Fem drömmar

0kommentarer

Huset
Jag drömde att jag och mina kompisar skulle ha en lektion i ett för oss främmande hus. Vi skulle ha lektionen på våning 9. Vi gick i trapporna våning för våning till kanske våning 7. Det var jätte jobbigt förstås, eftersom att trapporna var jättelånga. Sen tog vi hissen till våning 10 för att kunna gå ner för trappan till våning 9, huset hade sammanlagt 13 våningar. Där hittade vi till ett rum med några studenter i. De hade hela golvet täckt av psykologiböcker. Fimpen fastnade på något sätt med ett avancerat matteprov.

Havet
Jag och en kompis, kanske flera.. Gick igenom en skog som brant sluttade neråt. Det var tallskog. Jag såg en strandkant i botten av skogen. Så jag sprang/klättade ner dit. Klädde av mig och hoppade i vattnet. Samtidigt som jag gör det kommer en grupp med kanske 10 svartklädda, flintskalliga män ner från en väg en bit bort och gör samma sak som jag. I vattnet finns ett slags (metal)staket som man får klättra igenom för att komma ut på djupare vatten.

Tv Showen
På ett eller annat sätt kommer jag med i ett barnprogram. En slags äventyr-reality serie eller liknande. Det är jag och en massa ungar som är mycket mindre än mig. Programledaren är dock vuxen, äldre än mig. Han flyger upp i taket med någon form av maskeradkostym på sig. Vi lämnas i en lägenhet, går själva på upptäcksfärd i huset, som är ett vanligt bostadshus med andra lägenheter. Jag och några till hittar en upplåst lägenhet som vi går in i. Sen går vi tillbaka och blir utfrågade av programledaren om vilket kök vi tycker är modernast.

Nöjesfältet
Jag och mamma är på ett nöjesfält. Vi går förbi en sk. åsneridning. Där de har satt upp en bana som åsnorna går igenom med barn på ryggen. När vi kommer närmare är det en ganska knubbig unge som rider barbacka på en minishettis. Hon hasar ner efter halva banan och vi hjälper henne upp. Sen får mamma se en gul lapp på gallret kring ridvägen/banan. Där det står "Offline till salu 13000kr". Offline var minishettisen. Mamma vänder sig till mig och säger typ "vi kan inte lämmna honom här", jag svarar typ "nej det kan vi inte", mamma svarar "men jag har inte råd att köpa honom för det priset". Så jag går fram till han som sköter hela attraktionen lr vad det heter. Och frågar om hästen har stam, om den är vaccinerad, har hästpass och har genomgått en veterinär undersökning nyligen. Det hade den typ inte så jag undrade vad i hästen som var värt 13000kr och prutade ner hästen till 2000kr. Fast innan jag köpte den gick jag in på shetlandsponnyföreningens hemsida och kollade listan med stulna ponnyer för att se om någon liknade honom.

Knarket
Kommer bara ihåg att jag fort som attan springer in i en främmande bil som råkar sakta av. Jag blir antagligen jagad av någon/något. Det är ett par, tjejen blir typ svartsjuk över att jag kommit in i bilen men bryr sig inte senare. Jag åker vidare med dem till ett lagerhus där vi går in. Där inne sitter tre personer vid ett bord med en massa finska mjölkförpackningar och diskuterar tillsammans med paret hur man ska kunna smuggla de knarkfyllda förpackningarna över gränserna. En av de bakom bordet är min förra svenskalärare Alja Skirgard, som är konstkritiker irl, hon ser ut att bli bekymrad när jag kommer in tillsammans med paret. Det är en svart man där också som jag börjar prata med. Han vill ha kontakt med mig senare så jag börjar skriva upp det namn han lättast hittar mig på. Och sen börjar vi ha sex just där jag står, typ doggystyle.


Sen insåg jag att det var dags att vakna så att jag inte skulle glömma någon av drömmarna.

Kommentera

Publiceras ej