I'm a bitch

0kommentarer



Ärlighet varar längst sägs det ju. Men i de situationer där man verkligen är asärlig blir man oftast kvalicificerad som en bitch. Så hur ska folk ha det egentligen? Nu senast var det nån som frågade om jag inte skulle åka upp till honom efter att jag kollat hans bilder. Jag kollade bilderna av nyfikenhet och han såg omåttligt gay ut på bilderna. Varför åka land och rike runt för att träffa nån man aldrig snackat med, inte vill träffa och som dessutom ser homosexuell ut? Nej tack. Sen kanske mitt svar hade kunnat vara trevligare i och för sig. Svarade att jag ännu mindre tänkte röra mig uppåt nu efter att ha sett hans bilder.



Men liksom, folk tänker allt för lite på vad för approach de gör med sina bilder. "En bild säger ju mer än tusen ord." De visar ofta mer än bara det man har som mål när man tar bilden. Bakgrunden är ju rätt viktig och om man tar en bild i en spegel så ska man ju gärna se så det inte är något pinsamt i bakgrunden. Finns ju typ nån photobomb på nån tjej som har en sån foto-i-spegeln-på-toaletten-bild där man ser en nyskiten bajskorv i toan. Mums! Men vem vet hon kanske vill bli kontaktad av scat-killar? :D

Men typ om man tar en bild på när man sitter så ser man fetare ut än vad man egentligen är och folk klagar ju på att det sitter allt för feta folk ute på diverse sidor så... Det skadar inte att motverka det hela genom att fota sig själv stående? Sen så är det ju betydligt intressantare oftast med påklädda bilder än totalt nudie, skulle tro att merparten av tjejer ute på somliga sidor är så infernaliskt trötta på att se kukbilder fladdra förbi. Alla ser ju mer eller mindre likadana ut, det är mer tändande att se andra bilder. Finns ju röv-bröst fixering hos tjejer med. Men sådana normala bilder kan man ju också misslyckas rätt grovt med. Typ fotar man ansiktet underifrån ser man oftast ut att ha nån kromosomstörning (men fotar man kuken underifrån ser den större ut). Det handlar ju ändå ofta om att man ska i slutänden träffa nån. Då faller man nog snarare för nån som inte ser ut som en seriemördare, stureplansfjolla eller som om man saknar några kromosomer.

Kommentera

Publiceras ej