"Teenage boy and porn"

0kommentarer

Jag har funnit min väg in på Dr Phil's hemsida. Och har börjat röja i deras forum. Överdrivet oroliga amerikanska mammor som inte låter sina tonårspojkar kolla på porr, mammor som vill ha sina ungars lösenord till diverse olika sidor, någon som vart gift i fyra år och bara haft sex två gånger med sin partner (och det var innan de gifte sig) och så vidare. Har inte läst så mycket bland de olika ämnena. Forumets uppbygnad stör mig oerhört för allting ligger huller om buller. Jag kommer att ha och göra på det forumet ett långt tag framöver förmodligen. [ser fram emot].

image22

Mitt ena öga är typ illrött, ögoninfektion är så mysigt. Tack sportlov för att du finns. Men i morgon börjar skolan igen. Tråkigt. Orka hålla på med utvecklingsstördhet i sju långa veckor. Jag kan lika gärna ta livet av mig här och nu. Men palla göra det. Var nere vid havet i förrgår eftermiddag. Det blåste storm och var oerhört härligt. Blåste som fan synd att det inte var högre vågor (fotograferade dem nämligen). Kom hem med ca 160 bilder i kameran

Har färgat håret nu, från rödbrunt till mörkbrunt, dock är jag inte helt nöjd med det. Tycker det ser ut som den gamla färgen i hårbottnen och "luggen" är fortfarande allt för ljus på sina ställen. Dessutom klipptes topparna på det. Iofs var det hög tid men nu känner jag mig istället korthårig.

Kommentera

Publiceras ej