Spinoff på "Kukar in i musar"

0kommentarer

Som återfinns här. (hoppas det inte ser knasigt ut i den nya layouten)

En video som spelades upp där på konstmuséet i Ystad. Och visserligen är det väl det här som är meningen. Att man ska fråga sig vad i helvete människan i videon håller på med. Och det var verkligen en WTF grej. Men i alla fall.

Jag lyssnar på trance, hardcore trance och ibland även psychedlic trance. Men musiken i denna videon var utom allt annat. Visserligen var det i grund och botten afrikanska trummor eller liknande men det blev som världens mest psy-musik. Typ försatte en i trans eller hypnotiserade en på ett dåligt sätt.
Vi började se filmen när det bara var några minuter kvar. Och då låg kvinnan som filmen var gjord och spelad och allt sådant... I alla fall låg hon i en låda med gjord och skyfflade över sig till denna hemska musik. När filmen slutade för att börja om igen blev det snäppet värre WTF känsla över det hela. Människan låg då i en "mumie-kista" utan lock med ett skynke översig som sakta drogs neråt fötterna och i händerna bollade hon med en stor brun lerklump som kom att bli den största WTF grejen.

Iaf kravlade hon ur kistan och rullade sin lerklump runt hela kistan för att sen plocka upp den och forma den till en kort men förmodligen ganska verklighetstrogen kuk för att sedan gräva ner den i den lådan som hon sen kom att ligga och begrava sig i. Sen hoppade hon iväg och ritade vad jag tolkar som äggstockar på kistlocket som stod en bit bort och sen lessnade jag på musiken och flydde. Dessutom hade hon sektlika kläder på sig.

Det kändes lite som typ en japansk skräckfilm där de halväckliga delarna är låååååååååååångt utdragna. Typ som The Ring 2 (amerikanska versionen) när ungen står inne på WC vid en marknad och fotograferar sig själv in i spegeln och när morsan sen kollar på bilderna ser man The Ring ungen komma närmare och närmare och närmare ungen. Äckligt.



Err... Varför får jag plötsligt en sjukt massa besökare på min blogg? Från vanliga kanske max 15 klick till 66?

Kommentera

Publiceras ej