Sjukhuset idag

0kommentarer

Idag skulle jag till sjukhuset och prata med kuratorn på ungdomsmottagningen. Det hela eskalerade i slutet med att hennes kollega tog mitt blodtryck och en på vårdcentralen tog mitt blodvärde. Denna någon visade sig känna igen mig från det schweiziska nationaldagsfirandet som vi årligen bjuds in till av någon anledning. Jag har bra värden (och ett stick i fingret som jag hatar) så det finns ingen anledning till att jag svimmade på bussen förutom stress då.

Men innan jag gick dit vid ett visade jag mina bilder för resten av fotogruppen som var där. Mina utvalda bilder var faktiskt rätt bra trots att de var fotograferade för att vara dåliga (det var min uppgift, antar att jag failade). Faktiskt så bra att jag funderar på att sätta upp några av dem på min hemsida. Jag har börjat fotografera i svart/vitt sedan den här kursen började. Det blir faktiskt skitbra.

Men innan jag åkte dit till skolan lyssnade jag på den här låten på youtube (och funderade över vart sjutton man skulle kunna få tag i den versionen av låten, den versionen som jag har är mycket långsammare). Och sen påbörjade jag en sexnovell för första gången på aslänge. Jag vet inte om den blir bra eller dålig det återstår att se.

Kommentera

Publiceras ej