TV serie dröm?

0kommentarer

Drömde att jag kollade på första avsnittet av ett program som började på 5:an lr 3:an. Det handlade i alla fall om en kvinna som flyttar till en lägenhet. Där får hon kontakt med en mamma och hennes barn (ca 11år). De åker ut på stan en dag och kliver av bussen för tidigt så att de måste gå jätte långt för att komma hem. De går förbi en stor kyrkogård på hemvägen, och barnet börjar frysa i samband med det. Kvinnan åker sen iväg till en annan lägenhet/lagerlokal och går in och går runt och tittar om det är någon där. Långt in i lägenheten hittar hon en annan kvinna. Hela lägenheten/lagerlokalen saknar möbler istället är det som väggar och rum med tavlor på staflier, skulpturer och liknande. Sen åker den första kvinnan hem och när hon går förbi kyrkogården är hon förföljd fast än hon inte ser det av en grön förmultnad tonårs-spök-flicka. Sen går hon hem till mamman och barnet. Nu får hon gå in i lägenheten och där har de typ det fulaste djuret som finns i en bur. Det är stort och brungult med mängder av tänder som är jättestora och så har den långa taggar och tillsynes inga ben och ingen egentlig kropp.

Sen åker kvinnan iväg ut ur staden och krymper i storlek, hon får två små vänner som är små enfärgade i grönt samt serisrosa, med "antenner" på huvudet. De åker tillsammans ut till ett särskillt ställe och där träffar de på aliens som är ännu mindre och illgröna med skjutvapen. De blir sura på kvinnan och hennes två vänner eftersom att de vet vart det fula djuret befinner sig. Så de börjar skjuta på dem och de flyr och hela tiden blir de beskutna från luften, när de tror att de har kommit undan blir de beskutna igen. Sen kommer de små vännerna på att om de håller för sina antenner så får aliens ingen signal om var någonstans de befinner sig.

Typ dagen efter vaknar kvinnan upp som man och det är eftermiddag eller kväll, barnet ringer på dörren och ber om att få sova över hos honom. Och han är som nog de flesta karlar är över en sådan fråga från en sådan människa aningen negativ. Men han går med på att hon får sova över där en natt men sen måste ungen ut. Han undrar varför hon vill sova över där men gör inget mer med det. Det framkommer sen att ungens morsa har blivit brutalt mördad.

Kommentera

Publiceras ej