Rymdäventyr

0kommentarer

Drömde inatt/idag ett riktigt rymdäventyr. Det var en grupp människor som kom dit till en planet i en stor farkost. Som de krashade någonstans och flög ut ur den och visste inte vart den stod eller hur det var med den. De hittade varandra välbehållna i alla fall. De såg en stor byggnad eller något och gick mot den. Invånarna på planeten bestod av två folkslag. Det ena var robotar som var kanske två meter höga och vit/silver aktiga lite lika "alien" i de filmerna. Med en böjd grej över hela skallen, fast mer robotlika dvs inte lika slemiga. Den andra folkgruppen var sådana robotar som var korsade med människor. De var fortfarande ca två meter höga, kroppsbyggnad som någon som väger 200kg fast i skapligt jämna proportioner, dock ändå så att de såg feta ut.

De gick in i byggnaden och blev anfallna men överlevde men kom bort från varandra. De gick på upptäcksfärd i byggnaden tills dess de inte kunde hitta vägen ut igen. De bodde där mer eller mindre i någon till några veckor. Fick fly från robotfolket under tiden. Eftersom de var ute efter att ta över kroppar eller något sådant. Alla människor i från den gruppen var utrustade med en pistol som var mini liten. Det var också två barn med. En av grupperna med vuxna hittade ut ur byggnaden fast på ett annat håll än var de gick in. De kom ut i början av en stad och upptäckte det andra folkslaget där. De bodde som i riktiga hus. (De träffade Paris Hilton där i tjockisrobotform, hennes ögon satt på olika platser i ansiktet vilket det inte gjorde hos de andra tjockisrobotarna.)

De gick tillbaka till byggnaden, för att samla ihop sina vänner, de hade antagligen hittat deras rymdskepp och reparerat den. De samlade ihop sig lagom till att robotarna anföll, denna gången flydde de till ett utrymme alla till sammans. Där stötte de ihop med andra människor som var forskare eller något. De planerade sin flykt ut ur byggnaden. Delade in sig i två grupper, en som skulle gå direkt till farkosten och en som skulle gå i skym undan.

De kom förmodligen bort från varandra på något sätt, vet inte vilken grupp, men de befann sig helt plötsligt på övervåningen i byggnaden. Där blev de anfallna av robotar igen men sökte skydd i ett kontrollrum. Som visade hela rymden framför dem. Med kikare och grejer. Den andra guppen som de kom bort från befann sig i källaren, en man och de två barnen. (Undertiden skyndade sig kontrollrums gruppen ut till farkosten, de var alla på väg att lyfta när de upptäckte att det saknades tre personer). De gick förbi ett par dörrar och såg att det låg en kvinna där inne. Naken, fastspänd med något i musen och relativt död ((vad förvånad jag blir)). Mannen öppnade dörren släppte henne fri och utförde konstgjord andning. När hon hade vaknat upp kunde hon inte andas hur mkt hon än försökte. Han försökte med allt, till slut gick det nog.

Ungefär då vaknade jag, men man kan anta att han bar henne till farkosten med barnen hack i häl och att de alla åkte tillbaka till jorden, eller vart de nu kom i från.

Kommentera

Publiceras ej