Jag har tänkt...

0kommentarer

Och tränat mina manodepressiva förhoppningsvis ickeexisterande tendenser på samma gång.

Jag har tänkt på att jag hemskt gärna skulle vilja bo i ett slott. Att jag skulle kunna tänka mig att gifta mig med en adlig karl aka prins. Men i från något annat land än Sverige. Sveriges prins faller mig inte i smaken, även om han nu faktiskt befinner sig i närheten av mig, vilket ju är ett plus. Men nej sliskigare karl får man leta efter (till utseendet). Eller nej kanske inte, men på de bilder jag sett eller min minnesbild av honom. Hur som helst ska det vara en euroeisk prins, helst inte kronprins men ändå med ett visst inflytande.

Sen tänkte jag att det hade varit trevligt att ägna sitt slottsliv åt att göra precis som vårat kungahus gör, välgörenhet for the win. I samma veva utarbetade jag även en snilleblixt om hur man skulle kunna bättra på livsutsikterna för hemlösa barn. Ja tankar som inte brukar flöda i mitt omlopp helt enkelt. Fast problemet är när man skulle få egna kungliga ungar. Jag vill defenetivt ha ungar med brittiska gamla namn. Jag älskar brittiska gamla namn. Men till det måste man nog nästan ha en av de brittiska prinsarna och de verkar vara mer intresserade av att skaffa sig obotliga könssjukdommar så det går bort.

Men sen kom jag på att det måste ta väldigt mycket energi att hålla ett slott uppvärmt... Så jag är lite kluven i den frågan. Men jag är kär i hela den miljön, i alla fall den miljö som jag tänker mig i ett slott. Jag blir varm vara av att tänka på det. Fast nu skulle man ju i och för sig kunna inreda ett vanligt hem på samma sätt, med samma tapeter och utsmyckningar på väggarna. Det skulle kunna fungera det med.

Sen bytte jag tankebanor lite eller ja mycket... Har det inte hänt ovanligt mycket skottlossningar på sistone? Alltså sådant som kommit ut i media. Var ju någon som sköts på öppengata utanför en godisaffär för någon dag sen, någon dag innan dess var det en annan som blev skjuten och innan dess någon som hittades död i sin lägenhet och så har det bara hållt på, sist jag tittade på tv var det något om en kille som skjutit vilt kring sig inne på ett kasino i sthlm. Håller vi på att bli som USA?  (GOD I HOPE NOT). Blir folk verkligen så pass paranoida av att några (kriminella) går runt och skjuter på varandra att de själva blir paranoida nog att försöka skaffa (vapenlicens) och pistol/gevär?

För så verkar det ju vara i USA. Typ alla amerikaner är hyper paranoida, minsta avvikelse är farlig och bör tas avstånd ifrån, eller helt enkelt skjuta ner det så är man av med problemet. En dokumentär på tv4+ visar att amerikanska tvnyheter innehåller helt sanslöst mycket raporteringar om mord och andra våldsbrott. Medan det i Kanada väldigt sällan visas något sådant alls. Och ändå finns det typ 11milj gävär i kanadensiska hem. De pratade med en polis i något distrikt i kanada, han fick frågan om hur många mord som ägt rum den senaste tiden. Han svarade typ 1 men det var för tre år sedan och visade sig vara en jaktolycka eller något sådant. Senare visade de siffror på hur många som blir mördade varje år i usa i jämförelse med andra länder i världen. Och ja.. Det är ju inga positiva siffror. Undrar hur många svenskar (eller personer i sverige) som har blivit mördade under 2008?

Det är inte lite att man blir småsugen på att ha egna små snorungar/knoddar/kryp. Var ju på julfest på min förra skola för ett tag sen, såg en fulsöt unge där, skitliten. Sen blev det jullunch hos ickesläkten som utökats med en liten en och sen har nya rektorn på skolan en liten knodd hon med. Min biologiska klocka kommer säkert ticka på jätteaktivt nu bara för det. Känns ju kanske inte så positivt.

Jag har lyckats fucka till mitt hår i kväll, skulle se om mina hårtoppar skulle gilla om de fick smaka på lite olivolja så sagt och gjort de fick ett bad i lite olivolja och sen vägrade oljan att släppa från hårstråna och nu ser mitt hår svinfett ut. Får se om det går att tvätta bort med schampoo, annars får jag ta till min mest strategiska nödlösning = diskmedel. Diskmedel är mirakelkuren på all smuts i världen.

Det är skönt att december snart är över, att året snart är slut. Jag hoppas att det händer roligare saker under 2009 och framförallt mer saker tills dess att nästa nyårsafton är. Tiden går så jävla snabbt. Dock inte så pass snabbt att jag kan skippa denna nyårsaftonen. Jag kommer avlida </3 det är typ fjärde nyårsaftonen i rad som jag spenderar tillsammans med mamma och hennes karl och hans nu 95åriga mamma. Motivation = zero. Så jag är öppen för förslag.

Kommentera

Publiceras ej