Patafysiker

2kommentarer

Vill jag ha stående i min titel, om man kan ha en titel utan att ha gjort något för att få den. Vi hade föreläsning med Rotmill för några veckor sedan om just Patafysiken. Det var inte jätte roligt då, men jag stog väl mer eller mindre ut. Jag var tvungen helt enkelt. Nu så här i efterhand har jag kommit fram till att patafysik nog ändå är något som jag är bra på. Äntligen något som jag är bra på! Mer eller mindre allting i min levnadsexistens innefattar ofattbart mycket patafysik. Speciellt mina spelvanor online, hur patafysiska är inte de om man får be? Man kanske borde joina det patafysika sällskapet så att man kan få deras medlemstidning då och då. Problemet är att de typ är icke existerande på google, som hemsida i alla fall. Men det var väl mer eller mindre väntat med tanke på vad det hela går ut på. Gärna doktorand i patafysik. Titel alltså.

Idag känns det friskare, halsen gör i alla fall inte ont. Inte så väldigt mycket i alla fall. En och annan nysattack attakerar mig dock då och då. I natt kom det snö och det snöade pyttelite innan idag. Nu bara blåser det kallt. Jag hörde på nyheterna att en by/kommun uppe i Arvidsjaur hade haft -53 grader i natt. Det är dökallt. Fast jag klagar ändå, våran kyla är mer intensiv, inte så torr som deras. Det är som när det är varmt 30+ grader i Sverige är behagligare än 30+ i Amazonas (alt. växthus med samma miljö/bevattningssystem och dyligt som en Amazonas djungel). Skåne är då amazonas i denna jämförelse.

Idag har jag ägnat dagen åt att göra "stickprov" i chatten. Dvs vara iväg på annat håll, på andra sidor massa minuter kanske timmar och sen glida in i chatten och spärra alla som bryter mot chat reglerna. Spärrade "djävulen" från chatten, det tyckte jag var kul, mycket roligare än att spärra vilken vanlig person som helst. Måste komma ihåg att briliera för alla jag känner sen, som kan komma att njuta av det hela.

2 kommentarer

FEBB

01 Feb 2009 20:35

fiin blogg du hade! :)

PORNIE

01 Feb 2009 20:47

:) skönt

Kommentera

Publiceras ej