Jag är kroki-g

0kommentarer

Kroki är .... Väldigt enformigt. Kanske förbättrats lite sen igår men det är svårt att säga för min arm börjar ge upp. Och som vi alla vet, i alla fall de få som läst bloggen tidigare i sommar, vet att mina handleder/armar är så gott som döda redan sedan överdrivet stickande. Jag förstår inte hur de andra orkar stå och krokia av hela dagarna i enda. Jag dör jätte snabbt och lallar runt resten av dagen. Har planerat att ta med kameran på fredag då har vi ändå en kort dag med bara föreläsning. Kan ta bussen hem vid 12.20, (undrar om den bussen stannar vid extra stationerna?).

Killarna i min skola gillar våld och blod i filmer och sådant. Och pratar gärna om det på lunchen [vid matbordet]. Jag undrar hur de skulle reagera om man började diskutera (IRL) seriemördare med dem. Fast då får jag läsa in mig lite mer på fler seriemördare än de jag kan nu. Det är aningen roligare än påhittat stuff. (Fast skräckfilmer är läskigt som fan).

Håller så smått på att redigera bilder från i helgen. Ska lägga upp massor som stock, endel som spar men mest blir det nog mat till papperskorgen. Fast jag brukar aldrig orka sortera bilderna så de läggs på hög tills jag måste göra något som jag inte orkar göra (alltså typ skolarbete eller hemsideombygge) för då är det roligare att städa i datorn. Och på tal om hemsideombygge så ser min fotosida helt okej ut på skolans datorer som har världens längsta skärmar men OG ser helt otroligt konstig och FEL FEL FEL ut med de där jätte skärmarna. Gnurumpa. Men orka återgärda det nu (om ens någon gång).


Note to self: Införskaffa mp3 spelare med stort minne och bra batteri.

Kommentera

Publiceras ej