att åka till skolan. Så jag tänker ta denna bussen som kommer 10.40 om jag inte missar den. Det är kallt och otrevligt ute så det är mkt möjligt. Jag är lat och ovillig, jag vet. Obama vann valet, det är värt en smily ^^. Fast han får göra något mot att han jämt ser gul ut i tv. Hur som helst skulle jag mer bara skriva att jag haft en dröm igen, jag har inte drömt sådär på ganska länge. Sexdröm i alla fall. Drömde att jag hade sex med en kille som jag har haft sex med innan. Hans kuk växte helt sjukt mkt i drömmen över sin naturliga storlek och blev typ en halvmeter lång, om inte längre, så pass att den slingrade sig. Och sen skulle han ner och utföra oralsex, vilket han även gjorde men jag var rädd hela tiden. Rädd för vad som kunde ske, för att det skett med en annan irl. Men inget hände och sen föreslog jag att vi skulle bada i havet som var nollgradit. Och nu måste jag vara påklädd och åka hemifrån fastän jag bara sitter i bh och trosor och täcke och fryser.
Amerikanska forum är ibland bland det humoristiska som finns. Överreagerande människor som dör/blir arga/glada/överväldigade av ingenting.

Titel: IM GONNA DIE!!!
Första meddelandet:
M GONNA DIE LIKE MY DRAGONS ON MY PAGE DID!!! IM GONNA DIE!!! ME SO SAD!!!! I FEEL LIKE I LOST EVERYTHING!!!!!!!!! [h*n pratar om http://dragcave.net]
Svar från olika medlemmar/ibland trådskaparen:
O.o What's up??
LOOK AT MY DRAGONS ON MY PAGE!!!!! THEY ALL DIED!!! I'M GONNA DIE MYSELF SOON!!!
Calm down... My dragon's did too, worse my friends dragons did and I was watching them. I feel horrid..
im sorry for your lose
None of your guys talk help...
so what am i!?
Just trying to help is all.
But...You guys could help by clicking the new dragon I found...
Click my dragons and I will.

Och detta är om möjligt även mer humoristiskt:

priceless
Jag förstår inte en sak. Varför är hästslakt så mycker mer farligt än all annan slakt? Det finns miljarder "stop horse slaughter" bilder på alla amerikanska hästsidor. Det är liksom puckat. Eftersom att de nu har förbjudit hästslakt i många stater (vad jag har fått höra i alla fall) så måste hästar som ska slaktas åka ända ner till Mexico. Fatta lång resa. Det är väl längre än vad våra hästar måste åka? (De åker ner till södra Italien). Så jag tog upp ämnet med en svensk tjej jag chattar med som numera bor i Kanada. (Notera de ändrade namnen)

Sverige säger:
varför är amerikanarna så överkänsliga mot hästslakt?
Kanada säger:
>.< Ja avskyr hastslakt!
Sverige säger:
menar mer att deras hästar får åka hela vägen till mexico
Sverige säger:
om de ska slaktas
Sverige säger:
det blir ju flera gånger så plågsamt som att få slaktas i sin hemstat
Kanada säger:
ja hade atit hastkott en gang men ja visste inte om att det var det forran pappa sa det >.<
Sverige säger:
precis som våra hästar får åka hela vägen ner till södra italien för att slaktas där
Sverige säger:
so what? äter man hästkött slaktat i sverige slipper hästarna åka ner till södra italien
Sverige säger:
för att slaktas där
Kanada säger:
>.< Folk ser hastslakt som om man skulle ata sin hund eller katt
Kanada säger:
*ja vet att vissa lander ater katter och hundar FY FAN*
Sverige säger:
fast vissa hästar som blir kroniskt sjuka/skadade tycker jag då inte att man ska behålla i livet om de inte kan leva ett normalt liv
Sverige säger:
och om hästen får komma till användning till något istället för att bara dö, grävas ner eller eldas upp så är ju det mkt bättre... enligt mig iaf
Kanada säger:
Ja tycker de ska begravas som hundar och katter ^^
Sverige säger:
600kg kött rätt ner i marken..
Sverige säger:
fast sen är jag ganska mkt emot jordsättningar öht
Sverige säger:
eftersom att kroppen inte bryts ner utan ligger och surnar under många många år
Sverige säger:
tycker inte att det är så lockande att ha surnande kroppar vars surhet åker ner i grundvattnet och gör det mer eller mindre odrickbart ^^
Sverige säger:
vet några som bor just nedanför en krykogård och dricker vatten från sin egna brunn
Kanada säger:
eww
Sverige säger:
gräver man upp ett lik som har legat i jorden i 10 år ser människan nästan normal ut

Där efter bytte hon samtalsämne helt. Typ vadå inte ha något underlag för en diskussion?
Fast sen kom jag in på det igen.

Sverige säger:
äter man inte hästkött alls i usa?
Sverige säger:
och kanada xD
Kanada säger:
vissa gor det men det borjar bli ett gammalt minne
Sverige säger:
för de jag har snackat med säger att alla hästar där blir hundmat
Sverige säger:
här är det ju delikatess
Sverige säger:
dyrt kött
Sverige säger:
här har folk börjat donera sjuka/skadade/gamla hästar som ska avlivas till djurparker, blir en gratis avlivning och hästen får komma till nytta eftersom den blir lejonmat
Kanada säger:
ja kommer ihag nar ja gick in pa ICA de hade ett speciellt stalle dar de hade all hastkott, ja holl andan varje gang ja gick forbi och kande hur ja sakta blev illa maande
Sverige säger:
men allt annat kött fungerar?
Kanada säger:
ja vet inte varfor
Sverige säger:
jag tycker alla djur är lika värda oavsett om man kan rida på dem eller ej. dock äter jag kött och tänker inte sluta med det
Kanada säger:
ja kan bara inte tanka mig att ata en hast, vet inte varfor men magen vrider sig av tanken
Sverige säger:
jag har lite svårt för musslor och "sniglar" fast det är nog det enda
Sverige säger:
påläggsskinka brukar ju vara hästkött
Kanada säger:
mmm musslor e goa
Kanada säger:
Hamburgare brukade vara hastkott
Sverige säger:
naa det är mer en myt, hamburgekött däremot det är olika saker nämligen xD
Kanada säger:
ja ^^
Sverige säger:
hamburgekött är ju det som är pålägg
hamburgare består väl mest av antingen ko eller gris