Inside my candy... eh... påse del 1!

0kommentarer

Först ut naturgodiset som inte är så värst naturligt som man hade kunnat tro. Visst det innehåller typ torkade växtdelar som bevisligen är naturliga. Men sen är det ju massa annat mums (och mindre mumsiga saker) på med. Så jag tänkte, för jag har tråkigt, recenssera min godispåse:


Cocos insmetade i något som påminner om vit choklad. Riktigt mumsiga om jag får säga det själv. Typ en sån sak som är försvinnande god. Do want moar!


Denna bygger på samma princip men istället för cocos är det naturell müssli. Lite hårdare och krispigare tuggmotstånd men säkert i långa loppet en aning nyttigare än den med bara cocos.


Samma princip nästan - men här är det torkad banan som doppats i samma smet som above. Det påstås vara yogurt men det finns ju inte mycket till yogurtsmak där. Mer vit choklad isof. Men det kanske är som med annan choklad, är det inte en viss mängd av något får det inte kallas choklad utan måste heta något annat. Men iaf.. Dessa är rätt goda.


B som i Besvikelse. Dessa skulle vara saltlakrits med mjölkchokladöverdrag. Mjölkchoklad och lakrits passar inte ihop - alls.. Men lakritsen i den här godisen var allt annat än salt. Visst den smakade saltare än den andra lakritsen i påsen men ändå inte så som jag klassar salt.


Den above vs nästa larits upplevelse. I naturgodissammanhang finns eller har funnits två varianter av lakritsdoppade saker. Det är då den vita här som är vidrig på så många sätt man kan tänka sig. Är söt, mjuk lakrits det handlar om här. Och så är det den gudomlige som är typ häxvrål bitar doppade i den där vita smeten. Brutalgott! Men sån tur hade man inte här och nu.


Cashew nötter doppade i "choklad" massan - omnomnomnom dessa är smaskens :3


Sourcream and onion kryddade cashew nötter - det enda som inte var doppat i något xD Men ack så goda!

Kommentera

Publiceras ej