Andar, finns dom?

0kommentarer

Om man har läst bloggen från sida till sida och eller varit delaktig i läsandet länge minns man kanske det här inlägget om programmet Hemsökta hus. Som jag tycker är sjukt roligt att kolla på. Inte för att bli rädd. Utan för att skratta. Lite som porrfilm. Hemsökta hus har blivit nedgraderade till att bara visas i repriser på natten när ingen är vaken. Nu har det istället börjat ett program som heter "Andar, finns dom?".

Det är väl tänkt som en dokumentär serie. Men egentligen är det rätt underhållande det här med. Tre killar med kameror och annan utrustning som blir instängda på tex. gamla mentalsjukhus, fängelser, slakterier, obduktionssalar osv. Så springer de omkring en hel natt på denna plats och filmar med mörkerkameror, under tiden de själva inte ser ett piss. Programledaren, eller vad man ska kalla honom. Gormar åt "spökena" en massa smörja för att "reta upp" dem.

Jag... Personligen... Skulle inte gjort något sådant. Om man nu antar att spöken finns (även om det råder delade meningar om det). Och att det är själar som blivit kvar av någon anledning. Spökena blir nog inte glada över att bli skrikta på. Om man gör jämföringen att... Man skulle sitta fast i ett kärr, dag ut och dag in i flera år. Kanske sekel. Utan att någon såg en. Visst folk skulle gå förbi en, där man stod med sörja upp till midjan men de skulle inte se eller märka en. Om det sen kommer någon som börjar skrika på en så gör ju inte det saken så mycket bättre.

Kommentera

Publiceras ej